-
Σημερα το μεσημερι εκανα κι εγω την παραγγελια μου!!!
1.4 TSI 160 DSG - Salsa Red - RCD-510 - Συναγερμος Plus
...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΜΟΝΗ !!! -
Ο χρήστης chrismk2 έγραψε:
...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΜΟΝΗ !!!Κόλαση Με το καλό να έρθει!
Πόσο καιρό θα περιμένεις; -
@Olympian
οχι ενα ταπεινο 14ρι ηταν με καποια εξτρα στον εξοπλισμο.Εξαλλου στα μοντελα test drive λογικα δε θα βαζουν dsg ή dcc.Παντως παιζει να οδηγησω το 2λιτρο ενος γνωστου και δεν μπορω να μαζεψω τα σαλια μου !
-
Moυ φαίνεται σε λίγο καιρό όπου και να γυρίσουμε το μάτι μας θα βλέπουμε sirocco στην Ελλάδα...ΛΟΛ
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΜΟΝΗ !!!Κόλαση Με το καλό να έρθει!
Πόσο καιρό θα περιμένεις;Σ'ευχαριστω πολυ.
Ελπιζω - και βασει αυτων που μου ειπανε - Μαρτιο να το εχω (μακαρι και νωριτερα!).ΥΓ:Εξαιρετικο το RCD-510 (6δισκο) ακομα και στην απλη εκδοση του χωρις το πακετο Dynaudio.
-
Η θηκη του 6δισκου που ειναι τοποθετημενη?
-
Παιρνει και τα 6 CDs απο το ιδιο slot στη μοναδα που βρισκεται στην κονσολα!
-
Ο χρήστης chrismk2 έγραψε:
...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΜΟΝΗ !!!Kαλωσήρθες στο club της αναμονής ...αντε να περνάει ο καιρός να μάθουμε εβδομάδα παραγωγής (σε ένα μήνα περίπου μου είπανε).
Πόσο σου κόστισε τελικά αν επιτρέπεται...;;;;
-
Πηρα Δωρο τον εργοατασιακο συναγερμο και προσθεσα RCD-510 (240€). Υπολογισε +140€ το κοκκινο χρωμα και εξοδα ταξινομισης και τελη κυκλοφοριας.
Αυτη η αναμονη θα μας φαει...
Ενα εχω να πω απο'δω και περα: Αναμονη=Υπομονη!Υ.Γ.: Να ευχαριστησω τον φιλο nteminio για τη βοηθεια του και την εξυπηρετικοτητα του!
-
Ακομα ενας ταλαιπωρος(εγω), μπήκε στην δυσκολη περιοδο της αναμονής!!!
scirocco 1.4 160hp
ασπρο με:-Ηλιοροφη
- σπορ πακετο
- interlagos 18'
- rcd 510
- bluetooth premium
- πακετου φωτισμου και πακετο καθρεπτων
- media in
το εχουν ίδιο με το δικο μου εξωτερικα σε αντιπροσωπια στη θεσσαλονικη!
θα βαλω καρεκλιτσα εξω στη τζαμαρια για να το κοιταω!Αλλα δε θα ερθει?... θα ερθει.... και αμα ερθει...!!!
-
Κι άλλα δυσάρεστα...μόλις με ειδοποίησαν οτι το 160 DSG μπαίνει στην παραγωγή τον Φλεβάρη.....άντε σιγά σιγά το πιάσαμε το Πάσχα....
Αυτό το σπορ πακέτο με προβληματίζει πολύ. Αξίζει κατα την γνώμη σας να το βάλω;;;;;;
Οι ζάντες Donnigton που περιλαμβάνει είναι καλύτερες από τις στάνταρ;Αχ άτιμη VW θα μας ξηλώσεις....
-
Ο χρήστης Panos Boutos έγραψε:
Ακομα ενας ταλαιπωρος(εγω), μπήκε στην δυσκολη περιοδο της αναμονής!!!scirocco 1.4 160hp
- σπορ πακετο
- interlagos 18'
- rcd 510
- bluetooth premium
- media in
θα βαλω καρεκλιτσα εξω στη τζαμαρια για να το κοιταω!Αλλα δε θα ερθει?... θα ερθει.... και αμα ερθει...!!!
