-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κάποιος να διορθώσει τον τίτλο ( ο τόνος ή το ει είναι το λάθος; )NΟμίζω ο τόνος. Ειναι η δουλειά (=εργασία);;;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Κάποιος να διορθώσει τον τίτλο ( ο τόνος ή το ει είναι το λάθος; )
NΟμίζω ο τόνος. Ειναι η δουλειά (=εργασία);;;
Δεν με πιάνεις,δεν με πιάνεις Δουλειά η δούλος;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κάποιος να διορθώσει τον τίτλο ( ο τόνος ή το ει είναι το λάθος; )
NΟμίζω ο τόνος. Ειναι η δουλειά (=εργασία);;;
Δεν με πιάνεις,δεν με πιάνεις Δουλειά η δούλος;
εχεις δικιο. Εγω προς το παρόν δουλειά. Ευχομαι να μεινει παντα ετσι.
-
Να ευλογήσω λίγο τα γένια μου.
Τεχνική εταιρεία ζητά ΦΟΙΤΗΤΕΣ μηχανολογίας για δουλειά 1 μήνα, με απολαβές 1100-1200€...
Μόνο σε εμένα φαίνεται απίστευτο;
Και αντί να πάω να δουλέψω κάθομαι και γράφω στο φόρουμ.
-
[quote='A-Viper7']Να ευλογήσω λίγο τα γένια μου.
Τεχνική εταιρεία ζητά ΦΟΙΤΗΤΕΣ μηχανολογίας για δουλειά 1 μήνα, με απολαβές 1100-1200
-
Το επάγγελμα του μέλλοντος, είναι πολυώροφο γκαράζ στο κέντρο μιας μεγαλούπολης. Λειτουργικά έξοδα ελάχιστα, κέρδη πελώρια, σίγουροι πελάτες.
ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ 3 οροφων (υπεργειο).
Καθε θεση (που σημαινει μονο για τις μονες ή τις ζυγές χρεώνεται 250ευρω). Η εταιρεία νοικιάζει 20 θέσεις. 20 χ 250= 5000/μήνα..
Από οτι μου έλεγε είναι ακόμα 2 εταιρείες με παρόμοιο αριθμό θέσεων άρα μόνο από 3 εταιρείες βγάζει 15.000 μήνα.
Δεν υπολογίζω τους απλούς πελάτες που έρχονται με την ώρα.
έχει 3 ανθρώπους που δουλέυουν εκεί μεσα και τα λειτουργικά έξοδα είναι ρεύμα και συντήρηση των ασανσερ που μεταφέρουν τα οχηματα...
αν πουμε οτι ο καθε εργαζόμενος παίρνει 800 ευρώ (δεν νομίζω να παιρνουν πάνω από 700) 2400 σύνολο.. Να υπολογίσουμε και 2000ευρώ το μήνα συντήρηση ρευμα και τυχόν ασφαλιση του χώρου;;;
Γενικο λοιπόν: 4.400 ευρώ
Κερδος 11.600 (και αυτό χωρις να υπολογίζουμε τα λοιπά αυτοκίνητα που ερχονται με την ωρα.)(Πλεον εχω και εγω θεση εκει )
Τι λες ρε αρχηγέ? αν είναι έτσι οι μπιζνες θα γινω ο Βαρδης!!!!!!!!
Καταρχήν 800 ευρώ αν παίρνει ο υπάλληλος με ΙΚΑ, δώρα, κλπ θα σουσ στοιχίζει 1200Ε το μήνα!!!!!
2000Ε θα είναι μόνο η ΔΕΗ όχι το συνολικό κόστος..... των εξόδων!!!!
άλλο Κέρδος ΠΦ και άλλο καθαρό κέρδος στην τσέπη!!!!
Επίσης τα κτίρια δεν φυτρώνουν έχουν κόστος απόκτησης και φθοράς!!!!!! Αν φτιάξεις parking στο κέντρο με τις προδιαγραφές που θέλουν επιδότείσαι για κάθε θέση με 600Ε αν θυμάμι καλά όταν το έψαχνα αλλά αν μου βρεις ακίνητο στο Κολωνάκι και μου εξασφαλίσεις άδεια οικοδομής για υπεργειο 3όροφο Parking κάτω από 10εκατ Ε πες μου που είναι!!!!!
Υποψην τα 20 τουτού θέλουν 160 - 200 τμ χώρο για να τα βάλεις χωρίς διαδρόμους ράμπες γραφεία κλπ!!!!!!
