-
Ο χρήστης medos έγραψε:
εγω νομιζω οτι και θελουν αλλα και δεν θελουν.
Μαλλον δεν ξερουν τι θελουν
εχω φτασει στο συμπερασμα οτι τα θελουν ολα απο εμας (προσφορα, προσοντα κτλ ολα τα καλα ), αλλα απο την αλλη δεν θελουν απολυτος τιποτε απο εμας τους ιδιους (εμας σαν ανθρωπους, προσωπικοτητες, παρουσιες κτλ κτλ)
-
Μαλλον δεν ξερουν ....οτι δεν ξερουν τι θελουν.
-
μπα......μαλλον στο κατω κατω μας δουλευουν και παιζουν μαζι μας. τα θελουν ολα αλλα επειδη αυτο ειναι αδυνατο σου λεει οσα πανε και οσα ερθουν. οπως λεει μια λαϊκη παροιμια 'οσα φαω οσα πιω και οσα 'αρπαξω' '
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
Μαλλον δεν ξερουν ....οτι δεν ξερουν τι θελουν.Ενώ εμείς ξέρουμε τι θέλουμε:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Big boobs! -
εμεις ξερουμε κατα καποιον τροπο τι θελουμε. τουλαχιστον μπορουμε να το προσδιορισουμε 'γεωγραφικα'
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ενώ εμείς ξέρουμε τι θέλουμε:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Big boobs!Είστε ολιγαρκείς πάντως. Αυτό πρέπει να σας το αναγνωρίσουμε!
-
Ουκ εν τω Πολλώ το Ευ
(ελπιζω να το εγραψα σωστα )
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
.
.
Big boobs!Είστε ολιγαρκείς πάντως. Αυτό πρέπει να σας το αναγνωρίσουμε!
Αυτό είναι σωστό!
ΕΝΑ πράγμα θέλουμε και είμαστε ευχαριστημένοι!!! -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
.
.Big boobs!Βιg FIRM boobs
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
.
.Big boobs!Βιg FIRM boobs
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. -
Και μετά από πέντε σελίδες topic, μαθαίνεις ποιες είναι οι εφηβικές ανησυχίες των ανδρών!!!!
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Και μετά από πέντε σελίδες topic, μαθαίνεις ποιες είναι οι εφηβικές ανησυχίες των ανδρών!!!!Μη μου πεις ότι δεν το ήξερες?!!! ...............
Και των γυναικών οι ίδιες είναι νομίζω!!! -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Και μετά από πέντε σελίδες topic, μαθαίνεις ποιες είναι οι εφηβικές ανησυχίες των ανδρών!!!!Όχι μόνο εφηβικές, επεκτείνονται και σε κάθε ηλικία
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Και μετά από πέντε σελίδες topic, μαθαίνεις ποιες είναι οι εφηβικές ανησυχίες των ανδρών!!!!Ενω για των γυναικων.....ακομα και μετα απο 25,000 σελιδες παλι δεν θα εχεις βγαλει νοημα
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
Και μετά από πέντε σελίδες topic, μαθαίνεις ποιες είναι οι εφηβικές ανησυχίες των ανδρών!!!!
Ενω για των γυναικων.....ακομα και μετα απο 25,000 σελιδες παλι δεν θα εχεις βγαλει νοημα
Να σας πω την αλήθεια, δεν θυμάμαι ποιες ήταν οι εφηβικές μου ανησυχίες! Γεράματα......
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Ενω για των γυναικων.....ακομα και μετα απο 25,000 σελιδες παλι δεν θα εχεις βγαλει νοημα
Να σας πω την αλήθεια, δεν θυμάμαι ποιες ήταν οι εφηβικές μου ανησυχίες! Γεράματα......
Και για τις οχι-εφηβικες το ιδιο ισχυει
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
παντα οι γυναικες κρυβουν επιμελος την ουσια και τα πραγματικα συναισθηματα -σκεψεις τους. νιωθουν οτι αμυνοντε ετσι. εαν αποκαλυψουν τα μυστικα τους τοτε ολος ο 'μυθος ' και το παραμυθι που εχουν στησει θα καταρευσει
γι'αυτο μην περιμενετε να μαθουμε ποτε την αληθεια οι ανδρες. -
Από την εφηβεία μου, θυμάμαι μόνο ότι διάβαζα πολύ και ότι έτρεχα πανικόβλητη από το σχολείο στα αγγλικά ή στο φροντιστήριο...
Δεν θυμάμαι να με ανησυχούσε κάτι ιδιαίτερα. Από την άλλη βέβαια, γενικά κάνω delete σε ό,τι έχει περάσει, οπότε λογικό είναι να μη θυμάμαι και πολλά! -
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
παντα οι γυναικες κρυβουν επιμελος την ουσια και τα πραγματικα συναισθηματα -σκεψεις τους. νιωθουν οτι αμυνοντε ετσι. εαν αποκαλυψουν τα μυστικα τους τοτε ολος ο 'μυθος ' και το παραμυθι που εχουν στησει θα καταρευσει
γι'αυτο μην περιμενετε να μαθουμε ποτε την αληθεια οι ανδρες.ΣΩΣΤΟΣ
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
γι'αυτο μην περιμενετε να μαθουμε ποτε την αληθεια οι ανδρες.ΣΩΣΤΟΣ
η μονη επιλογη που εχουμε ειναι να βγαζουμε συμπερασματα μεσο της παρατηρησης. κατι οχι και τοσο αξιοπιστο βεβαια αφου αλλαζουν μοτιβο, αλλα κατα μια προσεγγιση με σφαλμα 99% μπρουμε να βγαλουμε μερικα συμπερασματα
Εφηβικές ανησυχίες!Εσεις είχατε?...