-
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να ξεχωρίζουμε σε γρήγορους και αργούς.
Μήπως τρέχουμε σε ενιαίο () με τεράστια έπαθλα και δεν το έχω καταλάβει?
Το κέφι μας δεν κάνουμε?
Τα αυτοκίνητά μας δεν χαιρόμαστε? -
Αφού το είπε και ο φίλος του Τέο...Τα γρήγορα αυτοκίνητα δεν είναι για πίστα, πόσες φορές θα το πούμε;;;
Υ.Γ.
Μου μυρίζει φάση 'τα βαριά αυτοκίνητα κρατάνε καλύτερα' -
Ο χρήστης Jimmy_Caesar έγραψε:
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να ξεχωρίζουμε σε γρήγορους και αργούς.
Μήπως τρέχουμε σε ενιαίο () με τεράστια έπαθλα και δεν το έχω καταλάβει?
Το κέφι μας δεν κάνουμε?
Τα αυτοκίνητά μας δεν χαιρόμαστε?Πολύ σωστά. Δεν θα πρέπει επ' ουδενί να δημιουργηθεί ψαρωτικό κλίμα περί την όποια πίστα. Τουναντίον θα πρέπει να ενθαρρύνεται ο κόσμος, ανεξαρτήτως αυτοκινήτου, να μπαίνει να εκτονώνεται και να ξεκουλαίνεται.
Αυτή είναι η βασική συνεισφορά μιας πίστας στην οδική ασφάλεια. -
Πριν 5 χρόνια περίπου (όταν πρωτοφτιάχτηκαν τα Μέγαρα) έκανα 1:20 με το 320.
5 χρόνια, 500 κυβικά, 50 άλογα και 50% μπλοκέ αργότερα έκανα τον ίδιο χρόνο την Κυριακή!
Το φχαριστήθηκα όμως!Οπως λέει κι ο Jimmy την πλακα μου την έκανα.
Οσο για τον χρόνο....θα τον φτιάξω κι αυτόν!Εντύπωση μου έκανε όμως σχόλιο άσχετου τυχαίου θεατή που είχε έρθει για να δει μόνο.
'Γιατι ρε φίλε αφήνετε και μπαίνουν μέσα μικρά αυτοκίνητα? πρέπει να απαγορεύεται'!!!!Είναι κι αυτή μια άποψη!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
5 χρόνια, 500 κυβικά, 50 άλογα και 50% μπλοκέ αργότερα έκανα τον ίδιο χρόνο την Κυριακή!
Οσο για τον χρόνο....θα τον φτιάξω κι αυτόν!Εντύπωση μου έκανε όμως σχόλιο άσχετου τυχαίου θεατή που είχε έρθει για να δει μόνο.
'Γιατι ρε φίλε αφήνετε και μπαίνουν μέσα μικρά αυτοκίνητα? πρέπει να απαγορεύεται'!!!!Είναι κι αυτή μια άποψη!!!
Για να μην αναφέρουμε κι αυτούς που δεν έχουν μετρήσει ποτέ το χρόνο τους στην πίστα...
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Για να μην αναφέρουμε κι αυτούς που δεν έχουν μετρήσει ποτέ το χρόνο τους στην πίστα...
Αστους αυτούς!
-
Είδατε πως τα χέρια δεν κάνουν τον οδηγό? Του kouk το αυτοκίνητο έχει μάθει και κάνει από μόνο του 1:20
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αστους αυτούς!
Γιατί να μας αφήσετε;
Και μένα με εκνευρίζει σε td να ακούω διάφορους εξυπνάκηδες να σχολιάζουν απαξιωτικά μικρά αυτοκίνητα ή όχι πολύ γρήγορους οδηγούς. Επίσης σιχαίνομαι τη χρονολαγνεία.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Είδατε πως τα χέρια δεν κάνουν τον οδηγό? Του kouk το αυτοκίνητο έχει μάθει και κάνει από μόνο του 1:20Τον ιδιο χρονο που κανει ο εν λογω κυριος να φαει μια μπριζολα.
-
To να σχολιάζεις απαξιωτικά αργά αυτοκίνητα είναι όντως τεράστια χαζομάρα. Εγώ το αντίθετο, θαυμάζω όσους με αργά αυτοκίνητα τα βάζουν στην πίστα, δείχνουν ότι αγαπάνε πολύ αυτό που κάνουν και δεν τους νοιάζει αν θα είναι οι πιο αργοί.
