-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Με και χωρίς DSG.1.4 TSI 122PS €21.800
1.4 TSI 160PS €23.550 - €24.950
2.0 TSI 200PS €30.700 - €32.700 -Ενδιαφέρουσα η τιμή του 160PS. Ποια είναι η πηγή σου;
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Με και χωρίς DSG.
1.4 TSI 122PS €21.800
2.0 TSI 200PS €30.700 - €32.700 -Ενδιαφέρουσα η τιμή του 160PS. Ποια είναι η πηγή σου;
Μου έστειλε e-mail η VW.
Οι παραπάνω τιμές είναι επίσημες.
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Με και χωρίς DSG.
1.4 TSI 122PS €21.800
Μου έστειλε e-mail η VW.
Οι παραπάνω τιμές είναι επίσημες.
Σωστός! Μόλις τσέκαρα το mail μου. Ήρθε και σε μένα!
-
Καλές οι τιμές για τα 1,4.
Πάω στοίχημα πως ο adis4gr έκλεισε ένα ήδη.
-
Με προλαβατε!
Παμε για 1.4 160PS DSGΚαι επισημα πλεον...ΠΩΛΕΙΤΑΙ το mk2 που φαινεται στις πιο πανω φωτο! (1.8 GTI 16v)
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
Ρε παιδιά, κανένας άλλος το εντόπισε πουθενά; Τι στα κομμάτια, μόνο στο Ρέθυμνο πήγε;Και δύο στην Κόρινθο...
_
-
Στην Πάτρα παρέλαβαν σήμερα 3 Scirocco.Τα είδα πάνω στο φορτηγό την ώρα που τα κατεβάζανε μπροστά από την αντιπροσωπεία.
ΥΓ:Silencer πέρνα μια βόλτα
-
Kαι εγω ειδα σημερα μερικα πανω σε φορτηγο παλι...κρατηστε μου ενα ασπρο με 18αρες...ερχομαι.. ..μου ηρθε και μενα το mail και βρισκω τις τιμες λογικοτατες...τιμες των εξτρα κανεις???
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Kαι εγω ειδα σημερα μερικα πανω σε φορτηγο παλι...κρατηστε μου ενα ασπρο με 18αρες...ερχομαι.. ..μου ηρθε και μενα το mail και βρισκω τις τιμες λογικοτατες...τιμες των εξτρα κανεις???olympian2 φυγαμε...
-
άμα τα σκάσω μπραφ μπορώ να καβατζάρω κανένα από αυτά που έχουν ρθει για άλλον?
πρέπει να αλλάξω το φορντάκι..καλό τιμόνι και σβέλτο αλλά 2 λίτρα λάδι κάθε μήνα θα μπούμε φυλακή!
-
Όλε!!! τιμές στην ελλάδα!!!! χμ μόνο που υποθέτω ότι θα έχει έξτρα εξόπλισμό από την βασική έκδοση π.χ γερμανίας καθώς οι τιμές είναι ίδιες (+50 ευρώ).
Όσο για να τελειώνουμε με το κουφέτο για το C30 και για το πόσο και καλά μοιάζουν:
Scirocco 2.0 vs C30 T5
http://www.sportauto-online.de/multimedia/fotostrecken/test_und_technik/mpsfshw_show_505365_14461.hbs?ext_index=0EDIT: url
-
Ειδα ενα μπλε σημερα το απογευμα κοντα στον κομβο της Νεστανης.
-
Η Νεστάνη είναι ορεινό γραφικό χωριό χτισμένο αμφιθεατρικά στους πρόποδες του Αρτεμισίου και απέχει 15 χιλ. από την Τρίπολη για οσους αναρωτιουνται
-
Είδα κι εγώ σήμερα λευκό στην αντιπροσωπία. Πολύ ωραίο!!
-
Το προφίλ του αυτοκινήτου είναι φανταστικο.
