-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Το λένε Sensodrive αλλά είναι MMT.Μην μπερδεύουμε το Marketing με το Εngineering
Και βέβαια και τα 2 κιβώτια είναι του ιδίου τύπου (δλδ έχουν τις ίδιες αρχές λειτουργίας)
-
το παιδι ειναι μηχανικος στη λαιον...θα το ξανατσεκαρω γιατι και εγω ηξερα οτι σαζμαν ειναι τογιοτα!
-
Ο χρήστης pskarm έγραψε:
το παιδι ειναι μηχανικος στη λαιον...θα το ξανατσεκαρω γιατι και εγω ηξερα οτι σαζμαν ειναι τογιοτα!Όπως θέλεις, αλλά... τσάμπα κόπος
-
Εδω και 2 μηνες εχω περιπου 15 AYGO στην κατοχη μου
Καταρχην το βρισκω πολυ ακριβο για αυτοκινητο πολεως.
Στα θετικα του ειναι η πρακτικοτητα και η ανεση μεταφορας 4 ατομων με την προυποθεση οτι δεν εχουν... αποσκευες Σαν κατασκευη νομιζω οτι ειναι πολυ καλη αν και γυναικουλιζει λιγω . Πολυ καλο το RADIO CD και ολα τα κουμπια στη κονσολα απο αποψη σχεδιασης. Πολυ ομορφο γινεται το εσωτερικο το βραδυ οταν αναβεις τα φωτα και φωτιζεται ολη η κεντρικη κονσολα.
Στα αρνητικα ειναι η θεση του στροφομετρου, προσωπικη αποψη παντα. Το πολυ κακο ανοιγμα του πορτ παγκαζ το οποιο αν και μπορει να χωρεσει μια μεσαιου μεγεθους βαλιτσα θα δυσκολευτει κανεις να τη βαλει. Επισης αν - χτυπα ξυλο - χρειαστει να αλλαξει προφυλακτηρα, ειδικα το μπροστινο, θα διαπιστωσει οτι λογω του μεγαλου μεγεθους του ποσο ακριβος ειναι. Θεωρω οτι για τοσο μικρο αμαξι δεν χρειαζοταν τοσο μεγαλοι προφυλακτηρες. -
Megane98hp εχει καλα κρατηματα στο δρομο? Απο καταναλωση εσυ τι βλεπεις?
-
Ο χρήστης karib έγραψε:
Megane98hp εχει καλα κρατηματα στο δρομο? Απο καταναλωση εσυ τι βλεπεις?Φιλε μου δεν μπορω να ξερω τί απαιτητεις εχεις στην οδηγηση. Το 1000αρι νομιζω οτι δεν εχει προβλημα για μεχρι 2 επιβατες αν προκειται για ταξιδακι. Στη πολη σιγουρα δεν το συζηταμε οτι ειναι πολυ καλο. Για καταναλωση παλι, μαλλον ικανοποιητικη θα ελεγα αλλα χωρις να εχω κανει μετρησεις.
Προσωπικα θα προτιμουσα Seicento. Δοκιμασμενη συνταγη. -
Μετά από 9 μήνες και 20000χλμ με το Αυγό σας παραθέτω κάποια σχόλια:
Κατ'αρχήν για τους ήδη κατόχους σας προτρέπω να φαρδύνετε λίγο τα ελαστικά σας για να δείτε τις πραγματικές δυνατότητες του αυτοκινήτου.Θα μου πείτε γιατί δεν το έχει κάνει ήδη ο κατασκευαστής; Για τον απλούστατο λόγο ότι θα καίει λίγι παραπάνω. Τα 4,6 λτ ανά 100 χλμ φαντάζουν όνειρο απατηλό μιας και η κοντινότερη τιμή σ'αυτό το αισιόδοξο ωούμερο είναι 6 λίτρα τα οποία σε απόλυτα νόυμερα σημαίνει με περίπου 40 ευρώ σούπερ αμόλυβδης (γεμάτο τεπόζιτο) διανύει από 480 χλμ -τέρμα γκάζι- εως 600 με οικονομική οδήγηση.
Ένα άλλο στοιχείο που κάνει καλή εντύπωση είναι οι συνθήκες διαβίωσης μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο θυμιζει άνετα αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας.Η ποιότητα κατασκευής είναι πάνω από τα δεδομένα της κατηγορίας μιας και δεν έχει τρίξει ποτέ το παραμικρό! Το τιμόνι του είναι σαφέστατο και κοντό ενώ ο λεβιές ταχυτήτων είναι πολύ συγκεκριμένος.
