-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Να τα λέμε Ρενα μου!!! αλλά υπό πιο ζεστες συνθηκες την άλλη φορα!! Επρεπε να ερθεις μαζι μετα!! Εκει αρχισαμε να μιλαμε, μεχρι εκεινη την ωρα... τουρτουριζαμε!!)υποχρεώσεις φιλενάδα...τι να κάνω;;; έπρεπε να πανηγυρίσω τον τερματισμό του Fiesta!!! (πολύ γέλιο, μέχρι και τουρτάκια τους πήραμε) ...
την επόμενη φορά θα έρθω να τα πούμε εκτενέστερα...μην τους βλέπετε έτσι ευγενικούς, πρώτη φορά σας είδαν και έπρεπε να κάνουν καλή εντύπωση... -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Να τα λέμε Ρενα μου!!! αλλά υπό πιο ζεστες συνθηκες την άλλη φορα!! Επρεπε να ερθεις μαζι μετα!! Εκει αρχισαμε να μιλαμε, μεχρι εκεινη την ωρα... τουρτουριζαμε!!)
Βέβαια,βέβαια.....τουρτουρίζατε!
Αλλαά....κυρίες!
Όχι και να μπούμε όπου να'ναι για να ζεσταθούμε .....από προεδρική ΒMW και πάνω!Άλλωστε τί στο καλό,το παιδάκι με το μαχαιροπήρουνο το τρώτε ....έπρεπε να το είχα καταλάβει!
Την επομενη φορα ΔΗΛΩΝΩ οτι θα ζεσταθω μονο σε FIAT, οτιδηποτε άλλο αποκλειεται!
Οσο για το παιδάκι, Γιατρε το παν ειναι οτι κάνεις, να το κάνεις με στυλ!!
-
Ο χρήστης Jimmy_Caesar έγραψε:
O dimsabas λέτε να γυρνάει ακόμα ??
Πάντως πρέπει να έκανε τα περισσότερα χλμ. από όλους !!
2.1 χλμ. είναι η πίστα (3 για τον dimsaba ) Χ 100 γύρους ??
γύρω στα 300 χλμ. !!!Χαλαρά!! Σε κάποια στιγμή την ώρα που φεύγαμε, του λέω 'καλά, εσύ θα κάνεις ακόμα;;;' και λέει 'ε, έχω κάνει μόνο 70χλμ πιστάδικα, μέχρι τα 150 που έκανα την άλλη φορά, έχουμε...'
Δυστυχώς μία αποκόλληση πέλματος με περιόρισε στα 122 αγωνιστικά χιλιόμετρα. Προσωπικό ρεκόρ Μεγάρων παραμένει το 250 .
Τι λέτε βρε παιδιά?
Πώς τα βγάζετε αυτά τα χιλιόμετρα?
Με πόσα σετ λάστιχα, τακάκια, υγρά, δαγκάνες κλπ???Με τα ίδια και πάει και Κεφαλονιά μετά!!
ΥΓ Αλλά ότι κάνει το κάνει ΜΟΝΟ στις στροφές! Στις ευθείες πάει με 5η!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο άλλος ο Πινάτσης που είναι καταχωνιασμένος? Προσπαθεί να συνέλθει από το Αττικό ή προετοιμάζεται ψυχολογικά για το Παλλάδιο?
Και τα δυο
-
Ο χρήστης PINATSIS KYRIAKOS έγραψε:
Ο άλλος ο Πινάτσης που είναι καταχωνιασμένος? Προσπαθεί να συνέλθει από το Αττικό ή προετοιμάζεται ψυχολογικά για το Παλλάδιο?
Και τα δυο
Ο 'άρρωστος' ο οδηγός σου ήρθε πάντως!Για προθέρμανση για αυτά που θα σου κάνει...........
-
Θα βάλω τα κλάμματα!!!
Εγώ γιατί στις καλές μου φορές κάνω περίπου 50-55 γύρους και φεύγω με την ψυχή στο στόμα για τακάκια (ταλάχιστον)?
