-
Το προβλημα με το χαρτι απολυσης ειναι γενικοτερο στην αγορα,καθυστερει να δωθει,δεν διδεται,διδεται καθυστερημενα..
Παντως εταιρειες που μπαινουν επιτυχως στο αρθρο 99 νομιζω μπορουν καλλιστα να σε κρατανε χωρις να σε πληρωνουν και χωρις να σε απολυσουν.Οι εργαζομενοι θα παρουν τα @@ μου και γενικως σε ολες τις εταιρειες ετσι θα γινεται γιατι πλεον ειναι 3οι στην λιστα αυτων που ικανοποιουνται σε περιπτωση πτωχευσης,δηλαδη αντιο ζωη.Τα δε αρθρα τυπου 99, ειναι απλως για να καθυστερουν το μαρτυριο.
-
Δεν εγινε δεκτη η υπαγωγη της Sprider στο 99.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Σε συνεχεια απο εδω:Αναφορικά με το κλείσιμο των SPRIDER STORES
περιμένουμε από την διοίκηση της εταιρίας:
-Nα μας δώσει τα ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ που μας χρωστάει
-Να μας δώσει το έγγραφο απόλυσης ώστε είτε να μπορέσουμε να απευθυνθούμε σε άλλο εργοδότη , είτε να μπούμε στο ταμείο ανεργίας για να μπορέσουμε να ζήσουμε τις οικογένειες μας.
-Να μας καταβάλει άμεσα τις αποζημιώσεις όπως προβλέπει ο νόμος.
Αν ισχυει το boldarismeno, δεν μιλαμε για πουτσα πλεον στα πυρομανη μανατζερια.Εδω παρακαλας να βγει απο τον ταφο ο Πολ Ποτ και να ρθει να πιασει δουλεια.
Λειτουργια των αγορων και φτυστταμπουτιασναπιασουμερατσα.
ισχυει,ειμαι σε ταξιδι στη Λαμια,και εκει που ημουν μεσα σε εναν πελατη μου,ηρθε πρωην εργαζομενος στα sprider και ελεγε ακριβως τα παραπανω.Γαμησε τα,και απολυμενος,και εγκλωβισμενος.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τέκνα ,αδέρφια και γονείς σε ατομική επιχείρηση δεν χρειάζονται πρόσληψη, ένσημα κλπ. Λοιποί όμως όπως φίλοι, συγγενείς, περαστικοί ναι. Σαφέστατος ο νόμος.Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Που το είδες γραμμένο αυτό?.
Τέκνα αδέλφια και γονείς χρειάζονται. Εκτός εάν όλοι αυτού είναι περασμένοι στο ασφαλιστικό σου βιβλιάριο!.
Στην περίπτωση αυτή κόβετε σύσταση, που πρέπει να απαντηθεί με υπόμνημα στον ‘κώδικα’ της ΔΥΟ σου.
Βέβαια εάν η ιδιότητα αυτών αποδεικνύετε επί τόπου, και είναι αραχτοί δεν συμβαίνει τίποτα.
Α. -
Μια χαρά τα λέει ο cosneo!
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Τέκνα αδέλφια και γονείς χρειάζονται. Εκτός εάν όλοι αυτού είναι περασμένοι στο ασφαλιστικό σου βιβλιάριο!.Απλώς βάζεις το 'χρειάζονται' σε εισαγωγικά. Αν δεν είναι ως προστατευόμενα μέλη στο ασφαλιστικό φορέα του εργοδότη (στον ΟΑΕΕ δηλαδή) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ ασφαλίζονται στο ΙΚΑ.
Αν έχεις ατομική επιχείρηση και λογιστή τον ρωτάς και στο επιβεβαιώνει. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Σε συνεχεια απο εδω:
Αναφορικά με το κλείσιμο των SPRIDER STORES
-Να μας δώσει το έγγραφο απόλυσης ώστε είτε να μπορέσουμε να απευθυνθούμε σε άλλο εργοδότη , είτε να μπούμε στο ταμείο ανεργίας για να μπορέσουμε να ζήσουμε τις οικογένειες μας.
Αν ισχυει το boldarismeno, δεν μιλαμε για πουτσα πλεον στα πυρομανη μανατζερια.Εδω παρακαλας να βγει απο τον ταφο ο Πολ Ποτ και να ρθει να πιασει δουλεια.
