-
Ρε παιδια τι άρπαζεστε με τις ερωτήσεις ; Νομίζω είναι θεμιτες και καθολα λογικές τι στιγμή που ματ έλεγε Πόσο σωστη επιλογη είναι και Πόσα σχέδια έχει για περαιτερω βελτίωση ...
Το μόνο θέμα είναι ο κακοκεφος και στριμμενος χαρακτήρας του βελλ όπως βγαίνει τουλάχιστον απο τις δημοσιεύσεις του...
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
Εμενα δε μου κανει εντυπωση ο λογος πωλησης σε τετοια αυτοκινητα.
κι ο dimster πουλαει εδω και ενα χρονο το γκολφ gti του γιατι δεν ειναι τοσο σπορ οσο θα περιμενε.
Αν εχεις την ανεση να αγοραζεις τετοια αυτοκινητα εχεις και την ανεση να τα σπρωξεις οποτε κρινεις οτι πρεπει...δηλαδη το ροκκο ρ δεν ειναι τελικως σπορ,επειδη αλλα θυμαμαι να ειπωνονται(εκτος κ αν λανθανω)?κ για καποιον που γνωριζει απο αυτοκινητα,του χρειαζεται 1 χρονος(η οσο ειναι τεσπα) για να καταλαβει οτι δεν ειναι τοσο σπορ(αν οντως δεν ειναι)?
Επειδη εχει 100 αλογα παραπανω και πιο σκληρα αμορτισερ απο το δικο σου, αυτο το κανει πιο σπορ?
-
Επειδή το κάνατε λάστιχο το θέμα και θα μου τον συγχύσετε πάλι τον Βελ ( ), οι λόγοι της πώλησης είναι άσχετοι με το αυτοκίνητο. Πάμε παρακάτω τώρα.
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
κι ο dimster πουλαει εδω και ενα χρονο το γκολφ gti του γιατι δεν ειναι τοσο σπορ οσο θα περιμενε.
Αν εχεις την ανεση να αγοραζεις τετοια αυτοκινητα εχεις και την ανεση να τα σπρωξεις οποτε κρινεις οτι πρεπει...δηλαδη το ροκκο ρ δεν ειναι τελικως σπορ,επειδη αλλα θυμαμαι να ειπωνονται(εκτος κ αν λανθανω)?κ για καποιον που γνωριζει απο αυτοκινητα,του χρειαζεται 1 χρονος(η οσο ειναι τεσπα) για να καταλαβει οτι δεν ειναι τοσο σπορ(αν οντως δεν ειναι)?
Επειδη εχει 100 αλογα παραπανω και πιο σκληρα αμορτισερ απο το δικο σου, αυτο το κανει πιο σπορ?
Ναι ... Μα ετσι δεν γινεται σε όλα τα μοντέλα?Παντα υπάρχει η απλή εκδοση και μετά στο ιδιο αυτοκινητο ακολουθουν εκδόσεις πιο σπορ οπως GT,GTI,R,ABARTH,RALLYE κλπ κλπ κλπ
Και δεν εχει μονο αναρτήσεις και 100 αλογα .. Βάλε ροπή, αλλα φρένα , αλλα εξωτερικά χαρακτηριστικά αλλα δεσίματα (αντιστρεπτικές, σινεμπλοκ) και αλλα πολλα
Κολλησατε ολοι για τι το πουλάει κλασικα για να κραξετε ,Πουλάνε τα VW τους γιατι ειναι προβληματικα και και και και -
Έχεις διαβάσει καμία δημοσίευση να δεις σε τι κλιμα ρωτάμε η απλα ήθελες να γράψεις την @@ρθα σου;
-
Ο χρήστης the_winner έγραψε:
Ναι ... Μα ετσι δεν γινεται σε όλα τα μοντέλα?Παντα υπάρχει η απλή εκδοση και μετά στο ιδιο αυτοκινητο ακολουθουν εκδόσεις πιο σπορ οπως GT,GTI,R,ABARTH,RALLYE κλπ κλπ κλπ
Και δεν εχει μονο αναρτήσεις και 100 αλογα .. Βάλε ροπή, αλλα φρένα , αλλα εξωτερικά χαρακτηριστικά αλλα δεσίματα (αντιστρεπτικές, σινεμπλοκ) και αλλα πολλα
Κολλησατε ολοι για τι το πουλάει κλασικα για να κραξετε ,Πουλάνε τα VW τους γιατι ειναι προβληματικα και και και καιαγαπητε μιλαω γενικοτερα πλεον, η δυναμικη συμπεριφορα του σιροκο ειναι ιδια ειτε ειναι 1.4 ειτε R.
