-
Καλημέρα κι από μένα...
Διαβάζω το thread εδώ και καιρό αναμένοντας το Scirocco απ την εποχή του IROC.
Ήρθε λοιπόν η ώρα της πολυπόθητης αγοράς....
Ενδιαφέρομαι για το 160 DSG αλλά διαβάζω για παραγωγή 1ο τρίμηνο 09 και παράδοση δεύτερο τρίμηνο και ξενερώνω.Επειδή χρειάζομαι καινούριο αυτοκίνητο σχετικά σύντομα μιας και το AUDI 80 του 91 που έχω έχει αρχίσει να καταρέει θα ήθελα να σας ρωτήσω την γνώμη σας για το αν αξίζει να σκεφτώ για το 122 PS ή 160 manual....Θέλω να το έχω εως τον Μάρτιο του 09 και από την άλλη τα 28000+ που βγαίνει η τιμή του 160 DSG με τα έξτρα μου φαίνεται ολίγον υπερβολική.....
Y.Γ Τελικά μόλις μίλησα με αντιπροσωπεία εδώ στην Λάρισα και το 160 DSG μπορεί να παραγγελθεί Νοέμβρη-Δεκέμβρη με παράδοση τέλη Φλεβάρη 09.
Φύγαμε για Sciroccoooooooooooooooooooo..................
-
Ο χρήστης Lapin έγραψε:
Και στα δυο όμως η κατά τα άλλα άχρηστη ψευδοηλιοροφή (δεν ανοίγει κανονικά) δίνει πόντους.Για μένα αυτή είναι η ιδανική ηλιοροφή. Προσφέρει φως χωρίς να έχει τις αδυναμίες μιας ανοιγόμενης (κίνδυνος να μπαίνουν νερά, να χαλάσει ο μηχανισμός κτλ). Αν θέλω αέρα ανοίγω και τα παράθυρα.
-
Οι τιμές....
http://www.autobild.gr/index.php?cat_id ... ge_id=2072
Για 23550 τα 160 με το μηχανοκίνητο κιβώτιο δεν είναι κακή τιμή τουναντίον μάλιστα. Απο τις τιμές των extra θεωρώ λογική την τιμή του CC ακριβή τη τιμή των αισθητήρων και καλή τη τιμή για την πανοραμική και τους προβολείς xenon.
Τα 1400 ευρώ για το DSG7 τα θεωρώ πολλά.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Καλημέρα κι από μένα...Διαβάζω το thread εδώ και καιρό αναμένοντας το Scirocco απ την εποχή του IROC.
Ήρθε λοιπόν η ώρα της πολυπόθητης αγοράς....
Ενδιαφέρομαι για το 160 DSG αλλά διαβάζω για παραγωγή 1ο τρίμηνο 09 και παράδοση δεύτερο τρίμηνο και ξενερώνω.Επειδή χρειάζομαι καινούριο αυτοκίνητο σχετικά σύντομα μιας και το AUDI 80 του 91 που έχω έχει αρχίσει να καταρέει θα ήθελα να σας ρωτήσω την γνώμη σας για το αν αξίζει να σκεφτώ για το 122 PS ή 160 manual....Θέλω να το έχω εως τον Μάρτιο του 09 και από την άλλη τα 28000+ που βγαίνει η τιμή του 160 DSG με τα έξτρα μου φαίνεται ολίγον υπερβολική.....
Αν ειμαστε τυχεροι και η παραγωγη ξεκινησει Ιανουαριο , λογικα -και παραγγελνοντας τωρα- μεσα Μαρτιου θα το εχουμε!
1.4 DSG 160 (PS)...κι ας περιμενω!
(φιμε , RCD-510 , salsa red , 18'Interlangos)
€24950+1065=26015 -
Εγώ πάντως πιστέυω ότι το 2.0 είναι πιο κοντά στον χαρακτήρα του αυτοκινήτου! Αν θα έπαιρνα θα έκανα λίγο παραπάνω υπομονή και θα το τσιμπούσα! Συνιστώ λίιιιγο ακόμα υπομονή στα οικονομικά και πηγαίντε για το 2.0! ε;
-
Ο χρήστης Corsa OPC έγραψε:
Εγώ πάντως πιστέυω ότι το 2.0 είναι πιο κοντά στον χαρακτήρα του αυτοκινήτου! Αν θα έπαιρνα θα έκανα λίγο παραπάνω υπομονή και θα το τσιμπούσα! Συνιστώ λίιιιγο ακόμα υπομονή στα οικονομικά και πηγαίντε για το 2.0! ε;Συμφωνώ αλλά δεν είναι στον χαρακτήρα μου να πληρώνω τόσα χρήματα για τέλη κυκλοφορίας άδικα στο κράτος ούτε για βενζινοπώλες με Ferrari....