ισχυει,ειμαι σε ταξιδι στη Λαμια,και εκει που ημουν μεσα σε εναν πελατη μου,ηρθε πρωην εργαζομενος στα sprider και ελεγε ακριβως τα παραπανω.Γαμησε τα,και απολυμενος,και εγκλωβισμενος.
Πείτε τους να μην ανυσυχούν,γιατί επιστρέφει ο πραιμινιστερ με την κουστοδία του απο Ιερουσαλημ και στον κύριο σπριντερ, θα του ξηγήσουν το όνειρο.Εδω έρχονται ξένοι να φέρουν την ανάπτυξη στη χώρα και οι δικοί μας καταστρέφουν το suc....s story Πρέπει να πάνε μέσα μαζί με την χ.α., για σύσταση αντιαναπτυξιακής ομάδας .
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Τέκνα αδέλφια και γονείς χρειάζονται. Εκτός εάν όλοι αυτού είναι περασμένοι στο ασφαλιστικό σου βιβλιάριο!.
Απλώς βάζεις το 'χρειάζονται' σε εισαγωγικά. Αν δεν είναι ως προστατευόμενα μέλη στο ασφαλιστικό φορέα του εργοδότη (στον ΟΑΕΕ δηλαδή) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ ασφαλίζονται στο ΙΚΑ.
Αν έχεις ατομική επιχείρηση και λογιστή τον ρωτάς και στο επιβεβαιώνει.
Απλά κάνω κάτι καλύτερο!. Ρώτησα τον προϊστάμενο του κώδικα της Κ εφορίας Αθήνας!.
Βλέπεις λόγο ειδικότητας και 11000+ πελάτες, δεν πάω έμμεσα μα άμεσα!.
Τώρα εάν δεν είναι ενημερωμένος…… σίγουρα μεταφέρω λάθος στοιχεία!.....
Πάντως φίλε θέλω τεκμηριωμένη την αλήθεια, διότι είμαι επαγγελματίας και δεν με παίρνει μα και δεν μου περισσεύουν δεκάρικα….. είναι και ο λόγος που μερικές φορές καθυστερώ να απαντήσω.
Α. -
Κυκλοφορουν 11.000 ascona ακομα;
ΑΘΑΝΑΤΑ αυτοκινητα.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
ΑΘΑΝΑΤΑ αυτοκινητα.
λέμε
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Κυκλοφορουν 11.000 ascona ακομα;ΑΘΑΝΑΤΑ αυτοκινητα.
Εξ'ορισμού:
Ascona -> A+scona -> α στερητικό + scona (vulgar latin, παραφθορά εκ του ελληνικού 'σκόνη') --> το αθάνατο αυτοκίνητο που δεν θα γίνει ποτέ σκόνη.
Επίσης ως δευτερεύουσα ερμηνεία, χάρη στα χρυσά χέρια του Bruce-Adrian-Antonis Yunick, δεν θα φάνε ποτέ σκόνη στις κόντρες
-
Κνωδαλα.
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Απλώς βάζεις το 'χρειάζονται' σε εισαγωγικά. Αν δεν είναι ως προστατευόμενα μέλη στο ασφαλιστικό φορέα του εργοδότη (στον ΟΑΕΕ δηλαδή) ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΟΔΙΚΑΙΑ ασφαλίζονται στο ΙΚΑ.
Απλά κάνω κάτι καλύτερο!. Ρώτησα τον προϊστάμενο του κώδικα της Κ εφορίας Αθήνας!.
Πάντως φίλε θέλω τεκμηριωμένη την αλήθεια, διότι είμαι επαγγελματίας και δεν με παίρνει μα και δεν μου περισσεύουν δεκάρικα….. είναι και ο λόγος που μερικές φορές καθυστερώ να απαντήσω.
