-
Καλησπέρα και απο ένα νέο μέλος του φόρουμ
Όπως προανέφερε και ο φίλτατος ποΠάυ Μαί(ρ)η ήταν η πρώτη φορά στην πίστα με αυτοκίνητο και μπορώ να πω πως σαν εμπειρία δεν συγκρίνεται με την συμβατική οδήγηση στους δρόμους.
Πέρα απο τις παρατηρήσεις που έκανε ο προαναφερόμενος φίλος, θέλω και εγώ να εξάρω το καλό στήσιμο του κάρου του hallyeman..
Όσο αφορά το ρούχο οκτώ σίγουρα θα βοηθούσε μία πιο σκληρή ανάρτηση, αλλά ίσως με πιο προοδευτικό γκάζι να πήγαινε καλύτερα και πιο στρωτά χωρίς υποστροφή.
Οι εντυπώσεις μου για την σημερινή μέρα ήταν κάτι παραπάνω από καλές. Μπορεί να μην γνώρισα πολλά από τα παιδιά, αλλά όσους γνώρισα μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση
-
Κρίμα που μένω 1000+ χιλιόμετρα μακρυά...
Φωτογραφίες δεν θα δούμε;;;
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Για όλα αυτά ,εγώ δεν προκειται να πω τίποτε
Ευτυχως!!
(τελικα τα παιδάκια με μαχαιροπίρουνο τρωγονται?? )
ΠΟΤΕ .-
-
Σήμερα ήταν όλα τέλεια! Πολύς κόσμος, πολλά αυτοκίνητα και καλή παρέα! Ευχαρίστω τον driftsabas για την βόλτα με το mx-5 αλλά και τον msamaro με το corsa! Γενικά το θέαμα ήταν πολύ καλό, elise, evo, impreza, 350z, 997, Μ3 κ.α έδιναν ρέστα ώρες ώρες! Απίστευτος και ο opterios με το autobianchi! Πότε θα γίνει το επόμενο track-day?????
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ελπίζω οι Lotαίοι να είναι ικανοποιημένοι από το management της εισόδου στην πίστα! Οτι μπορούσαμε κάναμε με τοσα πολλά αυτοκίνητα!!Οι Lotαίοι όχι μόνο το ευχαριστήθηκαν αλλά εκτίμησαν πολύ τις 'υπηρεσίες' που προσέφεραν οι αλυτάρχαι
Πιστεύω πάντως πως ήταν τελκά μια από τις καλύτερες Κυριακές που έχουν ζήσει τα Μέγαρα ως 4TF Day. Η προσέλευση των Μ3 & Lotus ήταν πολύ καλή (αν και το θέαμα όντως το έκλεψαν οι μπέμπες με το 'σκούπισμα' που έριχναν στη πίστα...), όλα λειτούργησαν άψογα, και νιώθω πως όλοι έφυγαν από τη πίστα πολύ ευχαριστημένοι (αν και λίίίγο παγωμένοι) τόσο από τη συμμετοχή του (ως οδηγοί ή συνοδηγοί) αλλά και από το θέαμα που απόλαυσαν από το πρωί μέχρι και αργά το μεσημέρι...
Χάρηκα πολύ που γνώρισα κάποια καινούρια μέλη του φόρουμ και εκτίμησα αφάνταστα τα συγχαριτήρια για τον Jr.
Δυστυχώς, λόγω και του κλαμπ, δεν μπόρεσα να τα 'πω' μαζί σας λίγο παραπάνω αλλά ευελπιστώ να μας δοθεί η ευκαιρία να τα ξαναπούμε στα Μέγαρα πολύ σύντομα...Στα της 111R, θα ήθελα να αναφέρω τα προβλήματα που παρουσίασε στο MAF sensor με αποτέλεσμα να 'κόβει' σε διάφορες στιγμές μη επιτρέποντάς μου να πάω όσο ήθελα γρήγορα. Πιθανότατα αυτό να οφείλεται στο νέο φίλτρο που τοποθέτησα πρόσφατα το οποίο και 'δείχνει' να είναι ακόμα πιο ελεύθερο με αποτέλεσμα μάλλον να κάνει αυτό τα 'σκορτσαρίσματα'...Θα δούμε!
Απο κει και πέρα βέβαια είδατε πως ανέλαβα για τους περισσότερους από αυτούς που έκανα γύρους να 'γυρνάω' με διάφορα μέλη του κλαμπ, που είτε δεν είχαν ξαναμπει στην πίστα, είτε δεν είχαν το αμάξι τους μαζί, είτε απλά ήθελαν να κάνουν μια βόλτα μαζί μου... Η λίστα δεν εξαντλήθηκε χθες, και έχουν μείνει αρκετοί ακόμα 'παραπονούμενοι'...
Next time... -
Ειναι αδικο να διαβαζουμε τοσα πολλα και να μην βλεπουμε τιποτα,εμεις που δεν μπορουσαμε να ερθουμε
Φωτογραφιες asap...
-
Πολύς και καλός κόσμος, με διάθεση για οδήγηση μέσα στην πίστα (με μία εξαίρεση που θα έπρεπε κάτι να γίνει με αυτόν τον κύριο ).
Δυστυχώς λόγω φιλικών-θηλυκών υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να μιλήσω όσο θα ήθελα.
Next Time.
Πότε είπαμε ότι ξαναπάμε??? -
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Ρε παλιομπιπμπίπ!!!Καλά, εγώ κόλλησα κάπου το πρωϊ και έφτασα στην πίστα στις 13:30
Εσείς χάθηκε ο κόσμος να έρθετε να μου μιλήσετε... ή αν είχατε ήδη φύγει για φαγητό δεν μπορούσατε να με πάρετε ένα τηλέφωνο?? (η τελευταία ερώτηση είναι για τον Κούκ...)
