-
Πλέον παίδες έχω βάλει στο στόχαστρο το Νόκια Ε61, μετά απο πολλή σκέψη...
WiFi, Bluetooth, IrDA, QVGA οθόνη 3,5 ιντσών, φούλ πληκτρολόγιο, 3G και Symbian S60 3rd edition...
Δεν έχει κάμερα. Ε και;
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Πλέον παίδες έχω βάλει στο στόχαστρο το Νόκια Ε61, μετά απο πολλή σκέψη...WiFi, Bluetooth, IrDA, QVGA οθόνη 3,5 ιντσών, φούλ πληκτρολόγιο, 3G και Symbian S60 3rd edition...
Δεν έχει κάμερα. Ε και;
go for it. Κι εγώ την κάμερα ποτέ δεν την χρησιμοποιώ. Μονο τις mp3 playing ικανότητες του.
-
Πλέον παίδες έχω βάλει στο στόχαστρο το Νόκια Ε61, μετά απο πολλή σκέψη...WiFi, Bluetooth, IrDA, QVGA οθόνη 3,5 ιντσών, φούλ πληκτρολόγιο, 3G και Symbian S60 3rd edition...
Δεν έχει κάμερα. Ε και;
καλό αλλά:
-δεν έχει οθόνη αφής
-δεν είναι κ ότι καλύτερο από μέγεθοςεναλακτική πρόταση χωρίς wifi αλλά με οθόνη αφής-->Μ600
-
Το SE Μ600 σπέρνει παίδες!
-
Δικός μας και ο κύριος lemanis
-
Καλό, χρυσό το Μ600, αλλα:
-
Οθόνη αφής: γρατζουνιέται πανεύκολα, ειναι εύθραυστη, δεν υπάρχουν κουμπιά για τις άμεσες λειτουργίες (π.χ. απάντηση κλήσης, απόρριψη κ.λ.π., πρέπει να χρησιμοποιήσεις την touchscreen), γενικά ειναι ψιλο-hassle
-
Έλλειψη WiFi: Πολύ σημαντικό για μένα τουλάχιστον, ειδικά σε business phone
-
16bit χρώμα στην οθόνη, το Νόκια έχει 32bit...
Και συν τοις άλλοις το SE ειναι και 60 ευρώ πιο ακριβό.
Κατα τα άλλα το βρίσκω χαλαρά το ομορφότερο κινητό αυτή τη στιγμή, ειδικά σε μαύρο...
Αλλα τείνω προς το Νόκια, ειδικά που πλέον η αναβάθμιση λογισμικού γίνεται και μέσω Internet χωρίς να χρειάζεται να το πας σε Nokia Center.
-
-
1)αντιθέτως οι οθόνες αυτές είναι πολύ ανθεκτικές!!(πρωην κάτοχος p800.p900) το ρολάκι από το πλάι απαντάει κατευθείαν αν το πατήσεις μέσα και αν πατήσεις το πλήκτρο back κάνει 'απόρριψη κλίσης'.Αν σου έρθει sms πατάς το πλήκτρο Υ και το διαβάζεις ή το πλήκτρο Ν αν δεν θες.Γενικά με το ρολάκι + τα υπόλοιπα hardware buttons κάνεις σχεδόν τα πάντα από τις λειτουργίες τηλεφώνου!!
2)εδώ είναι το μόνο του μείων όπως λέω κ παραπάνω
3)Οθόνη
* Οθόνη TFT 262.144 χρωμάτων * 240x320 pixel
-
Δεν έχει κάμερα. Ε και;
Πολυ καλο.
Οταν το ειδα, σκεφτηκα να πουλησω το iPAQ που εχω.
Αλλα.... Μετα απο συντομη δοκιμη, αλλαξα γνωμη.Η Νοκια δεν εχει ακομα εμπειρια σ αυτον τον τομεα.
Αν θες 'προσωπικο βοηθο' με κλειστα ματια κατι με Windows. -
Μα ακριβώς επειδή το έχω χειριστεί αρκετά απο κοντά το Ε61 μου άρεσε... Γενικώς δεν έχω τις καλύτερες εντυπώσεις απο Windows Mobile...
-
Silencer ποια windows mobile έχεις χρησιμοποιήσει;;;
-
Και τα 2003, αλλά και τα 2005 που χρησιμοποιώ εδώ και δύο μήνες περίπου έχουν τα προβληματάκια τους.
-
Ενώ τα symbian δεν έχουν;;;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ενώ τα symbian δεν έχουν;;;Σε σύγκριση με Windows Mobile? Όχι!
-
Δηλαδή για επαγγελματικό κινητό θα λέγατε σε κάποιον να πάρει κάτι με symbian;
Μήπως μπορείτε να μου αναφέρετε και τα προβλήματα των windows;
-
Windows Mobile από μένα.
Πιο εύχρηστα, πιο σταθερά, μεγαλύτερη ποικιλία σοβαρών προγραμμάτων. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Windows Mobile από μένα.
Πιο εύχρηστα, πιο σταθερά, μεγαλύτερη ποικιλία σοβαρών προγραμμάτων.Τύπου PDA εννοείτε παίδες? Σαν ποιά?
-
ΗΤC TyTN
Qtek 9000
Eten M600+
Mio A701 -
όλα τα Qtek (πρώην) και τώρα HTC. Take a look... είναι πληρέστατα!
-
Α, αυτά?
Τα εχω δει! Νόμιζα οτι μιλάγατε για ΝΟΚΙΑ! -
Μα δεν υπάρχει Νοκια με windows mobile. Για την ακρίβεια δεν υπάρχει καν άμεσος ανταγωνιστής από τη Νοκια για αυτές τις συσκευές.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]