-
και τα δυο ειναι ασχημα.ΤΕΛΟΣ.
-
θα διαφωνησω το 99 η αντε το 90 % αγοραζει λογω σχηματος και εξοπλισμου....
αλλωστε το rcz δεν ειναι και κατι το απλο...ειναι το πιο σπορ peugeot που βγηκε τα τελευταια χρονια ο νοον νοειτω ...( βεβαια ετσι λεει η peugeot ...τωρα το ποσο αληθινάειναι ολα αυτα και ποσο Marketing θα το δουμε!) -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Μια χαρά το πήγαινε η γκόμενα απόλες τις απόψεις!!
Την παρακολουθούσα διακριτικά όσο ήταν πίσω μου για αρκετή ώρα! Και την οδηγό και τη φίλη της!! Άσε που ήταν DSG οπότε λίγα πράγματα θα μπορούσαν να πάνε στραβά...
Τελικά όμως από τους 2 VAGelides ποιο είναι πιο γρήγορα?? Τα χαρτιά δίνουν τα Α3 αρκετά πιο γρήγορο πάντως!Ειχα βαλει πριν καιρο με ενα 1.8tsi Α3 DSG.Εκανα καλυτερη εκκινηση (απο το 7ταχυτο dsg **χωρις** LC)αλλα γρηγορα βρεθηκα πισω 1 αμαξι ειχα ομως 4 ατομα στο αμαξι και το Α3 αδειο.Το παιδι παραδεχτηκε οτι αν ημουν αδειος τον ''ειχα'' και απορησε ποσο καλα παει
Περα απο αυτο εβαλα με εναν φιλο μου πριν κανα δυο εβδομαδες (χειροκινητο βεβαια,προ facelift) και ημουν μπροστα ενα αμαξι και ολο ανοιγα(!)...δεν ειχαμε βαλει με τον καβουρα γιατι ειχε προβλημα τοτε το dsg...και για να μη λετε οτι λεω μονο τα καλα εχω φαει προσφατα απο ενα glanza σταρλετ ,λογικοτατο δηλωνε 160 αλογα και ειναι πουπουλο το αμαξι!Βεβαια αμα θελω ακινητοποιουμαι πιο γρηγορα αλλα τι να κανουμε c'est la vie
Τα περι εσωτερικου δεν με πολυσυγκινουν(προσωπικα εναν τριγμο εχει το αμαξι μου απο το παραθυρο του οδηγου αλλα ουτε καν εχω ασχοληθει να το κοιταξω.τριγμους απο πορτ παγκαζ ή αλλους δεν εχω και μπορει να το επιβεβαιωσει και ο Γρηγορης που εχουμε κανει βολτες),φυσικα και θα ηθελα το νεο τιμονι αλλα μπροστα στην ευχαριστηση που μου προσφερει το αμαξι σε στροφοδιαδρομες και μη αυτα ειναι λεπτομερειες,αν και τελευταια το εχω στερηθει αρκετα λογω φορτου
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εχθες ειχα την τιμητικη μου.
οδηγησα ενα σιροκο με 160 αλογακια.
πολυ ωραιο αμαξι ,με πολυ κρατηματα ,και μαλιστα κανει και παντιλικια αμα το προσπαθησεις.ειμαι ενθουσιασμενος απο το αμαξακι .
με τραβηξανε και βιντεο την ωρα που το οδηγουσα,θα ανεβασω το βιντεο αργοτερα.Ωραιος ρε ιταλακια
-
αντε ιταλακια, παψε να σκεφτεσαι τα σαπακια και βουρ για τσιροτο
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μόνο σε thread Vag θα μιλούσαν 5 σελίδες για το ταμπλό και τα μπιμπλίκια του...Καλά μη το λες αυτό γιατί κάπου αλλού παλαιότερα μιλούσαν περισσότερο για το πάχος της μοκέτας στο πορτμπαγκάζ.
-
Αφαιρεθηκαν τα offtopic[ΜOD]
-
Ενα ωραιο ποστ στο sciroccoclub
http://www.sciroccoclub.gr/forum/viewto ... 800#p23096
εμαθε να οδηγαει ο ανθρωπος για το scirocco Διαβαστε το λιγο,αξιζει! -
ομολογουμενως διαφορετικη απαντηση απο τις συνηθεις..παρολα αυτα πιο πολυ εντυπωση κανει οτι ενα τεκνο φρικ(που ''αυνανιζεται'' σκεπτομενος ''μηλα''..πλακα κανω!!) δεν ειχε διπλωμα οδηγησης μεχρι τα 28,παρα το οτι επελεξε το σιροκο..βασικα παραξενευομαι που ωντας ερωτευμενος με την μηλοεταιρια δεν αγορασε το αντιστοιχο της (ως fashion-poyl moyr icon) στα αυτοκινητα,που ειναι το μινι..
