-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Φυσικά και σχολιάζω το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Δικαίωμά μου είναι. Από εκεί κι έπειτα, if you can't handle it, grow a thicker skin. Πολύ μη μου άπτου έχουμε γίνει πια.Λοιπον. Θα σου απαντησω ηρεμα, αν και απο οτι ειδα χαραμι θα παει. ΔΙΚΑΙΩΜΑ σου ειναι να μην σου αρεσει το αυτοκινητο. ΔΙΚΑΙΩΜΑ σου ειναι να το λες ελευθερα. ΔΙΚΑΙΩΜΑ σου ειναι να λες τους λόγους που δεν σου αρεσει. ΔΙΚΑΙΩΜΑ σου ειναι επισης να το χαρακτηριζεις οπως θες.
ΔΕΝ ειναι ομως δικαιωμα σου να με προσβάλεις εμενα που μου αρεσει, βαζοντας μου την ταμπελα ΚΑΓΚΟΥΡΟ για να το παιξεις εξυπνος. ΔΕΝ ειναι δικαιωμα σου να λες, αμα δεν σαρεσει το τοπικ πηγαινε αλλου, διοτι καταπατας το δικο μου δικαιωμα να διαβαζω και να σχολιαζω αυτα που ΔΕΝ μου αρεσουν. ΔΕΝ ειναι δικαιωμα σου δε να χαρακτηρίζεις τους ανθρωπους που θα δωσουν τα ωραια τους λεφτακια για να το πάρουν ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ με την αστεια δικαιολογια 'μα ξερεις πως θα το κάνουν?'. Κι εσυ που το ξέρεις? Με την ίδια λογική όλα τα αυτοκινητα ειναι καγκουράμαξα, γιατί σε όλα υπαρχουν ιδιοκτητες που θα τα κανουν καγκουρικα. Και αυτοι που δεν θα τα κανουν και απλα τους αρεσει?
Βεβαια ειναι δικαιωμα σου να μου βαζεις αστειες παροιμίες απλα και μόνο επειδη δεν σου αρεσε το σχόλιο μου επάνω στο δικο σου (συμφωνα με εσενα εχουμε δικαιωμα και οι δυο). Βεβαια θα μπορουσα να σου απαντησω κι εγω, αμα δεν σαρεσει skullone το σχολιο μου μην διαβαζεις το τοπικ και 'if you can't handle it, grow a thicker skin', που παρεπιπτοντως μου θυμιζει πολυ Γαβριηλ, το μονο που το λειπει ειναι ενα τετοιο ' '. Η άλλη οψη του ιδιου νομισματος.
Αυτα αγαπητε μου. Οσο για το πολυ μη μου απτου, εσυ μην μιλας καλυτερα, που εχεις 'ξεεντεριασει' την μιση Ελλαδα επειδη ειναι.. απαραδεκτοι, απαισιοι, δολοφονοι κλπ κλπ (στα ποστ βεβαια, ετσι? )
-
Jawohl, Fraulein Politikalkorrektpolizistin.
-
Και πιο σοβαρά τώρα: Αν ΕΣΥ ξέρεις ότι δεν είσαι καγκουρώ, γιατί νιώθεις ότι ο χαρακτηρισμός απευθύνεται σ'εσένα; Πού ξέρεις ότι μιλάω για σένα; Άσε που αυτό το σημείο που έπιασες ως 'απευθυνόμενο σ'εσένα' αφορούσε όσους τους άρεσε το Vel Satis (και χρειάστηκε να το αποσαφηνίσω περαιτέρω).
Αν λοιπόν εσύ ξέρεις ότι δεν είσαι καγκουρώ, τότε ο χαρακτηρισμός δεν απευθύνεται σ'εσένα. Αλλά ξέρεις, εδώ είναι το γελοίον του πράγματος: Οι γνήσιοι κάγκουρες ΠΟΤΕ δεν πειράζονται από κάτι τέτοια κείμενα, γιατί δεν θεωρούν τους εαυτούς τους κάγκουρες. Τους βλέπεις να σχολιάζουν τις καγκουριές άλλων και τα άσχετα αυτοκόλλητα, τα φωτιζόμενα πιτσιλιστήρια κλπ στο δικό τους χρέπι τα κάνουν γαργάρα.
