-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Το δικο μου opel-audi-alfaromeo-bmw-citroen-fiat-etc-etc-etc-vw-volvo-zastava παντως, ανα πασα στιγμη, μπορεις και να το 'διπλωσεις' πολυ ωραια αν θες...
fix'd
Πριν ένα χρόνο κατέβαινα τον Δρίσκο με 1000άρι Ματίζ με το πλάι μιας και είχε χιονίσει. Αρα, συμμετοχικό και γαμάτο το Ματίζ;
Ήμαρτον πια! Σου αρέσει το Scirocco, αλλά μην πας με το ζόρι να του αποδώσεις πράγματα που δεν ισχύουν... Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι απλώς να πας να το αγοράσεις για να σου φύγει ο καημός. Κι εγώ το ίδιο έκανα: κάποια στιγμή πρέπει να πάρεις μια απόφαση και ν' αγοράσεις ένα αυτοκίνητο που σου αρέσει. Αλλιώς θα μείνεις μια ζωή με το Vectra.
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
ρε συ, σε κλειστη, με μεταφορα βαρους και αφημα γκαζιου, ακομη και Οπελ υπερστρεφει
Υποννοεις κατι?
Το δικο μου opel παντως, ανα πασα στιγμη, μπορεις και να το 'διπλωσεις' πολυ ωραια αν θες...
Το θεμα ειναι οτι το rocco ειναι στημενο για να εχει ελαφρια υποστροφη στα 'παρα πολλα' και γενικοτερα για να οδηγειται με γραμμες.
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να γινει πιο 'ζωντανο'. Απλα εκει που φτανει υπο αρκετη πιεση να σου δειξει και να αισθανθεις οτι πραγματι ειναι συμμετοχικο, με αλλο αυτοκινητο
παρομοιας κατηγοριας-ιπποδυναμης απλα ή θα ειχες βγει εκτος πορειας, ή δεν θα μπορουσες να ακολουθησεις τετοιυς ρυθμους...
Αυτο ομως επειδη καποιοι δεν το εχουν αντιληφθει ή καταφερει, θεωρουν οτι
ειναι 'βαρετο' και μη συμμετοχικο'. Ισως σε σχεση με αλλα παρομοιας δυναμης, ναι επειδη η 'συμμετοχικοτητα' του , αρχιζει εκει που στα αλλα χανεται ο ελεγχος εντελως...συγγνώμη κιόλας που δεν έχουμε τις ικανότητες του vettel για να εκτιμήσουμε τη συμμετοχικοτητα του ροκο...
θες να μας κανείς ένα σεμινάριο οδήγησης να μάθουμε χρήσιμα πράγματα;;;Ένταξη , είπαμε σου αρέσει... Αλλά τι νομίζεις ότι είναι το ροκο;;; υπεραυτοκινητο;;;
Δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα γράφεις αν προχωρησεις σε αγορά του....
-
Ενα καλά ή πιο σωστά διασκεδαστκά στημένο αυτοκίνητο δεν χρειάζεται να πηγαίνει στο όριο και να στρίβει με τα τέσσερα για να είναι διασκεδαστικό. Με ένα ραλάκι πχ ή 306 Race πας στο σούπερμαρκετ και το ευχαριστιέσαι, με το Scirocco προφανώς για να νοιώσεις κάτι πρέπει να πας με την ταυτότητα στο στόμα.
Καλό-χρυσό το Scirocco και για τα λεφτά του και για την εποχή του αλλά συμετοχικό δύσκολα το λες. -
γιατι ρε παιδια τι εχει η εποχη του? τα παλιοτερα αυτοκινητα που ανεφερες δηλαδη πιστευεις οτι ειναι καλυτερα?
-
Ο χρήστης choriano έγραψε:
Ενα καλά ή πιο σωστά διασκεδαστκά στημένο αυτοκίνητο δεν χρειάζεται να πηγαίνει στο όριο και να στρίβει με τα τέσσερα για να είναι διασκεδαστικό. Με ένα ραλάκι πχ ή 306 Race πας στο σούπερμαρκετ και το ευχαριστιέσαι, με το Scirocco προφανώς για να νοιώσεις κάτι πρέπει να πας με την ταυτότητα στο στόμα.
Καλό-χρυσό το Scirocco και για τα λεφτά του και για την εποχή του αλλά συμετοχικό δύσκολα το λες.Εγώ μιά φορά το λέω. Απλά πρέπει να πρσαρμοστείς στα δεδομένα του. Δεν νομίζω πως είναι θεμιτό να είναι όλα σαν τα παλιά Γαλλικά.
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
Καλό-χρυσό το Scirocco και για τα λεφτά του και για την εποχή του αλλά συμετοχικό δύσκολα το λες.Εγώ μιά φορά το λέω. Απλά πρέπει να πρσαρμοστείς στα δεδομένα του. Δεν νομίζω πως είναι θεμιτό να είναι όλα σαν τα παλιά Γαλλικά.