Το μπροστινό μέρος, αν και προχωρημένο για VW, δε μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε..._
-
Η Νεστάνη είναι ορεινό γραφικό χωριό χτισμένο αμφιθεατρικά στους πρόποδες του Αρτεμισίου και απέχει 15 χιλ. από την Τρίπολη για οσους αναρωτιουνται -
Πηγα κι εγω και το ειδα στην ΕΤΕΑ στην Θεσσαλονικη. Οι τιμες ειναι οπως ειπαν τα παιδια πιο πριν...
Λιγο τσιμπημενη για το 122, πολυ καλή για το 160 και αναμενομενη για το 200αρι.
Απο κοντα το αυτοκινητο ειναι πολυ καλυτερο απο οτι στις φωτογραφιες.
Βεβαια η εκδοση που ειχαν ηταν το 200αρι με το σπορ πακετο και τις 18αρες.
Δεν ξερω πως θα δειχνουν τα μικροτερα με τις 17αρες.Απο εμφανιση τωρα.....
Πολυ φαρδυ, πολυ εντυπωσιακο, πραγματικά με ενθουσιασε. Καμια σχεση με το C30.... Ουτε κατα διανοια... Πιο πολυ Μπρερα θυμιζει στην εμφανιση του παρα οτιδηποτε αλλο. Οχι οτι μοιαζει με την Μπρερα , απλα ειναι το ιδιο επιθετικο και εντυπωσιακο.... Ακομα και το εσωτερικο του μου αρεσε πολυ και να σκεφτειτε οτι το λεει καποιος που εδω και 4 χρονια κοιταει περιπου το ιδιο ταμπλο. Απλα οι αλλαγες που εχουν γινει σε σχεση με το Γκολφ του προσδιδουν μια σαφως πιο γεματη και σπορ αισθηση. Αυτο μου φανηκε ακομα περισσοτερο οταν μπηκα μετα στο αυτοκινητο μου για να φυγω, το οποιο και μου φανηκε πολυ αδειο και φτωχο.
Μεσα στην εβδομαδα ελπιζω να το οδηγησω κιολας οποτε θα σας μεταφερω και τις οδηγικες μου εντυπωσεις. -
Kαι εγω ειδα σημερα μερικα πανω σε φορτηγο παλι...κρατηστε μου ενα ασπρο με 18αρες...ερχομαι.. ..μου ηρθε και μενα το mail και βρισκω τις τιμες λογικοτατες...τιμες των εξτρα κανεις???
olympian2 φυγαμε...
Εγώ έχω ήδη φύγει jntaras!!
Το αυτοκίνητο είναι ήδη παντού, απ' ό,τι έχω καταλάβει. Για όσους ενδιαφέρονται από Θεσσαλονίκη, ο Μανδύλας έχει ένα μπλε rising, η ΕΤΕΑ ένα γκρι beryllium και o Παζαρόπουλος ένα ασημί reflex. Το αμάξι από κοντά είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ. Είχαν δίκιο όσοι έλεγαν πως είναι πολύ καλύτερο από ό,τι φαίνεται στις φωτογραφίες. Μου έκανε εντύπωση πως μου άρεσε και το γκρι, αλλά και το ασημί (και το μπλε επίσης, αλλά αυτό το περίμενα). Περιμένω να δω και το άσπρο καθώς και το κόκκινο, που τελικά είναι διαφορετικό από του GTI, πάει προς το μπορντώ (τα είδα δίπλα δίπλα στον κατάλογο). Το κακό είναι πως το σπορ πακέτο (καθίσματα με αλκαντάρα, που είναι καταπληκτικά, μαύρη οροφή κλπ δε διατίθεται ως έξτρα στο 1.4 αλλά μόνο στο 2.0, που είναι και στάνταρ).
