-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μια ερώτηση...αφού η μέρα του λες πάει χαμένη...μετά πως έβρισκαν/βρίσκουν το κουράγιο και λιώνουν στα ιδιαίτερα? Περίεργο πράγμα βρε παιδί μου...στο σχολείο κουράζονται υπέρμετρα και μετά κουμπωνουν σουπερμαντολινη?!?!
Τι ποσοστό καθηγητών ΜΕ κάνει ιδιαίτερα; Να πούμε 10%; Πολύ λέμε, αλλά δε θέλω να χαλάω χατήρια. Σε πόσες ειδικότητες; 3; 4; Το πολύ. Μήπως την έχεις κάνει περδικολάστιχο;
Συγνωμη αλλα για ποιο 10% μιλαμε?
Εγω απο εμπειρία μου σε δυο επαρχιακες πολεις ιδιαιτερα εκανε τουλαχιστον ενα 60% και λιγα λεω.
Και δε μιλαω για φιλολογους ,μαθηματικους κτλ.
Ακομα και οι γυμναστες!Ο ενας ειχε δικο του γυμναστηριο και ο αλλος το απογευμα σε αθλητικο συλλογο.
Η καλλιτερη φαση ηταν ενας φυσικος που ανηκε στο ΚΚΕ.Οταν ειχε απεργια η ΟΛΜΕ εκανε κηρυγμα με τηλεβοα για δωρεαν παιδεια και το απογευμα(ακομα και τη μερα της απεργιας) εκανε ιδαιτερα και επαιρνε πανω απο 5χιλιαρο δρχ την ωρα... -
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Μήπως αυτοαναιρεισαι? Δεν υπάρχει άτομο εδώ μέσα που δεν ήξερε καθηγητή του να μην κανει ιδιαίτερα! Αλλα μια έτσι μια γιουβέτσι ε? Μια κουραζομαστε και μια σιγά μωρέ...10%. Ποιο 10%?! Φιλόλογοι θες? Φυσικοί? Μαθηματικοί? Χημικοί? Βιολόγοι? Ακόμα ακόμα μουσικοί (ναι δεν κατάλαβα...αυτοί έχουν δικαίωμα να κάνουν το οποιοδήποτε ιδιαίτερο ενώ διδάσκουν σε σχολείο? Όχι!). Τώρα...αν ο θρησκευτικός (σε περίπτωση που δεν έκανε ιδιαίτερα σε φιλολογικά μαθήματα ε) η ο γυμναστής (σε περίπτωση που ο ΤΟΣΟ κουρασμένος καθηγητής δεν πήγαινε το απόγευμα σε κάνα γυμναστήριο μαύρα) δεν κάνουν...οκ, αυτοί οι δύο αποτελούν 10% μάλλον!Και μετά τα λεγόμενα σου ξυπνήσαμε όλοι σε ένα ωραίο παράλληλο σύμπαν! Χαχαχα!
Κανεναν δεν ξέρεις και απλά λες μία μαλακία που σου είπανε άλλοι (όπως και σε πολλά άλλα ζητήματα). Εγω δεν είχα καθηγητή που έκανε ιδιαίτερα, οι ουκ ολίγοι συγγενείς μου εκπαιδευτικοί κανείς τους δεν εχει κάνει ιδιαίτερα ούτε μία ώρα στη ζωή του και από τις κάποιες δεκάδες γνωστούς που έχω καθηγητές, ξέρω έναν που κάνει αγγλικά. Τα άλλα να τα πεις στην καφετέρια και ίσως να σε πιστεψει κάποιος.
Εντι μη λες ανοησίες (και εδώ). Κανείς δεν μπορεί να πει σκάσε σε παιδί το 2013 και όσο πιο ακατάλληλος είσαι για εκπαιδευτικός τόσο λιγότερο εξαντλείσαι. Μην κάνεις κι εδώ επίδειξη ασχετίλας, ντου δε ντιφερενς
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Μια ερώτηση...αφού η μέρα του λες πάει χαμένη...μετά πως έβρισκαν/βρίσκουν το κουράγιο και λιώνουν στα ιδιαίτερα? Περίεργο πράγμα βρε παιδί μου...στο σχολείο κουράζονται υπέρμετρα και μετά κουμπωνουν σουπερμαντολινη?!?!
Τι ποσοστό καθηγητών ΜΕ κάνει ιδιαίτερα; Να πούμε 10%; Πολύ λέμε, αλλά δε θέλω να χαλάω χατήρια. Σε πόσες ειδικότητες; 3; 4; Το πολύ. Μήπως την έχεις κάνει περδικολάστιχο;
Συγνωμη αλλα για ποιο 10% μιλαμε?