+00
το καθε αυτοκινητο θελει και την αντιμετωπιση του, αμα δε ταιριαζει στο στυλ σου μην το επιλεξεις
η οποια αποψη του καθενος ομως δε μπορει να μειωσει την οποια αξια εχει ενα αυτοκινητο και σιγουρα οχι τις δυνατοτητες του
το τσιροττο καλως ή κακως εχει αποδειξει στη κορυφαια του εκδοση οτι παει το κωλο του και δε μπορουν να το κανουν καλα τα περισσοτερα συγχρονα hot hatch ακομα και τα 'σκληροπυρηνικα'
το να συγκρινεται με παλιοτερα αυτοκινητα το θεωρω τουλαχιστον ατοπο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
γιατι ρε παιδια τι εχει η εποχη του? τα παλιοτερα αυτοκινητα που ανεφερες δηλαδη πιστευεις οτι ειναι καλυτερα?Σε απόλυτο χρόνο/ταχύτητες στη στροφή όχι, πώς να είναι άλλωστε με τα 15αρια τους.
Σε αίσθηση, άνετα ναι.Είπαμε, άλλοι γουστάρουν να κάνουν το αυτοκίνητο Ο,ΤΙ γουστάρουν και άλλοι θέλουν να πάρουν και το τελευταίο χλμ/ώρα στη στροφή. Αποδεκτά και τα δύο.
-
Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ (δεν αναφέρομαι σε διασκέδαση/feeedback κλπ) και εντελώς πληροφοριακά (Σιρόκο 160 έχω) σε αυτό εδώ το σημείο :
Uploaded with ImageShack.us
που είναι κατηφόρα με τρελές αναπηδήσεις στο οδόστρωμα πριν από κανένα 6μήνο που παίζαμε με ένα 207 Rallye στην ευθεία πρίν εδώ έκοψε δραματικά για να μπορέσει να μπει και φυσικά του κόπηκε η όρεξη για περαιτέρω -
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ (δεν αναφέρομαι σε διασκέδαση/feeedback κλπ) και εντελώς πληροφοριακά (Σιρόκο 160 έχω) σε αυτό εδώ το σημείο : http://bbs.keyhole.com/ubb/postcatcher. ... 9.21437056
που είναι κατηφόρα με τρελές αναπηδήσεις στο οδόστρωμα πριν από κανένα 6μήνο που παίζαμε με ένα 207 Rallye στην ευθεία πρίν εδώ έκοψε δραματικά για να μπορέσει να μπει και φυσικά του κόπηκε η όρεξη για περαιτέρωΔεν θέλω να το...πάρεις επάνω σου, αλλά μάλλον είσαι πολύ καλύτερος οδηγός από τον λεγάμενο!
-
Τι να πώ δεν ξέρω
Ποτέ δεν είναι αργά για καριέρα στον μηχανοκίνητο (27 είμαι) εδώ ο γέροΜιχάλης τρέχει στα 40-41 -
Κανένα πρόβλημα με την εποχή μας, απλώς τα αυτοκίνητα είναι διαφορετικά από οτι πριν 10-15 χρόνια, και σίγουρα καλύτερα. Το θέμα είναι πως γίνανε και πιο αποστειρωμένα και πιο ίδια μεταξύ τους. Και βέβαια το Scirocco μπορεί να πάει πιο γρήγορα από ραλάκι (και λέω το 106), αλλά με το ραλάκι θα χαμογελάσεις πολύ περισσότερο.
-
Ο χρήστης choriano έγραψε:
Κανένα πρόβλημα με την εποχή μας, απλώς τα αυτοκίνητα είναι διαφορετικά από οτι πριν 10-15 χρόνια, και σίγουρα καλύτερα. Το θέμα είναι πως γίνανε και πιο αποστειρωμένα και πιο ίδια μεταξύ τους. Και βέβαια το Scirocco μπορεί να πάει πιο γρήγορα από ραλάκι (και λέω το 106), αλλά με το ραλάκι θα χαμογελάσεις πολύ περισσότερο.δεν ειναι μονο 'πιο γρηγορα', ειναι και πιο ανετα, ξεκουραστα, πολιτισμενα, με πολυ μεγαλυτερη ασφαλεια αν κανεις το λαθος κτλ κτλ.
πλεον δεν εχει κανενα νοημα να μιλαμε για μοντελα που εχει σταματησει η παραγωγη τους εδω και χρονια.
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Το θεμα ειναι οτι το rocco ειναι στημενο για να εχει ελαφρια υποστροφη στα 'παρα πολλα' και γενικοτερα για να οδηγειται με γραμμες.
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να γινει πιο 'ζωντανο'. Απλα εκει που φτανει υπο αρκετη πιεση να σου δειξει και να αισθανθεις οτι πραγματι ειναι συμμετοχικο, με αλλο αυτοκινητο
παρομοιας κατηγοριας-ιπποδυναμης απλα ή θα ειχες βγει εκτος πορειας, ή δεν θα μπορουσες να ακολουθησεις τετοιυς ρυθμους...
