-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Σημερα πηρα επιστολη απο εταιρεια στην Αγγλια για να μου πουν οτι δεν θα προσωρησουν το αιτημα μου για μια θεση εργασιας. Μου ειχαν στειλει email και μου στειλανε και επιστολη με το ταχυδρομειο! -
Καλα το αποτελεσμα ειναι δεδομενο, εχω συνηθισει πλεον. Μου κανει εντυπωση ομως οτι μου εστειλαν ολοκληρη επιστολη για το τιποτα!
-
Καλα το αποτελεσμα ειναι δεδομενο, εχω συνηθισει πλεον. Μου κανει εντυπωση ομως οτι μου εστειλαν ολοκληρη επιστολη για το τιποτα!Μην το λές. Δε ξέρω τί γίνεται σε άλλες χώρες αλλά στην Αγγλία οι σοβαρές εταιρείς τα κάνουν αυτά. Κι εγώ είχα κάνει αίτηση σε ένα ξενοδοχείο - μεγάλη αλυσίδα - και μου απάντησαν αρνητικά λέγονταςμ ου ότι τα προσόντα μου είναι πολύ καλά, ότι προς το παρόν δεν έχουν κάποιο κενό που να μπορώ να το καλύψω εγώ και διάφορες άλλες αερολογίες. Είναι ωραίο πάντως να ξέ΄ρεις και να μην περιμένεις άδικα απο μια δουλειά και να μπορείς να προγραματίζεις καλύτερα τις κινήσεις σου.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Καλα το αποτελεσμα ειναι δεδομενο, εχω συνηθισει πλεον. Μου κανει εντυπωση ομως οτι μου εστειλαν ολοκληρη επιστολη για το τιποτα!
Μην το λές. Δε ξέρω τί γίνεται σε άλλες χώρες αλλά στην Αγγλία οι σοβαρές εταιρείς τα κάνουν αυτά. Κι εγώ είχα κάνει αίτηση σε ένα ξενοδοχείο - μεγάλη αλυσίδα - και μου απάντησαν αρνητικά λέγονταςμ ου ότι τα προσόντα μου είναι πολύ καλά, ότι προς το παρόν δεν έχουν κάποιο κενό που να μπορώ να το καλύψω εγώ και διάφορες άλλες αερολογίες. Είναι ωραίο πάντως να ξέ΄ρεις και να μην περιμένεις άδικα απο μια δουλειά και να μπορείς να προγραματίζεις καλύτερα τις κινήσεις σου.
Εγω συμπληρωσα ακομα 3 βιογραφικα σημερα, τωρα περιμενω απαντηση
-
Στην Ελλαδα δεν απαντανε ουτε για πλακα...Εκτος και αν πεσει τηλεφωνακι οποτε ειναι πολυ καλα τα πραγματα...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μην το λές. Δε ξέρω τί γίνεται σε άλλες χώρες αλλά στην Αγγλία οι σοβαρές εταιρείς τα κάνουν αυτά. Κι εγώ είχα κάνει αίτηση σε ένα ξενοδοχείο - μεγάλη αλυσίδα - και μου απάντησαν αρνητικά λέγονταςμ ου ότι τα προσόντα μου είναι πολύ καλά, ότι προς το παρόν δεν έχουν κάποιο κενό που να μπορώ να το καλύψω εγώ και διάφορες άλλες αερολογίες. Είναι ωραίο πάντως να ξέ΄ρεις και να μην περιμένεις άδικα απο μια δουλειά και να μπορείς να προγραματίζεις καλύτερα τις κινήσεις σου.
Εγω συμπληρωσα ακομα 3 βιογραφικα σημερα, τωρα περιμενω απαντηση
Ότι καλύτερο Βασίλη!!!
-
Στην Ελλαδα δεν απαντανε ουτε για πλακα...Εκτος και αν πεσει τηλεφωνακι οποτε ειναι πολυ καλα τα πραγματα...Σε εμένα έχουν απαντήσει. 1-2 φορές βέβαια. Αλλά άντε να σου στείλουν 200 βιογρ. Τι να 1κάνεις?
-
Ναι, μια δυο φορες μου εχουν απαντησει και μενα. Γενικα ομως δεν απαντανε γιατι ειναι διαφορετικη η προσεγγιση που εχουν σε σχεση με αλλες χωρες. Βεβαια οπως λες εσυ τι να πρωτοδιαβασεις και τι να πρωτοαπαντησεις...
-
Δεν φαντάζεστε τι ευτράπελα συναντάς όταν διαβάζεις βιογραφικά!
Πριν ένα 9μηνο περίπου είχαν δει τα μάτια μου.... -
σήμερα έκανα κι εγώ την πρώτη ψακτική για δουλειά, είχε μια εκδήλωση με τις εταιρίες που ενδιαφέρουν τους απόφοιτους του πολυτεχνείου, οπότε είπα να κάνω καμια επαφή.
Μίλησα με καμια 6-7, πολύ γενικά, απλά επαλήθευσα ότι
1 )χωρίς ολλανδικά απλά δεν έχεις ελπίδα, και
2 )τα ολλανδικά μου την παλεύουνπλησιάζει και η ώρα μου...