Εγω απο εμπειρία μου σε δυο επαρχιακες πολεις ιδιαιτερα εκανε τουλαχιστον ενα 60% και λιγα λεω.
Και δε μιλαω για φιλολογους ,μαθηματικους κτλ.
Ακομα και οι γυμναστες!Ο ενας ειχε δικο του γυμναστηριο και ο αλλος το απογευμα σε αθλητικο συλλογο.
Η καλλιτερη φαση ηταν ενας φυσικος που ανηκε στο ΚΚΕ.Οταν ειχε απεργια η ΟΛΜΕ εκανε κηρυγμα με τηλεβοα για δωρεαν παιδεια και το απογευμα(ακομα και τη μερα της απεργιας) εκανε ιδαιτερα και επαιρνε πανω απο 5χιλιαρο δρχ την ωρα...Άσε ρε φίλε, στον ύπνο σου τα έβλεπες αυτά...ΔΕΝ γίνονται λεμε!! χαχαχαχα!
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μήπως αυτοαναιρεισαι? Δεν υπάρχει άτομο εδώ μέσα που δεν ήξερε καθηγητή του να μην κανει ιδιαίτερα! Αλλα μια έτσι μια γιουβέτσι ε? Μια κουραζομαστε και μια σιγά μωρέ...10%. Ποιο 10%?! Φιλόλογοι θες? Φυσικοί? Μαθηματικοί? Χημικοί? Βιολόγοι? Ακόμα ακόμα μουσικοί (ναι δεν κατάλαβα...αυτοί έχουν δικαίωμα να κάνουν το οποιοδήποτε ιδιαίτερο ενώ διδάσκουν σε σχολείο? Όχι!). Τώρα...αν ο θρησκευτικός (σε περίπτωση που δεν έκανε ιδιαίτερα σε φιλολογικά μαθήματα ε) η ο γυμναστής (σε περίπτωση που ο ΤΟΣΟ κουρασμένος καθηγητής δεν πήγαινε το απόγευμα σε κάνα γυμναστήριο μαύρα) δεν κάνουν...οκ, αυτοί οι δύο αποτελούν 10% μάλλον!
Και μετά τα λεγόμενα σου ξυπνήσαμε όλοι σε ένα ωραίο παράλληλο σύμπαν! Χαχαχα!
Κανεναν δεν ξέρεις και απλά λες μία μαλακία που σου είπανε άλλοι (όπως και σε πολλά άλλα ζητήματα). Εγω δεν είχα καθηγητή που έκανε ιδιαίτερα, οι ουκ ολίγοι συγγενείς μου εκπαιδευτικοί κανείς τους δεν εχει κάνει ιδιαίτερα ούτε μία ώρα στη ζωή του και από τις κάποιες δεκάδες γνωστούς που έχω καθηγητές, ξέρω έναν που κάνει αγγλικά. Τα άλλα να τα πεις στην καφετέρια και ίσως να σε πιστεψει κάποιος.
Εντι μη λες ανοησίες (και εδώ). Κανείς δεν μπορεί να πει σκάσε σε παιδί το 2013 και όσο πιο ακατάλληλος είσαι για εκπαιδευτικός τόσο λιγότερο εξαντλείσαι. Μην κάνεις κι εδώ επίδειξη ασχετίλας, ντου δε ντιφερενς
Ναι μάλλον άλλοι μου τα είπαν, εγώ δεν πήγα σχολείο, μάτια δεν έχω, ούτε αυτιά. ΟΥΤΕ ο φυσικός μου μου έκανε φυσική και χημεία ιδιαίτερα! Κι αυτό σε όνειρο το είδα η μου το είπαν!!
Ε ρε τι θα διαβάσουμε άλλο εδώ μέσα, τι θα πει ο καθένας για να υπερασπιστεί τον κλάδο του κάνοντας κωλοτούμπες καλύτερες κι από του Μελισσανιδη (αυτός τουλάχιστον πήρε κι ένα χρυσό ολυμπιακό ε!)!!Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Η καλλιτερη φαση ηταν ενας φυσικος που ανηκε στο ΚΚΕ.Οταν ειχε απεργια η ΟΛΜΕ εκανε κηρυγμα με τηλεβοα για δωρεαν παιδεια και το απογευμα(ακομα και τη μερα της απεργιας) εκανε ιδαιτερα και επαιρνε πανω απο 5χιλιαρο δρχ την ωρα...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
...ο εκπαιδευτικός μπορεί να γράψει τα πάντα στα τσιλιβιθρόνια του και να μιλάει στα παιδάκια για ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ή για τη Eurovision αντί για μαθηματικά (ποιό μούλικο θα διαμαρτυρηθεί; )....Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα νομίζω.
