-
Πορνό στο δημόσιο δεν παίζει. Θα σε μπλοκάρει το Σύζευξις. Εγώ πάντως με 5 χρονάκια στυο Μεγάλο Μαγαζί Τ.Ε. καθαρά παίρνω 1060(αλλά δεν έιμαι μηχανικός
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Γραμματεας να ξερει autocad δεν υπαρχει,πολλες που δηλωνουν γραμματεις δεν ξερουν ουτε καν να δακτυλογραφουν
οπως υπαρχουν και πολλα αφεντικα που θελουν να πληρωνουν μηχανικους με μισθο γραμματεα.
Με μισθο γραμματεως δεν νομιζω οτι μπορεις να βρεις μηχανικο εκτος εαν ειναι απο ΤΕΙ της πολυ κακιας ωρας.Γενικα μηχανικος άπειρος αυτη την στιγμη παιζει γυρω στα 800€,οι έμπειροι οπωσδηποτε πανω απο 1.000€ αλλα τα τρελα λεφτα που επαιρναν οσοι ηταν στο εξωτερικο (εχω ακουσει εως και 10.000€) εχουν κοπει κι αυτα.
Μηχανικος απειρος παιζει στα 0 € εως 400-500€ το ΠΟΛΥ (το γνωστο 'ελα να μαθεις τη δουλεια'). Και αν σκεφτεις οτι πληρωνει και απο τη τσεπη του το ΤΣΜΕΔΕ καθε μηνα (170€) ουτε τα εξοδα του δε βγαζει ο νεος μηχανικος. Και ναι, δυστυχως μιλαω εκ πειρας
-
έτσι έτσι έτσι
ένδοξη γενιά του Πολυτεχνείουπς με 500 ούτε για να του κατουρήσω τη τουαλέτα δε πήγαινα.
πρέπει να καθίσεις για να σε μαμήσουν. -
Ένας λόγος που έφυγα για έξω (αν και δευτερεύων, μιας και κυρίως ήθελα να γυρίσω γύρω γύρω) ήταν οι τραγικές συνθήκες εργασίας στον ιδιωτικό τομέα για πιτσιρικάδες μηχανικούς.
όσοι γνωστοί μου είναι κάτω και δουλεύουν απ τη φουρνιά μου, έχουν φτύσει αίμα -
Α...και δυο μερούλες άδεια αιμοδοτική....
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Α...και δυο μερούλες άδεια αιμοδοτική....Δηλαδη εμας που μας πινουν το αιμα 250 μερες το χρονο θα επρεπε να καθομαστε για αλλες 500 μερες !!
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Γραμματεας να ξερει autocad δεν υπαρχει,πολλες που δηλωνουν γραμματεις δεν ξερουν ουτε καν να δακτυλογραφουν
οπως υπαρχουν και πολλα αφεντικα που θελουν να πληρωνουν μηχανικους με μισθο γραμματεα.
Με μισθο γραμματεως δεν νομιζω οτι μπορεις να βρεις μηχανικο εκτος εαν ειναι απο ΤΕΙ της πολυ κακιας ωρας.Γενικα μηχανικος άπειρος αυτη την στιγμη παιζει γυρω στα 800€,οι έμπειροι οπωσδηποτε πανω απο 1.000€ αλλα τα τρελα λεφτα που επαιρναν οσοι ηταν στο εξωτερικο (εχω ακουσει εως και 10.000€) εχουν κοπει κι αυτα.
Μηχανικος απειρος παιζει στα 0 € εως 400-500€ το ΠΟΛΥ (το γνωστο 'ελα να μαθεις τη δουλεια'). Και αν σκεφτεις οτι πληρωνει και απο τη τσεπη του το ΤΣΜΕΔΕ καθε μηνα (170€) ουτε τα εξοδα του δε βγαζει ο νεος μηχανικος. Και ναι, δυστυχως μιλαω εκ πειρας
Τι να σου πω,500-170=330€ δεν εχω ακουσει ποτε μου για τετοια ποσα σε μηχανικό στην Αθηνα,αυτα δινουν στα videoclubs!Εκτος εαν μιλαμε για καποιον ο οποιος ψευτοδουλευει part-time
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για τους ρομαντικούς (που δίνουν και ρομαντικές αμοιβές σε όσους τους προσφέρουν υπηρεσίες):Εργοστασιάρχης πριν πολλά χρόνια ζητούσε να προσλάβει ανειδίκευτους εργάτες. Θα έπαιρναν προϊόντα από την ταινία και θα τα έβαζαν στις κούτες.
Έβαλε στα απαιτούμενα προσόντα την ύπαρξη απολυτηρίου λυκείου.
Ένας φίλος του τον ρώτησε 'Μα τι να το κάνεις το απολυτήριο λυκείου; Δεν θα το χρειαστούν στη δουλειά τους'.
