-
Να βοηθησω θέλω ρε Τάσο! Για να μην έχεις επιπλοκές...
-
Το W710 μήπως έχει αργήσει να κυκλοφορήσει;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Η ταχύτητα στο μενού σε καίει? Τα 32xx Symbian Nokia έχουν αδύναμους επεξεργαστές.
Krus, αν υπάρχει αντίστοιχη πρόταση από πλευράς δυνατοτήτων (mp3 player, κάμερα 1+ mp) και design (να υπάρχει και σε ροζ ή λαχανί π.χ. - μη γελάτε ρε, δεν είναι για μένα η συσκευή ) ευχαρίστως να την ακούσω.
Sonyericsson W800i και όλα τα υπόλοιπα της σειράς W.
W800 δεν υπάρχει πλέον.
W810 και W700 οι καλύτερες επιλογές με έμφαση στο δεύτερο με το υπέροχο χρυσαφί χρώμα του. (το έχω)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
W810 και W700 οι καλύτερες επιλογές με έμφαση στο δεύτερο με το υπέροχο χρυσαφί χρώμα του. (το έχω) -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
W810 και W700 οι καλύτερες επιλογές με έμφαση στο δεύτερο με το υπέροχο χρυσαφί χρώμα του. (το έχω)
-
ρε δεν εχει εστιαση αυτο..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ρε δεν εχει εστιαση αυτο..ναι γιατί αυτό θα χρησιμοποιήσω για φωτό...
after all βγάζει εξίσου πολύ καλές φωτό!
Εχει όμως flight mode και χρησιμοποιείται πραγματικά ως walkman χωρίς να έχεις ανοικτή την κεραία του τηλ. (δεν το έχει το 750 και το 810)
Για αυτό πήρα το W700 κυρίως...ειδάλλως θα επέλεγα το W810.
-
nokia.....αλλα δεν ξερω το μοντελο
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ναι γιατί αυτό θα χρησιμοποιήσω για φωτό...
Εχει όμως flight mode και χρησιμοποιείται πραγματικά ως walkman χωρίς να έχεις ανοικτή την κεραία του τηλ. (δεν το έχει το 750 και το 810)
βρε ασε...οι μισες θα ναι κουνημενες σαν τον κωλο του ρουβα...
ειναι καλο αλλα αυτο ειναι μειον και δε μπορω να καταλαβω τι νοημα ειχε να κοψουν αυτο το πραγμα..
-
To ξέρω ότι το ιδανικό κινητό που κάνει αυτά που ψάχνω είναι SE (άλλωστε έχω το Κ750 και είμαι υπερευχαριστημένος). Το πρόβλημα είναι ότι τα SE δε βγαίνουν σε ροζ
-
ναι γιατί αυτό θα χρησιμοποιήσω για φωτό...
βρε ασε...οι μισες θα ναι κουνημενες σαν τον κωλο του ρουβα...
ειναι καλο αλλα αυτο ειναι μειον και δε μπορω να καταλαβω τι νοημα ειχε να κοψουν αυτο το πραγμα..
Eίπαμε....είναι για πρόχειρα οι κάμερες των κινητών.
Για αυτό έχουμε τις κανονικές ψηφιακές. Το flight mode είναι σημαντικότερο για ένα κινητό που θέλει να λέγεται W-alkman. -
βρε ειναι το θεμα οτι θα πρεπει να χεις σταθερο χερι...αρα η γρηγορη φωτο αποκλειεται...
τεσπα, το mode ειναι καλο!
-
adis4gr
προσπαθώ να σου πω ότι ο καθένας έχει διαφορετικές προτεραιότητες.
Το W700i δεν είχε autofocus αλλά έχει flight mode.
Το W810i έχει autofocus αλλά δεν έχει flight mode.
Επίσης τότε ήταν λίγο πιο ακριβό και είχε λίγο χειρότερη αυτονομία.Ετσι επέλεξα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
adis4grπροσπαθώ να σου πω ότι ο καθένας έχει διαφορετικές προτεραιότητες.
Το W700i δεν είχε autofocus αλλά έχει flight mode.
Το W810i έχει autofocus αλλά δεν έχει flight mode.
Επίσης τότε ήταν λίγο πιο ακριβό και είχε λίγο χειρότερη αυτονομία.Ετσι επέλεξα.
και γω απλως σου ειπα οτι μου εκανε εντυπωση οτι κοψανε τετοια λειτουργια...
το w810 δεν εχει mode?
-
το w810 δεν εχει mode?
ΟΧΙ...για αυτό και απορρίφθηκε...κατά τα άλλα W-series...
