-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Symfono.
Mono to noima apo ta smilies pianeis.προσπαθώ εδώ και ώρα να αποφύγω το flame αλλά δεν καταλαβαίνεις με τίποτα. Επειδή κάτι έχεις μαζί μου (κι από άλλα τοπικς) κι έχεις εκφραστεί ιδιαίτερα αρνητικά, μόνο εμπαθή μπορώ να σε χαρακτηρίσω (το λιγότερο)
ENOUGH και τέλος
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Symfono.
Mono to noima apo ta smilies pianeis.προσπαθώ εδώ και ώρα να αποφύγω το flame αλλά δεν καταλαβαίνεις με τίποτα. Επειδή κάτι έχεις μαζί μου (κι από άλλα τοπικς) κι έχεις εκφραστεί ιδιαίτερα αρνητικά, μόνο εμπαθή μπορώ να σε χαρακτηρίσω (το λιγότερο)
ENOUGH και τέλος
Ikar
Sorry an parafertheika.
Den exo kati mazi sou mate.Alla syzitisi kaname kai otan ekfrazoume mia apopsi kala einai na tin stirizoume kiolas kai oxi na allazoume to noima ton grafomenon tou allou prospathontas na afisoume entyposeis.
Bye.
-
Noμίζω ότι ο maxmara έγραψε ότι ο οδηγός θα έιναι απλά καλός και όχι ο Έλλην Αλόνσο. Θα ήταν ενδιαφέρον να έγραφε ο καθένας μας ποιο πιστεύει ότι θα μπορούσε ο ίδιος να οδηγήσει πιο γρηγορα σ' αυτήν τη διαδρομή.
Αυτό βέβαια από ότι έχουμε διαβάσει / δει, γιατί δεν ξέρω πόσοι συμμετέχοντες στη συζήτηση έχουν οδηγήσει κάποιο από τα 'διαθέσιμα' αυτοκίνητα (εγώ κανένα), ή πόσοι έχουν κάνει τη διαδρομή αυτή.
Όπως επίσης σωστά είπε και ο taurus, και τα πιο φιλικά από αυτά τα αυτοκίνητα ΔΕΝ πάνε μόνα τους (κάτι τέτοιο μπορεί να το πει ένας Γ. Μοσχούς ή ένας ΣΧ, όχι ο μέσος χρήστης του φόρουμ - κατά τεκμήριον).
Εγώ πιστεύω ότι θα πήγαινα ταχύτερα με το καινούργιο Ιμπρέζα, όπου και πήγε η ψήφος μου. Θα με ενδιέφερε επίσης γι' αυτήν τη διαδρομή (αν και εκτός λίστας) μία Καρρέρα 4 ( η Πόρσε του κουλού! - όπως ειπώθηκε τις προάλλες στα Χάνια). -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Noμίζω ότι ο maxmara έγραψε ότι ο οδηγός θα έιναι απλά καλός και όχι ο Έλλην Αλόνσο.M@lakia... tsampa syzitisi tosi ora.
To eixa dei anapoda, opos kai to anefera polles fores.
Den peirazei syzitisame tin alli pleura emeisPantos to na psaxnoume na broume ti tha ekane o average odigos, nomizw oti tha eitan akoma pio dyskolo mias kai tha kaname parapano ypotheseis
-
Μου αρέσει πολύ η διαδρομή και παλιότερα την έκανα πολύ συχνά και δοκίμαζα διάφορους διαφορετικούς τρόπους να την κάνω. Άλλοτε πιο αγωνιστικά με πολύ γκάζι και πολύ φρένο και ελεγχόμενη πλαγιολίσθηση (παλιό ελαφρύ πισωκίνητο) σε κάποια σημεία και άλλοτε πιο ήπια. Ο πιο διακεδαστικός τρόπος ήταν όταν την έκανα χωρίς να πατάω πουθενά φρένο, όλα πολύ ομαλά με έγκαιρα κατεβάσματα... είχα καλές πλευρικές επιταχύνσεις στις στροφές αλλά μέτριες διαμήκεις και ήταν περίεργη αίσθηση.... Πολύ γέλιο είχε και όταν με ένα σκαθάρι πέρναγα σχεδόν τα πάντα στις κλειστές στροφές (με κατάλληλους χειρισμούς αποκτά αρκετά αρνητικό πίσω καμπέρ).
Μη έχοντας όμως την παραμικρή εμπειρία από όλα αυτά τα αυτοκίνητα και επίσης το ίδιο από κόντρες και εγώ θα διάλεγα όποιο θα μου άρεσε να είχα για να κάνω τη συγκεκριμένη (και άλλες) διαδρομές είτε είμαι αρκετός σαν οδηγός είτε όχι, ο στόχος μου δεν είναι η απόλυτη επίδοση ή να κερδίχω την κόντρα αλλά να το διασκεδάσω. Θα ήθελα κάτι ανοιχτό είτε την Boxster S είτε την Μ3 ανοιχτή!.... κι άσε τους άλλους με τις φτερούγες να τρέχουνε!
