-
Αν μπορεις να βαλεις το dynaudio,βαλ'το!Φυσικα και αξιζει το καθε ευρω του,δε το συζητω!Αλλη ποιοτητα ηχου,αν το ακουσεις θα καταλαβεις,καμια σχεση με το απλο κατα τη γνωμη μου αλλα και αυτο ειναι επαρκες μεχρι τη μεση της εντασης.Για μενα αλλο ενα εξτρα που αξιζει τα λεφτα του ειναι τα ξενον,αλλα οπως προειπωθηκε ειναι ακριβα,οπως και καθε εργοστασιακο ξενον.
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Αν μπορεις να βαλεις το dynaudio,βαλ'το!Φυσικα και αξιζει το καθε ευρω του,δε το συζητω!Αλλη ποιοτητα ηχου,αν το ακουσεις θα καταλαβεις,καμια σχεση με το απλο κατα τη γνωμη μου αλλα και αυτο ειναι επαρκες μεχρι τη μεση της εντασης.Για μενα αλλο ενα εξτρα που αξιζει τα λεφτα του ειναι τα ξενον,αλλα οπως προειπωθηκε ειναι ακριβα,οπως και καθε εργοστασιακο ξενον.Δεν μπορω να βρω πόσο ποσο χρεωνουνε το RCD 510 DYNAUDIO .
Αμα γνωριζει κανεις .
Το ParkPilot νομιζω 350€ -
Ο χρήστης dmeint έγραψε:
Αν μπορεις να βαλεις το dynaudio,βαλ'το!Φυσικα και αξιζει το καθε ευρω του,δε το συζητω!Αλλη ποιοτητα ηχου,αν το ακουσεις θα καταλαβεις,καμια σχεση με το απλο κατα τη γνωμη μου αλλα και αυτο ειναι επαρκες μεχρι τη μεση της εντασης.Για μενα αλλο ενα εξτρα που αξιζει τα λεφτα του ειναι τα ξενον,αλλα οπως προειπωθηκε ειναι ακριβα,οπως και καθε εργοστασιακο ξενον.
Δεν μπορω να βρω πόσο ποσο χρεωνουνε το RCD 510 DYNAUDIO .
Αμα γνωριζει κανεις .
Το ParkPilot νομιζω 350€Park pilot 465€ και Rcd 510 Dynaudio 755€...τιμες πριν τη μειωση του τελους ταξινομησης,τωρα δεν ξερω αν πιανει και αυτα η μειωση...
-
Τα πιάνει.
Park Pilot: €447
Dynaudio: €726Εάν δεν το έχεις παραγγείλει δεν σε βλέπω να προλαβάινεις την μέιωση.
-
Ευχαριστώ για τις υπέρ πολύτιμες συμβουλές σας νομίζω ότι έχω καταλήξει
Μαύρο 1.4 DSG 160ps 24.010€
-
RCD 510 dynaudio 755€
-
Park pilot 465€
-
Xenon 1.060€
** 26.290€** -
ισως τις 18αρες interlagos 425€
26.715 €
Θα περάσω από 3 αντιπροσωπίες σήμερα να δω πόσο θα μου κόψουν .
-
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Τα πιάνει.Park Pilot: €447
Dynaudio: €726Εάν δεν το έχεις παραγγείλει δεν σε βλέπω να προλαβάινεις την μέιωση.
Θα το παραγγείλω σημερα ή Σαββατο, αμα δεν προλαβω θα χασουμε ενα 1000κακι δυστυχως.
-
Ο χρήστης dmeint έγραψε:
Τα πιάνει.
Θα το παραγγείλω σημερα ή Σαββατο, αμα δεν προλαβω θα χασουμε ενα 1000κακι δυστυχως.
Στο λέω διότι παρήγγειλα την προηγούμενη εβδομάδα ένα παρόμοιο και μου είπαν στην καλύτερη 4 μήνες αλλά να υπολγίζω 6....
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Τα πιάνει.
Στο λέω διότι παρήγγειλα την προηγούμενη εβδομάδα ένα παρόμοιο και μου είπαν στην καλύτερη 4 μήνες αλλά να υπολγίζω 6....
Ναι καπου εκει υπολογιζω και εγω αλλά δυστυχως τωρα το αποφασισα , ισως ομως παρει παραταση το μετρο .
-
Παιδιά...νομίζω την επιλογή του άσπρου στο 'δημοψήφισμα' πιο πάνω, την αβαντάρισε η διαφήμιση... και να πώ την αλήθεια και εγώ αυτό έχω ψηφίσει, είδα όμως εχτές ένα ανθρακί στην περιοχή του Αγ.Δημητρίου (Καλαμάκι) με μάλλον 18' ζάντες και μου έπεσε η γλώσσα στο πάτωμα Ηταν πραγματι πολύ όμορφο...
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Παιδιά...νομίζω την επιλογή του άσπρου στο 'δημοψήφισμα' πιο πάνω, την αβαντάρισε η διαφήμιση... και να πώ την αλήθεια και εγώ αυτό έχω ψηφίσει, είδα όμως εχτές ένα ανθρακί στην περιοχή του Αγ.Δημητρίου (Καλαμάκι) με μάλλον 18' ζάντες και μου έπεσε η γλώσσα στο πάτωμα Ηταν πραγματι πολύ όμορφο...Ανθρακι ε , μην με βαζεις σε σκεψεις .