Και, εν τέλει, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να γίνουμε πολιτικώς ορθοί ούτε να μπούμε σε καλούπια επειδή ο τάδε ή ο δείνα δε μας γουστάρει.
-
Jawohl, Fraulein Politikalkorrektpolizistin.ναι skugabrielone!
-
λοιπον τελικα σε αυτο το φορουμ πεφτει συχνα 'ξυλο'ετσι?καλο ειναι να μην λεμε διαφορα για τους κατοχους των αυτοκινητων που κατ'εμας ειναι καγκουρικα.απλα γιατι αυτος που το αγοραζει δεν σημαινει οτι απαραιτητα ειναι περισσοτερο καγκουρο απο οσο ειμαστε εμεις...το seat toledo πχ που προσωπικα θεωρω ασχημο μπορει να το οδηγησει οποιοσδηποτε,περισσοτερο η λιγοτερο καγκουρας...τωρα σχετικα με το σηματακι με το φιδι,θεωρω ,και ισχυει οπως αποδεικνυουν οι ανα τα χρονια διαγωνισμοι ομορφιας,οτι εχει βγαλει ενα και μοναδικο ασχημο αμαξι,την arna.εκτος αυτου τα υπολοιπα ειναι κατα γενικη ομολογια απο μια χαρα εως κοσμηματα...μην ξεχναμε παρελθον (disco volante,SZ αργοτερα),παρων(Brera) και μην αγνοουμε το μελλον(8c)...
-
Το Arna δεν ήταν καν Alfa Romeo... Ήταν ένα Datsun Cherry με μοτέρ boxer και σήμα Alfa Romeo. Ευτυχώς πήγε άπατο.
Αλλά εγώ το επαναλαμβάνω: έχουμε γίνει φλώροι (έχει λίγο κρύο και φωνάζουμε για... Σιβηρία. Έχει 35 βαθμούς το καλοκαίρι και λέμε... έχει καύσωνα) και μυγιάγγιχτοι. Είπε ο ένας αυτό για κάποιον άλλο και νομίζουμε ότι το'πε για μας. whatever.gif.
Έχουμε φτάσει πια στη δικτατορία της υποχονδροσύνης και του 'μη μου άπτου'. Προσωπικά, ποτέ δεν θα ήθελα να έχω φίλους που να φοβάμαι μην πω αυτό ή μην πω το άλλο γιατί θα μου ψήσουν το ψάρι στα χείλη και θα με πάρουν απ'τα μούτρα. Ακόμα περισσότερο δεν θα ήθελα τέτοια γυναίκα.
-
αποτυχημενη προσπαθεια αναβιωσης ενος ενδοξου παρελθοντος
-
Και, εν τέλει, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να γίνουμε πολιτικώς ορθοί ούτε να μπούμε σε καλούπια επειδή ο τάδε ή ο δείνα δε μας γουστάρει.Και το αντίστροφο.
-
Το μεν πίσω μέρος της και το εσωτερικό της είναι εξαιρετικό, για το μπροστινό έχω αντιρρήσεις... Από αρκετές γωνίες δε λέει. Ουσιαστικά, το μόνο χρώμα στο οποίο δείχνει καλή είναι το μαύρο.
Τουλάχιστον, άμα μπεις μέσα δεν θες να βγεις.
-
Το μεν πίσω μέρος της και το εσωτερικό της είναι εξαιρετικό, για το μπροστινό έχω αντιρρήσεις... Από αρκετές γωνίες δε λέει. Ουσιαστικά, το μόνο χρώμα στο οποίο δείχνει καλή είναι το μαύρο.Τουλάχιστον, άμα μπεις μέσα δεν θες να βγεις.
ναι το μαυρο το πενθιμο επειδη ειναι για κλαματα
-
Την ταινία 'Ο μισσισιπής καίγεται' την έχετε δεί? Αν ναί κάντε το τρυκ και φανταστείτε πως η Thesis είχε το σήμα της Ssangkyong.
Το πίσω μέρος είναι απο αδιάφορο εως άσχημο και το μπροστά απλώς αστείο. Για μπόνους το ενα με το άλλο δεν ταιριάζουν, το μπροστά μέρος μοιάζει σα να βγήκε απο μεγαλύτερο αυτοκίνητο.
Εξ'ίσου άσχημο για εμένα είνα και το Ypsilon.
