-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Σας εχει συμβει να κανετε τις ιδιες κινησεις που κανετε στο ονειρο σας και στην πραγματικοτητα;Εγω εχω χτυπησει το ποδι μου στο σιδερο του κρεβατιου ενω ονειρευομουν οτι κατι κλωτσαγα
Άσε, εγώ έχω πάθει θλάση στη γάμπα μέσα στον ύπνο μου!
Εγώ έβλεπα μια φορά ότι τσακωνόμουνα και έσκασα μπουνιά σε μία μπρίζα που ήταν δίπλα στο κρεβάτι, από αυτές με τα καλύματα... Το κάλυμα το ξήλωσα τελείως, η μπρίζα έπαθε και αυτη τις ζημιές της και εγώ απέκτησα κάποια μικροκοψίματα στο χέρι...
πρεπει να εισαι πολυ δυνατος εσυ σαν τον Μιχαλη Ζαμπιδη
-
Και πάντα όταν σας κυνηγούν στα όνειρα δεν μπορείτε να τρέξετε γρήγορα...ή τρέχετε απελπιστικά αργά παρότι μπορείτε να πάτε γρηγορότερα.
Εγώ σχεδόν ποτέ δεν θυμάμαι τα όνειρα μου...αλλά όταν δω τρομακτικό κάνω να συνέλθω κάνα 5λεπτο για να συνειδητοποιήσω τι έγινε και που είμαι.
-
Εγώ αυτό που γουστάρω τρελλά, είναι αυτό που παθαίνεις μερικές φορές και νομίζεις ότι πέφτεις απότομα από κάποιο γκρεμό κλπ και ξυπνάς για να προσγειωθείς στο κρεβάτι σου!! Μιλάμε, πολλή αδρεναλίνη!!!
Κάπου είχα διαβάσει ότι υπάρχει και επιστημονική εξήγηση για αυτό. Κάτι σχετικό με το νευρικό σύστημα την ώρα που πάει να κάνει shut down για να κοιμηθεί είναι...Γι' αυτό κιόλας συμβαίνει συνήθως όταν είσαι στο στάδιο που ξεκινά ο ύπνος.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εγώ αυτό που γουστάρω τρελλά, είναι αυτό που παθαίνεις μερικές φορές και νομίζεις ότι πέφτεις απότομα από κάποιο γκρεμό κλπ και ξυπνάς για να προσγειωθείς στο κρεβάτι σου!! Μιλάμε, πολλή αδρεναλίνη!!!Κάπου είχα διαβάσει ότι υπάρχει και επιστημονική εξήγηση για αυτό. Κάτι σχετικό με το νευρικό σύστημα την ώρα που πάει να κάνει shut down για να κοιμηθεί είναι...Γι' αυτό κιόλας συμβαίνει συνήθως όταν είσαι στο στάδιο που ξεκινά ο ύπνος.
Είναι κάτι σαν bug του εγκεφάλου... Περιμένουμε το επόμενο patch σε κάποιες δεκάδες χιλιάδες χρόνια!
-
όνειρα αντρών
**Tι ονειρεύεται να ακούει ένας άνδρας από τις γυναίκες.... ....και δεν πρόκειται να ακούσει ποτέ...: **
-
Αγάπη μου είσαι σίγουρος ότι ήπιες αρκετά? Μήπως πρέπει να πιείς μία μπύρα ακόμη?
-
Καλά, τί γαμάτη κλανιά ήταν αυτή? Ρίξε άλλη μία!!
-
Αποφάσισα ότι δεν θα φοράω πλέον ρούχα μέσα στο σπίτι.
-
Πάω μιά στιγμή να φτιάξω τη πόρτα που χάλασε.
-
Μα καλά, δεν σε περιμένουν οι φίλοι σου να πάτε για μπύρες και κανένα γκομενάκι? Τί κάθεσαι εδώ?
