-
Κανει τιποτα η ειναι μουφα???
-
-
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Κανει τιποτα η ειναι μουφα???αναλογως τι θες να κανεις.......
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αναλογως τι θες να κανεις.......
Να μπαινω σε στροφιλικια...
-
Με το santa fe ρε αθεόφοβε?
-
Αγορασα μια carbon μπαρα θολων για πισω,αλλα δεν εχω αμαξι να την βαλω για να σου πω
Οταν το αποκτησω θα σας ενημερωσω
Ο προηγουμενος ιδιοκτητης ειπε οτι εκανε παντως.....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αγορασα μια carbon μπαρα θολων για πισω,αλλα δεν εχω αμαξι να την βαλω για να σου πωΟταν το αποκτησω θα σας ενημερωσω
Ενα-ενα.Αυριο θα αγορασεις και την ρεζερβα μεθαυριο τους καθρεπτες και σιγα-σιγα θα εχεις ενα ολοκληρο αυτοκινητο
Με το καλο να το παραλαβεις το πορτοκαλάκι σου -
Στο scoobynet έχουν βάλει μερικοί πίσω μπάρα θόλων στο forester και είναι πολύ ευχαριστημένοι.
Κοίταξε σε αυτό το topic. Δε χρειάζεται εγγραφή.
http://www.scoobynet.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=1054Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Με το santa fe ρε αθεόφοβε?Σε σσχετικά ανοικτές καμπές το SantaFe γέρνει, αλλά κρατάει απίστευτα!!!
Τώρα σε ορεινό στροφιλίκι τι περιμένεις να σου κάνει. Είναι μεγάλο και δε βολεύεται. Πάντως τα SUV της Ηyundai είναι καλύτερα στην άσφαλτο σε σχέση με τα επιβατικά της.
Εξαίρεση το καινούριο Sonata. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αγορασα μια carbon μπαρα θολων για πισω,αλλα δεν εχω αμαξι να την βαλω για να σου πω
Ενα-ενα.Αυριο θα αγορασεις και την ρεζερβα μεθαυριο τους καθρεπτες και σιγα-σιγα θα εχεις ενα ολοκληρο αυτοκινητο
Με το καλο να το παραλαβεις το πορτοκαλάκι σουΠροτου παρω το αμαξι,εχω αρχισει να το βελτιωνω
Εχω παραγγειλει επισης και ενα φιλτρακι
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Με το καλο να το παραλαβεις το πορτοκαλάκι σουΠροτου παρω το αμαξι,εχω αρχισει να το βελτιωνω
για να αναπνευει καλυτερα????
-
Ναιιιιιι
Φιλος με 182 που το εβαλε ειδε καλουτσικες διαφορες+ωραιοτατο ηχο,οποτε εχει πολυ καλο value for money(45€)
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Πάντως το ονοματάκι στο έβγαλε ο Βασίλης!
-
Ποιο ειναι????
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ποιο ειναι????'Πορτοκαλάκι' φαντάζομαι. Το εσπεριδοειδές.
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Ποιο ειναι????
'Πορτοκαλάκι' φαντάζομαι. Το εσπεριδοειδές.
Του πηγαινει και το 'πορτογαλλακι' .
-
Se genikes grammes, giati eine poli aoristi i erotisi sou, mia piso mpara tholon kani mono an tin xriazese, pou simeni proton kai simantikotero an to aftokinito sou eine arkountos demeno sto piso meros sasi, an exis arketes paramorfoseis, an to strivis oriaka klp klp klp
Mia paxiteri piso antistreptiki sto 90% ton periptoseon kani makran kaliteri doulia AN sou aresoun oi koloi (oxi oi ginekioi ) ki an simfona me ta osa lene oi prolalisantes pos exis Santa Fe den vgenis poli sixna gia off road diadromes opou xriazese i dinaton megaliteri aneksartisia anartisis!
Pantos an exis Santa Fe min valis kamia apo tis dio kata tin tapini mou gnomi panta.
JIM -
Πάντως σε Integra που έχω μπει που έχει από τη μάνα του πίσω μπάρα θόλων ένιωθα το αμάξι πολύ δεμένο πίσω, η ουρά ακολουθούσε στις στροφές σαν ένα κομμάτι. Πιστεύω ότι έπαιζε ρόλο...
-
Το θεμα ειναι αν μειωνεται η μεταφορα βαρους απο τον μπρος στον πισω αξονα κ οχι η στρεβλωση των strut towers σσ.δεν ξερω καλα ελληνικα..δηλ. με ενδιαφερει πιο πολυ η μειωση μεταφορας βαρους παρα η μειωση στρεβλωσης των πυργων..
-
Βαλε τοτε πιο σκληρα ελατηρια και αμορτισερ και θα ειναι ο.κ.
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Το θεμα ειναι αν μειωνεται η μεταφορα βαρους απο τον μπρος στον πισω αξονα κ οχι η στρεβλωση των strut towers σσ.δεν ξερω καλα ελληνικα..δηλ. με ενδιαφερει πιο πολυ η μειωση μεταφορας βαρους παρα η μειωση στρεβλωσης των πυργων..Δεν νομίζω ότι έχει να κάνει με μεταφορά βάρους η μπάρα θόλων. Με ακαμψία έχει να κάνει, αν είναι κάποιος που ξέρει κάτι παραπάνω, ας το αναφέρει...
ΠΙΣΩ ΜΠΑΡΑ ΘΟΛΩΝ..