-
Aφού επιμένεις ανάμεσα σε αυτά τα δύο, να ξέρεις ότι το Α3 είναι κατά πολύ καλύτερο αυτοκίνητο (ποιόητα, χώροι άνεση, ομορφιά, μούρη) αλλά η 116 είναι καλύτερη οδηγικά.
Διάλεξε και πάρε.
Πάντως yiannis76 σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ όταν ήταν να επιλέξω αμάξι κοιτούσα όλα όσα έπαιζαν στα 30Κ. (roadster, suv jeep, GTi, coupe)
Κοίταξα και την 120 και το Α3 2.0 αλλά πραγματικά ένιωθα ηλίθιος (ειλικρινά συγγνώμη αν το παιρνεις προσωπικά) όταν διαπίστωνα ότι θα ήταν ακρiβότερο από το Golf GTI. -
[quote='Govus'][quote='yannis76']
Μου αρέσουν πολυ εξωτερικά, κυρίως το νέο Α3, θέλω λίγο περισσότερους χώρους και επιτέλους θέλω ένα αυτοκίνητο που να μην κάνει σαν κουδουνίστρα μετά από 3-4 χρόνια. Το μοναδικό ίσως μειονέκτημα του 206...Επίσης θέλω να ταξιδεύεω με 170-180 και να αισθάνομαι ασφαλής, χωρίς θορύβους κτλ.
Το ξέρω ότι μπορεί να είναι λιγότερο γρήγορα (0-100 σε 11,4 έναντι 10,9 είναι αλήθεια τόσο μεγάλη διαφορά;). Το ξέρω επίσης ότι στα 26-27000 -
[quote='elteo'][quote='Govus'][quote='yannis76']
Μου αρέσουν πολυ εξωτερικά, κυρίως το νέο Α3, θέλω λίγο περισσότερους χώρους και επιτέλους θέλω ένα αυτοκίνητο που να μην κάνει σαν κουδουνίστρα μετά από 3-4 χρόνια. Το μοναδικό ίσως μειονέκτημα του 206...Επίσης θέλω να ταξιδεύεω με 170-180 και να αισθάνομαι ασφαλής, χωρίς θορύβους κτλ.
Το ξέρω ότι μπορεί να είναι λιγότερο γρήγορα (0-100 σε 11,4 έναντι 10,9 είναι αλήθεια τόσο μεγάλη διαφορά;). Το ξέρω επίσης ότι στα 26-27000 -
[quote='yannis76'][quote='Govus'][quote='yannis76']
170 άλογα από 1.4 είναι πρόκληση.[/quote]
Εμένα πάλι με φοβίζει λίγο σαν νέα τεχνολογία. Κάτσε να την δούμε λίγο σε βάθος χρόνου.
-
Γιαννη αν σε ενδιαφερει αμεσα η 116,καλυτερα να πας γρηγορα γιατι εχει βγει 'προσφορα' με ενα πακετο εξοπλισμου.[/quote]
Προσφορές κάνουν και οι δύο: Στο Α3 έχω 500
-
Πάντως yiannis76 σε καταλαβαίνω γιατί και εγώ όταν ήταν να επιλέξω αμάξι κοιτούσα όλα όσα έπαιζαν στα 30Κ. (roadster, suv jeep, GTi, coupe)
Κοίταξα και την 120 και το Α3 2.0 αλλά πραγματικά ένιωθα ηλίθιος (ειλικρινά συγγνώμη αν το παιρνεις προσωπικά) όταν διαπίστωνα ότι θα ήταν ακρiβότερο από το Golf GTI.[/quote]Ειλικρινά δεν έχω κανένα κόλλημα ή ψώνιο με τις μάρκες. Αν το Α3 είχε το σήμα της VW αντί τους τέσσερις κύκλους θα το ήθελα και πάλι. Όμοια και για τα Mazda, τα οποία τα θεωρώ πολύ αξιόπιστα. Όμως εξωτερικά το Golf δεν μου κάνει τίποτα. Όντως το GTI διαφοροποιείται λίγο προς το καλύτερο, αλλά και πάλι είναι Golf. Τέλος θα ήθελα προς το παρόν να αποφύγω το 2λιτρο λόγω ασφάλιστρων, τελών κυκλοφορίας αλλά και περισσότερης κατανάλωσης. Επίσης αποδέχομαι απόλυτα ότι το Alfa Romeo 147 είναι πανέμορφο και το καλύτερο ίσως 1600 στην κατηγορία του. Από την άλλη όμως όποιος γνωστός και φίλος έχει ΑR όλο και κάποιο πρόβλημα έχει.