Αφού λέγαμε ότι το sport packet δε μπαίνει στο 1,4 και εγώ από θεσσαλονίκη είμαι και που ρώτησα μου είπαν δε γίνετε. Που πήγες και έκλεισες να πάω και εγώ γιατί με ενδιαφέρει πολύ το σπορ πακέτο
-
Ο χρήστης ktsif έγραψε:
scirocco 1.4 160hp
- σπορ πακετο
- interlagos 18'
- rcd 510
- bluetooth premium
- media in
Αφού λέγαμε ότι το sport packet δε μπαίνει στο 1,4 και εγώ από θεσσαλονίκη είμαι και που ρώτησα μου είπαν δε γίνετε. Που πήγες και έκλεισες να πάω και εγώ γιατί με ενδιαφέρει πολύ το σπορ πακέτο
Πήρα στην δικιά μου αντιπροσωπεία και ρώτησα. Έχει έρθει εγκύκλιος και μπαίνει με 586 ευρώ.....ξηλωθείτεεεεεεεεεεεεεε
-
απο σημερα μπορει να μπει επισημα το σπορ πακετο αλλα με μεγαλο χρονο παραδοσησ.
-
Ο χρήστης dimz έγραψε:
απο σημερα μπορει να μπει επισημα το σπορ πακετο αλλα με μεγαλο χρονο παραδοσησ.Δηλαδή;;;; Γιατί αυτό δεν μου το διευκρίνησαν σήμερα. Το έκλεισα το Σάββατο μου είπαν η παραγωγή ξεκινάει Φλεβάρη επίσημα και άν είμαι απ τους πρώτους παράδοση μέσα στον Μάρτη. Με το σπόρ πακέτο δηλαδή πού θα πάει η παράδοση;;; για το καλοκαίρι;;;;;;
Φιλικά.... το ς είναι στο πλήκτρο W
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
scirocco 1.4 160hp
- σπορ πακετο
- interlagos 18'
- rcd 510
- bluetooth premium
- media in
Πήρα στην δικιά μου αντιπροσωπεία και ρώτησα. Έχει έρθει εγκύκλιος και μπαίνει με 586 ευρώ.....ξηλωθείτεεεεεεεεεεεεεε
€545.
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
scirocco 1.4 160hp
- σπορ πακετο
- interlagos 18'
- rcd 510
- bluetooth premium
- media in
€545.
ΠΟΥ;;;;;!!!! Γιατί μου είπαν 545 + 41 τέλος ταξινόμησης
-
Ωραιο το σπορ πακετο, με τα φοβερα καθισματα, τα αλουμινενια πενταλ και τις ζαντες του 2λιτρου και τα φιμε πισω, αλλα α μαυρος ουρανος ενω οπτικα δενει με το συνολο καλυτερα, δημιουργει μια κλειστοφοβικη διαθεση ακομα και με την οροφη...
-
το σπορ πακετο στο 1.4 περιλαμβανει οτι και στο 2.0;
νομιζω οτι το σπορ πακετο για το 1.4 περιλαμβανει μονο τα καθισματα με αλκανταρα και τις ζαντες donington στα 545 ευρω
διορθωστε με αν κανω λαθος -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
€545.ΠΟΥ;;;;;!!!! Γιατί μου είπαν 545 + 41 τέλος ταξινόμησης[/quote]
€545 είναι παντού. Ο κατάλογος είναι κοινός σε όλους. Το τέλος ταξινόμησης συμπεριλαμβάνεται σε όλες τις αναγραφόμενες τιμές (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει ο dimz). Ξαναπήγαινε και βαλ΄τους να σου δείξουν το online σύστημα που κάνουν τις παραγγελίες (όχι το αρχείο excel, το οποίο μπορεί να έχει πειραχθεί). Δεν αποκλείεται να σου έχουν βάλει καπέλο και στα υπόλοιπα...
Και μια και είμαι κι εγώ από Θεσσαλονίκη, ποια καλά παιδιά σου είπαν αυτό το €586;
VW Scirocco