-
Προσωπικά, ποτέ δεν θα ήθελα να έχω φίλους που να φοβάμαι μην πω αυτό ή μην πω το άλλο γιατί θα μου ψήσουν το ψάρι στα χείλη και θα με πάρουν απ'τα μούτρα. Ακόμα περισσότερο δεν θα ήθελα τέτοια γυναίκα.Μας στεναχωρεις τωρα...
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Διαφωνώ...
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Διαφωνώ...
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ αλλα ειμαι υποχρεωμενος να σου πω οτι εισαι καγουρας
-
Το Arna δεν ήταν καν Alfa Romeo... Ήταν ένα Datsun Cherry με μοτέρ boxer και σήμα Alfa Romeo. Ευτυχώς πήγε άπατο.το AR.N.A το αγοραζες απο την αλφα ρομεο αρα ηταν αλφα ρομεο..το cherry το αγοραζες απο τη nissan και ηταν datsun...
Αλλά εγώ το επαναλαμβάνω: έχουμε γίνει φλώροι (έχει λίγο κρύο και φωνάζουμε για... Σιβηρία. Έχει 35 βαθμούς το καλοκαίρι και λέμε... έχει καύσωνα) και μυγιάγγιχτοι. Είπε ο ένας αυτό για κάποιον άλλο και νομίζουμε ότι το'πε για μας. whatever.gif.
εδω ειναι γραπτος λογος και πολλα παρεξηγουνται...για αυτο και αρκετοι προσπαθουνε να υιοθετουνε ενα τροπο γραφης που δεν αφηνει πολλα περιθωρια παρεξηγησης...δεν σημαινει οτι ειναι φλωροι...δεν ξερεις δεν ξερουν,ας μετραμε τι λεμε...
Έχουμε φτάσει πια στη δικτατορία της υποχονδροσύνης και του 'μη μου άπτου'. Προσωπικά, ποτέ δεν θα ήθελα να έχω φίλους που να φοβάμαι μην πω αυτό ή μην πω το άλλο γιατί θα μου ψήσουν το ψάρι στα χείλη και θα με πάρουν απ'τα μούτρα. Ακόμα περισσότερο δεν θα ήθελα τέτοια γυναίκα.
δεν νομιζω να εχεις την ψευδαισθηση οτι επειδη αλλαξες 500γραπτες γραμμες με καποιους, ειναι φιλοι σου...δηλαδη καλα τωρα ειναι γραπτα,αν αυριο δεις εναν στο δρομο να οδηγαει velsatis η toledo,τι θα πας να του πεις?εισαι καγκουρι ρε φιλε που πηρες αυτο?κατα ποσο πιστευεις οτι θα ειναι φλωρος η μιγιαγγιχτος αυτο που θα του το πεις??
-
Διαφωνώ...
Κεφάκια στην εξεταστική ε; Είναι που χάσαμε το μάθημα, αλλιώς...
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Την ταινία 'Ο μισσισιπής καίγεται' την έχετε δεί? Αν ναί κάντε το τρυκ και φανταστείτε πως η Thesis είχε το σήμα της Ssangkyong.Το πίσω μέρος είναι απο αδιάφορο εως άσχημο και το μπροστά απλώς αστείο. Για μπόνους το ενα με το άλλο δεν ταιριάζουν, το μπροστά μέρος μοιάζει σα να βγήκε απο μεγαλύτερο αυτοκίνητο.
Εξ'ίσου άσχημο για εμένα είνα και το Ypsilon.
ου ρε κακόγουστε που δεν έχεις ιδέα από σχεδιασμό!
Αντίθετα τα Thesis & Y μ'αρέσουν σαν σχέδια (έσω-έξω) και ΜΟΝΟ!
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Διαφωνώ...
Κεφάκια στην εξεταστική ε; Είναι που χάσαμε το μάθημα, αλλιώς...
αλλιως δεν θα εβαζα τα χαμογελακια και τις γλωσσιτσες
-
Ξέρεις τώρα και εγώ χέστηκα...
Εγώ τα γουστάρω τα καγκουρώ.. έχετε δει ποτέ από κοντά; Είναι συμπαθέστατα... -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ξέρεις τώρα και εγώ χέστηκα...
Εγώ τα γουστάρω τα καγκουρώ.. έχετε δει ποτέ από κοντά; Είναι συμπαθέστατα...τσκ τσκ τσκ, το χιουμορ δεν το ξερεις μωρε ?
Design Disasters...