Και για να δεις πως λειτουργεί ο ΈΛΛΗΝΑΣ το parking στο πολεμικό μουσείο είναι ψιλοάδειο γιατί ο έΛΛΗΝΑΣ βαριέται να περπατήσει 400 μέτρα!!!!! -
[quote='citastak'][quote='A-Viper7']Να ευλογήσω λίγο τα γένια μου.
Τεχνική εταιρεία ζητά ΦΟΙΤΗΤΕΣ μηχανολογίας για δουλειά 1 μήνα, με απολαβές 1100-1200
-
Αεριτζής.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Το επάγγελμα του μέλλοντος, είναι πολυώροφο γκαράζ στο κέντρο μιας μεγαλούπολης. Λειτουργικά έξοδα ελάχιστα, κέρδη πελώρια, σίγουροι πελάτες.
Καθε θεση (που σημαινει μονο για τις μονες ή τις ζυγές χρεώνεται 250ευρω). Η εταιρεία νοικιάζει 20 θέσεις. 20 χ 250= 5000/μήνα..
Από οτι μου έλεγε είναι ακόμα 2 εταιρείες με παρόμοιο αριθμό θέσεων άρα μόνο από 3 εταιρείες βγάζει 15.000 μήνα.
έχει 3 ανθρώπους που δουλέυουν εκεί μεσα και τα λειτουργικά έξοδα είναι ρεύμα και συντήρηση των ασανσερ που μεταφέρουν τα οχηματα...
αν πουμε οτι ο καθε εργαζόμενος παίρνει 800 ευρώ (δεν νομίζω να παιρνουν πάνω από 700) 2400 σύνολο.. Να υπολογίσουμε και 2000ευρώ το μήνα συντήρηση ρευμα και τυχόν ασφαλιση του χώρου;;;
Κερδος 11.600 (και αυτό χωρις να υπολογίζουμε τα λοιπά αυτοκίνητα που ερχονται με την ωρα.)(Πλεον εχω και εγω θεση εκει )
Καταρχήν 800 ευρώ αν παίρνει ο υπάλληλος με ΙΚΑ, δώρα, κλπ θα σουσ στοιχίζει 1200Ε το μήνα!!!!!
Επίσης τα κτίρια δεν φυτρώνουν έχουν κόστος απόκτησης και φθοράς!!!!!! Αν φτιάξεις parking στο κέντρο με τις προδιαγραφές που θέλουν επιδότείσαι για κάθε θέση με 600Ε αν θυμάμι καλά όταν το έψαχνα αλλά αν μου βρεις ακίνητο στο Κολωνάκι και μου εξασφαλίσεις άδεια οικοδομής για υπεργειο 3όροφο Parking κάτω από 10εκατ Ε πες μου που είναι!!!!!
Υποψην τα 20 τουτού θέλουν 160 - 200 τμ χώρο για να τα βάλεις χωρίς διαδρόμους ράμπες γραφεία κλπ!!!!!!
Και για να δεις πως λειτουργεί ο ΈΛΛΗΝΑΣ το parking στο πολεμικό μουσείο είναι ψιλοάδειο γιατί ο έΛΛΗΝΑΣ βαριέται να περπατήσει 400 μέτρα!!!!!ξεχασα να πω οτι το κτιριο το ειχε ο πατερας του σημερινου ιδιοκτητη. Δεν νομιζω να πληρωνει 2000 ευρω το μηνα μονο ΔΕΗ! πιστευω οτι συμπεριλαμβανονται και τα λοιπά εξοδα. Δεν ξέρω τι παιζει απο πλευρας αδειοδοτησης, αν εχει αδεια η απλα αν τα χωνει σε καποιον της πολεοδομιας.
Εκανα ενα πολυ χοντρικό υπολογισμό μόνο και μόνο για να καταλάβουμε για τι τάξη μεγεθους μιλαμε. Και νομιζω οτι σε αυτο δεν εχω πεσει πολυ εξω
-
Mηχανολόγος-Μηχανικός με ειδίκευση στην εκμετεάλευση των υδάτινων πόρων
Μηχανολόγος-Μηχανικός σε πετρελαική εταιρεία
Pimp
Conman
-
Και για να δεις πως λειτουργεί ο ΈΛΛΗΝΑΣ το parking στο πολεμικό μουσείο είναι ψιλοάδειο γιατί ο έΛΛΗΝΑΣ βαριέται να περπατήσει 400 μέτρα!!!!!ξεχασα να πω οτι το κτιριο το ειχε ο πατερας του σημερινου ιδιοκτητη. Δεν νομιζω να πληρωνει 2000 ευρω το μηνα μονο ΔΕΗ! πιστευω οτι συμπεριλαμβανονται και τα λοιπά εξοδα. Δεν ξέρω τι παιζει απο πλευρας αδειοδοτησης, αν εχει αδεια η απλα αν τα χωνει σε καποιον της πολεοδομιας.
