-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
τι ηταν αυτο που σας οδηγησε σε μεγαλη αλλαγη στη ζωη σας-στον τροπο σκεψης σας-στα πιστευω σας-στο πως βλεπετε τον κοσμο-τους συναθρωπους σας-την πολιτικη κλπΈνα και μόνο ένα πράγμα ήταν για μένα σταθμός. Από τη στιγμή που βρέθηκε αυτό το πράγμα στη ζωή μου, όλα άλλαξαν...
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
τι ηταν αυτο που σας οδηγησε σε μεγαλη αλλαγη στη ζωη σας-στον τροπο σκεψης σας-στα πιστευω σας-στο πως βλεπετε τον κοσμο-τους συναθρωπους σας-την πολιτικη κλπ
Ένα και μόνο ένα πράγμα ήταν για μένα σταθμός. Από τη στιγμή που βρέθηκε αυτό το πράγμα στη ζωή μου, όλα άλλαξαν... -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
τι ηταν αυτο που σας οδηγησε σε μεγαλη αλλαγη στη ζωη σας-στον τροπο σκεψης σας-στα πιστευω σας-στο πως βλεπετε τον κοσμο-τους συναθρωπους σας-την πολιτικη κλπΈνα και μόνο ένα πράγμα ήταν για μένα σταθμός. Από τη στιγμή που βρέθηκε αυτό το πράγμα στη ζωή μου, όλα άλλαξαν...
-
xbox 360 και adsl ρεεεεεεε!! εχει μαλιασει η γλωσσα μου!!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
xbox 360 και adsl ρεεεεεεε!! εχει μαλιασει η γλωσσα μου!!Εγώ σου μίλησα μια φορά για τα 'δικά μου' sims, και από εκεί και πέρα σε άφησα να κρίνεις και τέρμα. Εσύ γιατί έχεις λυσσάξει να με προσυλλητήσεις στα 'δικά σου'; Δε θα τα καταφέρεις, στο λέω
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
:lol:
xbox 360 και adsl ρεεεεεεε!! εχει μαλιασει η γλωσσα μου!!xbox360? Για τι ηλικίες μιλάτε?????????Μηπως θελετε και 'πλαθοζυμαρακια'?
-
Αν τα οδηγείς τα ζυμαράκια...γιατί όχι;
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
:lol:
xbox 360 και adsl ρεεεεεεε!! εχει μαλιασει η γλωσσα μου!!xbox360? Για τι ηλικίες μιλάτε?????????Μηπως θελετε και 'πλαθοζυμαρακια'?
Ψιτ .... σας πήρανε χαμπάρι
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Ψιτ .... σας πήρανε χαμπάριΑυτό μου θυμίζει την ατάκα μερικών καγκουρώ που λέει 'Street Racing is ΝΟΤ a crime'...
Κατά αυτό το πρότυπο λοιπόν, έχω να δηλώσω ότι 'Sim Racing is ΝΟΤ a game'
-
ΗΜΑΡΤΟΝ! Σηκωνω τα χερια ψηλα!
Και μετα λεμε 'που πηγαν ολοι οι αντρες'! Τστστστστς -
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Και μετα λεμε 'που πηγαν ολοι οι αντρες'! ΤστστστστςΠήγαν να βάλουν θωρακισμένα τζάμια!
Βλέπε http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... sc&start=0
-
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Και μετα λεμε 'που πηγαν ολοι οι αντρες'! Τστστστστςzambia επειδη φαινεσαι καλο κοριτσι, παρε ενα hint:
κανε δωρο στον αντρα σου μια κονσολα τελευταιας γενιας τα χριστουγεννα.
και θα σε εκτιμησει, και θα τον εχεις δεμενο σπιτι -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Και μετα λεμε 'που πηγαν ολοι οι αντρες'! Τστστστστςzambia επειδη φαινεσαι καλο κοριτσι, παρε ενα hint:
κανε δωρο στον αντρα σου μια κονσολα τελευταιας γενιας τα χριστουγεννα.
