-
ενα κυματακι ή καννα απονερακι, και θα σου πω εγω πως το χαμογελο σου βγαινει...ξυνο εκει μεσα!!
krus: ασε ρε!!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
ενα κυματακι ή καννα απονερακι, και θα σου πω εγω πως το χαμογελο σου βγαινει...ξυνο εκει μεσα!!krus: ασε ρε!!
Sorry ρε Πετράν, αηδιάζω που το βλέπω... την υπογραφή σου την έκανα adblock!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
την υπογραφή σου την έκανα adblock! -
MITSUBISHI φυσικα
-
Παιδιά, επειδή το thread είναι φωτογραφικής φύσεως, προτείνω να χρησιμοποιούμε το imageshack ή putfile.com (ή οτιδήποτε παρόμοιο service τέλος πάντων) για να μη γίνονται βαριές οι σελίδες.
@krus: Ρε συ, όσο τη βλέπω, τόσο λιγότερο μου αρέσει τελικά. Η ΕΒ110 δε μου άρεσε ΠΟΤΕ και όσο πάει η Veyron τόσο μου τη θυμίζει...
@Petran: Λέμε και καμιά μαμακία να περνά η ώρα...
-
To Landwind ξεχάσατε! Είναι τόσο άσχημο και αναχρονιστικό, απορώ πως οι κουτόφραγκοι & νεόπλουτοι-wannabes (γιατί δεν είναι ανάγκη να ΕΙΣΑΙ νεόπλουτος για να το αγοράσεις - 15000ευρά) νομίζουν ότι αν το αγοράσουν θα ανέβει το prestige τους!
Αυτό το πράγμα είναι σαν αγροτικό μίξη με Station Waggon. -
Χωρις λογια...
-
Εγώ προτείνω να γράφετε σχόλια (ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗ παρακαλώ ) για να θάβετε τα οχήματα που σας κάνουν να ξερνάτε όταν τα βλέπετε στο δρόμο. Εξασκήστε λίγο και τις λογοτεχνικές σας ικανότητες! Χρησιμοποιείστε ό,τι παρομοιώσεις, περιφράσεις κλπ θέλετε. Πείτε, π.χ., ότι το εν λόγω κάρο μοιάζει με ανάποδη μπανιέρα (αυτό μπορεί να ειπωθεί για τις ανοιχτές Porsche 356 και για το ανοιχτό TT) ή κάτι ανάλογο.
Α! Να θυμάστε ότι μιλάτε για το πώς είναι ΑΠ'ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ το αμάξι! Ξεσπαθώστε!
-
Ο χρήστης fiestapower έγραψε:
To Landwind ξεχάσατε! Είναι τόσο άσχημο και αναχρονιστικό, απορώ πως οι κουτόφραγκοι & νεόπλουτοι-wannabes (γιατί δεν είναι ανάγκη να ΕΙΣΑΙ νεόπλουτος για να το αγοράσεις - 15000ευρά) νομίζουν ότι αν το αγοράσουν θα ανέβει το prestige τους!
Αυτό το πράγμα είναι σαν αγροτικό μίξη με Station Waggon.Ποια 15.000 ευρά ρε Γιώργο; 20.000 ευρά θα πάει και βλέπουμε! Στην πραγματικότητα είναι μαϊμούδεμα στο Opel Frontera, το οποίο με τη σειρά του ήταν ένα Isuzu Rodeo με άλλο σήμα, δηλαδή ένα αγροτικό με πίσω πόρτες επιβατών και μια υπερκατασκευή μεταλλική (εκεί που μέχρι τώρα βάζανε aftermarket πλαστικές...). Κι από παθητική ασφάλεια, τα είδατε...
http://www.autopress.gr/fnews/show.asp?ID=8873
Εννοείται πως η αισθητική του θυμίζει σχεδιάσεις ενδυμάτων που θα ταίριαζαν σε ταινία κλωτσοπατινάδας του Τζάκι Τσαν!
-
ISUZU VEHICROSS
-
Ρε SPITFIRE, γράψε κάνα σχόλιο που να πάρει!
-
FORD SCORPIO
-
Οι χρυσές ζάντες του Subaru δεν είναι πρόβλημα, εμένα ειδικά μου αρέσει ο συνδυασμός μπλε-χρυσό στα Scoobys.
