-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Φιλε jntaras,
Καλοριζικο!
Απλα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!
Ανυπομονω να το δω κι απο κοντα.Nαι ρε Chris!Oταν ανεβεις παρε τηλ!Σε ευχαριστω!
Καλορίζικο jntaras!!!!
Σου εύχομαι να πηγαίνεις στο συνεργείο μόνο για τα service του και τπτ άλλο!!!
Μιλάμε με έχεις πορώσει! Btw με πηραν χθες από την αντιπροσωπεία και δε το άκουσα το τηλέφωνο!! Ελεος...Φαντάζομαι με πήραν για τα ευχάριστα! Δε μπορώ να περιμένω!! Ειμαι και με τρελό πυρετό, αλλά αν μου πουν οτι ήρθε θα φύγω μπουσουλώντας!!Για το beeper που ανέφερες το προγραμματίζεις από το trip computer?
Άντε και πάλι καλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα! Τα σπάει το χρωματάκι
-
jntara τι κινητηρα εχεις??
-
Μπράβο jntaras που τόλμησες με μη συμβατικό χρώμα, του πάει πολύ! Καλοτάξιδο! Θα σε περιμένω να ανοίξουμε μια όταν φτιαχτεί η μίτο μου (εκτός αν είσαι δίλιτρος, τότε θα σφυρίζω αδιάφορα )
-
-
τελικα δν ειναι τοσο ασχημες οι ντονιγκτον.... εχει κανεις φωτο απο το λευκο με ντονινγτον χωρις τα αυτοκολλητα να το δω καλυτερα???
jntaras τελειες οι φωτο.....
-
Ο χρήστης scirocco123 έγραψε:
τελικα δν ειναι τοσο ασχημες οι ντονιγκτον.... εχει κανεις φωτο απο το λευκο με ντονινγτον χωρις τα αυτοκολλητα να το δω καλυτερα???Αν βοηθάνε, απο το νετ.
(Απο το zougla.gr)
και
-
ευχαριστω
-
Γιάννη, κατάλαβες τώρα γιατί όσοι το παίρνουν δεν ξαναγράφουν εδώ; Δεν προλαβαινουν.
Φοβερό το πράσινο τελικά, πάρα πολύ καλή επιλογή, ιδίως σε συνδυασμό με τα xenon. Κορυφαία, δεν το συζητάω, άσε τους κάγκουρες να βάζουν τις μαϊμούδες.Θέλω κι εγώ να το δω από κοντά!!!
-
Παίδες αύριο δίνω και εγώ την προκαταβολή για το δικό μου...
160 hp, λευκό, ηλιορογή, με sport packet, cruise control και έλεγχο πίεσης ελαστικών.
Του έκανα και test drive to Σάββατο. Από κράτημα δεν κατάλαβα πολλά γιατί το έβγαλα μόνο στην έθνικη. Φοβερό σε δύναμη από χαμηλά, χωρίς να σου φαίνεται πουθενά ξέσπασμα. Απλά ξαφνικά κάποια στιγμή έχεις φτάσει 180 και λες 'ωχ κάπου εδώ να σταματήσω καλύτερα'. Επίσης τα φρένα του καταπληκτικά...Λοιπόν και ένα αρνητικό... Το αυτοκίνητο του test drive είχε ηλιοροφή η οποία μετά τα 100 κάνει θόρυβο σα να μπάζει αέρα. Όπως είδατε και παραπάνω εγώ με ηλιοροφή το παρήγγειλα γιατί ο θόρυβος δεν είναι τόσο πολύς που να μην καλύπτεται από τα 8 ηχεία του αυτοκινήτου. Όμως χωρίς αυτά ακούγεται σαφώς. Και περισσότερο από όλα με προβληματίζει το γεγονός ότι μόνο σε ένα βιντεάκι του top gear αν δεν κάνω λάθος, λένε κάτι αρνητικό για την ηλιοροφή, ενώ κανένας έλληνας δημοσιογράφος δεν το έχει αναφέρει. Αναρωτιέμαι πόσα έχουν πάρει, γιατί σίγουρα δεν είμαι εγώ ο ευερέθιστος. Ο θόρυβος είναι σαφής και ενοχλητικός και δεν γίνεται να μην το έχουν παρατηρήσει και απλά το αναφέρω γιατί μου τη σπάει που δεν το γράφουν επειδή προφανώς τα έχουν πάρει...
