-
εγω δε θα πω την αποψη μου,ειναι γνωστη σχετικα με τα 3 κλιο που εχουν βγει,αλλωστε ποτε δεν θ'αγοραζα αμαξι με βαση τα βραβεια...τα βραβεια ερχονται εξτρα!
εσεις που βιαζεστε να πειτε μετριοτητα κτλ κτλ το νεο κλιο θα σας πω οτι οταν πηγε ο λαρυ μπερντ στους μποστον σελτικς, ολοι λεγανε οτι δνε μπορει να τρεξει,να πηδηξει, να μαρκαρει, να παιξει αμυνα απεναντι στα 3-4 του nba..
και ομως ηταν ο ηγετης...το ιδιο θαναι και το κλιο ΙΙΙ αποτι φαινεται...
στο συγκεκριμενο διαγωνισμο θα μπορυσε καλλιστα να βγει το πασατ και η 159 κατα τη γνωμη μου!αλλα δεν βγηκαν...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εσεις που βιαζεστε να πειτε μετριοτητα κτλ κτλ το νεο κλιο θα σας πω οτι οταν πηγε ο λαρυ μπερντ στους μποστον σελτικς, ολοι λεγανε οτι δνε μπορει να τρεξει,να πηδηξει, να μαρκαρει, να παιξει αμυνα απεναντι στα 3-4 του nba..
και ομως ηταν ο ηγετης...το ιδιο θαναι και το κλιο ΙΙΙ αποτι φαινεται...
Εεε, αφου τα καταφέρε ο Larry Βird τότε σημαίνει οτι και το Clio θα είναι το ίδιο καλό... πως δεν το είχαμε σκεφτεί όλοι έτσι
-
clio pride!!!!
-
To Civic VIII γιατί δεν ήταν στα υποψήφια? Επειδή ξεκινά πωλήσεις τον Ιανουάριο?
Πάντως κι εγώ δε θα ψήφιζα Clio. Ούτε όμως και Passat για Νο1 γιατί (το ξέρω ειπώθηκε) δε φέρνει κάτι εντελώς νέο στην κατηγορία του και στην αγορά γενικότερα (αν και είναι ασφαλώς π. καλό).
Ψήφο κι από 'μένα στην 159 (αν και έχω πολλούς λόγους να αμφιβάλλω για την αξιοπιστία της...αλλά ας μην ανάβω φωτιές)
Κι αν θέλουμε κι ένα μικρό θα ψήφιζα το Yαris ...αλλά δε θα το (ξανά-)παιρνα -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ãéá ðïéüí èá Þôáí ãéá ôñßôç öïñÜ; Óßãïõñá ü÷é ãéá ôçí Toyota ...
Ìßá öïñÜ âãÞêå ôï ðñþôï Yaris êáé ðÝñóé âãÞêå ôï Prius åÜí èõìÜóáé.
ÔåëéêÜ ôá êñéôÞñéá åßíáé áóáöÞ êáé ðáßæïõí áðï ÷ñïíéÜ óå ÷ñïíéÜ.
Ð÷ To prius åßíáé Ýíá ôå÷íïëïãéêü èáýìá ðïõ èÝôåé íÝá äåäïìÝíá ãéá ôçí ðñïóôáóßá ôïõ ðåñéâÜëëïíôïò. Êáé óôï Yaris 2006 ôï äõíáôü óçìåßï åßíáé ç ðñïóôáóßá ôïõ ðåñéâÜëëïíôïò. Ð÷ ç ðñïóôáóßá ôùí åðéâáôþí áðï ôá êáñêéíïãüíá áÝñéá ðïõ åêëýïíôáé óôï åóùôåñéêü åíüò áõôïêéíÞôïõ áð ôá ðëáóôéêÜ (ÊÁÉÍÏÕÑÃÉËÁ...) êáèþò êáé ôï ãåãïíüò ïôé åßíáé ôï ðñþôï áõôïêßíçôï ìå óýóôçìá ECO-VAS (áíôéñýðáíóç óå üëï ôïí êýêëï æùÞò ôïõ ðñïéüíôïò êáé ôùí äñáóôçñéïôÞôùí ðïõ ôï áðáñôßæïõí). -
Για μένα δεν άξιζε το Clio III να γίνει 'αυτοκίνητο της χρονιάς'. ΟΚ, του βάλανε μεγαλύτερους χώρους για τους πίσω επιβάτες. So freakin' what? Του κοτσάρανε μια ηλεκτρονική ΜΑΛΑΚΙΑ στις εκδόσεις με πίσω δισκόφρενα (ESP και μάλιστα μη απενεργοποιούμενο. Ήθελα να'ξερα ποιον σκατόφλωρο προσέλαβαν...), κατά πάσα πιθανότητα διατήρησαν τα κοροϊδίστικα συστήματα παθητικής ασφάλειας (πίσω ζώνες και ζώνη συνοδηγού χωρίς αισθητήρα/διακόπτη που να ενημερώνει τον 'εγκέφαλο' για το αν χρησιμοποιούνται ή όχι, οπότε σκάνε οι προεντατήρες - που αχρηστεύουν τις πίσω ζώνες - είτε τις φορά κάποιος είτε όχι, πλαϊνούς αερόσακους που ανοίγουν μόλις τερματίσει η ανάρτηση σε ένα jump) από τα οποία παίρνει κερατιάτικα λεφτά η Renault (είπαμε, γαλλόφιλος, αλλά τα χώνω άμα κάτι είναι μαλακία), προσέθεσαν και ένα ΠΑΝΑΣΧΗΜΟ ταμπλώ, διατήρησαν και το 'ήξεις αφήξεις' ηλεκτρικό τιμόνι, χάλασαν και το φανταστικό στήσιμο που είχε το ΙΙ...