-
[quote='yannis76']
Προσφορές κάνουν και οι δύο: Στο Α3 έχω 500 -
ρε συ αμα ειναι να δωσεις τοσα λεφτα δε θες να τα δωσεις σε κατι που θα σου χαριζει οδηγικη ευχαριστηση? αυτα τα 2 το πολυ να σου δωσουν μουρη αλλα και αυτη σχετικη παντα! θα χεις δωσει 26000 ευρω και δε θα χεις κερδισει τιποτα...αντε να σου πω οτι ειναι η bmw οπισθιοκινητη
δε ξερω και ποσο χρονων εισαι και ποσο πλουσιος εισαι,παντως το γκολφ ( λυπαμαι που το λεω παλι) ειναι πολυ πιο τιμια λυση... -
πω πω.. 500 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ευρώ ρε θηρίο???
Ρε μας δουλευουνε λεμεεεεε[/quote]Θα πιέσω και άλλο, εννοείται!! Απλά αυτή ήταν η τιμή 'πόρτας'. Έχει κανείς ιδέα τι περιθώρια έχουν γενικά οι αντιπρόσωποι; Θεωρώ ότι τα 1000
-
είναι γελοίο ρε συ να μιλάμε για τέτοιες τιμές και να σου κάνουν έκπτωση 500 ευρώ..
καλύτερα να μη σου κάνουν καθόλου (λέμε τώρα).. -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ρε συ αμα ειναι να δωσεις τοσα λεφτα δε θες να τα δωσεις σε κατι που θα σου χαριζει οδηγικη ευχαριστηση? αυτα τα 2 το πολυ να σου δωσουν μουρη αλλα και αυτη σχετικη παντα! θα χεις δωσει 26000 ευρω και δε θα χεις κερδισει τιποτα...αντε να σου πω οτι ειναι η bmw οπισθιοκινητη
δε ξερω και ποσο χρονων εισαι και ποσο πλουσιος εισαι,παντως το γκολφ ( λυπαμαι που το λεω παλι) ειναι πολυ πιο τιμια λυση...Μα συγγνώμη το Golf GTI θα μου χαρίσει οδηγική ευχαρίστηση;; Να μου λεγες το Μινι, το ΜΧ5 ή κάτι παρόμοιο πισωκίνητο να πω ΟΚ, αλλά το GTI...Εντάξει είναι πολύ γρήγορο και με καλή συμπεριφορά στο δρόμο. Τη συμπεριφορά όμως την εχει και το Α3. Ούτε πισωκίνητο είναι το Golf ούτε φημίζεται για καμία οδηγική απόλαυση. Απλά για τα λεφτά του προσφέρει καλύτερο κινητήρα από τα 116 και Α3. Παραμένει όμως έξωτερικά ένα Golf, το οποίο επαναλαμβάνω εμένα προσωπικά ΔΕΝ μου αρέσει σαν αυτοκίνητο.
Όσον αφορά την τιμιότητα του Golf, για δες πόσο κάνει το νέο Leon και το Fabia. Αυτά που είναι ακόμα πιο φθηνά είναι τίμια έναντι του Golf...
Γιατί αφού πιστεύετε ότι το Α3 είναι 'άτιμη' πρόταση, δεν στρέφεστε προς το Leon ή ακόμα καλύτερα προς το αντίστοιχο Skoda; Από τον ίδιο όμιλο είναι όλα στην τελική. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
είναι γελοίο ρε συ να μιλάμε για τέτοιες τιμές και να σου κάνουν έκπτωση 500 ευρώ..
