-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αμεσος ανταγωνιστης συντομα αναμενεται να ειναι το Hyundai Veloster, μαλιστα με ισχυροτερο κινητηρα 1600/200ps
και πιθανοτατα παρομοια τιμη, εκει γυρω στα 25κ αν θυμαμαι σωστα...Μέτρια σχόλια στις δοκιμές...
Eνταξει, εγω απλα το ανεφερα ως μια εναλλακτικη στο στυλ κατηγοριας...Πιο δυνατο σε χαμηλοτερο ή κοντινο budget, με πλουσιοτερο εξοπλισμο πιθανοτατα, αλλα οπως σπευσατε σωστα και εσυ και ο spiros να ξεκαθαρισετε,
διαφαινεται απο τα πρωτα ξενα reviews τουλαχιστον, ως κατι μετριο οδηγικα...Παντως ακομα και με την τωρινη δυσκολη οικονομικη κατασταση, με αυστηρο οριο τα 25κ για ενα σπορτιφ μικρομεσαιο, (με εμφανιση που να ξεφευγει απο τα τυπικα 5πορτα μικρομεσαια) τουλαχιστον μεχρι στιγμης, προσωπικα δεν θεωρω οτι υπαρχει κατι καλυτερο ως πακετο, απο το scirocco...
-
Aυτό το ανόητο poll μπορεί να εξαφανιστεί; Κάθε φορά στο σιροκοθέμα θέλει 2 δευτερόλεπτα scroll down
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Aυτό το ανόητο poll μπορεί να εξαφανιστεί; Κάθε φορά στο σιροκοθέμα θέλει 2 δευτερόλεπτα scroll downόντως~!
-
Σκεφτειτε ποσες αναδουλειες εχουν στη γραμμη παραγωγης του Sciroccoυ που σημερα ο φιλος μου, με ενημερωσε οτι το αυτοκινητο του, εφτασε Ελλαδα (2 μηνες μετα την παραγγελια) Περισοτερα αυριο!!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Σκεφτειτε ποσες αναδουλειες εχουν στη γραμμη παραγωγης του Sciroccoυ που σημερα ο φιλος μου, με ενημερωσε οτι το αυτοκινητο του, εφτασε Ελλαδα (2 μηνες μετα την παραγγελια) Περισοτερα αυριο!!Κανονικά παραλαμβάνεις το αμάξι σε 2,5 μήνες. Απλά εδώ 'παλιά' περίμεναν να μαζέψουν μερικές παραγγελίες ακόμα και να τις στείλουν όλες μαζί και μετά κατά την παραλαβή, πάλι όλα μαζί κτλ.
Οπότε εύκολα οι 2,5 μήνες γινόντουσαν 3+...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Σκεφτειτε ποσες αναδουλειες εχουν στη γραμμη παραγωγης του Sciroccoυ που σημερα ο φιλος μου, με ενημερωσε οτι το αυτοκινητο του, εφτασε Ελλαδα (2 μηνες μετα την παραγγελια) Περισοτερα αυριο!!
Κανονικά παραλαμβάνεις το αμάξι σε 2,5 μήνες. Απλά εδώ 'παλιά' περίμεναν να μαζέψουν μερικές παραγγελίες ακόμα και να τις στείλουν όλες μαζί και μετά κατά την παραλαβή, πάλι όλα μαζί κτλ.
δεν γίνεται αυτό που λες σε κανένα επίσημο εισαγωγέα που έχει online σύστημα παραγγελιών και είναι όλοι όσοι έχουν ξένους εδώ ή επίσημο εισαγωγέα όπως π.χ. η Kosmocar...
έμπαινε/μπαίνει με δικό του κωδικό online ο πωλητής, την περνάει, παίρνει προέγκριση από τα κεντρικά(εισαγωγική με ηλεκτρονικό πάλι τρόπο μέσα σε ένα 48άωρο το πολύ) και ηλεκτρονικά πάλι φαίνεται στην Γερμανία η οποία οργανώνει αντιστοιχα τα δικά της σουρτα φέρτα και απαντάει εντός ολίγων ημερών, καμιά φορά και εμδομάδων για την ακριβή ημερομηνία παραγωγής... Οπότε δεν μπορούν οι αυτού του συστήματος που μόλις εξήγησα πρόχειρα, να μαζέυουν σαν μπακάλιδες παραγγελίες...