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Για μένα δεν άξιζε το Clio III να γίνει 'αυτοκίνητο της χρονιάς'. ΟΚ, του βάλανε μεγαλύτερους χώρους για τους πίσω επιβάτες. So freakin' what? Του κοτσάρανε μια ηλεκτρονική ΜΑΛΑΚΙΑ στις εκδόσεις με πίσω δισκόφρενα (ESP και μάλιστα μη απενεργοποιούμενο. Ήθελα να'ξερα ποιον σκατόφλωρο προσέλαβαν...), κατά πάσα πιθανότητα διατήρησαν τα κοροϊδίστικα συστήματα παθητικής ασφάλειας (πίσω ζώνες και ζώνη συνοδηγού χωρίς αισθητήρα/διακόπτη που να ενημερώνει τον 'εγκέφαλο' για το αν χρησιμοποιούνται ή όχι, οπότε σκάνε οι προεντατήρες - που αχρηστεύουν τις πίσω ζώνες - είτε τις φορά κάποιος είτε όχι, πλαϊνούς αερόσακους που ανοίγουν μόλις τερματίσει η ανάρτηση σε ένα jump) από τα οποία παίρνει κερατιάτικα λεφτά η Renault (είπαμε, γαλλόφιλος, αλλά τα χώνω άμα κάτι είναι μαλακία), προσέθεσαν και ένα ΠΑΝΑΣΧΗΜΟ ταμπλώ, διατήρησαν και το 'ήξεις αφήξεις' ηλεκτρικό τιμόνι, χάλασαν και το φανταστικό στήσιμο που είχε το ΙΙ...αμα τα εγραφε αυτα ο ...spiros, θα με περνουσες εκτελεστικο αποσπασμα!!!
-
Όχι, θα συνυπέγραφα.
-
Όχι, θα συνυπέγραφα.τωρα λοιπον συνυπογραφω εγω!
-
Βασικά, τα Clio I και II έχουν φοβερό στήσιμο και στα χέρια κάποιου στοιχειωδώς ικανού οδηγού κάνουν θαύματα σε οποιοδήποτε στροφιλίκι... Αλλά μην τρακάρεις! Από λαμαρίνες δεν θα πάθουν και πολλά, αλλά το 2500άρι το'χεις εγγυημένο ότι θα το πληρώσεις με προεντατήρες, αερόσακους κλπ, που θα σκάσουν ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ!
-
Αλλά μην τρακάρεις!
funniest quote?
προσπαθω!
-
Είμαι παθών... Σε καμία περίπτωση δεν έπρεπε να σκάσουν οι γαμωεντατήρες στις ζώνες που δεν τις φόραγε κανένας (αφού κανένας δεν καθόταν εκεί). Να μην πω για τον αερόσακο του καθίσματος που άνοιξε χωρίς να υπάρχει λόγος άλλος πέραν του βίαιου τερματίσματος της ανάρτησης. 2500
-
Εεε skullone... στα περι τρακαρισματος εεε, ολα λιγο πολυ τον ιδιο κυνδινο εχουν να ανοιξουν χωρις να πολυχρειαζεται. Παντως στο καινουργιο Clio3 οι προεντατηρες δεν θα λειτουργησουν αμα δεν φορας την ζωνη. Πλεον εχουν αισθητηρες αν καθεσαι και αν φορας ζωνη...
-
Αν και μενα δεν μου λεει κατι ο COTY γιατι πιστευω οτι ειναι θεμα marketing εγω θα ψηφιζα 159,Passat,Mazda 5...
-
Εγώ θα έβγαζα πάντως το Aygo αυτοκίνητο της χρονιάς. Επανέφερε την ιδέα του χρηστικού, μικρού και φθηνού αυτοκινήτου πόλης (όχι, το Smart ΔΕΝ είναι χρηστικό, λόγω της ιδιότροπης συμπεριφοράς του). Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι σύγχρονες πόλεις. Αν μάλιστα ήταν και υβριδικό, τότε θα το ψήφιζα με χέρια και με πόδια.
2η θα ερχόταν η 159 (το αίμα νεράκι δε γίνεται) και 3ο το Passat ή το Clio.
-
Εγώ θα έβγαζα πάντως το Aygo αυτοκίνητο της χρονιάς. Επανέφερε την ιδέα του χρηστικού, μικρού και φθηνού αυτοκινήτου πόλης (όχι, το Smart ΔΕΝ είναι χρηστικό, λόγω της ιδιότροπης συμπεριφοράς του). Είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται οι σύγχρονες πόλεις. Αν μάλιστα ήταν και υβριδικό, τότε θα το ψήφιζα με χέρια και με πόδια.Άν είχε και τουλάχιστον 2.000 ευρώ μικρότερη τιμή θα συμφωνούσα και εγώ.
-
αν αξιζε η ρενω λεει???
και του χρονου και του χρονου!!!!!!
-
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχ...
Τι ΜΑΝΑΡΙ είναι αυτό;;;
Με κάνει να θέλω να τραγουδήσω...
'Κοριτσάκι μη σε μέλει,
Ο Μητσάρας είναι μέλι...' -
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχ...Τι ΜΑΝΑΡΙ είναι αυτό;;;
Με κάνει να θέλω να τραγουδήσω...
'Κοριτσάκι μη σε μέλει,
Ο Μητσάρας είναι μέλι...'Αυτο να της πεις να φυγει τρεχοντας!!
-
Άσε με, η φύση με προστάζει!!!
Άξιζε το Clio τον τίτλο του COTY;