Εκανα ενα πολυ χοντρικό υπολογισμό μόνο και μόνο για να καταλάβουμε για τι τάξη μεγεθους μιλαμε. Και νομιζω οτι σε αυτο δεν εχω πεσει πολυ εξω
Σίγορα βγάζουν δεν αντιλεγω αλλά αν κάνει την μελέτη με αυστηρά οικονομοτεχνικά στοιχεία θα δεις ότι είναι λιγότερα.... είναι γερή Επένδυση... για να δεις το κόντρα πέφτει και ότι κάποιοι δεν θέλουν parking na σου θυμίσω ότι το ΣτΕ απέρριψε την κατασκευή υπογείου parking στην πλατεία γιατί θα αλλιώσει τον χώρο της πλατείας....
Στο Κολωνάκι 'ζώνη Α' δεν υπάρχει οικόπεδο ούτε για δείγμα (και το εννοώ δες αγγελείες, μεσίτη) μόνο να αγοράσεις και να γκρεμίσεις/διαμορφώσεις παλιά πολυκατοικια θεωρητικά μπορείς!!!!!!!
Για να μην τρέχεις στα δικαστήρια από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας πρέπει να κάνεις ειδικό ντιζαϊν στο κτίρο ώστε οι απέναντι να μην έχουν πρόβλημα γιατί πληρώνου 4000+Ε/τμ για σπίτι!!!!! Ντιζαϊν έξτρα λεφτά!!!!
Όταν θα πας να βάλεις μηχάνισμα εξαερισμού στην ταράτσα αν δεν έχεις κάνεις πρόβλεψη για ειδικά μονωμένο κτίριο στην ταράτσα θα φας άλλη μια μύνηση για θόρυβο!!!!
Αν τό χεις ανοικτό 18 ώρες θέλεις 3 υπαλλήλους για ταμείο και 7 υπαλλήλους για να μπάζουν/βγάζουν οχήματα!!!! Θες δυο ανσασερ σίγουρα.. . συστήματα σήμανσης παρακολούθησης ειδικά μηχανήματα που θα καθαρίζουν τις ράμπες (και όταν βρέχει θες καθαρισμό της ράμπας κάθε μέρα αν κάνεις οικονομία στην αρχή και είναι πλαστικοποιημένη) και τους τοίχους στο ύψος των εξατμήσεων κλπ κλπ.... Τέλος ένα λογιστή να ρυθμίζει τις σχέσεις σου με τον συναίτερο σου!!!!! ΤΗΝ ΕφορίαΗ μπίζνα του μέλλοντος για έναν Έλληνα .. (πέραν του καθηγητή Ινδικών ) στην Ελλάδα είναι κάτι που στην Αμερική γίνεται εδώ και χρόνια γιατί σαν Έλληνες είμαστε πέντε χρόνια πίσω από την Ευρώπη και 10 από της ΗΠΑ...... βρείτε το γιατί δεν πάει ο νούς μου !!!!!
Καλή ιδεία IMO η καλλιέργεια πρώτης ύλης για Βιοντιζελ!!!!
Μια άλλη υποψία η οποία έχω είναι ότι ισως στην Ελλάδα υπάρχει έλλειψη σε μπυραρίες .... Κατ έμέ υπάρχει εξήγηση γιατι το κόστος να φτιάξεις μια καλή μπυραρία είναι πολύ μεγάλο!!!!!! Η μπύρα έχει μέλλον στην Ελλαδα γιατί τα ουίσκυ κλπ θα ακριβίνουν πολύ στο μέλλον!!!!!Και τώρα η μπίζνα του μέλλοντος ταρατατζουμ!!!!!!
Μαζί με ένα φίλο σας πολιτικό θα κάνετε μια off shore στα Καϋμαν Islands με αντικείμενο τις κατασκευές!!!!!! Θα βάλετε ένα διόδιο στην Αθηνών -Πατρών στο Δερβένι και ένα διόδιο στην Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο Κάστρο (σε όποιο μπορέσετε δεν πειράζει είτε στον Πλαταμώνα είτε στην Βοιωτία) .... σε αντιστάθμισμα θα κατασκευάσετε το κομμάτι Απείρανθος - Φιλότι στην Νάξο θα βάλετε να σας κάνουν 20 προσφυγές για τον δρόμο στην Νάξο και μέχρι να επιδικαστούν θα εισπρέτετε τα διόδια!!!!!!! Όταν θα δικαιωθείτε για την κατασκευή στο ΣτΕ θα τραβήξτε μια χρεοκοπία και είστε ΘΕΟΙ!!!!!!!!!! -
Η δουλειά ΔΕΝ έχει μέλλον.