Αυτο ομως επειδη καποιοι δεν το εχουν αντιληφθει ή καταφερει, θεωρουν οτι
ειναι 'βαρετο' και μη συμμετοχικο'. Ισως σε σχεση με αλλα παρομοιας δυναμης, ναι επειδη η 'συμμετοχικοτητα' του , αρχιζει εκει που στα αλλα χανεται ο ελεγχος εντελως...Εσύ έχεις βαλθεί να βγάλεις το ρόκκο σπιρτόζικο και όσους υποστηρίζουν το αντίθετο, εμμέσως πλήν σαφώς, κουλούς...
Αν θέλεις, μπορείς να διασκεδάσεις με οτιδήποτε κινείται σε 4 τροχούς... δεν χρειάζεται να είσαι κανένα τιμόνι για να το καταφέρεις... ένας Ελληνικός δρόμος και λίγη δόση τρέλας (ή βλακείας ανάλογα την περίσταση) αρκούν για να ξεπεράσεις τα όρια οποιουδήποτε scirocco και να κάνεις πάρτυ μέσα...
Πρέπει να διαχωρίσεις όμως στο μυαλό σου τη συμμετοχικότητα και την επικοινωνία η οποία υπάρχει πολύ πριν τα όρια, με τους νόμους της φυσικής και τον βιασμό πτώματος...
Kαθε αλλο...Σε αλλο τοπικο μαλιστα, αναφερω ξεκαθαρα οτι στερειται 'ζωντανιας' (...vs DS3 , Mito QV), αλλα δεν ειναι πια και το ΤΟΣΟ ΒΑΡΕΤΟ αυτοκινητο, επειδη ΟΝΤΩΣ δεν ειναι ΤΟΣΟ συμμετοχικο! (δηλ. η ουρα δεν ξεκολλαει πανω απο 15μοιρες το ΠΟΛΥ, ουτε με σφαιρες!)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ή απλά μπροστά στο βέκτρα το σιρόκο είναι ο ορισμός του συμμετοχικού.Kι ομως, επειδη ακριβως εκεινη την εποχη που βγηκε (99'-2001)
δεν υπηρχε ουτε καν ESP στον εξοπλισμο, το Opel μπορεις να το βαλεις οπως θελεις, με ΟΤΙ γωνιες θελεις... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
συγγνώμη κιόλας που δεν έχουμε τις ικανότητες του vettel για να εκτιμήσουμε τη συμμετοχικοτητα του ροκο...
θες να μας κανείς ένα σεμινάριο οδήγησης να μάθουμε χρήσιμα πράγματα;;;Εσενα ειδικα θα σου κανω και σπεσιαλ τιμη...
Ένταξη , είπαμε σου αρέσει... Αλλά τι νομίζεις ότι είναι το ροκο;;; υπεραυτοκινητο;;;
Δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα γράφεις αν προχωρησεις σε αγορά του....
Εκει που εχει φτασει πλεον με τον φορο πολυτελειας, το βλεπω πια σαν μακρινο ονειρο... , οποτε μαλλον δεν χρειαζεται να ανησυχεις για κατι τετοιο...
Anyway, απλα θελω να πω οτι δεν ειναι ΤΟΣΟ 'clinical' και βαρετο οσο θεωρουν καποιοι.
Προσωπικα δεν ειχα την δυνατοτητα να εξαντλησω τα ορια του, αλλα κατοχος που
γνωριζει το 'αθλημα', με πηγε καλη βολτα, προς Σουνιο, και εκει καταλαβα εστω και απο το διπλανο καθισμα τι δυνατοτητες εχει στο δρομο, σε σχεση με αλλα 'συμμετοχικα'... -
γιατι δεν κοιτας κανα μεταχειρισμενο?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
γιατι δεν κοιτας κανα μεταχειρισμενο?Exω 'κολλημα' με συγκεκριμενο χρωμα, συγκεριμενη ταπετσαρια, και φυσικα πρεπει
να εχει xenon.
Τα τελευταια, πες τα βρισκω και απο τροπετο, και ας μην εχει ο προφυλακτηρας
πλυστικα, χρωμα και ταπετσαρια ομως... -
Μεταχειρισμένα υπάρχουν ελάχιστα στην ελλάδα και οι τιμές δεν διαφέρουν τόσο πολύ από ένα καινούργιο +συν τους φόρους και τα υπόλοιπα...
Επίσης αυτα που αγοράστηκαν ήταν ένα χρόνο πριν πιο φθηνά με πλούσιο εξοπλισμό και έχουν τιμολογηθεί ω μεταχείρισμενα στις τρέχουσες τιμές (ελλήνικο προνόμιο) συνεπώς είναι ασύμφορα...
Απο γερμανία πάλι θέλει πολύ ψάξιμο και δεν έχω την εμπηρεία...
-
τοτε μεταχειρισμενο λεον κουπρα ειναι η λυση
-
Αυτό σε τι τιμή κυμαίνετε?
Scirocco από γερμανία δεν το σκέφτεσαι?
VW Scirocco