-
Καλημέρα, ξέρετε site και forum για τεννις;;; Με ενδιαφέρει να το ψάξω λιγάκι (προπονουμε χαλαρα εδώ και ένα χρόνο) και θέλω να βρω βιβλιογραφία..
Θανκ γιου!
-
Καλημέρα, ξέρετε site και forum για τεννις;;; Με ενδιαφέρει να το ψάξω λιγάκι (προπονουμε χαλαρα εδώ και ένα χρόνο) και θέλω να βρω βιβλιογραφία..
Θανκ γιου!
-
Θανκ γιου!
-
Και κανένα γηπεδάκι δωρεάν αν ξέρει κανείς στα πέριξ Αμαρουσίου...
-
Δωρεάν γήπεδα υπάρχουν στο σταθμό του τραίνου στη Κηφισιά απο κάτω και στο κεφαλάρι δίπλα στο νεκροταφείο.
-
Στο Ηρακλειο ξερει κανεις τιποτα;
Εδω γελανε... -
Και εγώ θέλω να ασχοληθώ! πώς μαθαίνεις; ο εξοπλισμός;
και μάλιστα ξέρω πάρα πολύ κόσμο που όλο λέει να αρχίσει!!
στη μεταμόρφωση έχει γήπεδο πάνω από την αττική οδό, να είναι δωρεάν; -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Και εγώ θέλω να ασχοληθώ! πώς μαθαίνεις; ο εξοπλισμός;
και μάλιστα ξέρω πάρα πολύ κόσμο που όλο λέει να αρχίσει!!
στη μεταμόρφωση έχει γήπεδο πάνω από την αττική οδό, να είναι δωρεάν;Εχω βρει εδω και ενα χρονο ενα προγραμμα του δημου που μενω οπου εχει προπονησεις με προπονητρια, 2 φορες την εβδομαδα πολυ οικονομικό και πηγαίνω εκεί. Πλεον που έχουμε μάθει λίγο την τεχνική, πάμε και μόνοι μας και παίζουμε...
Κατα τη γνώμη μου χρείαζεται οπωσδήποτε να σου δείξει κάποιος που να ξέρει σωστα.. Είδα και έπαθα να μάθω να χτυπάω το ρεβέρ με τα 2 χέρια... (Με λίγα λόγια ότι μάθεις λάθος θα κάνεις καιρό να το ξεμάθεις.)
Από εξοπλισμό
Με 80-100 ευρώ παίρνεις καλή ρακετούλα και είσαι έτοιμος..
Παίρνεις και τα μπαλάκια και εισαι αρχηγός.Στο Δημο Παλλήνης, τα γήπεδα που εχει είναι 2, περιφραγμένα με τεραιν πλαστικό (αυτο το χρωματιστο) και ειναι δωρεαν (αρκεί να μην το πετύχεις ώρες που γίνονται μαθήματα)....
Αυτά...
Ξαναρωτάω εγώ τώρα
Κανα φόρουμ για τέννις υπάάάάάάάάρχει;;;;;; -
παιδια ειναι υπεροχο αθλημα,φυσικα αδικημενο στην ελλαδα,αξιζει περα για περα να μαθετε...παρτε δασκαλο για να μαθετε γιατι αλλιως θα μαθετε τα παντα λαθος...δεν εχει καμια σχεση με πινγκ πονγκ και ρακετες στη παραλια να ξερετε...δυστυχως για αθηνα δε ξερω πολλα αλλα ρωτηστε στον ομιλο αντισφαιρισης που εχετε κοντα σας...ασχοληθειτε,αξιζει!
-
να ξερετε επισης οτι αλλο η επιφανεια του γηπεδου ναναι τσιμεντο και αλλο ειδικη επιφανεια...καμια σχεση και για το παιχνιδι και για τα ποδια...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
να ξερετε επισης οτι αλλο η επιφανεια του γηπεδου ναναι τσιμεντο και αλλο ειδικη επιφανεια...καμια σχεση και για το παιχνιδι και για τα ποδια...εχετε παίξει σε χώμα;;;
-
δυστυχως οχι! στην αθηνα εχει απ'οτι θυμαμαι...αργο γηπεδο!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δυστυχως οχι! στην αθηνα εχει απ'οτι θυμαμαι...αργο γηπεδο!Δεν έχω παίξει ποτέ σε χώμα...
Παντως συμφωνώ. Και εγω το είχα παρεξηγήσει πολύ καποτε. Ωσπου πήγα και παρακολούθησα μια προπονηση και μετά κόλλησα το μικροβιο...
Πάντως ακόμα είμαι σε φάση να φτιάξω την τεχνική μου, η οποία είναι ψιλοάθλια..
Να φανταστείς έχω μέτριο drive ασχημο ρεβέρ... Ευτυχώς έχω καλό σερβίς και καλή αίσθηση της μπάλας στο γήπεδο...Με το πιγκ πογκ πραγματικα καμια σχεση. Στο πιγκ πογκ δουλεύεις πολύ καρπό, ενώ στο τέννις δουλεύεις ολοκληρο το χέρι (σαν σταθερή προέκταση της ρακέτας).
