-
Σιγά μην στενοχωρηθώ. Η αναφορά στο 4/10 σχετίζεται με σχετικό poll-ευθυμογράφημα. Μια μανία που έχετε όμως μερικοί να προσωποποιείτε τις μάρκες.
-
Χμμμ πρέπει να έχεις δίκιο! Ο Jost Capito δεν είναι γάλλος αλλά αν θυμάμαι καλά είχε δουλέψει στο παρελθόν σε γαλλική αγωνιστική ομάδα!
Αλλά και οι Γάλλοι δεν πάνε πίσω στις μεταγραφές! Ο Mike Gascoyne προσελήφθη από την Renault (όταν ξαναμπήκε στην F1) για να την κάνει ομάδα!
-
Γίνεται αυθόρμητα από κάποιο σημείο και μετά. Βλέπεις ένα αυτοκίνητο, πόσο χαμηλωμένο ή καγκουρεμένο είναι, πώς κινείται στο δρόμο, και βγάζεις συμπέρασμα για τον οδηγό του.
-
Η ανάρτηση στο πρηγούμενο Astra δεν είχε εξελιχθεί από τη LOTUS ρε παιδιά;;;;;;;
-
Ο χρήστης fiestapower έγραψε:
Αλλά και οι Γάλλοι δεν πάνε πίσω στις μεταγραφές! Ο Mike Gascoyne προσελήφθη από την Renault (όταν ξαναμπήκε στην F1) για να την κάνει ομάδα!Κι έριξε το γνωστό σκατόξυλο στην αγαπημένη σου...
Καλά ρε υποκριτή, υποστηρίζεις ομάδα στη formula 1 που παίρνει μοτόρια από τη μεγαλύτερη χρεποβιομηχανία του πλανήτη;
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Η ανάρτηση στο πρηγούμενο Astra δεν είχε εξελιχθεί από τη LOTUS ρε παιδιά;;;;;;;Δεν το ξέρω αυτό! Το μόνο σίγουρο είναι ότι το προηγούμενο Astra, στην κορυφαία, coupe έκδοση, ήταν το πιο υποστροφικό, βαρετό, και αποστειρωμένο αμάξι της εποχής του.
ΜanosK, είναι να μην προσωποποιείς τις μάρκες?
Πρόσφατα βρέθηκα σε meeting του OPEL club στο Ηράκλειο Κρήτης.
Τα παλλικάρια συναγωνίζονταν σε καγκουριά ο ένας τον άλλον!
Το τι είδαν τα μάτια μου, ομοιάζει μόνο με Max Power Meeting (Η Saxomania club meeting!)
Άσε που οδηγούσαν πιο αργά και απο το ΘΑΝΑΤΟ!Ειδικά ήταν ένα παλλικάρι με Οpel Corsa Sedan full Καγκουρεμένο (Grose!!!) και αν άκουγες τι έλεγε...
Επιπλέον, ίσως δεν είναι στατιστικά σωστό, αλλά δεν έχω δει ποτέ σχεδόν ιδιοκτήτες νέων (προσθιοκίνητων) OPEL να τα στρίβουν... Ίσως και να τυχαίνει...
-
Το τι είδαν τα μάτια μου, ομοιάζει μόνο με Max Power Meeting (Η Saxomania club meeting!)
Άσε που οδηγούσαν πιο αργά και απο το ΘΑΝΑΤΟ!Ειδικά ήταν ένα παλλικάρι με Οpel Corsa Sedan full Καγκουρεμένο (Grose!!!) και αν άκουγες τι έλεγε...
Επιπλέον, ίσως δεν είναι στατιστικά σωστό, αλλά δεν έχω δει ποτέ σχεδόν ιδιοκτήτες νέων (προσθιοκίνητων) OPEL να τα στρίβουν... Ίσως και να τυχαίνει...
Νομίζω ότι γίνεσαι υπερβολικός φίλε.
-
Opel Corsa Sedan late 80's
To απόλυτο σίχαμα!
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Νομίζω ότι γίνεσαι υπερβολικός φίλε.
Oντως γίνομαι υπερβολικός, προσπαθώντας να δώσω εμφαση στην άποψη μου και να την κάνω πιο ....πικάντικη.
Και γνωρίζω καλά πως η προσωπική μου εμπειρία δεν είναι φυσικά η απόλυτη πραγματικότητα. Υπάρχουν συμπτώσεις και τα φαινόμενα πολλές φορές απατούν.
Απλά την αναφέρω προς σχολιασμό! -
Η ανάρτηση στο πρηγούμενο Astra δεν είχε εξελιχθεί από τη LOTUS ρε παιδιά;;;;;;;
Δεν το ξέρω αυτό! Το μόνο σίγουρο είναι ότι το προηγούμενο Astra, στην κορυφαία, coupe έκδοση, ήταν το πιο υποστροφικό, βαρετό, και αποστειρωμένο αμάξι της εποχής του.
Και όμως ισχύει. Το ίδιο ισχύει και για το καινούργιο Astra ΟPC το οποίο ( σύμφωνα με την Lotus ) στην Vauxhall εκδοχή του έχει ακόμα στησιμο διαφορετικό από το Opel προσαρμοσμένο στους...Αγγλικούς δρόμους.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Λοιπόν, πρώτα απ'όλα, ΟΛΕΣ είχαν μια τεράστια καγκουριά: ΧΡΥΣΕΣ ζάντες.
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
Σαν το clio williams, έτσι;
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
Xε χε! Σωστός!