Στην τάξη που δεν κάνεις μάθημα και κοροϊδεύεις, είσαι απλά έρμαιο των μαθητών σου. Διότι δεν έχεις καμία δυνατότητα να επιβληθείς. Και θα επακολουθήσει το χάος. Θα γίνεις ξεφτίλα στους συναδέλφους σου σε χρόνο dt.
Έτσι το βλέπω εγώ. -
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Ναι μάλλον άλλοι μου τα είπαν, εγώ δεν πήγα σχολείο, μάτια δεν έχω, ούτε αυτιά. ΟΥΤΕ ο φυσικός μου μου έκανε φυσική και χημεία ιδιαίτερα! Κι αυτό σε όνειρο το είδα η μου το είπαν!!
Ε ρε τι θα διαβάσουμε άλλο εδώ μέσα, τι θα πει ο καθένας για να υπερασπιστεί τον κλάδο του κάνοντας κωλοτούμπες καλύτερες κι από του Μελισσανιδη (αυτός τουλάχιστον πήρε κι ένα χρυσό ολυμπιακό ε!)!!Λάδωνες το φυσικό σου για να περάσεις καμμία τάξη (το ότι έβγαλες σχολειο με λάδωμα ήταν πασιφανές και πριν το παραδεχτείς) και ζητάς και τα ρέστα;
Πάντως ΔΕΝ είμαι εκπαιδευτικός, σόρι που σου χαλάει η μαγιονέζα.
-
Όταν λέμε άνηκε εννοούμε ότι ήταν γραμμένος στο υποθηκοφυλακειο σαν περιουσία του ΚΚΕ. Ε λοιπόν ναι, αυτό το asset μας δεν απέδωσε την προσδοκώμενη απόδοση. Μόνο στο ΚΚΕ αυτά παίδες...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ε ρε τι θα διαβάσουμε άλλο εδώ μέσα, τι θα πει ο καθένας για να υπερασπιστεί τον κλάδο του κάνοντας κωλοτούμπες καλύτερες κι από του Μελισσανιδη (αυτός τουλάχιστον πήρε κι ένα χρυσό ολυμπιακό ε!)!!Λάδωνες το φυσικό σου για να περάσεις καμμία τάξη (το ότι έβγαλες σχολειο με λάδωμα ήταν πασιφανές και πριν το παραδεχτείς) και ζητάς και τα ρέστα;
Πάντως ΔΕΝ είμαι εκπαιδευτικός, σόρι που σου χαλάει η μαγιονέζα.
Συνέχισε να εκτίθεσαι...ήμουν δευτεροδεσμιτης εξυπνακια, για πανελλήνιες έκανα. Επειδή στην τάξη μας τα μάθαιναν όλα και πολύ καλά...εγώ ήμουν μαζοχας κι έκανα και ιδιαίτερα ενώ δεν υπήρχε ανάγκη.
Σύζυγος εκπαιδευτικός? Γονείς? Αδέρφια?
Δεν γίνεται, στο δικό σου σύμπαν άλλωστε δεν γίνεται τίποτα από όσα λέμε τόσοι άνθρωποι εδώ μέσα. Μάλλον μαζικό υπνωτισμο Νας έχουν κανει!Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Εσύ εκτίθεσαι. Πλήρωνες να σου κάνει μάθημα ένας που ήταν αποδεδειγμένα κακός στην τάξη; Το ότι ήσουν δευτεροδεσμίτης δεν λέει κάτι. Ή μάλλον το αντίθετο από ότι νομίζεις
-
Γράψε ρε greo ένα άσμα ηρωικό και πένθιμο για το χαμένο εκπαιδευτικό της δευτεροβάθμιας.
Να δούμε τις κακουχίες και τους κινδύνους που είχε να αντιμετωπίσει στο χαράκωμα.Προφανώς το σκάσε δεν το εννοούσα κυριολεκτικά αλλά αφού δεν βρήκες άλλο πάτημα να γράψεις τη μαλακία σου, πιάστηκες από αυτό.
Ο οποιοσδήποτε που κάνει κάτι που δεν μπορεί να το χωνέψει και να το εντάξει στην καθημερινότητα του εξαντλείται.
Έβλεπα το θλιβερό θέαμα εκπαιδευτικών να μιλάνε σε μαθητές όπως θα μίλαγαν στο παιδί τους και είχαν την απαίτηση αυτοί (οι μαθητές) να τους ακούσουν.Και μένα αν με βάλεις να κρατήσω λογιστικά βιβλία, θα θέλω ψυχανάλυση κάθε μέρα.
Αυτό σημαίνει ότι η λογιστική είναι άθλος ή ότι εγώ είμαι ακατάλληλος για λογιστικά;
Μάλλον το δεύτερο...Ξαναλέω:
Γνώσεις παιδικής/εφηβικής ψυχολογίας μηδέν.