-
κουφο!!!
-
Nokia N90.
-
Για αυτό τι λέτε;
Symbian S60 3rd Edition
QVGA screen
Bluetooth, IrDA
Κάρτα μνήμης
Παίζει MP3
Φωτογραφική 1,3 mpκ.λ.π.
Κόστος: 300 ευρώ
Η τιμή ειναι πολύ καλή και το κινητό που το είδα απο κοντά φαίνεται πολύ καλοφτιαγμένο...
Κοιτάζω διάφορα μοντέλα για να καταλήξω μέχρι τα Χριστούγεννα...
-
Είμαι μεταξύ αυτού (Ε60) και του Ν73 που ΘΑ κυκλοφορήσει θα θα είναι κατά πολύ ακριβότερο. Έχω την εταιρίκή επιδότηση βέβαια αλλά μάλλον για το Ε60 θα πάω. Τα κάνει όλα απλά και είναι κλασσικό business τηλέφωνο.
-
MIO A701 Review:
Μετά από 15 μέρες κατοχής του συγκεκριμένου τηλεφώνου έχω διαμορφώσει πλέον μια πρώτη άποψη για την απόδοση του.
Το μέγεθος του είναι αρκετά μεγάλο, πολύ μεγαλύτερο από το 8850 που είχα πριν, αλλά αρκετά μικρότερο από το Nokia + το MIO 168. Ως πομποδέκτης είναι αρκετά καλό, ίσως ελαφρώς καλύτερο από το 8850.
Ως Pocket PC είναι πολύ πιο γρήγορο από το 168. Τρώει λιγότερα κολλήματα και είναι πιο σταθερό όταν κάνει multitasking, εκτός αν αφήσεις την συσκευή να κλείσει με τον πλοηγό ανοικτό. Σε αυτή την περίπτωση το μηχάνημα κολλάει, αλλά αυτό είναι bug του προγράμματος, όχι πρόβλημα hardware.Η οθόνη του είναι ιδιαίτερα φωτεινή και ευκρινής, αλλά σε κατάσταση πλοήγησης οριακά επαρκής σε μέγεθος. Οφείλω να ομολογήσω πάντως ότι την περίμενα χειρότερη δεδομένου του ότι είναι 30% μικρότερη από αυτή του 168.
Η φωτογραφική μηχανή είναι GTB. Θα προτιμούσα το κουμπί της στο πλάι της συσκευής να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για έναρξη ηχογράφησης.
Το ηχείο του είναι απαράδεκτα χαμηλό ακόμα και με την ένταση στο μέγιστο, με αποτέλεσμα να πρέπει να στήσεις αυτί για να ακούς τις οδηγίες του πλοηγού. Αν οδηγείς με ανοιχτό παράθυρο, κλάφτα χαράλαμπε. Η ανοιχτή συνομιλία του τηλεφώνου, ακούγεται μόνο σε μοναστήρια όπου οι καλόγεροι έχουν πάρει τον όρκο της σιωπής.
Από την στιγμή που η ανοιχτή συνομιλία της συσκευής αποδείχτηκε άχρηστη έπρεπε να αγοράσω κάποιο Bluetooth ακουστικό και τελικά κατέληξα στο Jabra JX10. Είναι πολύ μικρό και πανάλαφρο, με καλή ποιότητα συνομιλίας, αλλά, αν έχεις ενεργοποιήσει το αυτόματο κλείδωμα συσκευής, μπλέκεται και δεν απαντά. Πραγματικά μου λείπει η απλότητα και η αποτελεσματικότητα του car kit της Nokia που χρησιμοποιούσα εδώ και 6 χρόνια.
Ένα άλλο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι ότι με το A701 είναι ουσιαστικά αδύνατο να βρεις κάποια επαφή για να την καλέσεις ενόσω οδηγείς. Πρέπει να σταματήσεις στην άκρη του δρόμου και να χρησιμοποιήσεις το πενάκι. Πραγματικά χρειάζεται κάποιο καλύτερο –εξελληνισμένο- interface για τις λειτουργίες του τηλεφώνου. Αυτό των windows 2005 και το speed dial της ΜΙΟ είναι ιδιαίτερα δύσχρηστα.
Εν κατακλείδι, πρόκειται για μια καλή συσκευή που παρέχει σχεδόν τα πάντα (αν είχε και hardware πληκτρολόγιο όπως το Tytn…) σε ένα λογικού μεγέθους πακέτο. Δυστυχώς υποφέρει από αδύναμο μεγάφωνο και ελλιπέστατο πρόγραμμα διαχείρισης κλήσεων με το ένα χέρι.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]