-
μετα θα ποσταρεις με αλλον αερα εδω περα...χεχε
-
ελπίζω να μην ποστάρω εδώ, φαντάζεσαι να βρεθώ εργαζόμενος του τίγρη
-
Στο 100% εφτασε η συμμετοχη των εργαζομενων στην εταιρια μου το ποσοστο συμμετοχης θα ηταν κατα πολυ χαμηλοτερο ,αν δεν ειχε προηγηθει μια καταπτυστη δηλωση του δ/ντα συμβουλου της εταιριας ,οτι αμοιβομαστε σαν Ευρωπαιοι κ εργαζομαστε σαν Ελληνες Κ οτι το υπαρχον εργασιακο πλαισιο πρεπει να αλλαξει Τωρα προσπαθουν να συμμαζεψουν τα ασυμμαζευτα
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Στο 100% εφτασε η συμμετοχη των εργαζομενων στην εταιρια μου το ποσοστο συμμετοχης θα ηταν κατα πολυ χαμηλοτερο ,αν δεν ειχε προηγηθει μια καταπτυστη δηλωση του δ/ντα συμβουλου της εταιριας ,οτι αμοιβομαστε σαν Ευρωπαιοι κ εργαζομαστε σαν Ελληνες Κ οτι το υπαρχον εργασιακο πλαισιο πρεπει να αλλαξει Τωρα προσπαθουν να συμμαζεψουν τα ασυμμαζευταΜια από τα ίδια και εμείς!
Ανέκδοτο αυτό , το 'αμοιβές Ευρώπης-εργασία Ελληνα' , ξεχνάνε οι κύριοι να προσθέσουν και το 'Διεύθυνση Ουγκάντας'
Άσε που εκεί μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική
-
Αρρώστησε και απολύθηκε
Το προσωπικό δράμα της περιγράφει στην εφημερίδα 'Ρεπόρτερ' 25χρονη υπάλληλος σε εστιατόριο της Πάτρας. Ανέβασε πυρετό και αναγκάστηκε να απουσιάσει από τη δουλειά της 10 ημέρες. Απειλητικά τηλέφωνα από τον εργοδότη της, που τελικά την απέλυσε.
Η ίδια εργάζονταν στην οικογενειακή επιχείρηση επί δύο συναπτά έτη ανασφάλιστη και σε καθεστώς μαύρης εργασίας και μάλιστα χωρίς να παραπονεθεί ποτέ γι’ αυτό.
Η υπόθεση αναμένεται να έχει και συνέχεια, καθώς η εργαζόμενη θα κινηθεί νομικά εναντίον του πρώην εργοδότη της, ενώ θα προσφύγει και στο σώμα επιθεώρησης εργασίας για να καταγγείλει το καθεστώς μαύρης εργασίας, με το οποίο απασχολούνταν.
http://news247.gr/ellada/ypallhlos_dexontan_apeiles_na_epistrepsei_sth_doyleia_me_pyreto.787424.htmlΜάλιστα , ανασφάλιστη , μαύρη εργασία και απολυμένη.
Μια χαρά! -
Ψαλίδι σε μισθούς και συντάξεις
Περαιτέρω μείωση μισθών και σαρωτικές αποκρατικοποιήσεις πρότεινε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιώργος Προβόπουλος, ώστε να επιστρέψει στις αγορές.
Επισημαίνοντας ότι η επιστροφή στις αγορές δυσχεραίνεται από την κακή δυναμική του δημοσίου χρέους, πρότεινε μείωση μισθών 'όχι μόνο με οριζόντιες περικοπές, αλλά με άλλου είδους πιο ευέλικτους τρόπους' και σαρωτικές αποκρατικοποιήσεις, ακόμη και πάνω από 50 δισεκατομμύρια ευρώ. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Στο 100% εφτασε η συμμετοχη των εργαζομενων στην εταιρια μου το ποσοστο συμμετοχης θα ηταν κατα πολυ χαμηλοτερο ,αν δεν ειχε προηγηθει μια καταπτυστη δηλωση του δ/ντα συμβουλου της εταιριας ,οτι αμοιβομαστε σαν Ευρωπαιοι κ εργαζομαστε σαν Ελληνες Κ οτι το υπαρχον εργασιακο πλαισιο πρεπει να αλλαξει Τωρα προσπαθουν να συμμαζεψουν τα ασυμμαζευτα
Μια από τα ίδια και εμείς!
Ανέκδοτο αυτό , το 'αμοιβές Ευρώπης-εργασία Ελληνα' , ξεχνάνε οι κύριοι να προσθέσουν και το 'Διεύθυνση Ουγκάντας'
Άσε που εκεί μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική
Παντως, ξαδερφη μου που μεταναστευσε στη Γερμανια, δουλευει υπαλληλος σε πολυκαταστημα με μισθο 1500 €, μου ελεγε χθες, πως ο διευθηντης της την ειδε κουρασμενη και της ειπε να δουλευει πιο αργα και να ξεκουραζεται. Η ιδια λεει πως οι Γερμανοι ειναι 'τα ζωα μου αργα' .
-
Όντως, μου το λένε φίλοι μου αυτό που το ζουν από πρώτο χέρι, αγανακτούν μέχρι και ίδιοι σε ορισμένα πράγματα.
-
Οι Ευρωπαίοι γενικά όσο ανεβαινεις πιο πάνω είναι τα ζώα μου αργά
Quiz: Ποια Γαλλικά πολυκαταστήματα υποχρεώνουν τους πωλητές τους σε 10λεπτες σίεστες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους ανα 4 ώρες; -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Οι Ευρωπαίοι γενικά όσο ανεβαινεις πιο πάνω είναι τα ζώα μου αργά
Quiz: Ποια Γαλλικά πολυκαταστήματα υποχρεώνουν τους πωλητές τους σε 10λεπτες σίεστες σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους ανα 4 ώρες;Που να προλάβεις να κοιμηθείς ρε συ? Εγώ θέλω >30' για να χαλαρώσω...
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....