Όσον αφορά το κόστος των έξτρα, για τα 1.4 120PS και 160PS, αυτό είναι:
Ηλιοροφή 925
Σκούρα πίσω κρύσταλλα 260
Ένδειξη πίεσης ελαστικών 50
Αισθητήρες παρκαρίσματος 465
Cruise control 205
Adaptive cruise control 865
DCC 865 (ό,τι πάρεις 865; )
Ζάντες Donigton 235/45 R17 215
Ζάντες Interlagos 235/40 R18 425
Ζάντες Interlagos σε χρώμιο 1150
Ζάντες Lugano 235/35 R19 (ειδικά για τον jntaras που στο εξής θα λέγεται ζαντάρας ) 910
Πακέτο φωτισμού 160
Πακέτο φωτισμού & καθρεπτών 310
Φώτα Xenon 1060
RCD510 240
RCD 510 & Dynaudio 755
Media-IN 155
Συναγερμός Plus 275
Μεταλλικό χρώμα 440
Κόκκινο Salsa 140Ελπίζω να σας κάλυψα...
Την Παρασκευή θα σας πω και εντυπώσεις από το test drive ενός 1.4 160PS...
-
αισθητηρες παρκινγκ 465ε και φυγαμε για τελικο...
ωραιο αμαξακι φαινεται στις φωτο με το ελληνικο φως...μεσα ειναι λιγο μπακατελα βεβαια, βρωμαει ναφθαλινη αλλα οκ...εχει ενα καλο λουκ!
ντιντινο αλλαζεις το 307 με σιροκο εμαθα..
-
Ο χρήστης Johnny_S έγραψε:
Πηγα κι εγω και το ειδα στην ΕΤΕΑ στην Θεσσαλονικη. Οι τιμες ειναι οπως ειπαν τα παιδια πιο πριν...Λιγο τσιμπημενη για το 122, πολυ καλή για το 160 και αναμενομενη για το 200αρι.
Απο κοντα το αυτοκινητο ειναι πολυ καλυτερο απο οτι στις φωτογραφιες.
Βεβαια η εκδοση που ειχαν ηταν το 200αρι με το σπορ πακετο και τις 18αρες.
Δεν ξερω πως θα δειχνουν τα μικροτερα με τις 17αρες.Απο εμφανιση τωρα.....
Πολυ φαρδυ, πολυ εντυπωσιακο, πραγματικά με ενθουσιασε. Καμια σχεση με το C30.... Ουτε κατα διανοια... Πιο πολυ Μπρερα θυμιζει στην εμφανιση του παρα οτιδηποτε αλλο. Οχι οτι μοιαζει με την Μπρερα , απλα ειναι το ιδιο επιθετικο και εντυπωσιακο.... Ακομα και το εσωτερικο του μου αρεσε πολυ και να σκεφτειτε οτι το λεει καποιος που εδω και 4 χρονια κοιταει περιπου το ιδιο ταμπλο. Απλα οι αλλαγες που εχουν γινει σε σχεση με το Γκολφ του προσδιδουν μια σαφως πιο γεματη και σπορ αισθηση. Αυτο μου φανηκε ακομα περισσοτερο οταν μπηκα μετα στο αυτοκινητο μου για να φυγω, το οποιο και μου φανηκε πολυ αδειο και φτωχο.
Μεσα στην εβδομαδα ελπιζω να το οδηγησω κιολας οποτε θα σας μεταφερω και τις οδηγικες μου εντυπωσεις.Με 17άρες το έχει ο Μανδύλας.
Με όσα λες συμφωνώ και επαυξάνω. Είναι πολύ καλύτερο από ό,τι είχα φανταστεί. Διάβασα πολλές βλακείες στα forum, ότι μοιάζει με το τάδε ή με το δείνα, αλλά είναι γεγονός πως δε μοιάζει με κανένα άλλο αυτοκίνητο που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στον πλανήτη. Όποιος αμφιβάλει ας πάει να του ρίξει μια ματιά, και ας έρθει μετά να μου πει πως μοιάζει με C30 ή με Astra.
VW Scirocco