-
Ο χρήστης Corsa OPC έγραψε:
Εγώ πάντως πιστέυω ότι το 2.0 είναι πιο κοντά στον χαρακτήρα του αυτοκινήτου! Αν θα έπαιρνα θα έκανα λίγο παραπάνω υπομονή και θα το τσιμπούσα! Συνιστώ λίιιιγο ακόμα υπομονή στα οικονομικά και πηγαίντε για το 2.0! ε;Μερικοι δεν θελουν να βγουν πρωτοι σε αγωνες ουτε να πουλαν μαγκια σε αγνωστους που δεν θα ξαναδουν ποτε.Η καλυτερη λυση σε τιμη-αποδοση ειναι το 1.4 160hp.DSG μαλιστα για οποιον θελει αυτοματο,αφου ειναι απο τα καλυτερα αυτοματα(ως προς την λειτουργια του)
και δεν ειναι πολυ ακριβο.Ειναι και 7-ταχυτο.
Αν εβγαινε scirocco με 260hp θα λεγαμε αυτο ειναι το πραγματικο εργαλειο.
Φανταζομαι τα χειριστηρια στο τιμονι στο dsg ειναι standard? -
Ο χρήστης fanhs76 έγραψε:
Φανταζομαι τα χειριστηρια στο τιμονι στο dsg ειναι standard?
Ω ναι είναι όπως και το πολυλειτουργικό τιμόνι.....
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Φανταζομαι τα χειριστηρια στο τιμονι στο dsg ειναι standard?
Ω ναι είναι όπως και το πολυλειτουργικό τιμόνι.....
Πολυ ωραια τοτε.Δεν το ηξερα αυτο.
-
Τιμές και εξοπλισμός αναλυτικά (μαρκαρισμένα ειναι η έκδοση και τα έξτρα που θα ήθελα αν ειχα τα λεφτά):
Ενα λευκό 2.0tsi που πέτυχα στην αντιπροσωπεία στην Πάτρα:
Έπαθα μπακακάο, ειναι απίστευτα όμορφο απο κοντά, οι φωτογραφίες το αδικούν απίστευτα. Η θέση οδήγησης ειναι πορωτική, το εσωτερικό πολύ καλό, φαίνεται απίστευτα ολοκληρωμένο σαν σύνολο.
Θα γίνει χαμός απο πωλήσεις πιστεύω.
Όταν πέρασα απ την αντιπροσωπεία ηταν τουλάχιστον 5-6 άτομα που παίρνανε προσφορές για το Σιρόκο...
-
Ολοι το 2.0 θα θελαμε.Βαλε και εναν ελεγχο πιεσης ελαστικων.50 ευρω μονο.Οι αισθητηρες παρκαρισματος πανακριβοι.Στη Γερμανια εχουν 380.Εδω γιατι 465?
http://cc5.volkswagen.de/cc5/configurat ... ocess=clc2' target='_blank -
Ολοι το 2.0 θα θελαμε.Βαλε και εναν ελεγχο πιεσης ελαστικων.50 ευρω μονο.Οι αισθητηρες παρκαρισματος πανακριβοι.Στη Γερμανια εχουν 380.Εδω γιατι 465?
http://cc5.volkswagen.de/cc5/configurat ... ocess=clc2' target='_blank' target='_blankMήπως φορολογούνται σαν έξτρα στο τελωνείο; Απ ότι ξέρω ισχύει για μεταχειρισμένα και υποθέτω και για τα καινούρια. Για αυτό πολλές αντιπροσωπείες τους προσφέρουν ως 'δώρο' ενώ τους τοποθετούν μετά εδώ στην Ελλάδα....
Όπως και τον συναγερμό....
-
http://cc5.volkswagen.de/cc5/configurat ... ocess=clc2' target='_blank' target='_blankΟ φόρος πολυτελείας (επισήμως 'τέλος ταξινόμησης') που πληρώνεις όταν αγοράζεις Ι.Χ.
-
To media in τι ειναι?Μονο για ipod η μπορεις να συνδεσεις και τιποτα αλλο?
π.χ. ενα laptop με δεκτη tv.Μη παει χαμενη τετοια οθονη. -
καταλαβα... 1 χρονο θα παει η αναμονη...
-
π.χ. ενα laptop με δεκτη tv.Μη παει χαμενη τετοια οθονη.Το RCD-510 εχει αναγνωστη καρτων μνημης SD και MMC , μηπως εννοεις αυτο?
-
Ο χρήστης chrismk2 έγραψε:
π.χ. ενα laptop με δεκτη tv.Μη παει χαμενη τετοια οθονη.Το RCD-510 εχει αναγνωστη καρτων μνημης SD και MMC , μηπως εννοεις αυτο?
Οχι.Το αναφερει ξεχωριστα στον εξοπλισμο: http://img101.imageshack.us/my.php?image=timespy1.jpg
-
Οχι.Το αναφερει ξεχωριστα στον εξοπλισμο: http://img101.imageshack.us/my.php?image=timespy1.jpg' target='_blank
Ε τοτε θα ειναι θυρα USB για συνδεση εξωτερικης συσκευης.
-
-
ipod βλεπω.Θα προτιμουσα μια θυρα vga για car pc.
VW Scirocco