-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Και με μόλις 2-4 βάτ στέλνει σήμα στον δορυφόρο;
Εντυπωσιακό, δεν το περίμενα!αφου ειναι κατευθυντικο το σημα και λογω της συχνοτητας του, προφανως ειναι αρκετο
-
Το κακό με τα δορυφορικά είναι το latency και συνεπώς πολύ δυσχρηστο για VOIP εφαρμογές.
H Καθυστέριση είναι 680-700 ms από Ελλάδα.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Το κακό με τα δορυφορικά είναι το latency και συνεπώς πολύ δυσχρηστο για VOIP εφαρμογές.H Καθυστέριση είναι 680-700 ms από Ελλάδα.
Συν την αστάθειά του ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.
-
Εγώ ξέρω ότι η ΝΔ υποσχέθηκε φθηνό internet, πολύ σωστά για να φύγουμε από τη τελευταία θέση στη χρήση του διαδικτύου και να αναπτυχθούν οι επιχειρήσεις.
Αντί γι' αυτό έγινε ένα επικοινωνιακό κόλπο με τον ΟΤΕ να αυξάνει τις τιμές υπέρογκα και το Καραμανλή να παρεμβαίνει και να επιφέρει τη τάξη.
Αυτό που μας έμεινε είναι οι ψηλές συνδικαλιστικο-ΠΑΣΟΚικές τιμές του internet οι οποίες δεν πρόκειται να κατέβουν κι ας είμαστε οι ακριβότεροι.
-
το δορυφορικο θελει ψαξιμο!
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εγώ ξέρω ότι η ΝΔ υποσχέθηκε φθηνό internet, πολύ σωστά για να φύγουμε από τη τελευταία θέση στη χρήση του διαδικτύου και να αναπτυχθούν οι επιχειρήσεις.Αντί γι' αυτό έγινε ένα επικοινωνιακό κόλπο με τον ΟΤΕ να αυξάνει τις τιμές υπέρογκα και το Καραμανλή να παρεμβαίνει και να επιφέρει τη τάξη.
Αυτό που μας έμεινε είναι οι ψηλές συνδικαλιστικο-ΠΑΣΟΚικές τιμές του internet οι οποίες δεν πρόκειται να κατέβουν κι ας είμαστε οι ακριβότεροι.
Αυτά πείτε τα και στον Καραμανλή, που έταζε προεκλογικά φθηνό Internet για όλους...
- Επικοινωνήστε με τον Πρωθυπουργό - -
Περισσότερο ψάξιμο θέλει το Wi-Fi. Απ' ό,τι έχω ακούσει εξασφαλίζει τεράστιες για τα ελληνικά δεδομένα ταχύτητες για μεταφορά αρχείων, μέχρι και μοίρασμα σύνδεσης internet είναι δυνατή. Όλα τζαμπέ (πλην του αρχικού εξοπλισμού).
Αλλά πρέπει να βρεις τα κόλπα. -
και ποσο παει ο εξοπλισμος? ξερετε κανα σαιτ για ενημερωση επι wifi?
-
Τα δορυφορικά δεν είναι η λύση για φθηνό, μαζικό broaband. Είναι λύση μόνο για απομακρυσμένες από τα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα περιοχές.
(Και αν αναρωτιέστε πώς μπορούν να στέλνουν προς τα πάνω, δεν έχετε παρά να δείτε τα τηλέφωνα Inmarsat (WRC ) / Iridium κ.λπ.)Το WiFi είναι καλή λύση για σύνδεση δύο σημείων που απέχουν λίγο μεταξύ τους, καθώς και για hotspots. Το Athens Wireless Metropolitan Network έχει φτιάξει και ένα mesh, όπως έχουν κάνει και σε πολλές άλλες πόλεις της Ελλάδας. Αλλά η εμπορική χρήση του WiFI από εταιρίες είναι γκρίζα νομικά περιοχή.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Άμα ακούσω άλλη μία φορά στο ραδιόφωνο ότι 'η ΕΕΤΤ έβαλε φρένο στα σχέδια του ΟΤΕ', θα ΣΠΑΣΩ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ!!!!!Δηλαδή τι άλλο θέλεις. Αντί να μας τη βάλουν απότομα (την αύξηση) και να πονέσουμε (οικονομικά) μια κι έξω ξα μας τη βάζουν σιγά σιγά (την αύξηση) έτσι ώστε να το ευχαριστηθούν λίγο παραπάνω, κι εμείς να μη πονέσουμε (οικονομικά πάντα ε; )
Άσε το ραδιόφωνο ήσυχο δε φταίει σε τίποτα. Άλλοι θέλουν σπάσιμο.
-
ΕΝΤΥΠΩΣΗ μου κάνουν τα νούμερα του ΟΤΕ!!!