-
Το ξέρω ότι είναι κάπως σφιχτά τα...οπίσθιά μου, αλλά δεν το δοκιμάζουμε άλλη μιά φορά?
-
Είσαι τόσο σέξυ όταν είσαι πιωμένος!
Ε, σιγά, και του χρόνου θα έχω γενέθλια, φυσικά και να πάς σήμερα γήπεδο με τα παιδιά...το ρωτάς?? -
Αχ, βαριέμαι, δεν έχω και τίποτα να κάνω, ας σου πάρω μία....
-
Αφού αγάπη μου εγώ κερδίζω αρκετά χρήματα, σταμάτα να δουλεύεις!
-
Αχ, μωρό μου, αυτό πρέπει να το δείς....μόλις βγήκε η νοστιμούλα κόρη του γείτονα στο μπαλκόνι, και δεν φοράει σχεδόν τίποτα...δεν είναι πολύ πρόστυχη?
-
Όχι, όχι, θα το πάω απλά στο συνεργείο, γιατί θέλει λάδια.
-
Λοιπόν, λέω σήμερα να νοικιάσουμε μιά τσόντα,να πάρουμε και ένα κασόνι μπύρες, και να φωνάξω και την κολλητή μου που χαλβαδιάζεις τόσο καιρό, να κάνουμε στο σπίτι ένα τρίο.
-
Άσε τώρα τον άγιο Βαλεντίνο, και πάρε μου αμά θές για δώρο ένα διαρκείας για τον γαύρο/βάζελο/AEK κτλ.
-
Αγάπη μου ξεκίνησα γιόγκα για να τα καταφέρω να βάζω σωστά τα πόδια μου πίσω από το κεφάλι!
-
-
..........και μετα ξυπνησες!!!
-
Ειλικρινά, θα ήθελα να σας έβλεπα πώς θα αντιδρούσατε αν η γυναίκα σας σάς έλεγε κάποιο από τα παραπάνω..........
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Ειλικρινά, θα ήθελα να σας έβλεπα πώς θα αντιδρούσατε αν η γυναίκα σας σάς έλεγε κάποιο από τα παραπάνω..........ποιο ακριβώς να σου πω
-
Καλά ρε συ lkar ... γι'αυτό θα μείνεις μπακούρι
Μιλάμε ότι αυτό είναι ΤΟ όνειρο !!!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Καλά ρε συ lkar ... γι'αυτό θα μείνεις μπακούριΜιλάμε ότι αυτό είναι ΤΟ όνειρο !!!
έτσι έτσι μήπως και σταματήσετε να ελπίζετε
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
όνειρα αντρών**Tι ονειρεύεται να ακούει ένας άνδρας από τις γυναίκες.... ....και δεν πρόκειται να ακούσει ποτέ...: **
-
Αγάπη μου είσαι σίγουρος ότι ήπιες αρκετά? Μήπως πρέπει να πιείς μία μπύρα ακόμη?
-
-
-
-
Μα καλά, δεν σε περιμένουν οι φίλοι σου να πάτε για μπύρες και κανένα γκομενάκι? Τί κάθεσαι εδώ?
-
Το ξέρω ότι είναι κάπως σφιχτά τα...οπίσθιά μου, αλλά δεν το δοκιμάζουμε άλλη μιά φορά?
-
Ε, σιγά, και του χρόνου θα έχω γενέθλια, φυσικά και να πάς σήμερα γήπεδο με τα παιδιά...το ρωτάς?? -
-
-
Αχ, μωρό μου, αυτό πρέπει να το δείς....μόλις βγήκε η νοστιμούλα κόρη του γείτονα στο μπαλκόνι, και δεν φοράει σχεδόν τίποτα...δεν είναι πολύ πρόστυχη?
-
-
Λοιπόν, λέω σήμερα να νοικιάσουμε μιά τσόντα,να πάρουμε και ένα κασόνι μπύρες, και να φωνάξω και την κολλητή μου που χαλβαδιάζεις τόσο καιρό, να κάνουμε στο σπίτι ένα τρίο.