-
ξεκινα απο τα σκληρα καλα γηπεδα γιατι τα αργα γηπεδα θελουν τεχνικη καλη!
μαθε καλα φλατ χτυπηματα και μετα τοπ σπιν και σλαις, μπακχεντ εγω κανω με τα 2 χερια για περισσοτερη δυναμη!
ειναι απο τα αθληματα που πρεπει να σαι συγκεντρωμενος συνεχεια και δε πρεπει να σε ψαρωσει ο αντιπαλος με 1-2 ασους...επισης μπορεις να εφαρμοσεις τακτικη κουρασης του αντιπαλου και να τον κερδισεις χωριος να εισαι ο πιο ισχυρος!
οσοι μιλανε ασχημα για το τενις,δεν μπορουν να δωσουν σε γαιδαρο σανο...
-
αμα εισαι ψηλος,απλως εχεις καλυτερη αντιληψη χωρου...ειναι πολυ χρησιμο και συστηνεται απο γιατρους, plus παιζει ολος ο κοσμος εκτος απο το χωριο που μενουμε...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Και κανένα γηπεδάκι δωρεάν αν ξέρει κανείς στα πέριξ Αμαρουσίου...Στις εγκαταστάσεις Μανιού - δίπλα στου Ζηρίδη! Για τα παιδιά ήταν δωρεάν , για τους ενήλικες δεν ξέρω. Πάρε τηλ. στον Δήμο Αμαρουσίου
Πληροφορίες:
Αθλητικό Κέντρο
Κυπρίων Αγωνιστών και Αναξαγόρα
Τηλ. 210 6107650 - 651 -
Τεννις επαιζα μεχρι τα 13 μου σε ομιλο κανονικα(ΑΟΠΦ) και με συμμετοχη σε 3-4 τουρνουα με καλα αποτελεσματα
Το παρατησα λογω της αγαπης μου στο μπασκετ,αφου οι προπονησεις στον Πειραϊκο ηταν 3 φορες την εβδομαδα και επεφταν πανω σε αυτες του τεννις...
Εχω παιξει σε ολων των ειδων τα γηπεδα εκτος απο γρασιδι.
Οποιος θελει να παιξουμε,θα χαρω να κανονισουμε κατι..Εχω να παιξω αρκετα χρονια,αλλα η τεχνη δεν ξεχνιεται
Επισης αναζητω αντιπαλο για πινγκ πονγκ....Οποιος ενδιαφερεται θα χαρω επισης
Ρακετες: Εχω 2 prince για το τεννις-στην εποχη τους ηταν καταπληκτικες,αλλα τωρα σιγουρα υπαρχουν καλυτερες.
Στο ping pong εχω 4-5 ρακετες εκ των οποιων 2 sunflex ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ με το καλυτερο grip που εχω δει σε ρακετα ever.Εχω επισης 1 stigga(δεν με βολευει ομως) και 2 που τις εχω παρει απο Γερμανια.
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Στις εγκαταστάσεις Μανιού - δίπλα στου Ζηρίδη! Για τα παιδιά ήταν δωρεάν , για τους ενήλικες δεν ξέρω. Πάρε τηλ. στον Δήμο Αμαρουσίου
Πληροφορίες:
Αθλητικό Κέντρο
Τηλ. 210 6107650 - 651Αν λες για τα πολλα γηπεδα του τεννις κοντα στon κάθετο δρόμο πίσω από τα καρφούρ, μου είπαν ότι πληρώνεις....
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Στις εγκαταστάσεις Μανιού - δίπλα στου Ζηρίδη! Για τα παιδιά ήταν δωρεάν , για τους ενήλικες δεν ξέρω. Πάρε τηλ. στον Δήμο Αμαρουσίου
Πληροφορίες:
Αθλητικό Κέντρο
Τηλ. 210 6107650 - 651Αν λες για τα πολλα γηπεδα του τεννις κοντα στon κάθετο δρόμο πίσω από τα καρφούρ, μου είπαν ότι πληρώνεις....
Όχι. Μιλάω για τις εγκαταστάσεις που είναι και το κολυμβητήριο στο τέρμα της Σώρου. Τελικά στο site του Δήμου λέει δωρεάν.
http://www.maroussi2004.gr/ καθημερινή ζωή/ελευθερος χρόνος/ αθλητισμός
-
Θα μας τρελάνει ο Κύπριος!!!!
Ο Παγδατής/Βαγδάτης/Μπαγδάτης* παίζει αυτή τη στιγμή τον ημιτελικό του Australian Open απέναντι στον Ναλμπαντιάν (4) και πριν λίγο ισοφάρισε στα σετ 2-2
Ο Αργεντίνος προηγήθηκε 2-0 (6-3, 7-5) και ο Baghdatis εκμεταλλευόμενος το πολύ καλό σερβις του έκανε την αντεπίθεση και ισοφάρισε (3-6, 4-6)Το 5ο σετ αρχισε...
*: Ακόμα η ακριβής ονομασία του αναζητείται όπως του Πύρρου Δήμα στους Ολυμπιακούς της Βαρκελώνης όταν και λεγόταν Σπύρος Δήμας, Πύρρος Δήμου κλπ
Τέννις...info