-
Άλλο πράγμα η πίστα. Πριν το βάλω μέσα επειδή το λυπόμουν είπα θα το βάλω μία φέτος και του χρόνου πάλι. Στην πραγματικότητα με βλέπω να το ξαναβάζω μέσα στις γιορτές.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
να το ξαναβάζω μέσα στις γιορτές.Μη ντρέπεσαι. Θα είναι κι άλλα παιδάκια εκεί ...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
να το ξαναβάζω μέσα στις γιορτές.
Μη ντρέπεσαι. Θα είναι κι άλλα παιδάκια εκεί ...
Ναι ναι
-
Μερικά παιδάκια (που λέει ο λόγος), λένε να πάνε μια βολτίτσα από τα Μέγαρα την ερχόμενη Κυριακή (4 Δεκ) για να αναπληρώσουν τις διδακτικές ώρες που έχασαν λόγω απουσίας από το προηγούμενο TD.
Αν βρούνε και παρέα, τι καλά που θα είναι...
Τωρα θα μου πείτε 'και ποιός σε πιστεύει εσένα πως θα έρθεις;' και δίκιο θα έχετε, αλλά ελπίζω να μην τα κάνω πάλι....... -
Παϊδάκια ( ) ?
-
Καλημέρα παίδες, το wkend (3-4 δεκ) η πίστα θα είναι ανοιχτή οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε...
Εγώ μάλλον δεν θα είμαι, αν και το παλεύω ακόμα...
Βλέπεις πρέπει να σπάσει αυτό το γα..%%$$νο 1.07 , που θα είχε σπάσει αν δεν είχα λάθος πίεση....Πάντος όσοι μπορείτε να πάτε μην το χάσετε
-
Ο χρήστης Super Se7en έγραψε:
Καλημέρα παίδες, το wkend (3-4 δεκ) η πίστα θα είναι ανοιχτή οπότε όσοι πιστοί προσέλθετε...Εγώ μάλλον δεν θα είμαι, αν και το παλεύω ακόμα...
Βλέπεις πρέπει να σπάσει αυτό το γα..%%$$νο 1.07 , που θα είχε σπάσει αν δεν είχα λάθος πίεση....Πάντος όσοι μπορείτε να πάτε μην το χάσετε
Να πάρει, πάντα λάθος timing - θα λείπω !
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ναι ναι
Ναι, ναι , Βεβαίως βεβαίως.
-
Πολύ μου αρέσει που καταλαβαινόμαστε .
Με τις ζάντες έχουμε κάνα νεότερο; -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Παϊδάκια ( ) ?
Όχι παϊδάκια βρε, αυτά είναι μετά .
Όταν μπαίνουμε εκεί μέσα πάντως, σαν παιδιά νιώθουμε, η πίστα μετατρέπεται σε παιδική χαρά . -
Πολύ μου αρέσει που καταλαβαινόμαστε .
Με τις ζάντες έχουμε κάνα νεότερο;Τη Κυριακή το βράδι περίμενε π.μ. .
-
Παϊδάκια ( ) ?
**Όχι παϊδάκια βρε, αυτά είναι μετά :**lol: .
Όταν μπαίνουμε εκεί μέσα πάντως, σαν παιδιά νιώθουμε, η πίστα μετατρέπεται σε παιδική χαρά .Συγνώμη οι μπριζόλες απαγορεύονται;
-
Την Κυριακή, θα δώσω κι εγώ το παρόν. Πρώτα ο Θεός δηλαδή, να φτάσω καλά από την Κεφαλονιά...
Άντε να κάψουμε κάνα λάστιχο γιατί 2 εβδομάδες μακριά από την πίστα, απλώς δεν αντέχονται... -
Άντε να κάψουμε κάνα λάστιχο γιατί 2 εβδομάδες μακριά από την πίστα, απλώς δεν αντέχονται...Μιλάμε το παιδί έχει καεί τελείως
So be it...θα είμαι κι εγώ λοιπόν. Δεν μπορώ να αντισταθώ...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
So be it...θα είμαι κι εγώ λοιπόν. Δεν μπορώ να αντισταθώ...Άντε να δούμε.... Θα τα πούμε από κοντά επιτέλους;
-
Άντε να κάψουμε κάνα λάστιχο γιατί 2 εβδομάδες μακριά από την πίστα, απλώς δεν αντέχονται...Θες τη δόση σου, ε? Εξαρτημένε!
-
Θέλω βόλτα, ε;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Θέλω βόλτα, ε;Τα 'παμε αυτά, δεν τα 'παμε;
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Θέλω βόλτα, ε;
Τα 'παμε αυτά, δεν τα 'παμε;
Να ερχόσουν στο TD!!!
ΠΟΛΥ δύσκολα θα μπορέσω να έρθω την Κυριακή..
-
Κάποιος να διαχωρίσει το θέμα από το post του Super Se7en στη σελίδα 29 παρακαλώ, ώστε να πάρουν πρέφα και άλλοι τι κανονίζεται!
4TF-TD7 20/11 Κυριακή::Προθέρμανση πριν το Πάρτυ!