Αντίληψη μηδένΟι γνώσεις σου για τα ιδιαίτερα εντάσσονται στο ίδιο γνωσιακό πεδίο με τη Ρουμάνα οικιακή βοηθό που είχατε σπίτι.
Κοινώς άστο καλύτερα...Με τη βλακεία που δέρνει τους ΕΛ γονείς, το ποσοστό δυστυχώς είναι πολύ υψηλότερο από 10%.
@soch
όπως είπα δεν έχω διδάξει και άρα δεν μπορώ να απαντήσω συγκεκριμένα, αλλά είχα στο Λύκειο ένα φιλόλογο που χωρίς να το παίζει Πάνος Φλωράς ή πολύ τσαμπουκάς κράταγε ισορροπίες.
Το πολύ πολύ έχωνε καμιά απουσιούλα παραπάνω (που μας έτσουζε) και όλα καλά.Ήταν και κάτι άλλα ανθρωπάκια που προσπαθούσαν να πείσουν 15χρονα να κάνουν ησυχία 'Βρε παιδιά κάντε λίγο ησυχία...'.
Παθέτικ...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Εσύ εκτίθεσαι. Πλήρωνες να σου κάνει μάθημα ένας που ήταν αποδεδειγμένα κακός στην τάξη; Το ότι ήσουν δευτεροδεσμίτης δεν λέει κάτι. Ή μάλλον το αντίθετο από ότι νομίζειςΉταν στα @@ του στην τάξη για να μην κουράζεται και πάει η μέρα του χαμένη (:rtfm:)...να έχει κουράγιο να κανει ιδιαίτερα!! Χαχαχαχα!!
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Διεγράφη υβριστική έκφραση [Mod] που τον επιβραβευαν τα απογεύματα πιθανόν καλά να έκανε. Πάντως αυτό δεν αποδεικνύει τίποτα, εχω αρκετά παραδείγματα για να μπορώ να κρίνω. Βεβαια τα παραδείγματα μου είναι όλα από μεγάλες πολεις. Εκει το 10% είναι εως και πολύ. Μου φαίνεται περίεργο να αλλάζει το ποσοστό σε μικρότερες, αλλά θα αφήσω ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχω άδικο.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Σιγα την προετοιμασια, για σχολειο μιλαμε οχι για φροντιστηριο.
Πόσο πιο χοντρή μαλακία θα γραφτεί εδώ πέρα;
Ειχες δεν ειχες την εγραψες εσυ...
Μα μονο 10%, ελεος που ζεις.
:lool: -
Αν το θέμα σου είναι πόσοι κάνουν ιδιαίτερα, παίζει να είναι παραπάνω το ποσοστό.
Αν το θέμα σου είναι πόσοι έχουν βγάλει/βγάζουν σοβαρά χρήματα από ιδιαίτερα, δεν το ξεπερνά το 10%, ίσως να μην το φτάνει.Αυτά τα παλιά χρόνια, η κρίση έχει αλλάξει αρκετά τα πράγματα.
-
Είναι τραγικό το ότι όταν ο Χ Κόκκαλης έκοβε βόλτες με το Gulfstream του πίνοντας το αίμα των εργαζομένων του, εμείς συζητούσαμε αν παίρνει πολλά ο δασκαλάκος. Πόσο δίκιο είχε ο Churchill όταν έλεγε ότι το καλύτερο επιχείρημα κατά της δημοκρατίας είναι ένας 5λεπτος διάλογος με τον μέσο ψηφοφόρο!!!
-
Σωστα, καλα τα πε ο Ουινστον.
Πρεπει να φτιαξουμε το συστημα να γαμει τους Κοκκαλαιοι και τους εχοντες τον παρα.
Μετα, θα ασχοληθουμε και με τους διπλανους μας, αλλα θα χουν φτιαξει κι αυτοι απο μονοι τους.
Αφου ο αλλος κανει αισχη, εμεις με τα ψεμματα τους πειραζουμε ...Λυπαμαι που ειμαι καφρος, ε ? Πραγματικα δηλαδη, που ασχολουμαι με το διπλανο μου, ειναι και γαμω τα μιζερα ... Τοσο μου κοβει ... Πρεπει να καταστρωσω σχεδιο να φορολογηθει ο μεγιστανας που μου ρουφαει το αιμα με το μπουρι. Το καλαμακι του δασκαλακου, αστο. Κι οταν στρωσω τον ζαπλουτο, θα τονε βαλω να μου πληρωνει αυτος τα διδακτρα.
-
Είναι μια αρχή κι αυτή... Baby steps!!!
-
Το ζητημα ειναι να υπαρχει συμπνοια.
-
Διαίρει και βασίλευε. Καλά το πάτε!
Ας πω κι εγώ την μαλακια μου!
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....