Από την άλλη όμως θα διαφωνήσω με όσους δεν θέλουν να χρονομετρούνται. Το χρονόμετρο είναι ο μόνος αξιόπιστος κριτής του πόσο βελτιώθηκες σαν οδηγός ή του πόσο βελτίωσες το αυτοκίνητο σου. Το θέμα είναι να κρατιούνται οι ισορροπίες και να μην κάνουμε επίδειξη ανακοινώνοντας ψεύτικα γυρολόγια. -
Συμφωνώ με το Μιχάλη!
Χρειάζεται και η μέτρηση του γυρολογίου,χωρίς βέβαια να αποκλείονται και γύροι διασκέδασης...
Πρόεδρε,αυτό δεν μου το είπες την Κυριακή για να μην με στενοχωρήσεις?
Έπρεπε να τον πάω βόλτα τον μ@λ@κ@ για να δει ότι και εμείς με τα μικρά αυτοκίνητα,αν μή τι άλλο προσπαθούμεΟ χρήστης kouk έγραψε:
Εντύπωση μου έκανε όμως σχόλιο άσχετου τυχαίου θεατή που είχε έρθει για να δει μόνο.
-
Τον τύπο που είπε για τα μικρά αυτοκίνητα δεν τον σχολιάζω...
Τώρα, για τους χρόνους, η χρονολαγνεία δεν είναι καθόλου κακό πράγμα, αρκεί να την κρατάς για τον εαυτό σου και να συγκρίνεσαι με τον εαυτό σου κάθε φορά. Αν τους χρόνους τους κάνεις για μόστρα...κακό δικό σου, αλλά δε νομίζω ότι κάποιος που πηγαίνει στην πίστα με αποκλειστικό ενδιαφέρον το να ρίξει το χρόνο του άλλο ένα δέκατο είναι κακό.
Από την άλλη, καθόλου δε θα κατακρίνω κάποιον που πάει στην πίστα μόνο για το χαβαλέ, χωρίς το παραμικρό ενδιαφέρον για τους χρόνους. Μακάρι να το έκαναν όλοι. Καθένας πάει για να τη βρει όπως τη βρίσκει στο περιβάλλον που πρέπει. Από εκεί και πέρα, το τι θα κάνει είναι δική του δουλειά και όχι των άλλων.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το φχαριστήθηκα όμως!10 άλογα το χρόνο. Καλά είναι...
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Για να μην αναφέρουμε κι αυτούς που δεν έχουν μετρήσει ποτέ το χρόνο τους στην πίστα...Τόσο κακό είναι πια αυτό;
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
και να μην κάνουμε επίδειξη ανακοινώνοντας ψεύτικα γυρολόγια.Αυτό εννοώ 'χρονολαγνεία' παιδιά.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Εντύπωση μου έκανε όμως σχόλιο άσχετου τυχαίου θεατή που είχε έρθει για να δει μόνο.
Μια βόλτα με το Bianchi και τον Θέμη οδηγό και θα αλλάξει γνώμη ο άνθρωπος.
Οι χρόνοι καλό είναι να κρατιούνται μόνο για προσωπική χρήση κι εξέλιξη του ίδιου του οδηγού, όπως είπε και κάποιος εδώ (νομίζω ο 'msamaro') .
Εξάλου κάποιοι μπορεί να μπαίνουν στη πίστα για να δοκιμάσουν κάτι για το αυτοκινητό τους. Πρέπει υποχρεωτικά να πάνε 'αέρα'; .
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Είδατε πως τα χέρια δεν κάνουν τον οδηγό? Του kouk το αυτοκίνητο έχει μάθει και κάνει από μόνο του 1:20
Τον ιδιο χρονο που κανει ο εν λογω κυριος να φαει μια μπριζολα.
Διακρίνω μια εμπάθεια ή ιδέα μου είναι.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μια βόλτα με το Bianchi και τον Θέμη οδηγό και θα αλλάξει γνώμη ο άνθρωπος.Και με τον τσίγκο του tsili, και με το Corsa του Μιχάλη και με το Colt του...Tazio
-
Μπερδεύτηκα τώρα. Ο τσίγκος δεν ήταν του Krus;
-
Ο τσίγκος είναι του Τσίλη, ο κρουζ είχε την στιγμή του όταν οδηγούσε τον τσίγκο του τσίλη
4TF-TD7 20/11 Κυριακή::Προθέρμανση πριν το Πάρτυ!