-
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΟΥΡΑ!!!!! υπάρχει κι η 316!
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΡΙΑ, ΞΕΚΟΛΛΑ!
-
ειλικρινα lkar δεν μπορω να το καταλαβω αυτο που λες και ξαναλες...
ΠΟΙΟΣ ειναι ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ, ωστε ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΟΥΣ?
κυριο αυτοκινητο ψαχνεις φιλε μου yannis76 ή δευτερο? αν ψαχνεις για 2ο (να κανεις την πλακα σου) δες καννα μινι.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πάντως είναι οξύμωρο yannis76 να λες από την μία 'δεν μου προσφέρει οδηγική απόλαυση ένα GTi 200hp' χωρίς καν να το έχεις οδηγήσει και από την άλλη να επιλέγεις 1.6-liter κινητήρες 115hp σε αμαξώματα 1500κιλών.
Δεν λέω ότι δεν θα κινήσαι με αυτά αλλά μου ακούγεται κάπως ....πες καλύτερα δεν μου αρέσει το GTi γιατί δεν έχει το πουλ-μουρ...!
Και μιλάμε για το GTi V το οποίο θεωρούν αναγέννηση για την σειρά των Golf GTi.
Kαι να ξέρεις ότι εδώ μέσα δεν λέμε ΕΥΚΟΛΑ καλά λόγια για ΦαουΒε και ειδικά για Golf...Μάλλον δεν έγινα καταναοητός...
Προσωπικά πιστεύω ότι η οδηγική ευχαρίστηση είναι κάτι που εξαρτάται από τον κινητήρα, αλλά όχι μόνο από αυτόν. Όντως δεν ξέρω πως είναι στημένο το GTI, αλλά το λογικό είναι να μοιάζει με το Golf, το οποίο και έκανα test drive. Αφενός δεν μου έκανε καμία ιδιαίτερη αίσθηση και αφετέρου είναι ένα αυτοκίνητο που δεν μου αρέσει εξωτερικά. Δηλαδή αν ήταν να δώσετε 25-26Κ δεν θα θέλατε να πάρετε τουλάχιστον κάτι που να σας αρέσει; Για άλλους η εσωτερική και εξωτερική εμφάνιση ενός αυτοκινήτου είναι πιο σημαντική από τα 0-100 και την τελική. Για άλλους πάλι συμβαίνει το αντίθετο...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας φαίνεται τόσο παράλογο αυτό. Ή γιατί σώνει και καλά είναι θέμα πουλ-μουρ το όλο θέμα. Απλά το Α3 είναι για ΕΜΕΝΑ πολύ πιο όμορφο του Golf. Αυτά είναι προσωπικές και υποκειμενικές κρίσεις, τίποτα παραπάνω. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ειλικρινα lkar δεν μπορω να το καταλαβω αυτο που λες και ξαναλες...ΠΟΙΟΣ ειναι ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΣ, ωστε ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΟΥΣ?
Εγώ είμαι τόσο χαζός που δεν γουστάρω χώρους! ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ;;;;; να σέρνω 30-50 πόντους πορτ μπαγκάζ συνέχεια και χωρίς λόγο;;;;; ή να βάζω τις 8 βαλίτσες της γκόμενας;
Υπάρχουν και εργένηδες που έχουν γραμμένους τους χώρους 4-5 άτομα άλλωστε χωράει και το Golf (κι όλα σχεδόν τα μικρομεσαία) άνετα
-
Ο χρήστης yannis76 έγραψε:
Μάλλον δεν έγινα καταναοητός...
Προσωπικά πιστεύω ότι η οδηγική ευχαρίστηση είναι κάτι που εξαρτάται από τον κινητήρα, αλλά όχι μόνο από αυτόν. Όντως δεν ξέρω πως είναι στημένο το GTI, αλλά το λογικό είναι να μοιάζει με το Golf, το οποίο και έκανα test drive.Οδήγησε την 316 και μετά οδήγησε την 330 για να μην πω την Μ3 και θα καταλάβεις το άτοπο του επιχειρήματός σου.
