-
Best of luck with your quest.
-
Ελβετία κοίταξες;
Έχω μάθει πώς είναι καλά εκεί.
Αφού δεν πρόκειται για τεχνική θέση, γιατί να ξέρεις για τις τεχνικές, θα περάσεις από τον tryphon και δεν χαρίζει κάστανα!Μόνο τους κορυφαίους, τίποτε λιγότερο δεν δέχεται!
(Nexus + Tapatalk)
-
απ την εφημερίδα του πανεπιστημίου
-
Stereotypen zijn wij
-
Είδαν πρώτοι το ντοκυμαντέρ με τα λάδωμένα κορμιά και τζατζίκια.
-
φασιστες
-
+1
-
οταν εψαχνα, κοιταζα χωρες με ναυτιλια, που να μου αρεσει ο τροπος ζωης Δανια (τελευταια επιλογη), Ολλανδια, Ελβετια και να μπορω να ζησω ανετα με το μισθο
Δανια κοιταζα κιολας και αν μπορουσε να βρει και η γυναικα μου δουλεια, πηρα δυο τηλεφωνα, που απαντησανε και στα δυο!!! , σε μια βιβλιοθηκη και μια σχολη...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
+1Κάνε κατάληψη/διαμαρτυρία με άλλους ελληνέζους στο μπανεπιστήμιο. Να κάνεις και κάτι εμπαναστατικό ρε παιδί μου.
-
Μανια να πατε στο εξωτερικο.
-
+2
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Μανια να πατε στο εξωτερικο.Το ιδανικο θα ηταν να φευγατε εσεις, αλλα ποιος θα σας δεχθει
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Το ιδανικο θα ηταν να φευγατε εσεις, αλλα ποιος θα σας δεχθει
Ολλανδία Ελβετία κλπ. Ψοφάνε για συρτάκι τζάτζικος σουβλακος μουζακα κλπ.
Στείλτε pm σε rx8_drifter και tryphon όσοι ενδιαφέρεστε.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Το ιδανικο θα ηταν να φευγατε εσεις, αλλα ποιος θα σας δεχθει
Αμα φυγουμε εμεις ,θα σας ξεσκισουν οι λαθροεγκληματιες.
-
Εδώ δέχονται ακόμα, νορβηγία είναι δυσκολο γιατί κάτι ζαβά τα σουτάρανε νωρίς και ξεβρώμισε ο τόπος.
πμ στον ξμαρρ για να μην την πάθετε όπως αυτός -
Μανια να πατε στο εξωτερικο.παιδια εχεις;
ονειρα για αυτα ; ή δουλευουνε στα φαναρια; -
Εννοείς ότι αν έχουμε παιδιά πρέπει να μεταναστεύσουμε, αλλιώς η μόνη τους επιλογή θα είναι να ζητιανεύουν στα φανάρια?
-
Μανια να πατε στο εξωτερικο.Ελαχιστοι εχουν τετοια...μανια.
Ολοι απο αναγκη ψαχνουν.
Ειτε για να διατηρησουν ενα υψηλο βιοτικο επιπεδο,ειτε για να...εχουν απλως βιοτικο επιπεδο.
Επισης μην ξεχνας οτι η κυβερνηση σε λιγο θα εχει ολο τον κοσμο με το ενα ποδι εξω απο το σπιτι του και με το ενα ποδι μεσα στην φυλακη. http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=500263 -
ρχ-8 ντριφτερ, εισαι νορβηγια, Ολλανδια η αλλου?
Μας εχεις μπερδεψει! Τρομσο γραφεις, αγγλοφωνη εφημεριδα δειχνεις με τσολιαδες.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Εννοείς ότι αν έχουμε παιδιά πρέπει να μεταναστεύσουμε, αλλιώς η μόνη τους επιλογή θα είναι να ζητιανεύουν στα φανάρια?σε καμια περιπτωση δε θελω να κανω τον προφητη, ο καθενας κρινει μονος του προς τα που πανε τα πραγματα
εμενα τα παιδια μου τωρα ξεκινανε το δημοτικο, και η εμπειρια μου απο τη εκπαιδευση την προηγουμενη χρονια ειναι εφιαλτικη (καθηγητες-δασκαλοι μιζεροι, με καμια διαθεση να ασχοληθουνε πλεον, περικοπες παντου, πιο πολλα παιδια καθε χρονο στην ταξη, ελαχιστη εκπαιδευτικη αξια παρα ξοδεμα ωρων κτλ)
σε συνδιασμο με τα οικονομικα μας που βαινουν προς χειροτερευση, ειμαι σιγουρος οτι αν δεν κανω τιποτα, τα παιδια μου θα καταληξουνε με σημαντικα χειροτερη εκπαιδευση απο οτι πηρα εγω και αυτο ειναι μη αποδεκτο.
Λεφτα και περιουσια μπορει να μην βρουνε, αλλα θα κανω οτι μπορω ωστε οταν βγουνε στην εργασια να μπορουνε χτυπηθουνε στα ισια & να εχουν καλες δυνατοτητες & ευκαιριες.σε μια παγκοσμια αγορα (ήδη σημερα, πολυ περισσοτεερο σε 20 χρονια) ή θα εισαι σε αυτους που εχουν ολα τα εφοδια να ορισουνε τη ζωη τους, ή θα εισαι στα 'φαναρια' των αλλων. Δεν εμπιστευομαι καθολου το μελλον που επιφυλλασει στα παιδια πλεον η Ελλαδα.
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....