Το σέρβις των 17500 χλμ κοστίζει 100 ευρώ.
Και τώρα λίγα λόγια για το δικό μου Αυγό.
Έχουν τοποθετηθεί 15' ζαντες με λάστιχα 185\55 που σημαίνει ότι είναι πιο μακρύ και από το ήδη μακρύ κιβώτιο αλλά και πιο φαρδύ -επίτηδες-κατά 2 πόντους από το πρώτο YARIS . Παρ'όλα αυτά όμως τολμώ να πω πως σε στρίψιμο ξευτιλίζει ακόμα και αυτοκίνητα που φιμίζονται για αυτό τον παράγοντα.Ο χαρακτήρας του είναι ουδέτερος προς το υπερστροφικό παρά υποστροφικός.Επίσης με φίλο μπροστά στην Αττική οδό να μου κόβει τον αέρα έχει γράψει 195 χλμ -στοGPS- ενώ στο κοντέρ έγραφε κάτι παραπάνω από 170 μόλις στις 5500 στροφές (γμτ . εκεί επρεπε να πιάνει κόφτη το πολ'υστροφο μοτέρ του)
Αυτό που μου έχει κάνει κακή εντύπωση όμως είναι η ποιότητα βαφής.Το κόκκινο που έχω εγώ σε τρία σημεία λόγω πετραδακίων έχει φύγει το βερνίκι και λόγω του υδροδιάλυτου χρώματος ξεβάφει κιόλας.Τεςπα. Το αποτέλεσμα είναι η αγορά ακόμα δύο Αυγών στη εταιρία (ασημί 2πορτο και μαύρο 4πορτο) ωστε να αποφυγουμε και το μοναδικό μας παράπονο.
Για οιοιεσδήποτε πιο ειδικές απορίες στείλτε pm. -
ποιος ο λογος να βαζεις σουπερ αμολυβδη???
τεσπα, καλα χρυσα αυτα που μας ειπες αλλα μερικα μαλλον τα θεωρω υπερβολικα....
-
Μου ειπαν οτι κατασκευαζεται στην γαλλια(αυτο το ξερω) και μαλιστα στο ιδιο εργοστασιο με το peugeuot 106 και το citroen c1!!!
Και οτι για τον λογο αυτο δεν αξιζει να δωσει κανεις εξτρα χρηματα για την αγορα του aygo!
Αληθευει αυτο? -
Έχω την εντύπωση ότι όλα κατασκευάζονται στην Τσεχία...σε εργοστάσιο που χτίστηκε στο Κολιν ειδικά για τα τρίδυμα...
-
Ο χρήστης karib έγραψε:
Μου ειπαν οτι κατασκευαζεται στην γαλλια(αυτο το ξερω) και μαλιστα στο ιδιο εργοστασιο με το peugeuot 106 και το citroen c1!!!
Και οτι για τον λογο αυτο δεν αξιζει να δωσει κανεις εξτρα χρηματα για την αγορα του aygo!
Αληθευει αυτο?Και εμένα μου είπαν οτι σίγουρα πάλι κάποια βλακεία θα έβρισκες να ρωτησεις
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι όλα κατασκευάζονται στην Τσεχία...σε εργοστάσιο που χτίστηκε στο Κολιν ειδικά για τα τρίδυμα...Όχι στην Γαλλία κατασκευάζεται αφού το ξέρει σου λέει
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Αντιπαράθεσε λοιπόν τις δικές σου απόψεις για το αυτοκίνητο, για να κάνουμε σύγκριση. Λογικά για να κρίνεις πρέπει να το έχεις στη κατοχή σου ή να έχεις κάνει πολλά χιλιόμετρα με αυτό.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αντιπαράθεσε λοιπόν τις δικές σου απόψεις για το αυτοκίνητο, για να κάνουμε σύγκριση. Λογικά για να κρίνεις πρέπει να το έχεις στη κατοχή σου ή να έχεις κάνει πολλά χιλιόμετρα με αυτό.
μαλλον και εσυ γινεσαι υπερβολικος αλλα τεσπα θα απαντησω....
θυμιζει αυτοκινητο μεγαλυτερης κατηγοριας??? απο ποτε και γιατι?? με την λαμαρινα και τα μετρια πλαστικα να φαινονται μπροστα σου???
15αρα ζαντα??? why??? παμε να κερδισουμε προσφυση σε ενα αυτοκινητο πολης??