Αφενός δεν μου έκανε καμία ιδιαίτερη αίσθηση και αφετέρου είναι ένα αυτοκίνητο που δεν μου αρέσει εξωτερικά. Δηλαδή αν ήταν να δώσετε 25-26Κ δεν θα θέλατε να πάρετε τουλάχιστον κάτι που να σας αρέσει; Για άλλους η εσωτερική και εξωτερική εμφάνιση ενός αυτοκινήτου είναι πιο σημαντική από τα 0-100 και την τελική. Για άλλους πάλι συμβαίνει το αντίθετο...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας φαίνεται τόσο παράλογο αυτό. Ή γιατί σώνει και καλά είναι θέμα πουλ-μουρ το όλο θέμα. Απλά το Α3 είναι για ΕΜΕΝΑ πολύ πιο όμορφο του Golf. Αυτά είναι προσωπικές και υποκειμενικές κρίσεις, τίποτα παραπάνω.
Απόλυτα κατανοητό αλλά μην βγάζεις λανθασμένα συμπεράσματα για αυτοκίνητα σαν το GTi επειδή δεν σου αρέσουν εξωτερικά ή επειδή συνδέονται με το 'ταπεινό' Golf.
Mε 25-26Κ θα κοίταζα να τα συνδιάσω. Στην αγορά δεν υπάρχει ή το ένα (ομορφιά) ή το άλλο (δύναμη). Το Octavia RS είναι τρανό παράδειγμα. Αν και περι αισθητικής όλα είναι υποκειμενικά. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
ειλικρινα lkar δεν μπορω να το καταλαβω αυτο που λες και ξαναλες...
Εγώ είμαι τόσο χαζός που δεν γουστάρω χώρους! ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ;;;;; να σέρνω 30-50 πόντους πορτ μπαγκάζ συνέχεια και χωρίς λόγο;;;;; ή να βάζω τις 8 βαλίτσες της γκόμενας;
Υπάρχουν και εργένηδες που έχουν γραμμένους τους χώρους 4-5 άτομα άλλωστε χωράει και το Golf (κι όλα σχεδόν τα μικρομεσαία) άνετα
τωρα ακουγεσαι πιο ανωριμος απο οσο πιστευω οτι εισαι..
ξανασκεψου και ξαναγραψε... -
κυριο αυτοκινητο ψαχνεις φιλε μου yannis76 ή δευτερο? αν ψαχνεις για 2ο (να κανεις την πλακα σου) δες καννα μινι.[/quote]
Φίλε μου υπάρχουν και ΤΟΣΟ ΧΑΖΟΙ άνθρωποι που δεν βάζουν σαν πρώτη ανάγκη τους χώρους στο αυτοκίνητο. Δεν έχουν 4 παιδιά, δύο πεθερές τις ξαδέρφες τις θείες και όλο το σωι το δικό τους και της φίλης τους να κουβαλήσουν. Αν ήθελα χώρους θα έπαιρνα ένα πολυμορφικό! Άσε που στην Αθήνα με το κυκοφοριακο και τους δρόμους της καλύτερα να έχεις ένα σχετικά μικρό αυτοκίνητο. Για το Μίνι τα παμε και άλλου...
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
τωρα ακουγεσαι πιο ανωριμος απο οσο πιστευω οτι εισαι..
ξανασκεψου και ξαναγραψε...αν πιστεύεις εσύ ότι είμαι ανώριμος σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!
-
δεν σε ειπα τελειως ανωριμο (yet)
αφου οι χωροι δεν σε νοιαζουνε, γιατι το πηρες τετραπορτο αληθεια?
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
δεν σε ειπα τελειως ανωριμο (yet)αφου οι χωροι δεν σε νοιαζουνε, γιατι το πηρες τετραπορτο αληθεια?
wrong again, τρίπορτο είναι ΒΑΣΙΚΗ έκδοση. Οι πόρτες δεν έχουν να κάνουν με τους χώρους, αλλά την πρακτικότητα.
-
νομιζα οτι εχεις γραψει οτι ειναι τετραπορτο.
μαλλον θα σε μπερδεψα με αλλον.το θεμα ειναι οτι οι χωροι ΠΑΝΤΑ ειναι θετικοι σε ενα αυτοκινητο.
αυτα.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
νομιζα οτι εχεις γραψει οτι ειναι τετραπορτο.
μαλλον θα σε μπερδεψα με αλλον.το θεμα ειναι οτι οι χωροι ΠΑΝΤΑ ειναι θετικοι σε ενα αυτοκινητο.
αυτα.
ναι και στο παρκάρισμα στην Πρωτέως
πολύ θετικό να παρκάρεις 5 μέτρα και 4,2
-
4.86 ειναι το εργαλειο, μαυρο γυαλιστερο και λειο
σταματαω εδω γιατι το θεμα ειναι αλλο.