παντως μακαρι να το χαιρεται παντοτε,να μην του τελειωσει η λατρεια οτι βγει νεο hardware αντι για firmware( παλι πλακα) κ μακαρι να οδηγει παντοτε με ασφαλεια κ συνεση.. -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
ομολογουμενως διαφορετικη απαντηση απο τις συνηθεις..παρολα αυτα πιο πολυ εντυπωση κανει οτι ενα τεκνο φρικ(που ''αυνανιζεται'' σκεπτομενος ''μηλα''..πλακα κανω!!) δεν ειχε διπλωμα οδηγησης μεχρι τα 28,παρα το οτι επελεξε το σιροκο..βασικα παραξενευομαι που ωντας ερωτευμενος με την μηλοεταιρια δεν αγορασε το αντιστοιχο της (ως fashion-poyl moyr icon) στα αυτοκινητα,που ειναι το μινι..
παντως μακαρι να το χαιρεται παντοτε,να μην του τελειωσει η λατρεια οτι βγει νεο hardware αντι για firmware( παλι πλακα) κ μακαρι να οδηγει παντοτε με ασφαλεια κ συνεση..Μελι σταζεις(πλακα κανω ) .Παντως σαν ειδος τρελας πλακα ειχε το παιδι
-
μα σε παρακαλω!!δεν σταζω μελι,βασιλικο πολτο σταζω!!
περα απο την πλακα(λεμε τωρα ),θα μπορουσε καλλιστως να λαβει μερος σε διαφημιση της μηλοεταιριας,λεγωντας κατι του στυλ
''εχω γυρισει ολο τον πλανητη,εχω κανει απειρες φιλιες,εχω γνωρισει τεραστιο αριθμο ατομων,εχω ζησει αμετρητες ερωτικες σχεσεις ανυπερβλητου παθους κ λαγνειας με καυτες χυμωδεις πανεμορφες γυναικες,εχω μαθει πλεον ολες τις ξενες γλωσσες,εχω απολαυσει τις καλυτερες ταινιες που γυριστηκαν ποτε,εχω ακουσει ολα τα τραγουδια με βαθυτερα νοηματα-υπονοουμενα,εχω βγαλει τοσα χρηματα που δεν χρειαζεται να δουλεψουν τα τρισεγγονα μου,εχω κερδισει αγωνες εναντι σε μιχαλακη ιορδανιδη,ντιεγκιτο μαραντονα,μιχαλακη σουμαχερακο κ σεβαστιανο λεμπ,θρηνησα χορευοντας τα τραγουδια του μιχαλακη τζαξονοπουλου...κ ολα αυτα μεσα απο την ευρεια οθονη υψηλης αναλυσης 350 τρισεκκατομμυριων χρωματων,του καταπληκτικου στην αφη πληκτρολογιου,του ''προεκταση του χεριου'' ποντικιου,του εφοδιασμενου με πανισχυρο επεξεργαστη-καρτα γραφικων-καρτα ηχου μηλουπολογιστη μου..'' ''μηλοεταιρια..ολος ο κοσμος στα χερια σας χωρις καν να σηκωθειτε απο την ανατομικη πολυθρονα του γεματου γαριδακια κ κοκακολες(κ απλυτα) δωματιου σας'' ''μηλοεταιρια:why try getting a life or a wife,when with only 2.000€ u can have everything?''πλακα κανω!
-
...το ψοφησες δεν βαριεσαι τετοια ωρα?
-
-
Μπαινει ενας τυπος στο sciroccoclub και αρχισε να μας λεει ποσο μαυρα χαλια ειναι τα σιροκκο(καλα μεχρι εδω)και ποσο ΝΤΙΖΑΙΝΑΤΟ ειναι το Αuris....μαλιστα
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Μπαινει ενας τυπος στο sciroccoclub και αρχισε να μας λεει ποσο μαυρα χαλια ειναι τα σιροκκο(καλα μεχρι εδω)και ποσο ΝΤΙΖΑΙΝΑΤΟ ειναι το Αuris....μαλισταΚατσε φιλε τι εχει το σιροκο?Εχει το φουσκα ντιζαϊν του auris???ΟΧΙ!!!!!!
-
Ελα ντε
-
Ελα ντελινκ?
-
Μπαινει ενας τυπος στο sciroccoclub και αρχισε να μας λεει ποσο μαυρα χαλια ειναι τα σιροκκο(καλα μεχρι εδω)και ποσο ΝΤΙΖΑΙΝΑΤΟ ειναι το Αuris....μαλιστα -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ελα ντε
λινκ?
http://www.sciroccoclub.gr/forum/viewto ... 930#p23150
-
Εγω εχω auris 1,6 και εχω ανοιξει αρκετες φορες με tsi 122 golf και ειμαι μπροστα 2 αυτοκινητα μεχρι τα 160
Το ψεμα με πηρε στα μουτσουνια!!!
VW Scirocco