Καμιά κομπίνα θές να στήσουμε;Εχω μιά καλή στό μυαλό μου!!!!
-
Αυτος που σου λεω εγω ειναι στεγασμενος σε ενα κτηριο που εχει μονο κωλονες και δαπεδο ειναι αθλιο σε design εχει 3 εργατες (διαπιστωμενο) και 3 ασανσερ. Ουτε μπάρες ουτε τιποτα περιττο...
Και βρίσκεται στην παράλληλη της Βουκουρεστίου.
Τελοσπαντων δεν έχει νόημα η όλη ανάλυση, απλά το ότι αυτοίοι (τυχεροί) τρελλαίνονται στα μανι!!!!
-
παντος για εμενα η δουλεια του παροντος ειναι ταξιτζης ε ο καθενας παει αγοραζει μια αδεια για ταξι περνει και 1 ταξι και ολα τελεια ΕΛΕΟΣ
υγ.η δουλεια του μελλοντος θα ειναι υπ στα τυροπιταδικα η αλλιος καφετζης
-
Αυτος που σου λεω εγω ειναι στεγασμενος σε ενα κτηριο που εχει μονο κωλονες και δαπεδο ειναι αθλιο σε design εχει 3 εργατες (διαπιστωμενο) και 3 ασανσερ. Ουτε μπάρες ουτε τιποτα περιττο...Και βρίσκεται στην παράλληλη της Βουκουρεστίου.
Τελοσπαντων δεν έχει νόημα η όλη ανάλυση, απλά το ότι αυτοίοι (τυχεροί) τρελλαίνονται στα μανι!!!!
Έχει δικιο ο cpp. Επηδει του ανηκει το κτριο αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να υπολογισει το κοστος ενοικιασης του. Πχ. αν αυτο ειναι 5000 το μηνα αυτο πρεπει να μπαινει στα εξοδα. Το καλο οταν σου ανηκει το κτιριο ειναι αν δεν πανε καλα οι δουλειες και δεν καλυπτεις το εικονικο νοικι δεν μπορει να σε πεταξει καποιος εξω.
Σχετικα με το παρκινγκ στο Πολεμικο Μουσειο, δεν εχω παει, αλλα φανταζομαι ο λογος που δεν γεμιζει ειναι οι υψηλες τιμες αλλα και η αναρχια στην σταυθμεση στο δρομο στην περιοχη, που ως γνωστον δεν υπαρχουν κανονες και ολο και κατι βρισκεται.
-
Ο χρήστης MADAKOS έγραψε:
υγ.η δουλεια του μελλοντος θα ειναι υπ στα τυροπιταδικα η αλλιος καφετζηςΝαι, αλλά η ερώτηση 'δουλειά του μέλλοντος' αφορά στην επένδυση ή στη δραστηριότητα; Δηλαδή ρωτάς τι μαγαζί να ανοίξει κανείς που να έχει μέλλον η δουλειά, ή ρωτάς τι να σπουδάσει κανείς για να είναι περιζήτητος στην αγορά σαν επαγγελματίας;
Τα ταξί, τα τυροπιτάδικα και τα καφενεία απαιτούν και ένα Χ κεφάλαιο σε μετρητά.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
υγ.η δουλεια του μελλοντος θα ειναι υπ στα τυροπιταδικα η αλλιος καφετζης
Ναι, αλλά η ερώτηση 'δουλειά του μέλλοντος' αφορά στην επένδυση ή στη δραστηριότητα; Δηλαδή ρωτάς τι μαγαζί να ανοίξει κανείς που να έχει μέλλον η δουλειά, ή ρωτάς τι να σπουδάσει κανείς για να είναι περιζήτητος στην αγορά σαν επαγγελματίας;
Τα ταξί, τα τυροπιτάδικα και τα καφενεία απαιτούν και ένα Χ κεφάλαιο σε μετρητά.
γενικα μιλαμε
-
Σπούδασε άνεργος, το επάγγελμα του μέλλοντος.
-
[quote='A-Viper7']Να ευλογήσω λίγο τα γένια μου.
-
systimata asfaleias kai oti exei sxesh me thn proslipsh tou eglhmatos.
Ποια θα είναι η δουλειά του μέλλοντος?