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Σκεφτειτε ποσες αναδουλειες εχουν στη γραμμη παραγωγης του Sciroccoυ που σημερα ο φιλος μου, με ενημερωσε οτι το αυτοκινητο του, εφτασε Ελλαδα (2 μηνες μετα την παραγγελια) Περισοτερα αυριο!!άντε να μας πάτε βόλτα!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Κανονικά παραλαμβάνεις το αμάξι σε 2,5 μήνες. Απλά εδώ 'παλιά' περίμεναν να μαζέψουν μερικές παραγγελίες ακόμα και να τις στείλουν όλες μαζί και μετά κατά την παραλαβή, πάλι όλα μαζί κτλ.
δεν γίνεται αυτό που λες σε κανένα επίσημο εισαγωγέα που έχει online σύστημα παραγγελιών και είναι όλοι όσοι έχουν ξένους εδώ ή επίσημο εισαγωγέα όπως π.χ. η Kosmocar...
έμπαινε/μπαίνει με δικό του κωδικό online ο πωλητής, την περνάει, παίρνει προέγκριση από τα κεντρικά(εισαγωγική με ηλεκτρονικό πάλι τρόπο μέσα σε ένα 48άωρο το πολύ) και ηλεκτρονικά πάλι φαίνεται στην Γερμανία η οποία οργανώνει αντιστοιχα τα δικά της σουρτα φέρτα και απαντάει εντός ολίγων ημερών, καμιά φορά και εμδομάδων για την ακριβή ημερομηνία παραγωγής... Οπότε δεν μπορούν οι αυτού του συστήματος που μόλις εξήγησα πρόχειρα, να μαζέυουν σαν μπακάλιδες παραγγελίες...
Έχω άλλη εμπειρία από εκεί που το παρήγγειλα πάντως το 2008 το αμάξι μου... Και γι' αυτό ενώ το παρήγγειλα τις πρώτες μέρες το Φεβρουάριο του 2008, παρέλαβα το αμάξι 4 μήνες. (παρότι μου είχαν πει και εγγυηθεί ότι θα το παραλάβω ΜΕ πινακίδες σε 2,5 με 3 μήνες max)
-
Έχω άλλη εμπειρία από εκεί που το παρήγγειλα πάντως το 2008 το αμάξι μου... Και γι' αυτό ενώ το παρήγγειλα τις πρώτες μέρες το Φεβρουάριο του 2008, παρέλαβα το αμάξι 4 μήνες. (παρότι μου είχαν πει και εγγυηθεί ότι θα το παραλάβω ΜΕ πινακίδες σε 2,5 με 3 μήνες max)
Δεν είναι πρωτάκουστο να αργεί αυτοκίνητο κι αυτό γίνεται για 1002 λόγους. Μπορεί το εργοστάσιο να καθυστέρησε να το παράξει. Μπορεί να υπήρχε θέμα με την μεταφορά. Μπορεί να υπήρχε θέμα με τα τελωνεία. Μπορεί να υπήρχε θέμα με την πληρωμή του αντιπροσώπου προς το εργοστάσιο. Μπορεί να υπήρχε θέμα με την πληρωμή του ντίλερ προς τον αντιπρόσωπο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν είναι πρωτάκουστο να αργεί αυτοκίνητο κι αυτό γίνεται για 1002 λόγους. Μπορεί το εργοστάσιο να καθυστέρησε να το παράξει. Μπορεί να υπήρχε θέμα με την μεταφορά. Μπορεί να υπήρχε θέμα με τα τελωνεία. Μπορεί να υπήρχε θέμα με την πληρωμή του αντιπροσώπου προς το εργοστάσιο. Μπορεί να υπήρχε θέμα με την πληρωμή του ντίλερ προς τον αντιπρόσωπο.
το ανέφερα ως αντιπαράδειγμα αυτού που λέει ο vell.