To πρόβλημα είναι το το Impreza, μαζί με το καγκουρο - EVO έχουν κολλήσει στα ΄80s. Παρόλο που έιναι εξαιρετικά καλοστημένα-χρηστικά-αξιόπιστα-γρήγορα κλπ, μοιαζουν να γίνονται χειρότερα από facelift σε face lift, διότι αφήνουν ίδια και απαράλλαχτα την κυρίως σχεδιαστική φιλοσοφία (Αμάξωμα - πόρτες - τζάμια - όγκοι γενικότερα) και αλλάζουν περιφερεικά φανάρια-απλώστρες κλπ. σαν κλασσικά καγκουρεμένα γιαπωνέζικα.
Το αποτέλεσμα είναι αηδιαστικό σαν μύξα!
Αλλά το μεγαλύτερο έγκλημα δεν αναφέρθηκε!
Honda Civic TypeR EP facelift
Ένα από τα πιο προχωρημένα σχέδια της καλύτερης Ιαπωνικής αυτοκινητοβιομηχανίας καγκουρεύτηκε μέχρι αηδίας!!!!
Ελπίζω να το έχετε προσέξει από μόνοι σας και να μην χρειάζεται να το περιγράψω γιατί δεν το αντέχω ψυχολογικα (ήμουν ερωτευμένος με το EP pre facelift, και καταλαβαίνετε δράμα!)
-
Ssangyong Korando
Wannabe Wrangler (σιγά το πρότυπο! ) κορεάτικης κατασκευής, με αυστραλιανής έμπνευσης εμπρόσθια φλας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως μπουμερανγκ για παιχνίδι στην ύπαιθρο, όσο μακριά μπορεί να σε πάει δηλαδή. Το συγκεκριμένο (εργοστασιακό) bullbar ξεπροβάλει επιθετικά σαν χαυλιόδοντας θαλάσσιου ελέφαντα. Η συγκεκριμένη εμφάνιση μόνο συναισθήματα συμπόνοιας μπορεί να δημιουργήσει ('πως είναι έτσι το καημένο;¨)
Αν και η Kορέα έχει να δώσει πολλή τροφή στο παρόν thread, πάντα απορούσα αν το συγκεκριμένο αμάξι πούλησε καθόλου ακόμα κι εκεί.. -
Αν γινοντουσαν καλλιστεια για το πιο ασχημο αυτοκινητο ολων των εποχων, νομιζω οτι οι Ιαπωνες θα ειχαν 8 συμμετοχες στην τελικη 12αδα
-
μεγαλη εμπνευση....
-
GEELY HQ 1.0/1.3
Για να δούμε... Αχ, από πού να ξεκινήσω; Απ'το χρώμα που μου θυμίζει κάτι ανάμεσα σε λάχανο και μουχλιασμένη γραβιέρα; Απ'την απίστευτη μούρη-διασταύρωση μερσέντας C180 με μεγάλο Nissan των τελών της δεκαετίας του '80; Απ'το υπόλοιπο αμάξωμα-κακέκτυπο του τελευταίου Starlet; Μήπως απ'το εσωτερικό που μοιάζει σα να το σχεδίασε ένα ντουέτο αποτελούμενο από έναν τυφλό κι έναν πάσχοντα από αχρωματοψία; Ή μήπως να μην αρχίσω καν, γιατί δεν πρόκειται να τελειώσω ούτε μεθαύριο;
-
Ενα απο τα πιο πετυχημενα σχεδιαστηκα τμηματα σε αυτοκινητοβιομηχανια ειναι αυτος της Toyota...
xa xa xa xa
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
GEELY HQ 1.0/1.3
Για να δούμε... Αχ, από πού να ξεκινήσω; Απ'το χρώμα που μου θυμίζει κάτι ανάμεσα σε λάχανο και μουχλιασμένη γραβιέρα; Απ'την απίστευτη μούρη-διασταύρωση μερσέντας C180 με μεγάλο Nissan των τελών της δεκαετίας του '80; Απ'το υπόλοιπο αμάξωμα-κακέκτυπο του τελευταίου Starlet; Μήπως απ'το εσωτερικό που μοιάζει σα να το σχεδίασε ένα ντουέτο αποτελούμενο από έναν τυφλό κι έναν πάσχοντα από αχρωματοψία; Ή μήπως να μην αρχίσω καν, γιατί δεν πρόκειται να τελειώσω ούτε μεθαύριο;
ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ!!!! ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑUSTRALOMOBILE από τη μάνα του! Κρίμα που δεν έχει Lexus φανάρια!
-
Μαλλον ειναι οι ιδιοι που ειχαν σχεδιασει κι αυτη τη Celica
Mpliax
Design Disasters...