Επίσης μετά τα 140 ακούγεται ελάχιστος θόρυβος και από τους καθρέφτες αλλά αυτό είναι φυσιολογικό και το έχω παρατηρήσει και σε άλλα αυτοκίνητα... -
Σχεδον off topic αυτο που θα πω αλλα αφορα το sciroccoclub.gr...εκανα εγγραφη σημερα το πρωι περιπου στο forum και ακομη δεν μου εχει ερθει το αναλογο email - συνδεσμος για να ενεργοποιηθει ο λογαριασμος μου...ξερετε κατι περισσοτερο?
-
Ο χρήστης Stergios 7K έγραψε:
Σχεδον off topic αυτο που θα πω αλλα αφορα το sciroccoclub.gr...εκανα εγγραφη σημερα το πρωι περιπου στο forum και ακομη δεν μου εχει ερθει το αναλογο email - συνδεσμος για να ενεργοποιηθει ο λογαριασμος μου...ξερετε κατι περισσοτερο?Ναι σε banάρισαν επειδή είσαι alfista
-
Ο χρήστης stratosphere έγραψε:
160 hp, λευκό, ηλιορογή, με sport packet, cruise control και έλεγχο πίεσης ελαστικών.
Του έκανα και test drive to Σάββατο. Από κράτημα δεν κατάλαβα πολλά γιατί το έβγαλα μόνο στην έθνικη. Φοβερό σε δύναμη από χαμηλά, χωρίς να σου φαίνεται πουθενά ξέσπασμα. Απλά ξαφνικά κάποια στιγμή έχεις φτάσει 180 και λες 'ωχ κάπου εδώ να σταματήσω καλύτερα'. Επίσης τα φρένα του καταπληκτικά...Λοιπόν και ένα αρνητικό... Το αυτοκίνητο του test drive είχε ηλιοροφή η οποία μετά τα 100 κάνει θόρυβο σα να μπάζει αέρα. Όπως είδατε και παραπάνω εγώ με ηλιοροφή το παρήγγειλα γιατί ο θόρυβος δεν είναι τόσο πολύς που να μην καλύπτεται από τα 8 ηχεία του αυτοκινήτου. Όμως χωρίς αυτά ακούγεται σαφώς. Και περισσότερο από όλα με προβληματίζει το γεγονός ότι μόνο σε ένα βιντεάκι του top gear αν δεν κάνω λάθος, λένε κάτι αρνητικό για την ηλιοροφή, ενώ κανένας έλληνας δημοσιογράφος δεν το έχει αναφέρει. Αναρωτιέμαι πόσα έχουν πάρει, γιατί σίγουρα δεν είμαι εγώ ο ευερέθιστος. Ο θόρυβος είναι σαφής και ενοχλητικός και δεν γίνεται να μην το έχουν παρατηρήσει και απλά το αναφέρω γιατί μου τη σπάει που δεν το γράφουν επειδή προφανώς τα έχουν πάρει...
Επίσης μετά τα 140 ακούγεται ελάχιστος θόρυβος και από τους καθρέφτες αλλά αυτό είναι φυσιολογικό και το έχω παρατηρήσει και σε άλλα αυτοκίνητα...Περίεργο αυτό που λες. Εγώ δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο στο test drive που έκανα. Επίσης, έχε υπόψη σου πως το Top Gear είναι ψυχαγωγική εκπομπή, κάτι σαν τα δικά μας μεσημεριανάδικα αλλά με αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Σχεδον off topic αυτο που θα πω αλλα αφορα το sciroccoclub.gr...εκανα εγγραφη σημερα το πρωι περιπου στο forum και ακομη δεν μου εχει ερθει το αναλογο email - συνδεσμος για να ενεργοποιηθει ο λογαριασμος μου...ξερετε κατι περισσοτερο?
Ναι σε banάρισαν επειδή είσαι alfista
Δεν νομιζω να εχει σχεση αυτο...ξερω γω...?Ουτως η αλλως με αλλο ονομα εκανα εγγραφη...
Μπορει να ειμαι alfistas, αλλα παλι, κατοχος scirocco θα ειμαι σε λιγο καιρο... -
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Επίσης μετά τα 140 ακούγεται ελάχιστος θόρυβος και από τους καθρέφτες αλλά αυτό είναι φυσιολογικό και το έχω παρατηρήσει και σε άλλα αυτοκίνητα...Περίεργο αυτό που λες. Εγώ δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο στο test drive που έκανα. Επίσης, έχε υπόψη σου πως το Top Gear είναι ψυχαγωγική εκπομπή, κάτι σαν τα δικά μας μεσημεριανάδικα αλλά με αυτοκίνητα.
δε θυμαμαι μεν το σχολιο για την οροφη αλλα τι σχεση εχει αυτο με την εκπομπη? δηλαδη αν η οροφη κανει θορυβο παραπανω αποτι πρεπει να μην ειπωθει η θα πρεπει να ρθει ο setright για να γινει δεδομενο?
