-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αναρωτιόμουν που βρίσκεσαι ,άργησες πολύ ....
Αγαπητέ θέλω οπωσδήποτε το 'ψαχτήρι σου' ,δηλ.αυτό που εντοπίζει στο forum τη λέξη GOLF και απαντά αυτόματα μην τυχόν και κακολογήσουν τον 'Βασιλιά' των αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών....Λοιπόν παιδιά ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ,ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ....
ΠΟΥΛΑΩ ΤΟ A3 SPORTBACK και θα πάρω GOLF ΛΕΥΚΟ (!) που επίσης είναι το καλύτερο χρώμαΛΟΙΠΟΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ,ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΜΕ 9000 χλμ ,με ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΜΠΑΚΕΤ διχρωμα ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΞΤΡΑ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ..ΘΑ ΠΑΡΩ GOLF θα μου μείνουν και λεφτά να κεράσω και ποτά..
βλέπεις ότι σχολίσαν κι άλλοι πρώτα, αλλά η εμπάθεια είναι γνωστή. Διάβαζε πρώτα όλα τα ποστς και μετά σχολίαζε.
Το χρώμα φυσικά επηρεάζει τις επιδόσεις, σωστά; τα άσπρα δεν αξίζουν, είναι αργά. Μήπως το μαύρο στρίβει καλύτερα;
Τα δερμάτινα, ειδικά αν είναι δίχρμωμα, βοηθούν στο φρενάρισμα φαντάζομαι ε;
τα εξτρά γιατί τα διαφημίζεις; και δεν το πουλάς; τι μας το αναφέρεις;
όσο για το ψαχτήρι που αναφέρεις, θα βρεις πολλά μοντέλα, όπως Type R, Mazda 3, Focus, Mondeο, RX-8 και και και...
καταιγίδα!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Αναρωτιόμουν που βρίσκεσαι ,άργησες πολύ ....
Αγαπητέ θέλω οπωσδήποτε το 'ψαχτήρι σου' ,δηλ.αυτό που εντοπίζει στο forum τη λέξη GOLF και απαντά αυτόματα μην τυχόν και κακολογήσουν τον 'Βασιλιά' των αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών....Λοιπόν παιδιά ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ,ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ....
ΠΟΥΛΑΩ ΤΟ A3 SPORTBACK και θα πάρω GOLF ΛΕΥΚΟ (!) που επίσης είναι το καλύτερο χρώμαΛΟΙΠΟΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ,ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΜΕ 9000 χλμ ,με ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΜΠΑΚΕΤ διχρωμα ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΞΤΡΑ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ..ΘΑ ΠΑΡΩ GOLF θα μου μείνουν και λεφτά να κεράσω και ποτά..
βλέπεις ότι σχολίσαν κι άλλοι πρώτα, αλλά η εμπάθεια είναι γνωστή. Διάβαζε πρώτα όλα τα ποστς και μετά σχολίαζε.
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ,.. ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ GOLF ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ,ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ??
Το χρώμα φυσικά επηρεάζει τις επιδόσεις, σωστά; τα άσπρα δεν αξίζουν, είναι αργά. Μήπως το μαύρο στρίβει καλύτερα;
ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ,ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ??
Τα δερμάτινα, ειδικά αν είναι δίχρμωμα, βοηθούν στο φρενάρισμα φαντάζομαι ε;
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΒΟΗΘΟΥΝ,ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙς ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ Α3 ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ,ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ??
τα εξτρά γιατί τα διαφημίζεις; και δεν το πουλάς; τι μας το αναφέρεις;
ΕΣΕΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΕΕ,..ΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΠΗΡΕΣ ΛΕΥΚΟ GOLF,ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ ??
όσο για το ψαχτήρι που αναφέρεις, θα βρεις πολλά μοντέλα, όπως Type R, Mazda 3, Focus, Mondeο, RX-8 και και και..
.
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ,ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΟ Α3 ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ GOLF ΑΣΠΡΟ ΣΑΝ ΓΑΛΑΤΑΚΙ.....
-
-
Ο χρήστης ///M έγραψε:
H Ποιοτητα κυλισης της 116 ειναι κορυφαια και τo συστημα διευθυνσης πολυ ανωτερο απ'αυτα των ανταγωνιστων του...
Εγω θα επαιρνα την BMWΈχω οδηγήσει 116 και δεν θα έλεγα σε καμμία περίπτωση ότι το σύστημα διεύθυνσης της είναι κατά πολύ ανώτερο από του Golf σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση.
Άντε να είναι λιγάκι καλύτερο. Μη ξεχνάμε ότι το αυτό το Golf έχει καλό τιμόνι... -
Ο χρήστης meco έγραψε:
H Ποιοτητα κυλισης της 116 ειναι κορυφαια και τo συστημα διευθυνσης πολυ ανωτερο απ'αυτα των ανταγωνιστων του...
Εγω θα επαιρνα την BMWΈχω οδηγήσει 116 και δεν θα έλεγα σε καμμία περίπτωση ότι το σύστημα διεύθυνσης της είναι κατά πολύ ανώτερο από του Golf σε ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση.
Άντε να είναι λιγάκι καλύτερο. Μη ξεχνάμε ότι το αυτό το Golf έχει καλό τιμόνι...Εμενα παλι μου φαινεται οτι το 'τιμονι' της 116 πολυ ανωτερο απο του golf.....αλλου υστερει η σειρα 1...δεν επρεπε να βγει τετραπορτη...
-
η νεα πλατφορμα vag ειναι παρα πολυ καλη στη συμπεριφορα.
η bmw διατηρει ενα ελαφρυ πλεονεκτημα παρ'ολα αυτα, το οποιο ομως σε καμια περιπτωση δεν ξεδιπλωνεται στα μικρα μοτορια.