Πάντως το R5 το έλειωσα!! Έφυγα κατά τις 17:30 ξεθεωμένος αλλά με ένα απίστευτο χαμόγελο. (Είχα και δύο ωραιότατες εξόδους στην Κ6 με ΠΟΛΛΑ, γιατί η γραμμή ήταν λερωμένη με πέτρες και χώμα και μου γύριζε πολύ απότομα στα φρένα ).
Ελπίζω στο επόμενο να μη με άφησετε πάλι μόνο κι'έρημο
τολμάγαμε να σου μιλήσουμε?
Ηρθες, μπήκες,λύσσαξες, βγήκες και άρχισες τις αλλαγές!!!Τι να σου πούμε?
'Πάμε για φαγητό Χρήστο?'!!!Πέρα από την πλάκα...λάθος μου!
Αλήθεια ρε παιδιά....ο Πετράν που χάθηκε?
Ακουσε στροφές και....'έστριψε'?!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ακουσε στροφές και....'έστριψε'?!!!Οχιιιι συνεχισε ευθεια
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ακουσε στροφές και....'έστριψε'?!!!Οχιιιι συνεχισε ευθεια
Λές?
Αναρωτιέμαι γιατι χθες ήταν..... τουρμπόκαιρός!!! [λέμε τώρα] -
Χαίρομαι που περάσετε όμαρφα και για τον πολύ κόσμο που μαζεύτηκε. Συστυχώς οικογενειακοί λόγοι με κράτησαν σπίτι και έτσι έχω να μπω στην πίστα πάνω από 6 μήνες . Ελπίζω το επόμενο να γίνει σύντομα.
Φωτογραφίες? Κανείς?
-
ΦΑΓΑΤΕ καλααααααααααααααα πουλάκια μου..............γενικώς
Περιμένουμε φωτό για μας τους απόντες πεινασμένους.....
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Η λίστα δεν εξαντλήθηκε χθες, και έχουν μείνει αρκετοί ακόμα 'παραπονούμενοι'...Το ride μου εξακολουθώ να το θέλω. Απλώς ήταν τόσος πολύ ο κόσμος πάνω από τη λίζα σου που είπα να πάω πάσο αυτή τη φορά. Εμείς θα τα ξαναπούμε
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
.... Εμείς θα τα ξαναπούμε** OFF - TOPIC **
Θέμη,
わたしは テミス です
にほんご の がくせい ですμεταφράζεται
As for me Japanese being テミス is and is habit
???
Τι εννοεί ο ποιητής ?
-
Έχεις PM
-
Εύχομαι την επόμενη φορά να είμαι μαζί σας. Ζηλεύω . Εγώ ούτε πίστα είδα την Κυριακή...και τα παϊδάκια είχαν τελειώσει!!!!!!
-
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Εδώ όσοι μαζευτήκαμε από το Lotus Club! Ψιλοπράματα δηλαδή...
Μια κόμπρα με τα όλα της (και ολίγο από το 7.5λιτρο τέρας )...Μοντέλο 1965 (O R I G I N A L!!!)
Και τέλος μια φωτογραφία από την υπέροχη Lotus Elan +2 του 1973!!!
Το αμάξι ήταν σε Α Ρ Ι Σ Τ Η κατάσταση...
ΚΟΥΚΛΑ η Elan II!
Για την Cobra, απλά απίστευτο!
Θα ορκιζόμουν ότι α-πο-κλεί-ε-ται να υπάρχει originial Cobra στην Ελλάδα. Όχι ότι οι ρέπλικες πάνε πίσω ή είναι λιγότερο θηρία, αλλά το original είναι αλλιώς, όπως και να χει... -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Η λίστα δεν εξαντλήθηκε χθες, και έχουν μείνει αρκετοί ακόμα 'παραπονούμενοι'...
Το ride μου εξακολουθώ να το θέλω. Απλώς ήταν τόσος πολύ ο κόσμος πάνω από τη λίζα σου που είπα να πάω πάσο αυτή τη φορά. Εμείς θα τα ξαναπούμε
Έμειναν αρκετά παιδιά παραπονούμενοι, αλλά όλοι οι καλοί θα 'βολευτούν' προσεχώς!
Και βέβαια θα τα ξαναπούμε! Στην πίστα αλλα και εκτός!Με τον dimsabas πήγαμε μια γρήγορη βολτίτσα, αλλά δεν κάτσαμε να μου δείξει πώς θα μπορούσε και η Λίζα να προσεγγίζει τις στροφές υπο γωνία
Ευελπιστω΄αυτό να γίνει σύντομα... Έτσι δεν είναι Δημήτρηηηη;;; -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Θα ορκιζόμουν ότι α-πο-κλεί-ε-ται να υπάρχει originial Cobra στην Ελλάδα. Όχι ότι οι ρέπλικες πάνε πίσω ή είναι λιγότερο θηρία, αλλά το original είναι αλλιώς, όπως και να χει...Κι εγώ στην αρχή το ίδιο είπα, ότι σίγουρα είναι ρέπλικα, αλλά αν το σκεφτείς λίγο καλύτερα, αν δεις Cobra στην Ελλάδα, μάλλον ΔΕΝ είναι ρέπλικα.
Εμένα άρχισαν να μου μπαίνουν ψύλλοι στ' αφτιά όταν άρχισε να έχει προβλήματα το αμάξι, αλλά το τελειωτικό χτύπημα ήταν ο αριθμός πλαισίου!! Original του κερατά
4TF-TD7 20/11 Κυριακή::Προθέρμανση πριν το Πάρτυ!