-
με αφορμη το 'Αυτοσχέδιοι αγώνες (κοινώς ΚΟΝΤΡΕΣ) και συνέπειες' και το ποσοι σκοτωνονται καθε μερα απο μαλακιες (και αστοχιες?)και τον ελενχο που θα μας επιβαλουν για να μειωθουν τα τροχαια.
πλιζ μην ακουω παλι για παιδεια και λοιπα γιατι ολοι ξερουμε οτι δεν θα γινει τιποτα στο συγκεκριμενο θεμα
-
με αφορμη το 'Αυτοσχέδιοι αγώνες (κοινώς ΚΟΝΤΡΕΣ) και συνέπειες' και το ποσοι σκοτωνονται καθε μερα απο μαλακιες (και αστοχιες?)και τον ελενχο που θα μας επιβαλουν για να μειωθουν τα τροχαια.
πλιζ μην ακουω παλι για παιδεια και λοιπα γιατι ολοι ξερουμε οτι δεν θα γινει τιποτα στο συγκεκριμενο θεμα
-
-
Δεν καταλαβαίνω τίποτα· βλέπω μόνο κάτι ασυνάρτητες απαντήσεις. Η ερώτηση ποια είναι; Ο σκοπός αυτού του thread ποιος είναι;
-
Ίδια απορία με τον avel.
-
Tritto.
-
+1 ακομα
Βασικα θα μπορουσες να ορισεις τι εννοεις οταν λες «τρεχουμε» ???
Επισης ποιον ελεγχο θα μας επιβαλλουν για να μειωθουν τα τροχαια???
Ειμαι της αποψης οτι η ταχυτητα δεν σκοτωνει,η ηλιθιοτητα ομως ναι.
-
μάλλον θα εννοεί το παιδί τον τρόπο οδήγησης που κάνει ο κάθε ένας ξεχωριστά και θέλει να ψηφίσουμε πως οδηγάμε για να δούμε τι τελικά φταίει για τα ατυχήματα.....
-
δεν ηθελα να μπω σε λεπτομερειες,οταν λεω τρεχουμε εννοω τρεχουμε.
το θεμα συνδεεται και προεκυψε απο το'Αυτοσχέδιοι αγώνες (κοινώς ΚΟΝΤΡΕΣ) και συνέπειες'
διαβαστε λιγο την σελιδα 22 εκει και θα καταλαβεται ,αν μπορει καποιος να κανει edit τα τελευταια ποστ εκεινου του θεματος στην αρχη αυτου ,καλως
-
Να διαβάσουμε ένα άλλο θέμα για να καταλάβουμε τι θες να πεις σε αυτό;
Τώρα θέμα είναι;;;Και αν λές τρέχουμε όταν τρέχουμε τι εννοείς; Προφανώς το μπαμπά μην τρέχεις, αλλά ακόμα κι έτσι είναι γενικό...
Άσε που ο Βέγγος όλο έτρεχε, αλλά άλλα τρεχάματα έχει, ενώ η μισή μου παρέα αν μιλήσω για τρέξιμο θα βάλει σπορτέξ και σορτσάκι...
Πρέπει να γίνεις πιο σαφής, αλλιώς δεν έχει νόημα το θέμα (πόσο μάλλον όταν υπάρχουν 200 παραπλήσεις εκδοχές του...)
-
2ο από πάνω
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Δεν καταλαβαίνω τίποτα· βλέπω μόνο κάτι ασυνάρτητες απαντήσεις. Η ερώτηση ποια είναι; Ο σκοπός αυτού του thread ποιος είναι;επειδη πανω απολα αναγνωριζω την τρομερη αγωνια του αβελ για το σκοπο αυτου του θρεντ και δεν θελω να τον οδηγησω σε αυτοκτονια παρακαλω να γινει ντιλιτ το θρεντ.(να κλειδωθει?)
θα επανελθω πιο εμπεριστατομενα οταν μπορεσω.
υ.γ. οντως ηταν λιγο μαλακια ο τροπος που το εγραψα αλλα ειμαι κουρασμενος και βιαζομαι.
και γενικα το θεμα με βασανιζει εδω και λιγο καιρο........οταν πιανω τιμονι -
Και προσπάθησε να είναι πιο λίγες οι επιλογές ώστε να βγαίνει και ένα στατιστικό αποτέλεσμα της προκοπής. Δηλαδή αν θες να δεις στατιστικά το θέμα 'πόσο τρέχετε στο δρόμο' βάλε το πολύ 3-4 επιλογές του στυλ
'τρέχω όποτε δω ότι είναι ΟΚ γιατί είμαι γαμώ τους οδηγοί'
'τρέχω ενίοτε με προσοχή'
'τρέχω σπανίως'
'δεν τρέχω ποτέ, να καούν στην κόλαση όσοι τρέχουν'...Κάτι τέτοιο. Αν βάλεις 6-7 επιλογές, αρχίζει να χάνεται η στατιστική ουσία.
Βέβαια, εξακολουθώ να μη βλέπω το νόημα...αλλά κουβέντα να γίνεται
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
επειδη πανω απολα αναγνωριζω την τρομερη αγωνια του αβελ για το σκοπο αυτου του θρεντυ.γ. οντως ηταν λιγο μαλακια ο τροπος που το εγραψα αλλα ειμαι κουρασμενος και βιαζομαι.
Τσκ τσκ, όταν γράφουμε κάτι, δεν το βιαζόμαστε. Βρίσκουμε τις πηγές μας, τεκμηριώνουμε, βάζουμε παραπομπές, γράφουμε προτάσεις με σημεία στίξης ;), και στο τέλος κάνουμε οπωσδήποτε προεπισκόπιση και ξαναδιαβάζουμε για να δούμε αν αυτό που γράψαμε βγάζει νόημα.
Αυτοσχέδιοι αγώνες γρηγορη οδηγηση και συνέπειες