και θα σε εκτιμησει, και θα τον εχεις δεμενο σπιτιΚαι θα κολλησει εκει και μετα σωθηκαμε! Τι να το κανω το xbox με το σπιτι κλειστο?
-
καλυτερα εκει, παρα ..αλλου
το μη χειρον βελτιστο λεγανε οι παλιοι , και οι καιροι σημερα ειναι χαλεποι και οι αντρες δυσευρετοι
-
Τι να το κάνεις όμως και το ζόμπι στο σπίτι??? Αν είναι να είναι όλη τη μέρα μπροστά από το playstation, ζήτω που καήκαμε!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
καλυτερα εκει, παρα ..αλλουτο μη χειρον βελτιστο λεγανε οι παλιοι , και οι καιροι σημερα ειναι χαλεποι και οι αντρες δυσευρετοι
οι ανδρες ειναι δυσευρετοι? δηλαδη το αρσενικο γενος εχει εκλυψει, δηλαδη ειμαστε κατι σαν τις χελωνες καρετα-καρετα.
περιεργο γιατι στους δρομους βλεπω και ανδρες και γυναικες. δεν βλεπω μονο γυναικες και καθε π.χ.5 μηνες βλεπω και εναν ανδρα. -
Αντρες θελουμε διπλα μας! Οχι μωρα να μας γραφουν για τα παιχνιδια τους!
Ωριμαστε!!!!!!!!!!!! -
Ο χρήστης zambia έγραψε:
Ωριμαστε!!!!!!!!!!!!αχχχ τι ακουω και τι διαβαζω ο ανθρωπος.
οποιος παιζει παιχνιδια δεν ειναι μωρο. προσωπικα δεν παιζω παρα σπανια. ακομη, παλαιοτερα μονο αγορια παιζανε βίντεο γκέϊμς. τωρα οσο παει βλεπω ολο και περισσοτερες κοπελες να παιζουν. σαν το καπνισμα θα γινει και αυτο, καποια στιγμη ο πληθυσμος που ασχολειτε με τα παιχνιδια θα ειναι ανεξαρτητος της μεταβλητης φυλο.
και η 'ωριμοτητα' τι σχεση εχει με αυτο? δηλαδη οποιος δεν ασχολειτε συνεχεια μαζι σας ειναι ανωριμος? μην τα βαζουμε παντα ολα με βαση τις προσωπικες μας επιθυμιες και τα συμφεροντα μας. -
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
Ωριμαστε!!!!!!!!!!!!αχχχ τι ακουω και τι διαβαζω ο ανθρωπος.
οποιος παιζει παιχνιδια δεν ειναι μωρο. προσωπικα δεν παιζω παρα σπανια. ακομη, παλαιοτερα μονο αγορια παιζανε βίντεο γκέϊμς. τωρα οσο παει βλεπω ολο και περισσοτερες κοπελες να παιζουν. σαν το καπνισμα θα γινει και αυτο, καποια στιγμη ο πληθυσμος που ασχολειτε με τα παιχνιδια θα ειναι ανεξαρτητος της μεταβλητης φυλο.
και η 'ωριμοτητα' τι σχεση εχει με αυτο? δηλαδη οποιος δεν ασχολειτε συνεχεια μαζι σας ειναι ανωριμος? μην τα βαζουμε παντα ολα με βαση τις προσωπικες μας επιθυμιες και τα συμφεροντα μας.Εχεις υποψη σου ποσο εθιστικα ειναι αυτα τα μπλιμπλικια?????
-
Έχω τρανά παραδείγματα:
- Έναν φίλο μου που κολλάει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ με τις πασιέντζες στο PC (καθώς και με ό,τι σκουπίδι βλέπει στο Star, ασχέτως αν - κατά τα άλλα - μας το παίζει ποιοτικός).
- Την πωλήτρια στην κάβα 'Σιοπίδης' στο ισόγειο της πολυκατοικίας που μένω στη Λάρισα, η οποία με ένα ύφος περισπούδαστο και σοβαρό κάθεται ώρες ατελείωτες και... παίζει ΠΑΣΙΕΝΤΖΕΣ!!!
Εφηβικές ανησυχίες!Εσεις είχατε?...