Διαφωνεις με αυτο?
Η διαφορα κατα τη γνωμη μου σε σχεση με τα αλλα μοντελα, ειναι οτι το σιροκο απο τη βασικη του εκδοση θεωρειται σπορ.
Υποκειμενικα περισσοτερο σπορ για καποιους, ή λιγοτερο για αλλους.
Οποτε θελω να πω πως και η R δε διαφερει πολυ σε σπορ χαρακτηριστικα σε σχεση με την απλη. -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Κολλησατε ολοι για τι το πουλάει κλασικα για να κραξετε ,Πουλάνε τα VW τους γιατι ειναι προβληματικα και και και καιαγαπητε μιλαω γενικοτερα πλεον, η δυναμικη συμπεριφορα του σιροκο ειναι ιδια ειτε ειναι 1.4 ειτε R.
Διαφωνεις με αυτο?
Η διαφορα κατα τη γνωμη μου σε σχεση με τα αλλα μοντελα, ειναι οτι το σιροκο απο τη βασικη του εκδοση θεωρειται σπορ.
Υποκειμενικα περισσοτερο σπορ για καποιους, ή λιγοτερο για αλλους.
Οποτε θελω να πω πως και η R δε διαφερει πολυ σε σπορ χαρακτηριστικα σε σχεση με την απλη.Συμφωνω
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
δεν σου καθονται γκόμενες πλέον με το φαουβε?μπάαα, τουναντίον, με το ασημί Αουντι δεν έπιανα μια, τώρα έχω πάλι ίδιες δόξες με όσο είχα το Μιάτα... είναι καγκουροαυτοκίνητο και το λατρεύουν όλες!
μάλλιστα μια ηδονιζόταν στο πίσω κάθισμα απ΄το τρέμουλο και το μπάσο της εξάτμισης, 22 χρονών βέβαια...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Επειδή το κάνατε λάστιχο το θέμα και θα μου τον συγχύσετε πάλι τον Βελ ( ), οι λόγοι της πώλησης είναι άσχετοι με το αυτοκίνητο. Πάμε παρακάτω τώρα.αν δεν ικανοποιήσουν τον εγωισμό τους δεν πρόκειται να ηρεμίσουν... κρίνουν χωρίς να γνωρίζουν...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Ρε παιδια τι άρπαζεστε με τις ερωτήσεις ; Νομίζω είναι θεμιτες και καθολα λογικές τι στιγμή που ματ έλεγε Πόσο σωστη επιλογη είναι και Πόσα σχέδια έχει για περαιτερω βελτίωση ...Το μόνο θέμα είναι ο κακοκεφος και στριμμενος χαρακτήρας του βελλ όπως βγαίνει τουλάχιστον απο τις δημοσιεύσεις του...
κακόκεφος είμαι φορές, φαντάζομαι όπως και εσύ... στριμμένος δεν ξέρω αν είμαι, ιδιότροπος και απαιτητικός στους συνομιλητές μου είμαι σίγουρα και είναι δικαίωμά μου για να κρατάω το θεμιτό σε κάθε περίσταση συζήτησης επίπεδο. Οπότε και η δική σου παρεξήγηση του χαρακτήρα μου...