Επειδή προσφέρει τα ΕΠΑΚ σε χαμηλότερη τιμή (χαμηλότερη από τι;;;;;; Από αυτό που ΗΘΕΛΕ να κονομάει, παρόλα αυτά ΨΗΛΟΤΕΡΗ από ότι έπρεπε...) λέει πως έχει υποστεί ΖΗΜΙΕΣ χ,ψ,ω...
Δηλαδή λίγο πολύ μας λένε πως με την τιμή όπως θα ήταν προ μείωσης θα ερχόντουσαν ΟΡΙΑΚΑ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ τους;;;;
Γιατί αν είναι να χάνει λεφτά ο ΟΤΕ ας του κάνουμε τη χάρη να μην μπει κανένας στο ίντερνετ για ένα μήνα, και ταυτόχρονα όσοι έχουν ADSL να κατεβάσουν στο ΟΡΙΟ της σύνδεσής τους (έστω σιντί οποιασδήποτε 'έκδοσης' των λίνουξ 500 φορές έκαστος) και να σου πω λεφτά με φούντες που θα κάνει...
Δυστυχώς αυτό είναι ανέφικτο να οργανωθεί και το ξέρουν, αλλά αν γινόταν θα έτρεχαν με ένα αγγούρι στο... χέρι!!
-
Ενα μποϊκοτάζ στον οτε και τις θυγατρικές του θα ήταν ό,τι καλύτερο πιστεύω. Αν και απ' ότι βλέπω τις πήραν πίσω τις αυξήσεις (έως πότε?)
Δεν φτάνει που μας φέρανε το DSL δέκα χρόνια απ' ότι στις άλλες χώρες, δεν φτάνει που που στην τιμή του ενός μεγαμπίτ οι ξένοι πέρνουν δέκα, ακριβαίνουν και τις pstn συνδέσεις. Και τι σημαίνει κάτω του κόστους, ποιο είναι το κόστος συντήρησης μιας pstn ή isdn γραμμής, από τη στιγμή που η εγκατάστασή της έχει αποσβεσθεί εδώ και κάτι χρόνια.
-
Ο χρήστης kinq1 έγραψε:
Ενα μποϊκοτάζ στον οτε και τις θυγατρικές του θα ήταν ό,τι καλύτερο πιστεύω. Αν και απ' ότι βλέπω τις πήραν πίσω τις αυξήσεις (έως πότε?)Δεν φτάνει που μας φέρανε το DSL δέκα χρόνια απ' ότι στις άλλες χώρες, δεν φτάνει που που στην τιμή του ενός μεγαμπίτ οι ξένοι πέρνουν δέκα, ακριβαίνουν και τις pstn συνδέσεις. Και τι σημαίνει κάτω του κόστους, ποιο είναι το κόστος συντήρησης μιας pstn ή isdn γραμμής, από τη στιγμή που η εγκατάστασή της έχει αποσβεσθεί εδώ και κάτι χρόνια.
Εννοούν κάτω του κόστους των αμοιβών του 'ποιοτικού' Χατζηγιάννη.
-
Διάβασα(ή ΝΕΑ ή ΒΗΜΑ)ότι ο Καραμανλής αναβάλλει το χαράτσι προς το παρόν(δεν θα ισχύσει δηλαδή από τον επόμενο μήνα) και θα επανέλθει σε βάθος χρόνου.Φυσικά το χαράτσι θα έρθει κάποτε,δεν το γλυτώνουμε.
-
Φυσικά με DSL και σταθερή διεύθυνση είναι πιο εύκολο να σε παρακολουθούν .
Εγώ για ένα μήνα δε θα μπώ. Χωρίς internet μεγάλωσα ,μπορώ και δίχως αυτό. Απατεώνες εε απατεώνες.
Μερικές ώρες το σαββατοκύριακο από internet cafe μου είναι πλέον αρκετές. Όταν φτάσουμε τις τιμές της Γαλλίας τότε το συζητάμε. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Όταν φτάσουμε τις τιμές της Γαλλίας τότε το συζητάμε.Κολλημένος με την Γαλλία ε;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Όταν φτάσουμε τις τιμές της Γαλλίας τότε το συζητάμε.
Κολλημένος με την Γαλλία ε;
Μου φαίνεται πως με όποια χώρα και να κολλήσεις φτηνότερα θα έρθει...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Όταν φτάσουμε τις τιμές της Γαλλίας τότε το συζητάμε.
Κολλημένος με την Γαλλία ε;
Μου φαίνεται πως με όποια χώρα και να κολλήσεις φτηνότερα θα έρθει...
To λέω λόγω και της υπογραφής του...
-
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_art ... 005_164629
-
EΠΑΚ - φωτιά