Καθώς όλα τα αυτοκίνητα της λίστας είναι πολύ καλά αναρωτιέμαι αν ένας καλός οδηγός με οποιοδήποτε από αυτά θα περνούσε έναν μέτριο με οποιοδήποτε άλλο από αυτά.... Αν ναι τότε η συζήτηση έχει ακόμα λιγότερο νόημα.... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μου αρέσει πολύ η διαδρομή και παλιότερα την έκανα πολύ συχνά και δοκίμαζα διάφορους διαφορετικούς τρόπους να την κάνω. Άλλοτε πιο αγωνιστικά με πολύ γκάζι και πολύ φρένο και ελεγχόμενη πλαγιολίσθηση (παλιό ελαφρύ πισωκίνητο) σε κάποια σημεία και άλλοτε πιο ήπια. Ο πιο διακεδαστικός τρόπος ήταν όταν την έκανα χωρίς να πατάω πουθενά φρένο, όλα πολύ ομαλά με έγκαιρα κατεβάσματα... είχα καλές πλευρικές επιταχύνσεις στις στροφές αλλά μέτριες διαμήκεις και ήταν περίεργη αίσθηση.... Πολύ γέλιο είχε και όταν με ένα σκαθάρι πέρναγα σχεδόν τα πάντα στις κλειστές στροφές (με κατάλληλους χειρισμούς αποκτά αρκετά αρνητικό πίσω καμπέρ).
Μη έχοντας όμως την παραμικρή εμπειρία από όλα αυτά τα αυτοκίνητα και επίσης το ίδιο από κόντρες και εγώ θα διάλεγα όποιο θα μου άρεσε να είχα για να κάνω τη συγκεκριμένη (και άλλες) διαδρομές είτε είμαι αρκετός σαν οδηγός είτε όχι, ο στόχος μου δεν είναι η απόλυτη επίδοση ή να κερδίχω την κόντρα αλλά να το διασκεδάσω. Θα ήθελα κάτι ανοιχτό είτε την Boxster S είτε την Μ3 ανοιχτή!.... κι άσε τους άλλους με τις φτερούγες να τρέχουνε!
Καθώς όλα τα αυτοκίνητα της λίστας είναι πολύ καλά αναρωτιέμαι αν ένας καλός οδηγός με οποιοδήποτε από αυτά θα περνούσε έναν μέτριο με οποιοδήποτε άλλο από αυτά.... Αν ναι τότε η συζήτηση έχει ακόμα λιγότερο νόημα....Πως το λέγαμε στο σχολείο να δεις... α, ναι... συμφωνώ και επαυξάνω!
-
Επειδη μιλαμε για το ποιο αμαξι θα εφτανε ποιο γρηγορα και για εναν μεσο οδηγο και οχι καποιον που να ειναι Ελληνας Αλονσο οπως πολυ σωστα ειπωθηκε, θεωρω οτι για να κανεις χρονο θα πρεπει να πας με γραμμες, αφηνω απ' εξω μεταφορες βαρους γυρισματα προτοποθετισεις και διαφορα αλλα που μπορει καποιος να κανει.
Και με βαση τα παραπανω νομιζω οτι τα τετρακινητα στα γλυστερα κοματια μπορουν να κρατησουν πιο ευκολα την γραμμη τους και να 'βγουν' με πιο πολλα απο καθε στροφη κερδιζοντας σε χρονο.
Αν μιλαμε για οδηγικη ευχαριστιση και για θεαμα τα πραγματα μπορει να ειναι τελειως διαφορετικα αλλα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο..
Οποτε νομιζω πως τα Scooby-Evo θα μπορουσαν να κινηθουν σχετικα πιο γρηγορα χωρις αυτο να σημαινει οτι τα τετρακινητα πανε μονα τους και χωρις προσπαθεια.
Προσωπικη αποψη, μπορειτε να διαφωνησετε ανετα -
η διαδρομη μου φαινεται πολυυυυυυυυυ ανοιχτη αρα ο χρονος που θα κερδιζε η Μ3 στις ευθειες πολυ μεγαλος για να καλυφθει απο εβο η σουμπαρου
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
η διαδρομη μου φαινεται πολυυυυυυυυυ ανοιχτη αρα ο χρονος που θα κερδιζε η Μ3 στις ευθειες πολυ μεγαλος για να καλυφθει απο εβο η σουμπαρουΟ φίλος ο maxmara, έβαλε το μοσχαναθρεμένο S4.
Αν υπήρχε το RS4 (όπως ξαναείπα), ευθείες/στροφές θα καλύπτονταν αρκετά πιο άνετα από τα υπόλοιπα.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
η διαδρομη μου φαινεται πολυυυυυυυυυ ανοιχτη αρα ο χρονος που θα κερδιζε η Μ3 στις ευθειες πολυ μεγαλος για να καλυφθει απο εβο η σουμπαρου
Ο φίλος ο maxmara, έβαλε το μοσχαναθρεμένο S4.
Αν υπήρχε το RS4 (όπως ξαναείπα), ευθείες/στροφές θα καλύπτονταν αρκετά πιο άνετα από τα υπόλοιπα.