το γράφω και σε σένα προσωπικά, το αυτοκίνητο φεύγει, εάν καταφέρω να φύγει, για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με αυτό που είναι ούτε και με το ποιόν του χαρακτήρα μου...
ξεκόλλα... ή πάρε κανά τηλέφωνο να μιλήσουμε προσωπικά μήπως και κατανοήσεις...
-
Ο χρήστης the_winner έγραψε:
Κολλησατε ολοι για τι το πουλάει κλασικα για να κραξετε ,Πουλάνε τα VW τους γιατι ειναι προβληματικα και και και καιάμα δε βρούνε κακό λόγο σε αυτό δεν θα ικανοποιηθούν, πρέπει σονι και καλά να απαγοητεύτηκα από αυτό που είναι... ενώ οι γύρω μου κοντινοί άνθρωποι ξέρουν πολύ καλά πόσο το λατρεύω και πόσες φορές έχω πει ότι μετά το Makinnen είναι το μόνο αυτοκίνητο που μου προσέφερε τόση χαρά...
αλλά... υπάρχουν κι άλλα στην ζωή μας που δεν τα προβλέπουμε....
-
Mη μου πεις οτι πας για οικογενειακό...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Mη μου πεις οτι πας για οικογενειακό...Μηπως παε εσυ?
-
kalispera. exo scirocco 1600, me 55000 kl , edo kai kana oxtamino , otan patao gkazi , kanei diakopi to amaksi, anavosvini kitrino lampaki - piotita kaysaerioy , svini meta apo ligo to lampaki , kai an pao pano apo 160 kl , pali ta idia... stin arxi to ekane pou kai pou ---- tora omos - synexeia , kai stin mikri taxitita. evala xfes souper amolivi , mpas kai synelfi- tipota!!!! SOS!!!! ti kano ??????????????
-
Πούλα το και πάρε Golf.
-
Ο χρήστης n77 έγραψε:
kalispera. exo scirocco 1600, me 55000 kl , edo kai kana oxtamino , otan patao gkazi , kanei diakopi to amaksi, anavosvini kitrino lampaki - piotita kaysaerioy , svini meta apo ligo to lampaki , kai an pao pano apo 160 kl , pali ta idia... stin arxi to ekane pou kai pou ---- tora omos - synexeia , kai stin mikri taxitita. evala xfes souper amolivi , mpas kai synelfi- tipota!!!! SOS!!!! ti kano ??????????????To να πας σε συνεργείο και να συνδεθεί το αμάξι στο διαγνωστικό παίζει ως ενδεχόμενο;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
kalispera. exo scirocco 1600, me 55000 kl , edo kai kana oxtamino , otan patao gkazi , kanei diakopi to amaksi, anavosvini kitrino lampaki - piotita kaysaerioy , svini meta apo ligo to lampaki , kai an pao pano apo 160 kl , pali ta idia... stin arxi to ekane pou kai pou ---- tora omos - synexeia , kai stin mikri taxitita. evala xfes souper amolivi , mpas kai synelfi- tipota!!!! SOS!!!! ti kano ??????????????
To να πας σε συνεργείο και να συνδεθεί το αμάξι στο διαγνωστικό παίζει ως ενδεχόμενο;
Πως σου ήρθε αυτό τώρα;
-
Ο χρήστης n77 έγραψε:
kalispera. exo scirocco 16001600 κυβικά ή 1600 άλογα;
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
To να πας σε συνεργείο και να συνδεθεί το αμάξι στο διαγνωστικό παίζει ως ενδεχόμενο;
na pao, alla pistevo pos den fa vro lisi.... ellega mipos eixe kanenas to idio provlima kai vrike lisi ...
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
kalispera. exo scirocco 1600
1600 κυβικά ή 1600 άλογα;
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
κυβικά .... που να βρω τόςα άλογα....
VW Scirocco