-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Εαν εισαι ατομο που αρκειτε με τα 'περι-χωρων' κανενα προβλημα. Πολλοι ανθρωποι θελουν να επεκτηνουν τους οριζοντες των. Και ετσι...τα αλλα μερη.
Xωριάτη you called me μια βραδιά
without καμιά αιτία
but του χωριάτη τα παιδιά
they fly για σκι Aυστρία...(μπαγλαμαδάκι)
Ah! I gotcha. So now I am beginning to understand your agenda sir. And am very sorry about it.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εχεις παει Κανκουν ή Χαβάι Νικο?
Μονο Χαβαη.
Νικος
Ποια/ο νησια/ι, ποτε και που εμεινες?
pm? e-mail? msn? AIM? YIM? τηλ?
OK hold a second, because you guys are getting to be REALLY weird!
Ποσα απο ολα αυτα το μυνηματα που εχουν γραφτει κατα καιρους θα μπορουσαν να γινοντουσαν μεσω PM? Πολλα. Πανπολλα.
Δηλαδη τι κακο εχει που ρωταω κατι τετοιο σε ενα χρηση δημοσια? Ειναι σαν να ειμαστε εξω παρεα ολοι και εγω ρωταω τον Νικο την παραπανω ερωτηση ενω ακουνε ολοι? Πρεπει να του το πω στο αυτι στα κρυφα δηλαδη?
What the hell is wrong with you dude?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μονο Χαβαη.
Νικος
Σιγα τα ωα. Κοιτα τις προηγουμενες δυο τρεις σελιδες. Το ασχετο ποστ παει συννεφο. Επειδη με ρωτησε κατι και απαντησα σε πειραξε.
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Μονο Χαβαη.
Νικος
Σιγα τα ωα. Κοιτα τις προηγουμενες δυο τρεις σελιδες. Το ασχετο ποστ παει συννεφο. Επειδη με ρωτησε κατι και απαντησα σε πειραξε.
Νικος
Unbelievable!
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Εαν εισαι ατομο που αρκειτε με τα 'περι-χωρων' κανενα προβλημα. Πολλοι ανθρωποι θελουν να επεκτηνουν τους οριζοντες των. Και ετσι...τα αλλα μερη.
Xωριάτη you called me μια βραδιά
without καμιά αιτία
but του χωριάτη τα παιδιά
they fly για σκι Aυστρία...(μπαγλαμαδάκι)
Ah! I gotcha. So now I am beginning to understand your agenda sir. And am very sorry about it.
Aγαπητέ Gabriel,
νομίζω ότι δεν έκανες gotcha τίποτα.
Δεν πήρες χαμπάρι ότι τα λίγα που έγραψα χθες και σήμερα, σε στίχους ή όχι, έχουνε σκοπό να ειρωνευτούν τα άλογα που φοράνε χαλινάρια και βλέπουνε τον κόσμο μόνο από τη γωνία που δεν τους τρομάζει.
Mερικά (ελεύθερα) άλογα γελάσανε.
Άλλα (έξυπνα) άλογα σταματήσανε να γράφουνε για θέματα που είχανε γίνει πλέον φαιδρά, ελπίζω να συνέβαλα ελάχιστα και γω σε αυτό.
Άλλα (?) άλογα τραβάνε στην επανάληψη του πουθενά και μας κάνουν να θυμώνουμε ή να γελάμε ή να τα αποφεύγουμε.
Aυτά ειρωνεύομαι, αν ταυτίζεσαι με αυτά, I am sorry, too. -
Ήμαρτον!
Επιτέλους σταματήστε σας παρακαλώ πολύ να συνεχίζετε το ίδιο τροπάρι.
Η ελαστικότητα έχει και τα όριά της.
[moderator]
-
Άλλα (?) άλογα τραβάνε στην επανάληψη του πουθενά και μας κάνουν να θυμώνουμε ή να γελάμε ή να τα αποφεύγουμε.
