-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Παιζει τετοια φαση στην αγγλια?Δεν βλέπω τον λόγο να μην παίζει....οι εργαζόμενοι πως κάνουν μάστερ
Για εργασία μπορεί να ψάξει μέσω του γραφείου διασύνδεσης του πανεπιστημίου φαντάζομαι...εδιτ...http://www.kcl.ac.uk/prospectus/graduate/search/alpha/a
-
Παιζει σαν επιλογη σε αρκετα προγραμματα αλλα στο συγκεκριμενο οχι...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Σε μια αγορα εργασιας που δεν σου προσφερει τιποτα παρα ενα κουτσουρεμενο εισοδημα που α) ειναι αδυνατον να βρεθει στην Πατρα που ζω β) αν βρεθει στην Αθηνα μου καλυπτει τα εξοδα διαμονης και μετακινησης. Σε μια αγορα εργασιας που δεν σου προσφερει καμια προοπτικη παρα συνεχη αβεβαιοτητα.Στην Ελλαδα αυτη την στιγμη δεν ειναι ρεαλιστικο να ψαχνεις οτιδηποτε.
Αν μπορεις να βρεις κατι εξω,οτιδηποτε,πχ σε καποιο δυσκολο μερος τυπου Αραβια,χωρα της πρωην ΕΣΣΔ κτλ θα σου προσφερει εμπειριες και γνωριμιες και φυσικα εισοδημα.Η Αγγλια εχω την εντυπωση οτι ειναι κορεσμενη πλεον για καποιον που δεν εχει τρελη εξειδικευση και σημαντικη εμπειρια,φυσικα δεν ειναι Ελλαδα αλλα δεν ειναι αυτο που ηταν παλια οπου οι καλοι φοιτητες εμεναν σχετικα ευκολα εκει για δουλεια.
-
Και γώ δέν βλέπω τί νόημα έχει να κάνεις ένα μεταπτυχιακό, εκτός αν το φυσάς το χρήμα και απλά θέλεις να περάσεις την ώρα σου
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Και γώ δέν βλέπω τί νόημα έχει να κάνεις ένα μεταπτυχιακό, εκτός αν το φυσάς το χρήμα και απλά θέλεις να περάσεις την ώρα σουΕπαγγελματική εξέλιξη, αλλαγή αντικειμένου στην ήδη υπάρχουσα δουλειά που προσφέρει καλύτερο μισθό κλπ κλπ
εκτός αν είσαι από αυτούς που επαναπαύονται σε μια θεσούλα στάσιμοι και μετά όταν αντικατασταθούν από κάποιο νεαρό πέφτουν από τα σύννεφα έχοντας για αλεξίπτωτο το χαρτί της απόλυσης.
-
Να πάρει μια εξειδίκευση τον καιρό που ΔΕΝ (θα μπορεί να) δουλέψει κάπου, ενώ ταυτόχρονα παίρνει και credits εξωτερικού για το βιογραφικό του. Θα ξοδέψει λεφτά, αλλά αν πιάσει δουλειά εκεί μπορεί να κάνει απόσβεση.
Μην παίρνετε ως δεδομένο ότι θα βρει δουλειά εδώ. 5 μήνες ψάξιμο, πολλές αιτήσεις μέσα-έξω και μόλις χθες συνειδητοποίησα ότι δεν απάντησε καμιά ελληνική εταιρία. Όχι θετικά (ή με χαμηλό μισθό ή με μαύρα ευρώ), δεν απάντησαν καθόλου.
-
+1 σε όλα στον προλαλήσαντα, απλά με τη διθαφορά ότι εγώ στέλνω βιογραφικά περίπου 15 μήνες. Πλέον, οι Ελληνικές εταιρείες δεν απαντάνε καν. Απ' ότι καταλαβαίνω αυτό συμβαίνει γιατί έχουν τόσα πολλά βιογραφικά που δεν μπορούν να διαχειριστούν τον όγκο δουλειάς...
Οι μόνοι που απαντάνε σε κάθε περίπτωση είναι οι ξένοι.
Το μεταπτυχιακό στη χώρα που θέλεις να πας είναι και ένας εξαιρετικός τρόπος να ενσωματωθείς λίγο εκεί. Να δεις λίγο την αγορά εργασίας, να μάθεις τη γλώσσα καλύτερα, να γνωρίσεις τους ανθρώπους κτλ... Αν μπορείς βέβαια.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
http://news247.gr/ellada/eidiseis/dhmosioys_ypallhloys_apo_thn_ellada_zhta_h_kupros.1694566.html
Εξάγουμε το καλύτερο προϊόν. Panosss λαμβάνει;
Μακροχρόνια απόσπαση με ... διπλούς μισθούς και αρκετά άλλα προνόμια και ευκολίες.
Συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια στον στρατό με μεγάλη επιτυχία.
Πριν λίγα χρόνια ξεκίνησε να συμβαίνει και στον τομέα της Εκπαιδευσης με καθηγητές και δάσκαλους ... επίσης με μεγάλη επιτυχία!Panossssssssssssssss ... πέστα τωρα!
Αυτοί θα μας πάρουν Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΧΟΥΜΕ! ΤΟΥΣ ΔΥ ΜΑΣ!!!
Κύριοι!!!
Ήρθε η ώρα πλέον να επαναστατήσουμε! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑ!!!
Κάλλιο να τους δώσουμε και τα πετρέλαιά μας, παρά τους ανθούς της κενωνίας μας, ό,τι πιο διαλεχτό.
(πάντως τα πνευματικά δικαιώματα της 'Δημοσιοϋπαλληλίκι Έξπορτς ' μου ανήκουν, μη ξεχνιόμαστε) -
ακριβώς αυτό που είπαν οι προλαλλήσαντες , δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις είναι δύσκολο να βρεις απ ευθείας δουλειά, ή ακόμα χειρότερα το γνωστικό σου αντκείμενο εχει κορεστεί και πρέπει να κάνεις στροφή
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ακριβώς αυτό που είπαν οι προλαλλήσαντες , δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις είναι δύσκολο να βρεις απ ευθείας δουλειά, ή ακόμα χειρότερα το γνωστικό σου αντκείμενο εχει κορεστεί και πρέπει να κάνεις στροφήΑν μιλάμε για Ελλάντα, δεν γνωρίζω πολλά αντικείμενα που να μην έχουν υπέρ-κορεστεί...
-
Σας έχω νέα :
Εδώ και 2 μήνες, σε εργάσιμες ώρες, έβλεπα 1-2 φορές την εβδομάδα στο γραφείο συναδέλφου, την κόρη του, ηλικίας 22 ετών, επι πτυχίω ΑΕΙ.
Σήμερα δεν άντεξα και (ως αφελής... ) τον ρώτησα:
-Γιώργο, πώς και τόσο συχνά η κόρη στο γραφείο? Για... 'τράκα'- χαρτζιλίκι ?
-Εεεε, όχι τώρα το βγάζει μόνη της !
-Δηλαδή, δουλεύει?
-Ναι.
-Απογεύματα???
-Χε-χε, όχι δουλεύει το πρωί!
-(Με ζώνουνε τα φίδια) Που εργάζεται ρε παιδί και μπορεί και έρχεται στο γραφείο σου ?- ..... Στον απο κάτω όροφο !
- ΠΩΣ?
- .... Ε, να: Με την αλλαγή της κατάστασης τον Νοέμβριο, βρήκαμε 'γνωστό' και δουλεύει στη Γραμματεία, με 6μηνη σύμβαση .
- (Tα χάνω, τι άλλο να πώ..) Εεεε, πάλι καλά , αν παίρνει τουλάχιστον χαρτζιλίκι 5-6 κατοστάρικα ... καλά είναι, να μη σε επιβαρύνει!
-Δεν καταλάβατε, παίρνει σχεδόν 900€ !
CONCLUSION :
Ψηφίστε εσείς, για να .... βολεύονται οι άλλοι, που συνήθως είναι .... οι ίδιοι και οι ίδιοι.
ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΣΦΥΡΙΞΤΕ ΜΟΥ ΚΛΕΦΤΙΚΑ ! -
που το βλέπεις το περίεργο
ηθελε δουλειά το παιδί και ο μπαμπάς το βοήθησε
τι ήθελες να κάνει.να τη στείλει για δοκιμαστικό στη sirina
-
Εϊπε κανένας ότι έκλεισαν τα 'παραθυρα'?
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εϊπε κανένας ότι έκλεισαν τα 'παραθυρα'?Eμ, για αυτό .... 'μπάζει' απο παντού !
-
Ρε παιδιά, οι χώρες δεν χρεοκοπούν καταλάθος. Ή από ατύχημα.
(ντάξει, εκτός αν πέσει κάνας αστεροειδής. )
Κι επειδή χρεοκόπησαν, δεν σημαίνει ότι 'έβαλαν μυαλό'.(και γιατί να βάλουν, όταν η ατιμωρησία είναι το μόνο σίγουρο σ' αυτή τη χώρα).