-
Άσε τώρα τον άγιο Βαλεντίνο, και πάρε μου αμά θές για δώρο ένα διαρκείας για τον γαύρο/βάζελο/AEK κτλ.
-
Αγάπη μου ξεκίνησα γιόγκα για να τα καταφέρω να βάζω σωστά τα πόδια μου πίσω από το κεφάλι!
Και
- Μωρό μου, μίλησα με τον ξάδερφό μου και έχει ένα γνωστό που φέρνει κάτι τροπετάκια V6 από την Ιταλία μούρλια! Θα μας κάνει και πολύ καλή τιμή.
-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τι?? Δε θα φάμε κουφέτα?????
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
όνειρα αντρών**Tι ονειρεύεται να ακούει ένας άνδρας από τις γυναίκες.... ....και δεν πρόκειται να ακούσει ποτέ...: **
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
γαματο φιλε μπραβο,πολυ γελιο εριξα
-
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Εγώ αυτό που γουστάρω τρελλά, είναι αυτό που παθαίνεις μερικές φορές και νομίζεις ότι πέφτεις απότομα από κάποιο γκρεμό κλπ και ξυπνάς για να προσγειωθείς στο κρεβάτι σου!! Μιλάμε, πολλή αδρεναλίνη!!!Κάπου είχα διαβάσει ότι υπάρχει και επιστημονική εξήγηση για αυτό. Κάτι σχετικό με το νευρικό σύστημα την ώρα που πάει να κάνει shut down για να κοιμηθεί είναι...Γι' αυτό κιόλας συμβαίνει συνήθως όταν είσαι στο στάδιο που ξεκινά ο ύπνος.
Εμείς στά Γρεβενά,τό λέμε:
'τόν πάτησε τό ίσκιωμα'
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Τι?? Δε θα φάμε κουφέτα?????
μετά από σένα πάντα στα δημαρχεία δίνουν κουφέτα;
-
Εχω δει διαφορα περιεργα... Θανατους, γαμους, τσακωμους και παει λεγοντας...
Εχω δει και πολλα κουφα σχετικα με αυτοκινητα αλλα το καλυτερο ηταν οταν ειδα πως οδηγουσα Mercedes S-Class με την οποια επεσα μεσα σε αντιπροσωπεια BMW... (Δεν κανω πλακα...)
-
Να δείτε τί έπαθα χτές το βράδυ...
Κοιμήθηκα με ανοιχτή την τηλεόραση, σε μια ένταση αρκετά δυνατή.
Ξαφνικά, έρχεται ένα όνειρο, σύμφωνα με το οποίο η Mαρία Ιωαννίδου είχε εισβάλλει σπίτι μου, προσπαθώντας να πείσει τη μάνα μου να πάρει τα sanitas και τις ζελατίνες για ανθοδέσμες που προωθούν, ως μέσο αδυνατίσματος.Με είχε νευριάσει αφάνταστα η μητέρα μου, επειδή είχε πεισθεί.
Προσπαθούσα να τη μεταπείσω, αλλά δυστυχώς η φωνή μου ήταν αδύναμη και τελικά κατάφερε να αγοράσει τις ζελατίνες.Λόγω υψηλής έντασης της φωνής....ΞΥΠΝΑΩ!
Ευτυχώς δεν βρίσκονταν η μητέρα δίπλα μου....... -
- Καλά, τί γαμάτη κλανιά ήταν αυτή? Ρίξε άλλη μία!!
η πιο κουφη ατακα στο φορουμ τον τελευταιο καιρο...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
- Καλά, τί γαμάτη κλανιά ήταν αυτή? Ρίξε άλλη μία!!
η πιο κουφη ατακα στο φορουμ τον τελευταιο καιρο...
-
σε προκαλει να σπασεις τα ανθρωπινα δεδομενα!
Τα πιο τρελά μου όνειρααααα!