-
Από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια όμως...
-
Σχεδον off topic αυτο που θα πω αλλα αφορα το sciroccoclub.gr...εκανα εγγραφη σημερα το πρωι περιπου στο forum και ακομη δεν μου εχει ερθει το αναλογο email - συνδεσμος για να ενεργοποιηθει ο λογαριασμος μου...ξερετε κατι περισσοτερο?Μερικές φορές καθυστερεί. Είδες και στον φάκελο spam σου μήπως κατέληξε εκεί;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Μερικές φορές καθυστερεί. Είδες και στον φάκελο spam σου μήπως κατέληξε εκεί;
Aυτο δεν το ειχα σκεφτει να πω την αληθεια...και οντως ηταν εκει!
Οκ, ενεργοποιηθηκε τωρα, σ'ευχαριστω πολυ φιλε μου! -
Ναι σε banάρισαν επειδή είσαι alfista
Δεν νομιζω να εχει σχεση αυτο...ξερω γω...?Ουτως η αλλως με αλλο ονομα εκανα εγγραφη...
Μπορει να ειμαι alfistas, αλλα παλι, κατοχος scirocco θα ειμαι σε λιγο καιρο...Ωχ ωχ!! Μη λες τέτοια μπροστά στον Busso...
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Καλά, απροβλημάτηστα, τρελιάρικα χιλιόμετρα Γιάννη με το μαρουλάκι σου!!ΥΓ: Άκου και Rage Against the Machine, ταιριάζει, αλλά μάλλον θα φτάνεις γρήγορα στο beeper
Σε ευχαριστω ddl449...θα το δοκιμασω
Καλορίζικο jntaras!!!!
Σου εύχομαι να πηγαίνεις στο συνεργείο μόνο για τα service του και τπτ άλλο!!!
Μιλάμε με έχεις πορώσει! Btw με πηραν χθες από την αντιπροσωπεία και δε το άκουσα το τηλέφωνο!! Ελεος...Φαντάζομαι με πήραν για τα ευχάριστα! Δε μπορώ να περιμένω!! Ειμαι και με τρελό πυρετό, αλλά αν μου πουν οτι ήρθε θα φύγω μπουσουλώντας!!Για το beeper που ανέφερες το προγραμματίζεις από το trip computer?
Άντε και πάλι καλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα! Τα σπάει το χρωματάκι
Αντε με το καλο και εσυ ρε Δον Βιτο Μπουσουλωντας θα πας ρε,στο λεω εγω!Ναι απο κει ενεργοποιεις το beeper!
jntara τι κινητηρα εχεις??
Τσι 160...πονουσα στην ιδεα εκδοσης 2λιτρου με 265...
Μπράβο jntaras που τόλμησες με μη συμβατικό χρώμα, του πάει πολύ! Καλοτάξιδο! Θα σε περιμένω να ανοίξουμε μια όταν φτιαχτεί η μίτο μου (εκτός αν είσαι δίλιτρος, τότε θα σφυρίζω αδιάφορα )
Σε ευχαριστω...ο τολμων νικα λεει ο σοφος λαος...Προς το παρον το στρωνω ευλαβικα,λυπαμαι καθε ειδους σκισιμο.........προς το παρον παντα
Γιάννη, κατάλαβες τώρα γιατί όσοι το παίρνουν δεν ξαναγράφουν εδώ; Δεν προλαβαινουν.
Φοβερό το πράσινο τελικά, πάρα πολύ καλή επιλογή, ιδίως σε συνδυασμό με τα xenon. Κορυφαία, δεν το συζητάω, άσε τους κάγκουρες να βάζουν τις μαϊμούδες.Θέλω κι εγώ να το δω από κοντά!!!
...Ετσι ειναι ρε Βασιλη...που να βρεις χρονο?!Θα το επιδιωξω να το δεις απο κοντα,ερχεται και Πασχα,προς το παρον πνιγομαι στα εργαστηρια
-
Ααα επισης να σας πω κατι σημαντικο!Το αμαξι αν δεν εχει κανει χιλιομετρα εχει πολυ υψος(ροδα-θολος).Οταν το πηρα ειχε 5 δακτυλα(!) επειδη οταν τα εχουν στη μεταφορα εχουν ντακους στα αμορτισερ και το κρατανε ψηλα.Μετα απο λιγα χιλιομετρα το υψος μειωνεται σημαντικα,ουτε 3 δακτυλα δεν ειναι πλέον οποτε...no worries!
VW Scirocco