Αντιθέτως, ετοιμάζουν την επόμενη χρεοκοπία. -
20% μισθολογική αύξηση σε μια ΔΥ. Ετσι για να μην μιλάμε μόνο για μείωση περίπου 55% και φαινόμαστε κλαψιάριδες!!!
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Σας έχω νέα :Εδώ και 2 μήνες, σε εργάσιμες ώρες, έβλεπα 1-2 φορές την εβδομάδα στο γραφείο συναδέλφου, την κόρη του, ηλικίας 22 ετών, επι πτυχίω ΑΕΙ.
Σήμερα δεν άντεξα και (ως αφελής... ) τον ρώτησα:
-Γιώργο, πώς και τόσο συχνά η κόρη στο γραφείο? Για... 'τράκα'- χαρτζιλίκι ?
-Εεεε, όχι τώρα το βγάζει μόνη της !
-Δηλαδή, δουλεύει?
-Ναι.
-Απογεύματα???
-Χε-χε, όχι δουλεύει το πρωί!
-(Με ζώνουνε τα φίδια) Που εργάζεται ρε παιδί και μπορεί και έρχεται στο γραφείο σου ?- ..... Στον απο κάτω όροφο !
- ΠΩΣ?
- .... Ε, να: Με την αλλαγή της κατάστασης τον Νοέμβριο, βρήκαμε 'γνωστό' και δουλεύει στη Γραμματεία, με 6μηνη σύμβαση .
- (Tα χάνω, τι άλλο να πώ..) Εεεε, πάλι καλά , αν παίρνει τουλάχιστον χαρτζιλίκι 5-6 κατοστάρικα ... καλά είναι, να μη σε επιβαρύνει!
-Δεν καταλάβατε, παίρνει σχεδόν 900€ !
CONCLUSION :
Ψηφίστε εσείς, για να .... βολεύονται οι άλλοι, που συνήθως είναι .... οι ίδιοι και οι ίδιοι.
ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΣΦΥΡΙΞΤΕ ΜΟΥ ΚΛΕΦΤΙΚΑ !Το θέμα είναι πιο είναι το επόμενο βήμα για αυτό....
Ψάξιμο της υπόθεσης και καταγγελία στους αρμόδιους αν έχει γίνει παρασπονδία?
Δεν μιλάμε γιατί δεν είναι η δουλειά μας?
Φροντίζουμε ώστε να κάνουμε κάτι παρόμοιο με την πρώτη ευκαιρία για να μην νιώθουμε μ@λάκες?
Η σωστή απάντηση είναι προφανής, η επιλογή δυστυχώς όχι, γι αυτό και δυστυχώς.....καληνύχτα Ελλάδα!
Δεν το θέτω προσωπικά το θέμα γιατί ίσως υπάρχουν παράμετροι-συνθήκες που δεν ξέρω....γενικό είναι το ερώτημα πέρα από ρητορικό.
edit: δεν ξέρω γιατί αλλά τώρα τελευταία νιώθω την βία έτοιμη να ξεσπάσει μέσα μου όταν ακούω τέτοια....δηλ ευχαρίστως θα έσπαγα το κεφάλι καθενός που σκέφτεται και δρα εις βάρος τον υπολοίπων, μερικοί άνθρωποι είναι τελείως ζώα και σαν τέτοια πρέπει να εκπαιδεύονται, με την ράβδο....
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Κι επειδή χρεοκόπησαν, δεν σημαίνει ότι 'έβαλαν μυαλό'.(και γιατί να βάλουν, όταν η ατιμωρησία είναι το μόνο σίγουρο σ' αυτή τη χώρα).
Αντιθέτως, ετοιμάζουν την επόμενη χρεοκοπία.Μια ανεηέλενκτη χρεοκοπεία σου αλλάζει μυαλό θες δε θες
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
edit: δεν ξέρω γιατί αλλά τώρα τελευταία νιώθω την βία έτοιμη να ξεσπάσει μέσα μου όταν ακούω τέτοια....δηλ ευχαρίστως θα έσπαγα το κεφάλι καθενός που σκέφτεται και δρα εις βάρος τον υπολοίπων, μερικοί άνθρωποι είναι τελείως ζώα και σαν τέτοια πρέπει να εκπαιδεύονται, με την ράβδο....
φάε κανα χαλούμιννν να σου περάσει
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Αντιθέτως, ετοιμάζουν την επόμενη χρεοκοπία.Μια ανεηέλενκτη χρεοκοπεία σου αλλάζει μυαλό θες δε θες
Είχαμε μια τέτοια το 1932 (ή '33, δεν θυμάμαι).
Μας έβαλε μυαλό;
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....