Κυριολεκτικά 1002 λόγοι μπορεί να είναι αυτοί για τους οποίους άργησε η παραλαβή του οχήματός.ΥΓ: by-the-way, σε μένα άργησε να παραχθεί και να έρθει το αμάξι γιατί δεν καταχωρήθηκε η παραγγελία μου σε εύλογο χρονικό διάστημα αλλά σε 17 μέρες από την παραγγελία (έχοντας δώσει προκαταβολή την 1η κιόλας μέρα) και μετά γιατί κάτι είχε γίνει στο υπουργείο συγκοινωνιών (είχαν απεργία? δε θυμάμαι...) και δεν μπορούσαμε να βγάλουμε πινακίδες. (κλασσικό ελληνικό δημόσιο )
-
Στο δικο μου εδωσα παραγγελια 7 Γεναρη και παρέλαβα 20 Μαη (2009)
Λογω ηλιοροφής απ´ οτι μου είχαν πει στην αντ/πεια καθως ηταν και απο τα πρωτα -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ακριβώς και δεν είναι λόγος η διαχείρηση των πωλήσεων σε τέτοιους εισαγωγείς... μάλλον δεν ΗΤΑΝ γιατί τώρα ούτε να φέρουν δεν μπορούν αφού πρέπει να πρωπληρωθεί το όχημα στο σύνολό τους... και ζητάνε κάτι τεράστειες προκαταβολές...
-
το ανέφερα ως αντιπαράδειγμα αυτού που λέει ο vell.
Κυριολεκτικά 1002 λόγοι μπορεί να είναι αυτοί για τους οποίους άργησε η παραλαβή του οχήματός.ΥΓ: by-the-way, σε μένα άργησε να παραχθεί και να έρθει το αμάξι γιατί δεν καταχωρήθηκε η παραγγελία μου σε εύλογο χρονικό διάστημα αλλά σε 17 μέρες από την παραγγελία (έχοντας δώσει προκαταβολή την 1η κιόλας μέρα) και μετά γιατί κάτι είχε γίνει στο υπουργείο συγκοινωνιών (είχαν απεργία? δε θυμάμαι...) και δεν μπορούσαμε να βγάλουμε πινακίδες. (κλασσικό ελληνικό δημόσιο )
άρα φίλε προς τι το αντιπαράδειγμα, εγώ ο καημένος σου εξήγησα την όλη διαδικασία τεχνικά, μέσω γερμανίας, και δεν γίνεται να επειρεαστεί λόγο πωλήσεων όπως και ισχυρίστηκες αλλά σε αυτό δεν είπες κάτι που να το αντικρούει.. κάτι έχεις εσύ... κι εμένα, το Scirocco ήρθε κανονικά όπως προβλεπόταν αλλά δεν είχε λεφτά ο αντιπρόσωπος να το πληρώσει στην εισαγωγική ώστε αυτή να το εκτελωνήσει... καμία σχέση με πωλήσεις και κρατήσεις, απλά λίγα λεφτά... μες την κρίση...
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Στο δικο μου εδωσα παραγγελια 7 Γεναρη και παρέλαβα 20 Μαη (2009)
Λογω ηλιοροφής απ´ οτι μου είχαν πει στην αντ/πεια καθως ηταν και απο τα πρωταΚαι ξαναλεω οτι μαλλον θα ειχαν αναδουλειες καθοτι κι ο φιλος μου, εχει βαλει ηλιοροφη..
Την αλλη Παρασκευη μαλλον θα εχουμε και τις πρωτες εντυπωσεις... -
VW Scirocco 2.0TDi EURO.5B 2012 140bhp
γνωρίζει κανείς πόσο βγαίνουνε τα τέλη κυκλοφοριαςΈγινε σε συγχώνευση. Όπως έχουμε πει επανειλημμένως, δεν ανοίγουμε νέα Θέματα όταν υπάρχουν ήδη άλλα σχετικά. Ειδικά όταν πρόκειται για μια τέτοια ερώτηση και όχι γενική συζήτηση για ένα μοντέλο. {Admin}
VW Scirocco