Καταραμένα φρένα μου!!!ΥΓ
Εμείς, Νίκο, δεν τα είπαμε -
Θα βάλω τα κλάμματα!!!
Εγώ γιατί στις καλές μου φορές κάνω περίπου 50-55 γύρους και φεύγω με την ψυχή στο στόμα για τακάκια (ταλάχιστον)?
Καταραμένα φρένα μου!!!ΥΓ
Εμείς, Νίκο, δεν τα είπαμεΟντως!
Την άλλη φορά!Ειχαμε πολλή δουλειά στην είσοδο της πίστας! Γι' αυτό και δεν κάναμε παρά μόνο 3 βόλτες!(κυριολεκτικά)! -
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
ΥΓ...Γιατρέ έτσι φέρεσαι και στο Polo;
Όχι βέβαια (αυτονόητο τό γιατί.... )
Αν με ρωτάς πώς θα ήθελα να του φερθώ,τότε αυτά που είδες,σου λέγω ότι ήταν πολύ λίγα!ελα βρε ντοκτορ
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο 'άρρωστος' ο οδηγός σου ήρθε πάντως!Για προθέρμανση για αυτά που θα σου κάνει...........
Λαθος κανεις ηρθε για να προετοιμαστει για αυτα που εχει να παθει.............
ξεχασες οτι το Παλλαδιο ειναι ο δικος μου αγωνας. -
Χαίρομαι που περάσατε ωραία. Απ'ό,τι κατάλαβα είχε πολύ κόσμο χθες η πίστα και πολλά γρήγορα αυτοκίνητα. Μπορέσατε να το ευχαριστηθείτε ή είχε πολλή κίνηση μέσα στην πίστα;
Οι κυρίες οδήγησαν καθόλου στην πίστα ή την έβγαλαν στην BringsMeWomen του kouk;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Χαίρομαι που περάσατε ωραία. Απ'ό,τι κατάλαβα είχε πολύ κόσμο χθες η πίστα και πολλά γρήγορα αυτοκίνητα. Μπορέσατε να το ευχαριστηθείτε ή είχε πολλή κίνηση μέσα στην πίστα;Οι κυρίες οδήγησαν καθόλου στην πίστα ή την έβγαλαν στην BringsMeWomen του kouk;
Μιας και ήταν η πρώτη φορά δεν τις πιέσαμε , την επόμενη φορά θα οδηγήσουν όμως
-
ΥΓ
Εμείς, Νίκο, δεν τα είπαμεΚαι εμείς δεν τα είπαμε ...
Σε κάποιο επόμενο .. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Καλα ρε σεις.Ενταξει δεν μπηκα,δεν διαβασα,δεν ηξερα,δεν ηρθα.
Αλλα αυτα τα ριμαδιασμενα τα τηλεφωνα γιατι τα εχετε ????? Αλλα ξεχασα,δεν θελατε να λαμπρυνω με τη παρουσια μου τη συνεστιαση.Μοναχοφαηδες.Είμαστε αδικαιολόγητοι ..
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Όπως επίσης για την επιδεικτικό φτύσιμο των γλυκύτατων κοριτσιών προς το καλοριφέρ του Φίατ,με το πρόσχημα ότι αντέχουν,για να εισέλθουν στο επόμενο λεπτό στο premium καλοριφέρ της προεδρικής Μπέμπας!
Για όλα αυτά ,εγώ δεν προκειται να πω τίποτεΣΣΣσσσσσσ... πρόσεχε, μπορεί να διαβάζει και η γυναίκα το φόρουμ...