καλα , για την τελικη....... δεν ξερω, μου φαινονται πολλα αλλα και απο την αλλη : ποτε δεν ξερεις.
-
Άρα δε το έχεις οδηγήσει, απλά πιθανόν να το έχεις δει και να το έχεις μελετήσει εν στάση και σε όλα αυτά προσθέτουμε ότι διαβάζεις από τον ειδικό τύπο και να το αποτέλεσμα. Αλλά παρ΄ όλα αυτά έχεις άποψη.
Κατά τα άλλα εγώ γίνομαι υπερβολικός. Ok ότι πεις.Κάτι τελευταίο. Αν δεν έχεις ψυχραιμία, επιχειρήματα και συμπεριφορά μη απόλυτη (κοινώς φασίζουσα) καλύτερα να μην απαντάς.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Άρα δε το έχεις οδηγήσει, απλά πιθανόν να το έχεις δει και να το έχεις μελετήσει εν στάση και σε όλα αυτά προσθέτουμε ότι διαβάζεις από τον ειδικό τύπο και να το αποτέλεσμα. Αλλά παρ΄ όλα αυτά έχεις άποψη.
Κατά τα άλλα εγώ γίνομαι υπερβολικός. Ok ότι πεις.Κάτι τελευταίο. Αν δεν έχεις ψυχραιμία, επιχειρήματα και συμπεριφορά μη απόλυτη (κοινώς φασίζουσα) καλύτερα να μην απαντάς.
ρε καλε μου ανθρωπε , οδηγησα το 107..... το ιδιο πραγμα δεν ειναι???
για ονομα του θεου δηλαδη........ ΞΕΚΟΛΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ
και στην τελικη , ΤΙ ΣΚΑΤΑ ειπα που σε πηραξε??? πλακα κανουμε τωρα???
δεν σου απαντησα??? εχασα ψυχραιμια??? και που ηταν η απολυτη συμπεριφορα???μηπως δεν ξερουμε τι να πουμε και απλα λεμε για να λεμε???
-
Όταν μάθεις τρόπους και γίνεις άνθρωπος με ανάλογη συμπεριφορά συνεχίζουμε. Μέχρι τότε αντίο.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ποιος ο λογος να βαζεις σουπερ αμολυβδη???τεσπα, καλα χρυσα αυτα που μας ειπες αλλα μερικα μαλλον τα θεωρω υπερβολικα....
Ο λόγος που βάζεις super αμόλυβδη είναι προφανής. Για να στροφάρει κάτι τοις παραπάνω και για να βγάζει μεγαλύτερη αυτονομία,γεγονός που ισχύει σε όλα τα αυτοκίνητα της οικογένειας(aygo.c2vts.cherokee 2,5.isuzu trooper 3,5)
Από κει και πέρα οι 15αρες είναι αυτές που κάνουν αυτά τα υπερβολικά που λες. Και πίστεψέ με αν δεν υπήρχε αυτό το υπέρμακρο σανζμαν δεν θα μου έλεγες για αυτοκίνητο πόλης...
Πού ακούστηκε αυτοκίνητο πολης 1000ων κυβικών να έχει κόφτη τρίτης στα 150+ χλμ.... -
Toyota to rival Smart with Aygo in America
aygo.jpg
With DaimlerChrysler's Smart ForTwo scheduled to go on sale in the United States in early 2008, Toyota is wasting no time in readying a micro-car of its own for America. Designed to compete directly with the ForTwo, the 2008 Toyota Aygo will be the Japanese automaker's smallest U.S. offering to date, reports Edmunds. The two-seater will get a fresh look for 2008, with slightly more power — roughly 100 horsepower — for North America. An official unveiling is said to be planned for the Tokyo Motor Show next fall. *http://www.leftlanenews.com/2006/09/20/ ... n-america/
-
http://www.in.gr/auto/news/article.asp? ... tyID=42928
Σημερα ειδα το citroen c1. Λογω κακης εμπειριας με citroen, οταν αγορασα το aygo, απαξιουσα και να δω το citroen.
Σημερα ομως ειδα οτι ειναι ιδιο με το aygo, και προφανως σε καλυτερη τιμη.Λετε να πεταξα τα λεφτα μου αγοραζοντας το aygo?
Τελικα δεν αγορασα αξιοπιστια toyota αλλα οτι και να αγοραζα απο τα τριδυμα, θα ηταν το ιδιο?
TOYOTA AYGO