Aυτά ειρωνεύομαι, αν ταυτίζεσαι με αυτά, I am sorry, too.Και επηδει μιλας παντα με 'κωδικους', πες μας, ποια ειναι αυτα τα αλογα? Ετσι ωστε να μην παρεξηγηθεις.
Σορρυ εαν σε παρεξηγησα, νομισα οτι για μενα το εγραψες.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ήμαρτον!Επιτέλους σταματήστε σας παρακαλώ πολύ να συνεχίζετε το ίδιο τροπάρι.
[moderator]
Eγώ πάντως παίρνω το άλογό μου και φεύγω από δω,
για τους πιο παλιούς τηλεθεατές:
heeeyyyy oh Silver... -
Ήμαρτον!
Επιτέλους σταματήστε σας παρακαλώ πολύ να συνεχίζετε το ίδιο τροπάρι.
[moderator]
Eγώ πάντως παίρνω το άλογό μου και φεύγω από δω,
για τους πιο παλιούς τηλεθεατές:
heeeyyyy oh Silver...Περιμενεεεεεεε!!!!
Ερχομαι κι εγω -
Εγώ θα επιμείνω στην πεποίθηση μου: Καλό είναι καμμιά φορά αν μπορείς να βλέπεις καινούρια μέρη, ίσως και λίγη χλιδή αν πια τη θές τόσο πολύ, αλλά με τίποτα δεν αλλάζω τις κλασικές μου διακοπούλες!
Επίσης, συμφωνώ ότι υπάρχουν μέρη εξωτικά και παραδεισένια, αλλά η Ελλάδα είναι μέρος πραγματικά για όλο το χρόνο.
-
Υπάρχουν πάμπολλα πράγματα που δεν μπορείς να τα συναντησεις στην Ελλάδα (π.χ. πυραμίδες, επιβλητικοί καθολικοί ναοί, σαφάρι, φιόρδ, ζούγκλες, έρημοι και πολλά-πολλά ακόμα). Οι διακοπές είναι πολυδιάστατο δικαίωμα!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Υπάρχουν πάμπολλα πράγματα που δεν μπορείς να τα συναντησεις στην Ελλάδα (π.χ. πυραμίδες, επιβλητικοί καθολικοί ναοί, σαφάρι, φιόρδ, ζούγκλες, έρημοι και πολλά-πολλά ακόμα). Οι διακοπές είναι πολυδιάστατο δικαίωμα!Μα δεν υποστήριξα πουθενά ότι η Ελλάδα έχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, απλώς είπα ότι για το μέγεθος της διαθέτει με εκπληκτική ποικιλία από μηνμεία, αξιοθέατα, θάλασσες, βουνά, φαράγγια, νησιά, δάση, κλπ, που την καθιστούν εξαιρετικό προορισμό όλο το χρόνο.
Π.χ στην Κρήτη που όπως και να το κάνουμε έχει χωριστή θέσησ την καρδιά μου, τον Απρίλιο/Μάιο μπορείς κάλλιστα να κολυμπάς έχοντας θέα σε χιονισμένες κορυφές.
-
Μα δεν απευθύνθηκα σε σένα
ΥΓ. Γενικό σχόλιο έκανα.
-
Η Κρητη ειναι και μαμω τα μερη...
Και οι Κρητικοι ειναι παρα πολυ καλοι ανθρωποι και φιλοξενοι...
Εγω εχω πολλους φιλους Κρητικους και εχω γυρισει ολη την Κρητη και θα μπορουσα να μεινω εκει γιατι εχει τα παντα ολες τις εποχες..θαλασσα,βουνο,πολη,διασκεδαση,φαγητο κλπ κλπ..
Συν οτι οι Κρητικες ειναι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑαπο τις πιο ωραιες σε ολη την Ελλαδα....
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Συν οτι οι Κρητικες ειναι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑαπο τις πιο ωραιες σε ολη την Ελλαδα....
Ναι ε? Αυτο δεν το προσεξα οταν ειμουν εκει το 2002. Interesting.
Τα πιο πολυτελη μερη για γαμηλιο ταξιδι (μηνα του μελιτος)