..τωρα αμα μιλαμε πχ για bmw 130, θελω κι εγω μια και ας ειναι και κακασχημη! -
Πάντως φίλος που πήρε για μια μέρα μια 116 σαν αυτοκίνητο αντικατάστασης και έτυχε να κάνει πολλά χιλιόμετρα μέσα και γύρω από την Αθήνα σε όλων των ειδών τους δρόμους απογοητεύτηκε από το τιμόνι της, του φάνηκε κάπως νευρικό, δεν κρατιόταν ίσιο στις μεγάλες ταχύτητες ήθελε συνέχεια διορθώσεις (στο σπίτι έχει Μ5, 325, Impreza++, Golf VR6 ...) και δεν είχε και καλή επαναφορά. Ίσως για το πρώτο να φταίνε τα σκληρά πλαινά των run flat ελαστικών αλλά πάντως δεν ήταν ευχαριστημένος.... Εννοείται ότι με αυτά που οδηγάει συνήθως του φαινόταν αργό οπότε δεν το θεωρώ αντικειμενικό σχόλιο....
-
Τα runflat κανουν μεγαλη 'ζημια' στο αυτοκινητο.....
Οι Ζ4 πλεον ειναι με απλα λαστιχα. -
βγαζεις τα run flat και εισαι χωρις ρεζερβα?καμμια ιδεα κανεις?
-
Ο χρήστης kg0007 έγραψε:
βγαζεις τα run flat και εισαι χωρις ρεζερβα?καμμια ιδεα κανεις?Κιτ επισκευης ελαστικου...υπαρχουν στην αγορα,αλλα δεν θυμαμαι τιμες.
Αν σκιστει το λαστιχο τοτε...σκουρα τα πραγματα..... -
Παιδιά καλησπέρα!
Σήμερα έκανα και ένα εκτενές τεστ του Α3, πήγα μέχρι το αεροδρόμιο από Αττική και γύρισα στον Παζαρόπουλο στη Ν. Ιωνία. Λοιπόν οι εντυπώσεις μου είναι περισσότερο θετικές από ότι πριν. Το αυτοκίνητο είχε 1000χλμ επάνω και ήταν όντως λιγότερο σβέλτο από το 206. Σε καμία όμως περίπτωση δεν ήταν αργό! Την περισσότερη ώρα πήγαινα με 140-160, αλλά απλά δεν το καταλάβαινα!. Αυτο που πιστεύω αδικεί τρομερά τον κινητήρα είναι το ηλεκτρονικό γκάζι, το οποίο κόβει τις απότομες κινήσεις στο πετάλι. Κατα τα άλλα η θέση οδήγησης μου άρεσε πάρα πολυ, το κάθισμα κυριολεκτικά σε τυλίγει. Η ποιότητα μέσα είναι πολύ πιο μπροστά από το 116. Απλά κορυφαία! Ειλκρινά μέσα στην καμπίνα εντυπωσιάστικα. Από την άλλη βέβαια καταλαβαίνω όσους κατηγορούν το τιμόνι για πολύ ελαφρύ, αλλά είναι έτσι μόνο μέσα στην πόλη που στην τελική περισσότερο εξυπηρετεί, παρά ενοχλεί. Στην εθνική σκλυραίνει σημαντικά. Το αυτοκίνητο πηγαίνει με 180 και δεν καταλαβάινει τίποτα.
Γενικά οι εντυπώσεις από το αυτοκίνητο είναι πολύ θετικές. Το μοναδικό του αρνητικό για εμένα είναι το υψηλό κόστος απόκτησης καθώς και ο κινητήρας ο οποίος δεν βάζει φωτιές στο δρόμο. -
τι να πουμε?καλοριζικο?
-
Ο χρήστης yannis76 έγραψε:
Η ποιότητα μέσα είναι πολύ πιο μπροστά από το 116. Απλά κορυφαία! Ειλκρινά μέσα στην καμπίνα εντυπωσιάστικα. .Nα τον ακούς τον technik!
-
η vag να τον ακουσει τον technic και να βγαλει κανα κινητηρα μικρου κυβισμου που να αποδιδει ακομα πιο πολυ!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
η vag να τον ακουσει τον techni**c ** και να βγαλει κανα κινητηρα μικρου κυβισμου που να αποδιδει ακομα πιο πολυ!technik
Έρχεται την άνοιξη ο 1,4 ΤSI, ακολουθεί ο 1,6 TSI.
Εντάξει είναι ;;;
-
σορυ για το νικνεημ!
με τα λεφτα του tsi ανοιγω μπουγατσατζιδικο αριστοτελους και τσιμισκη γωνια και με παρκινγκ!
ελπιζω να μην ανοιγω και πετρελαιοπηγη με τις βενζινες που θα χρειαζεται...
-
με τα λεφτα του tsi ανοιγω μπουγατσατζιδικο αριστοτελους και τσιμισκη γωνια και με παρκινγκ! -
Ο χρήστης tpapo έγραψε:
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ,ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΟ Α3 ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΩ GOLF ΑΣΠΡΟ ΣΑΝ ΓΑΛΑΤΑΚΙ.....
δεν είναι για σένα, δεν έχει δερμάτινα, ξένα, λιοροφές και λοιπά εξτρά
-
σορυ για το νικνεημ!με τα λεφτα του tsi ανοιγω **μπουγατσατζιδικο **αριστοτελους και τσιμισκη γωνια και με παρκινγκ!
ελπιζω να μην ανοιγω και πετρελαιοπηγη με τις βενζινες που θα χρειαζεται...
πάλι στο φαγητό η κουβέντα ;
-
ε τι να κανουμε!
νηστικο αρκουδι δε χορευει!
Audi A3 1.6 FSI ή BMW 116i;