Ο συνδυασμός Μπλε Subaru - Χρυσό όπως και μπλε σκούρο (Williams) - Χρυσό όπως και μπορντώ - χρυσό που έχω δει σε 106 GTi είναι πανέμορφος!
Bέβαια υπάρχουν και κιτς συνδυασμοί, αλλά σπάνια τους βλέπεις από αυτοκινητοβιομηχανίες!
-
.
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Νομίζω πως η έκδοση sedan το αδικεί λίγο.... Για δες και εδώ!!!!! Υπέροχο δεν είναι;H UBER-νεκροφόρα...
.
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
Μα ποτέ δε μου άρεσαν οι ζάντες αυτές ούτε στο Williams! Θα προτιμούσα λευκές ή το 'τετριμμένο' αλουμινί ή ανθρακί.
-
Ξεμειναμε απο ιδεες κ το ρι3αμε στο σχολιασμο?
Για τα TVR τι λετε? Δεν ειναι ακριβως design disasterς, εκκεντρικα ομως ειναι σιγουρα! -
Κάμποσα από αυτά (κυρίως των δεκαετιών '70 και '80) θα είχαν θέση εδώ...
-
Εδω να δειτε ομορφια.....
το Αθανατο αμερικανικο κιτς , ο ορισμος της εννοιας Αμερικανιά.
Αναρωτιεμαι για το πνευματικο επιπεδο, οχι αυτων που σχεδιασαν αυτα τα θαυματα (ισως ηταν υπο την επηρεια ναρκωτικων , αλκοολ, ή το λιγοτερο ειχαν παρει τιποτα ληγμενα), αλλα αυτων που αγορασαν τα αυτοκινητα αυτα....
Ford Continental.Σχεδιασμενο αποκλειστικα για Κουβανους Νταβαντζηδες του Μα'ι'αμι,Εμπορους ναρκωτικων του Μπρονξ και πλουσιους γελαδαρηδες του Τεξας.....
Cadillac seville.Θαυμαστε σχεδιαση πορτ μπαγκαζ.
Προφανως αυτος που το σχεδιασε ειχε παρει Lexotanil Ardan και Ηypnostedon μαζι, σε τεραστιες δοσεις ,τα οποια πρεπει να ειχαν ληξει τουλαχιστον μια δεκαετια....
Αυτοι που αγορασαν αυτο το εκτρωμα πρεπει να αγνοουν την εννοια καλαισθησια οπως και η συντριπτικη πλειοψηφια των συμπατριωτων τους αλλωστε -
Περί ορέξεως...
Έτσι αρέσουν τα αυτοκίνητα στις ΗΠΑ, μεγάλα, βαριά και 'διαστημικά'. Άλλο είναι επίσης το γούστο των Ασιατών, που στρογγυλεύουν τα πάντα.Δεν είναι ανεξήγητο, για καταναλωτικά προϊόντα μιλάμε. Εδώ έχουν γίνει έρευνες για το πως αρέσει το στήθος σε κάθε λαό. Οι ΗΠΑμερικάνοι το θέλουν μεγάλο και κάπως πιεσμένο, σαν donut χωρίς τρύπα ας πούμε, οι Βρετανοί μεγάλο αλλά σε σχήμα αχλαδιού κλπ κλπ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν είναι ανεξήγητο, για καταναλωτικά προϊόντα μιλάμε. Εδώ έχουν γίνει έρευνες για το πως αρέσει το στήθος σε κάθε λαό. Οι ΗΠΑμερικάνοι το θέλουν μεγάλο και κάπως πιεσμένο, σαν donut χωρίς τρύπα ας πούμε, οι Βρετανοί μεγάλο αλλά σε σχήμα αχλαδιού κλπ κλπ.
Για του κοτοπουλου μιλας;
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Εδω να δειτε ομορφια.....
το Αθανατο αμερικανικο κιτς , ο ορισμος της εννοιας Αμερικανιά.
Αναρωτιεμαι για το πνευματικο επιπεδο, οχι αυτων που σχεδιασαν αυτα τα θαυματα (ισως ηταν υπο την επηρεια ναρκωτικων , αλκοολ, ή το λιγοτερο ειχαν παρει τιποτα ληγμενα), αλλα αυτων που αγορασαν τα αυτοκινητα αυτα....
Ford Continental.Σχεδιασμενο αποκλειστικα για Κουβανους Νταβαντζηδες του Μα'ι'αμι,Εμπορους ναρκωτικων του Μπρονξ και πλουσιους γελαδαρηδες του Τεξας.....Βασικά λέγεται Lincoln Continental IV... Είχε χώρους για τέσσερεις επιβάτες (δυο κανονικού μεγέθους - μπροστά - και δυο πυγμαίους πίσω). Τα όργανα στο ταμπλώ ήταν σχεδιασμένα από τον οίκο Cartier ( ), ενώ φιλοδοξία της Ford ήταν με αυτό το αυτοκίνητο να χτυπήσει την δίθυρη έκδοση της Rolls-Royce Silver Shadow, πράγμα το οποίο εμπορικά κατάφερε, αφού το δικό της ήταν φθηνότερο και είχε πολύ περισσότερα gadgets.
Τα οβάλ παραθυράκια 'opera windows' στην πίσω κολώνα τα πρόσεξες;
Ή το εξόγκωμα στο πίσω καπώ... Όχι, δεν ήταν εκεί η ρεζέρβα.
Design Disasters...