οταν μεγαλωσεις θα τα καταλαβεις τα πλεονεκτηματα. -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
4.86 ειναι το εργαλειο, μαυρο γυαλιστερο και λειο
σταματαω εδω γιατι το θεμα ειναι αλλο.
οταν μεγαλωσεις θα τα καταλαβεις τα πλεονεκτηματα.ποιο είναι το θέμα; λέω να ακυρώσω εκείνη την Cayman γιατί δεν έχει χώρος και που θα βάζω την πεθερά που δεν έχω
φαίνεται ότι υπάρχουν κάτι εκατομύρια χαζοί που δεν παίρνουν sedan/station των 5 μέτρων κι επιλέγουν πολυμορφικά με μικρότερο μήκος και περισσότερους χώρους
Και βέβαια χαζοί που δεν τα 'βελτιώνουν'
-
Οδήγησε την 316 και μετά οδήγησε την 330 για να μην πω την Μ3 και θα καταλάβεις το άτοπο του επιχειρήματός σου.
Η 316 έχει το ίδιο στήσιμο δηλαδή με την 330 και την Μ3?
Απόλυτα κατανοητό αλλά μην βγάζεις λανθασμένα συμπεράσματα για αυτοκίνητα σαν το GTi επειδή δεν σου αρέσουν εξωτερικά ή επειδή συνδέονται με το 'ταπεινό' Golf.
Καταρχάς δεν το είπα ποτέ ταπεινό ή λιγότερο πουλ μουρ ή κακό αυτοκίνητο. Αυτά όλα εσείς τα λέτε για τη σύγκριση Golf-A3. Ίσα-ίσα είπα ότι αν το Golf είχε τη εμφάνιση του Α3, θα το προτιμούσα. Επίσης ποτε δεν είπα ότι είναι χειρότερο αμάξι ή ότι γενικά δεν είναι καλό.
Έχω την αίσθηση ότι πρέπει επιτέλους να ξεκολλήσουμε από το σύνδρομο πουλ-μουρ εδώ μέσα. Δεν αγοράζουμε όλοι αυτοκίνητο για να προβάλλουμε κάτι. Και πριν to 206cc είχα ένα Punto και ένα απλό 206 1.4. Δεν ήταν πουλ-μουρ όπως λέτε αλλά μου αρέσαν και τα δύο πολύ. Στην τελική αν θες αυτοκίνητο για μούρη παίρνει μία Ζ8 ή μία SLR. Δε νομίζω ότι ένα Α3, μία 116 ή ένα GTI μπορούν να σε κάνουν μούρη!!Τέλος μου λέτε για το GTI, το οποίο στους 4Τ ξεκινά από τα 28690!! Βάλε σε αυτά πινακίδες, μεταλλικό και αμέσως εκτοξεύεσαι στα 30. Αν εδώ κάνω λάθος διορθώστε με. Όπως και να το κάνουμε άλλο 26000 και άλλο 30.
-
Ο χρήστης yannis76 έγραψε:
Τέλος μου λέτε για το GTI, το οποίο στους 4Τ ξεκινά από τα 28690!! Βάλε σε αυτά μία ηλιοροφή, ένα ESP που δεν έχει, πινακίδες, μεταλλικό και ράδιο και αμέσως εκτοξεύεσαι στα 30+. Αν εδώ κάνω λάθος διορθώστε με. Όπως και να το κάνουμε άλλο 26000 και άλλο 30+.
Wrong. Στα 28.690 έχει ESP και RCD.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τέλος μου λέτε για το GTI, το οποίο στους 4Τ ξεκινά από τα 28690!! Βάλε σε αυτά μία ηλιοροφή, ένα ESP που δεν έχει, πινακίδες, μεταλλικό και ράδιο και αμέσως εκτοξεύεσαι στα 30+. Αν εδώ κάνω λάθος διορθώστε με. Όπως και να το κάνουμε άλλο 26000 και άλλο 30+.
Wrong. Στα 28.690 έχει ESP και RCD.
Έχεις δίκιο, το διόρθωσα αμέσως αλλά μάλλον ήταν αργά
-
@Petran, lkar
Ο καθείς έχει το δικό του πρότυπο ισορροπίας σχεδιασμού/χώρων.