Kai an DEN milame gia ton Ellina alonso tha symfoniso kai egw.
Pio eukola ta tetrakinita kai poly dynato to RS4 -
Ο φίλος ο maxmara, έβαλε το μοσχαναθρεμένο S4.
Kai an DEN milame gia ton Ellina alonso tha symfoniso kai egw.
Pio eukola ta tetrakinita kai poly dynato to RS4Επιτέλους συννενοούμαστε
Αν....
έχουμε έναν δυνατό χερά, που εντοπίζονται οι διαφορές στο αποτέλεσμα;ΥΓ. Συνεχίζω να βάζω αρκετά smileys!
-
Diabase 3 selides pou egrapsa prin...pali ta idia tha leme.
Tha fereis esy ena RS4 kai egw ena Boxter S(stin xalkidiki omos, na kanoume kai kana banaki kai siga min trexoume katw stin Athina.)
Ola eitan assuming ton Allonso gia odigo kai to elega kiolas. -
:lol:Diabase 3 selides pou egrapsa prin...pali ta idia tha leme.
Tha fereis esy ena RS4 kai egw ena Boxter S(stin xalkidiki omos, na kanoume kai kana banaki kai siga min trexoume katw stin Athina.)
Ola eitan assuming ton Allonso gia odigo kai to elega kiolas.Μάλιστα.
Φέρε όποια boxster θέλεις. Θα χάσεις!
Το νέο RS δεν αστειεύεται...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μάλιστα.Φέρε όποια boxster θέλεις. Θα χάσεις!
To Skoda Fabia RS?
Poly kalo gia diesel -
Μάλιστα.
To Skoda Fabia RS?
Poly kalo gia dieselδεν πήρε και πολύ καλά σχόλια......πολύ υποστροφή λένε......
-
Μάλιστα.
To Skoda Fabia RS?
Poly kalo gia dieselTώρα τα θέλεις τα smileys σου!
RS-2/4/6
-
Εχω 'παίξει' με μερικά από τα αυτοκίνητα αυτή στη συγκεκριμένη περιοχή (και όχι απλά σ'αυτή τη μικρή διαδρομή) και μόνο αν έρθει ο Loeb με την Xsara μπορούμε να πούμε με σιγουριά τι θα γίνει. Εφτά σελίδες τώρα, ο καθένας λέει το μακρύ το και το κοντό του. Μιλάμε για δρόμο, μπαριέρες, περαστικούς οδηγούς, αστυνομία, ραντάρ, αντίθετο ρεύμα με παρόμοιους τρελλούς, κλπ κλπ. Κι εσείς λέτε για βάρη, κατανομή ροπής, στρεπτική ακαμψία, λες και γράφετε κανένα άρθρο.
Οπως είναι εύκολο να βρείτε κουλό με EVO και χερά με URVAN (έχει γίνει κι αυτό), έτσι μπορείτε να βρείτε χερά με 911 Turbo ή S2000 και κουλό με Golf V GTi ή STI. Τα παραπάνω ΔΕΝ είναι τυχαίες αναφορές.
Εγώ πάντως ψήφισα 2.5 STI, με τη σκέψη μου στο τελευταίο συγκριτικό του Drive με EVO8. ΔΗΛΑΔΗ πιστεύω πως σε σχέση με όλα τα παραπάνω, θα οδηγούσα πολύ πιο γρήγορα και με ασφάλεια στη συγκεκριμένη διαδρομή, και αν βάλω έναν Νάσο στο STI και έναν Νάσο στο Leon μου, τότε μάλλον ο Νάσος στο STI θα πάει πιο σβέλτα και με περισσότερη ασφάλεια OVERALL.
-
@ Technik
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Μιλάμε για δρόμο, μπαριέρες, περαστικούς οδηγούς, αστυνομία, ραντάρ, αντίθετο ρεύμα με παρόμοιους τρελλούς, κλπ κλπ. Κι εσείς λέτε για βάρη, κατανομή ροπής, στρεπτική ακαμψία, λες και γράφετε κανένα άρθρο.Εξυπακούεται ότι μιλάμε για δρόμο κλειστό στην κυκλοφορία, όχι τόσο για λόγους πλάτους, όσο για λόγους κυρίως ασφάλειας αλλά και ομοιομορφίας στη *φανταστική *(-και με τις δύο έννοιες) αυτή συγκριτική διαδικασία.
Μες στην κυκλοφορία, ό,τι είπαμε ως τώρα θα ήταν αστείο, αν όχι τραγικό...Κατά τα λοιπά, συμφωνώ απόλυτα.
-
επισης νασο εκτος απο μπαριερες πεζους κλπ κλπ σε τετοιες καταστασεις πεταγονται και δεντρα που ισωπεδωνουν κανα ιμπιζα
χαιρομαι που σε ξαναπετυχαινω εστω και μεσω φορουμ....
εμενα για να καταλαβεις ποιος ειμαι μου ειχε πεταχτει μια παλιο m3 σε αυτη τη διαδρομη
υ.γ το παιδι στη φωτο ποιανου ειναι
Βάρκιζα competition