Α.Μαλλον εγω δεν καταλαβαίνω κάτι. Ρωτάς την Εφορία να σου πει για ασφαλιστικά θέματα?! Σίγουρα αυτό ΔΕΝ ειναι το καλύτερο που κάνεις. Αυτά τα θέματα ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ τα ξέρει ο προιστάμενος και οι υπάλληλοι του τμήματος κοινων επιχειρήσεων στο ΙΚΑ της περιοχής σου και οι αντίστοιχοι σε θεματα προσλήψεων στον ΟΑΕΔ και από εκεί θα λάβεις τεκμηριωμένη αλήθεια-απάντηση γιατί αυτές τις περιπτώσεις τις έχουν σχεδόν καθημερινά μπροστά τους.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Α.Μαλλον εγω δεν καταλαβαίνω κάτι. Ρωτάς την Εφορία να σου πει για ασφαλιστικά θέματα?! Σίγουρα αυτό ΔΕΝ ειναι το καλύτερο που κάνεις. Αυτά τα θέματα ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ τα ξέρει ο προιστάμενος και οι υπάλληλοι του τμήματος κοινων επιχειρήσεων στο ΙΚΑ της περιοχής σου και οι αντίστοιχοι σε θεματα προσλήψεων στον ΟΑΕΔ και από εκεί θα λάβεις τεκμηριωμένη αλήθεια-απάντηση γιατί αυτές τις περιπτώσεις τις έχουν σχεδόν καθημερινά μπροστά τους.
Δεν έχεις άδικο!.
Φίλε ρωτάω τους φίλους μου, αυτούς που υπογράφουν της τιμωρίες…..
Α. -
Τι στο καλό συζητάτε, δεν καταλαβαίνω...
Στις ατομικές εταιρίες μπορείς αλλά δεν υποχρεούσαι να ασφαλίσεις το παιδί ή το(η)ν σύζυγο, στις άλλες (ΑΕ, ΕΠΕ κ δεν συμμαζεύεται), υποχρεούσαι. Αλλά επειδή είναι Ελ εδώ κ δεν είναι παίξε - γέλασε, είναι ΠΟΛΥ δύσκολο να βρεθεί ο κάλος που θα σου κόψει πρόστιμο επειδή βρήκε το παιδί σου να δουλεύει, αν έχεις ασφαλισμένους τους άλλους εργαζόμενους. -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Σε συνεχεια απο εδω:
Αναφορικά με το κλείσιμο των SPRIDER STORES
Γιατι να μην ισχυει; το ιδιο δεν εχει κανει και ο Βωβος;
Τους κρατουσε σε ομηρια. Αν πηγαιναν να δουλεψουν αλλου εχαναν το δικαιωμα της αποζημειωσεις. Εν τελει πηραν αποζημειωσεις και δεδουλευμενα με καποιο σκοντο μετα απο 2-3 χρονια
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Κυκλοφορουν 11.000 ascona ακομα;
ΑΘΑΝΑΤΑ αυτοκινητα.
Εξ'ορισμού:
Ascona -> A+scona -> α στερητικό + scona (vulgar latin, παραφθορά εκ του ελληνικού 'σκόνη') --> το αθάνατο αυτοκίνητο που δεν θα γίνει ποτέ σκόνη.
Επίσης ως δευτερεύουσα ερμηνεία, χάρη στα χρυσά χέρια του Bruce-Adrian-Antonis Yunick, δεν θα φάνε ποτέ σκόνη στις κόντρες
-
Υπαρχει επιδομα τεκνων και απο τον ΟΓΑ και απο τον ΟΑΕΔ?
εγω ηξερα ενα, αυτο που παιρναμε τα παλια τα χρονια, απο ΟΑΕΔ
(μετα μπηκε το οριο των 30Κ... , ισχυει και για τον ΟΓΑ αραγε?)
απο που και ως που δινει επιδομα τεκνων ο ΟΓΑ παντως... -
Νομίζω πως πλέον το δίνει ο ΟΓΑ. Μαζι με την ηλεκτρονική φορολογική δήλωση με το εντυπο A21 με εισοδηματικά κριτήρια οπως παλιότερα από τον οαεδ.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Βασικά είναι δύο διαφορετικά πράγματα.
Αυτό που δίνεται από τον ΟΓΑ αντισταθμίζει, υποτίθεται, τις απώλειες από την κατάργηση του αφορολόγητου τέκνων, ενώ του ΟΑΕΔ δίνεται σε όσους δεν παίρνουν επίδομα τεκνού(οικογενειακό επίδομα) από τον εργοδότη τους.
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....