καλύτερα να μη σου κάνουν καθόλου (λέμε τώρα)..Δεν διαφωνώ, αλλά από την άλλη δεν ξέρω καθόλου τι περιθώρια έχουν. Με έναν γνωστό από τη Renault που μίλησα μου είπε ότι γενικά από τις πωλήσεις πλέον δεν βγάζουν τίποτα. Τα κέρδη έρχονται από τα σέρβις. Τα 1000
-
Ο χρήστης yannis76 έγραψε:
καλύτερα να μη σου κάνουν καθόλου (λέμε τώρα)..Δεν διαφωνώ, αλλά από την άλλη δεν ξέρω καθόλου τι περιθώρια έχουν. Με έναν γνωστό από τη Renault που μίλησα μου είπε ότι γενικά από τις πωλήσεις πλέον δεν βγάζουν τίποτα. Τα κέρδη έρχονται από τα σέρβις. Τα 1000
-
Ο χρήστης yannis76 έγραψε:
Μα συγγνώμη το Golf GTI θα μου χαρίσει οδηγική ευχαρίστηση;; Να μου λεγες το Μινι, το ΜΧ5 ή κάτι παρόμοιο πισωκίνητο να πω ΟΚ, αλλά το GTI...Εντάξει είναι πολύ γρήγορο και με καλή συμπεριφορά στο δρόμο. Τη συμπεριφορά όμως την εχει και το Α3. Ούτε πισωκίνητο είναι το Golf ούτε φημίζεται για καμία οδηγική απόλαυση. Απλά για τα λεφτά του προσφέρει καλύτερο κινητήρα από τα 116 και Α3. Παραμένει όμως έξωτερικά ένα Golf, το οποίο επαναλαμβάνω εμένα προσωπικά ΔΕΝ μου αρέσει σαν αυτοκίνητο.
Όσον αφορά την τιμιότητα του Golf, για δες πόσο κάνει το νέο Leon και το Fabia. Αυτά που είναι ακόμα πιο φθηνά είναι τίμια έναντι του Golf...
Γιατί αφού πιστεύετε ότι το Α3 είναι 'άτιμη' πρόταση, δεν στρέφεστε προς το Leon ή ακόμα καλύτερα προς το αντίστοιχο Skoda; Από τον ίδιο όμιλο είναι όλα στην τελική.Θα σου τα πει ο Ιkar... ...ως κάτοχός του!
-
Δεν αξίζει λέμε! καλύτερα η 116 που κυκλοφορούν λιγότερες, ενώ GTI έχει πήξει το μάτι μας
-
Πάντως είναι οξύμωρο yannis76 να λες από την μία 'δεν μου προσφέρει οδηγική απόλαυση ένα GTi 200hp' χωρίς καν να το έχεις οδηγήσει και από την άλλη να επιλέγεις 1.6-liter κινητήρες 115hp σε αμαξώματα 1500κιλών.
Δεν λέω ότι δεν θα κινήσαι με αυτά αλλά μου ακούγεται κάπως ....πες καλύτερα δεν μου αρέσει το GTi γιατί δεν έχει το πουλ-μουρ...!
Και μιλάμε για το GTi V το οποίο θεωρούν αναγέννηση για την σειρά των Golf GTi.
Kαι να ξέρεις ότι εδώ μέσα δεν λέμε ΕΥΚΟΛΑ καλά λόγια για ΦαουΒε και ειδικά για Golf... -
Mεταξύ Α3-σειράς 1...Α3. (προσφέρει και παραπάνω χώρους, είναι και πιο όμορφο αισθητικά).
Μεταξύ Α3-GTI...GTI. (αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
........................
Êáé ìéëÜìå ãéá ôï GTi V ôï ïðïßï èåùñïýí áíáãÝííçóç ãéá ôçí óåéñÜ ôùí Golf GTi.
Káé íá îÝñåéò üôé åäþ ìÝóá äåí ëÝìå ÅÕÊÏËÁ êáëÜ ëüãéá ãéá ÖáïõÂå êáé åéäéêÜ ãéá Golf...ôá êáëÜ ëüãéá ãéá Öáïõâå åäù ìÝóá åíßïôå åßíáé ìç ðáñïõóßá ôïõ öôõáñéïý ãéá ôï èÜøéìï ...ôï GTI ôçí å÷åé ãëõôþóåé áñêåôÜ ëüãù êéíçôÞñá êáé óôçóßìáôïò
-
φιλε θα στο πω μονο μια φορα και δεν θα σχολιασω αλλο...
αμα εισαι λιγο ξυπνιος, αντε δες το νεο octavia RS.
ή αμα δεν εισαι κομπλεξικος, αντε παρε με ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ το παλιο RS στα 23χιλιαρικα και επενδυσε τα υπολοιπα λεφτακια σου πουθενα αλλου.
φιλικη συμβουλη
Audi A3 1.6 FSI ή BMW 116i;