Ας μιλήσω για το δικό μου:
Θέλω να χωράνε 4 επιβάτες κανονικού μεγέθους (70-80 κιλά, έως 1,85 ύψος), με ελάχιστο προσφερόμενο χώρο για το κεφάλι. Οι δύο πίσω ας κάθονται και οριακά, δεν με νοιάζει. Μ αρέσει η αίσθηση μιας καμπίνας που μοιάζει να αγκαλιάζει τους επιβάτες.
Ως προς το χώρο αποσκευών, μου αρκούν γύρω στα 350-400 λίτρα, αλλά η διαμόρφωση του πίσω μέρους -από C-pillar και πίσω- σχετίζεται κυριότατα με τις αισθητικές προτιμήσεις, και καθόλου από τις απαιτήσεις για ευρυχωρία.
Όσο για το παρκάρισμα, από μία πολύ πρόχειρη εμπειρική στατιστική που έχω κάνει, στο 70% των διαθέσιμων θέσεων χωρούν όλα τα αυτοκίνητα μέχρι τα 5μ. Απλώς άλλα χωρούν εύκολα, αλλά ζορίζονται λίγο περισσότερο. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ÌÜëëïí äåí Ýãéíá êáôáíáïçôüò...
ÐñïóùðéêÜ ðéóôåýù üôé ç ïäçãéêÞ åõ÷áñßóôçóç åßíáé êÜôé ðïõ åîáñôÜôáé áðü ôïí êéíçôÞñá, áëëÜ ü÷é ìüíï áðü áõôüí. ¼íôùò äåí îÝñù ðùò åßíáé óôçìÝíï ôï GTI, áëëÜ ôï ëïãéêü åßíáé íá ìïéÜæåé ìå ôï Golf, ôï ïðïßï êáé Ýêáíá test drive.ÏäÞãçóå ôçí 316 êáé ìåôÜ ïäÞãçóå ôçí 330 ãéá íá ìçí ðù ôçí Ì3 êáé èá êáôáëÜâåéò ôï Üôïðï ôïõ åðé÷åéñÞìáôüò óïõ.
.
Åäþ åßìáóôå ëßãïïï ëÜèïò
316 îåêéíÜ ôçí óåéñÜ êáé áðïôåëåß ôçí ëýóç áíÜãêçò ãéá öïñïìðç÷ôéêÜ êáèåóôþôá óáí êáé ôï äéêü ìáò
330 -Å46 üôé ðéï êïíôéíü óôïí ïñéóìü Grand Tourismo ìå ìÞêïò êÜôù ôùí 5 ìÝôñùí ,ãéá íá ìçí ðþ ôï ìüíï .Éóùò êáëõôåñç óôï ñüëï áõôü êáé áðï ôçí Ì3.Áðßóôåõôç óå ìðëÝ ìåôáëëéêü ìå æáíôïýëåò óôõë Csl áêüìá ìáæÝõù óáãüíé ìå áðßèáíï Þ÷ï êáé ðÜôçìá óôïí äñüìï
Ì3 - ÁõôÞ åßíáé ðýñáõëïò åäÜöïõò åäÜöïõò ãéá áõôïêßíçôá ìéëÜìå .
åßíáé ðñïöáíÝò üôé ï yannis76 áöÞíåé ëßãç áðï ôçí áðüäïóç ãéá ÷Üñç ôçò åìöÜíéóçò .Åßíáé ðñïóùðéêÞ Üðïøç êáé ãïýóôï ïðüôå äåêôüí .
Ç äéêéÜ ìïõ Üðïøç ðÜíôùò óõíÜäåé ôïõ elteoÊáëÜ ÷éëéüìåôñá üôé êáé íá ðÜñåéò Üëëùóôå êáé ôá äýï Ý÷ïõí áñêåôÜ êáëÞ ìåôáðùëçôéêÞ áîßá .
Ãéá ôá Á3 õðÞñ÷áí áíáöïñÝò ãéá ðñïâëÞìáôá óôá ðßóù áìïñôéóÝñ(äåò ëßãï óôá Ôå÷íéêÜ ÐñïâëÞìáôá) êáé ôéò üðïéåò 'ðáéäéêÝò áóèÝíåéåò ' ôïõ öóé ..
-
Για πες λίγες περισσότερες λεπτομέρειες για τις παιδικές ασθένειες του FSI. Είναι κάτι που δεν το γνωρίζω.
Audi A3 1.6 FSI ή BMW 116i;