Κρίμα ρε γμτ,δεν μπόρεσα να έρθω... next time όμως...(αυτό είναι απειλή! )
Δεν ζηλεύω όμως, την προηγούμενη έκανα αυτό:
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Χαίρομαι που περάσατε ωραία. Απ'ό,τι κατάλαβα είχε πολύ κόσμο χθες η πίστα και πολλά γρήγορα αυτοκίνητα. Μπορέσατε να το ευχαριστηθείτε ή είχε πολλή κίνηση μέσα στην πίστα;Αν εξαιρέσεις δύο (2) επανηλειμμένα επικίνδυνους ( ), όλα κύλησαν ομαλά
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Χαίρομαι που περάσατε ωραία. Απ'ό,τι κατάλαβα είχε πολύ κόσμο χθες η πίστα και πολλά γρήγορα αυτοκίνητα. Μπορέσατε να το ευχαριστηθείτε ή είχε πολλή κίνηση μέσα στην πίστα;
Αν εξαιρέσεις δύο (2) επανηλειμμένα επικίνδυνους ( ), όλα κύλησαν ομαλά
Γιααα πείτε και σε εμάς που δεν είμασταν εκεί τι έγινε...
Ξύπνησε η Κατίνα μέσα μου...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
ΥΓ...Γιατρέ έτσι φέρεσαι και στο Polo;
Όχι βέβαια (αυτονόητο τό γιατί.... )
Αν με ρωτάς πώς θα ήθελα να του φερθώ,τότε αυτά που είδες,σου λέγω ότι ήταν πολύ λίγα!ελα βρε ντοκτορ
Βρε συ!
Γιατί στενοχωριέσαι?
Τόσο άσχημα σου φάνηκε ότι φέρθηκα στο Φίατ?Μπορεί να μην αγαπώ το Πόλο,αγαπώ όμως τις κατόχους του...
Καλύτερα τώρα?
Ρίξε ένα χαμογελάκι -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Αμ ο άλλος? Ο ΑΕ86-και-τα-μυαλά-στα-κάγκελα?Πάει κι αυτός!!!Όχι ρε παιδιά... Δεν πάω!! Έρχομαι....
Και πάνω που έρχομαι, πρέπει να ξαναπάω....Με πουλήσανε ρε γμτ... και σας πούλησα....
Ακόμα βγάζω καπνούς (από τα αυτιά, όχι τα λάστιχα).
Ούτε σήμερα θα δοκιμάσει κανείς να μου μιλήσει...Είχα τάξει βόλτα και στο Θέμη, που για άλλη μια φορά δεν κατάφερα να συναντήσω...
Άσε που είχα υποσχεθεί και στον άλλον, το γαύρο το μαρινάτο, να του δώσω τη γριούλα μου να πάρει μια γεύση...Τώρα άμα σας πω next time, μάλλον θα αρχίσετε να γελάτε, οπότε δεν το λέω.
-
Αυτοί οι 'επανειλημμένα επικίνδυνοι' θα έπρεπε να αποβληθούν.
Υπήρχαν παιδάκια που πηγαινοέρχονταν στον χώρο των πιτς και επειδή το κακό δεν αργεί να γίνει, το καλύτερο θα ήταν να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο.ΥΓ
Βασίλη πραγματικά -
Απ'ότι βλέπω κανείς δεν τράβηξε φωτογραφίες ε? Είμαστε απαράδεκτοι, εγώ είχα φέρει μαζί την φωτογραφική αλλά δεν έβρισκα τον φορτιστή να την φορτίσω οπότε έβαλα τον mak να τραβήξει μόνο το δικό μου.
Ξεχάσαμε να αναφέρουμε και ένα θαλασσύ bmw E20 που ήταν στην πίστα! Πολύ καλοσυντηρημένο, απίστευτα δυνατό μοτέρ (ο tsilis μου είπε ότι είχε μοτέρ από Μ3 Ε30 ), πολύ ωραίο στήσιμο και πολύ καθαρές γραμμές!
Πάντως ήταν πολύ ωραία, έχουν περάσει δύο μέρες και ακόμα σκέφτομαι πως θα κερδίσω χαμένα δέκατα ή μάλλον δευτερόλεπτα...
4TF-TD7 20/11 Κυριακή::Προθέρμανση πριν το Πάρτυ!