Νομιζα οτι μετα το Λευκο , το Μαυρο ειναι το πιο ωραιο ( και ευκολοπουλητο αργοτερα) . -
Ο χρήστης dmeint έγραψε:
Παιδιά...νομίζω την επιλογή του άσπρου στο 'δημοψήφισμα' πιο πάνω, την αβαντάρισε η διαφήμιση... και να πώ την αλήθεια και εγώ αυτό έχω ψηφίσει, είδα όμως εχτές ένα ανθρακί στην περιοχή του Αγ.Δημητρίου (Καλαμάκι) με μάλλον 18' ζάντες και μου έπεσε η γλώσσα στο πάτωμα Ηταν πραγματι πολύ όμορφο...
Ανθρακι ε , μην με βαζεις σε σκεψεις .
Νομιζα οτι μετα το Λευκο , το Μαυρο ειναι το πιο ωραιο ( και ευκολοπουλητο αργοτερα) .Γούστα είναι αυτά...αλλά δες και το ανθρακί... του πάει πάρα πολύ! Κάνει τρομερές αντιθέσεις με τα φωτιστικά σώματα,αλλά και με τα φιμέ τζάμια (πρέπει να είχε βάλει μεμβράνες ο τύπος)
-
Ο χρήστης dmeint έγραψε:
Ανθρακι ε , μην με βαζεις σε σκεψεις .
Νομιζα οτι μετα το Λευκο , το Μαυρο ειναι το πιο ωραιο ( και ευκολοπουλητο αργοτερα) .Τσεκαρε και το καφε σκουρο, εχω δει προσφατα ενα σε εκθεση στην Αγ Παρασκευη, επειδη και εγω σκεφτομουν για μαυρο, αλλα οταν το ειδα απο κοντα δεν τρελαθηκα (αν και το μαυρο γενικα ειναι το αγαπημενο μου χρωμα) και μου φανηκε οτι κρυβει αρκετα τις γραμμες του.
Το καφε αν και πολυ σκουρο φαινεται αρκετα sic, τις κρυβει λιγοτερο, και τη νυχτα μπερδευει ευκολα με μαυρο αν δεν φωτιζεται! -
ενα μαυρο εχω στη γειτονιά.. το βλέπω καθημερινά δλδ.. δε του παει καθόλου.. το μικραίνει υπερ το δεον..αντιθετα το μπλε είναι αρκετα καλο..
-
Enough said.
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Παιδιά...νομίζω την επιλογή του άσπρου στο 'δημοψήφισμα' πιο πάνω, την αβαντάρισε η διαφήμιση... και να πώ την αλήθεια και εγώ αυτό έχω ψηφίσει, είδα όμως εχτές ένα ανθρακί στην περιοχή του Αγ.Δημητρίου (Καλαμάκι) με μάλλον 18' ζάντες και μου έπεσε η γλώσσα στο πάτωμα Ηταν πραγματι πολύ όμορφο...Ανθρακί έχω ψηφίσει .
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Ανθρακί έχω ψηφίσει .
Σοβαρό, για όλες τις περιστάσεις, δε φαίνονται γρατσουνιες - βρωμιές και οι ανακλάσεις - φωτισμοί το αναδεικνύουν πιο πολύ. Αυτό και το ασημί, αλλά το ασημί έχει γίνει πολύ σούπα.
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Ανθρακί έχω ψηφίσει .
Σοβαρό, για όλες τις περιστάσεις, δε φαίνονται γρατσουνιες - βρωμιές και οι ανακλάσεις - φωτισμοί το αναδεικνύουν πιο πολύ. Αυτό και το ασημί, αλλά το ασημί έχει γίνει πολύ σούπα.
+10!
Οταν το είδα, ήταν παρκαρισμένο κάτω από λάμπα, και ήταν 9 το βράδυ... δεν μπορείτε να φανταστείτε πως έδειχναν οι γραμμές του! Δεν είμαι 'φαν' της VW, αλλά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο μου αρέσει με τα 1000! -
ειμαι απο τους λιγους που το περιμενουν σε ασημι, αλλα ειδα ζωντανο το πρασινο (λαχανι πιο πολυ εκανε) στην αντιπροσωπια και εμεινα! πραγματικα το πιο ταιριαστο χρωμα-απλως ξεχωριζεις παρα, μα παρα πολυ-
-
Ο χρήστης dmeint έγραψε:
Ευχαριστώ για τις υπέρ πολύτιμες συμβουλές σας νομίζω ότι έχω καταλήξειΜαύρο 1.4 DSG 160ps 24.010€
-
RCD 510 dynaudio 755€
-
Park pilot 465€
-
Xenon 1.060€
** 26.290€** -
ισως τις 18αρες interlagos 425€
26.715 €
Θα περάσω από 3 αντιπροσωπίες σήμερα να δω πόσο θα μου κόψουν .
Πηγα σε 3 αντιπροσωπιες και το συνολο των παραπανω (σε ασπρο χρωμα τελικα) βγαινει περιπου μαζι με πινακες και τελη 27.200€
Ο 1ος μου το δινει 26.500€ + συναγερμο Μeta + -10% στα service για παντα
O 2oς μου το δινει 26.300€ ( μου πρότείνε με 1.200€ αναβαθμιση σε 210ps)
Ο 3ος μου το δινει 26.800€ ή δωρο το Park PilotΤο οτι θα πληρωσω μετρητοις δεν τους συγκινει και πολυ , θα περασω το Σαββατο απο 1-2 ακόμα να δω .
Παντως την μειωση του φόρου δεν την προλαβαινω εκτος και αν παρει παραταση και ισως θυσιασω τα xenon .
-
-
Ο δεύτερος αποκλείεται επειδή είναι απατεώνας.
Τελικά σε όλους τους 'ιταλόφιλους' αρέσει το Scirocco σε μπλέ...;
VW Scirocco