Και ο εργοδότης απάντησε: 'Αφού μπορώ να έχω πιο μορφωμένους εργάτες, γιατί να μην τους έχω;'.Λοιπόν, αφού δεν κοστίζουν ακριβότερα (ίσως λίγο ακριβότερα, ΑΝ το λέει καμιά συλλογική σύμβαση εργασίας), γιατί να μην ξέρουν autocad, linux και πως να φτιάχνουν κουρκουμπίνια;
Αφού η ΓΣΕΕ την παίζει σταθερά, δεν ενδιαφέρεται για τους κατώτατους εργάτες, αλλά για όσους εργάζονται ΗΔΗ και μάλιστα σε καλές θέσεις. Άλλωστε οι τελευταίοι ψηφίζουν στις εκλογές των αρχισυνδικαλιστών, όχι οι καραγκιοζάνεργοι.Για τους πιο ρομαντικούς......................
έχω ένα φίλο που έχει ένα εργοστάσιο και όταν το κάναμε tour πριν από 5 χρονια στο τέλος των γραμμών παραγωγής ήταν εργάτες που μάζευαν και συσκεύαζαν.
κάνουμε ξανα το tour πριν από κανα 6 μήνο και βλέπω κάτι ρομποτ στο τέλος των γραμμών μου έφυγε η μαγκιά!
Εργαζόμενοι πριν 5 χρονια 280, εργαζόμενοι τώρα 150! -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ένας λόγος που έφυγα για έξω (αν και δευτερεύων, μιας και κυρίως ήθελα να γυρίσω γύρω γύρω) ήταν οι τραγικές συνθήκες εργασίας στον ιδιωτικό τομέα για πιτσιρικάδες μηχανικούς.
όσοι γνωστοί μου είναι κάτω και δουλεύουν απ τη φουρνιά μου, έχουν φτύσει αίμαναι ενώ άμα γυρίσεις με PhD όλοι θα κυνηγάνε να σε προσλάβουν
-
πέρα απο την πλάκα είναι φανερό για εμένα οτι το τεχνικό γραφείο ζητούσε μηχανικό.
επειδή όμως αν ζητάς μηχανικό πρέπει να τον πληρώνεις σύμφωνα με το ΤΕΕ, ζητάνε γραμματέα με πολλές γνώσεις για να τον πληρώνουν πολλά για γραμματέα.νομίζω το ΤΕΕ ξέρει απο αυτά, άλλωστε μέλη του τα εφαρμόζουν, όπερ αν το αποφασίσει ας τα κυνηγήσει.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
πέρα απο την πλάκα είναι φανερό για εμένα οτι το τεχνικό γραφείο ζητούσε μαλάκα.fixed
-
νομίζω οτι ο επίλογος μου σε καλύπτει.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
όσοι γνωστοί μου είναι κάτω και δουλεύουν απ τη φουρνιά μου, έχουν φτύσει αίμαναι ενώ άμα γυρίσεις με PhD όλοι θα κυνηγάνε να σε προσλάβουν
άραξε εκεί που είσαι, να αράξω κι εγώ
-
Και εγώ μηχανικός η/υ. Ιδιωτικός τομέας = παίρνεις τα @@ σου. Μακάρι να γίνει κάτι για δημόσιο...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Και εγώ μηχανικός η/υ. Ιδιωτικός τομέας = παίρνεις τα @@ σου. Μακάρι να γίνει κάτι για δημόσιο...με αυτό που σπούδασες περίμενες να βγάλεις λεφτά στην ελλάδα?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Και εγώ μηχανικός η/υ. Ιδιωτικός τομέας = παίρνεις τα @@ σου. Μακάρι να γίνει κάτι για δημόσιο...Δυστυχως εσυ δεν πιανεσαι για μηχανικος.
Αν μπορεις να κανεις ενα master σε κατι μηχανολογικο θα ειναι καλυτερα για σενα. -
Eρώτηση: Αν καποιος πετυχει σε διαγωνισμο ΑΣΕΠ για εκπαιδευτικους...μετα από πόσο καιρο να περιμενει την πρόσληψη του;Ενα μηνα;Ενα χρόνο;Ποτέ;
-
Μέχρι 1 χρόνο μετά μπορεί να προσληφθεί κάποιος. Για αναπληρωτές και ωρομισθίους παίζει και εντός έτους.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Και εγώ μηχανικός η/υ. Ιδιωτικός τομέας = παίρνεις τα @@ σου. Μακάρι να γίνει κάτι για δημόσιο...
με αυτό που σπούδασες περίμενες να βγάλεις λεφτά στην ελλάδα?
Πίστεψα στον μύθο ότι αν κάνεις δουλειά αυτό που σου αρέσει όλα θα πάνε κατ ευχήν!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δυστυχως εσυ δεν πιανεσαι για μηχανικος.
Μήπως να χτίσω κ καμμιά μάντρα? ΤΕΕ κλπ. (και τοπικός μάλιστα)
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....