-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Εγω εχω auris 1,6 και εχω ανοιξει αρκετες φορες με tsi 122 golf και ειμαι μπροστα 2 αυτοκινητα μεχρι τα 160Το ψεμα με πηρε στα μουτσουνια!!!
Πιο μετα λεει οτι εχει ανοιξει και με λεον 160 και ειναι μαζι μεχρι τα 160 ....καλα ο ανθρωπος ειναι για δουλεμα,πολυ χαμηλο το IQ αλλα καλοι ειναι κ αυτοι να υπαρχουν μωρε να περναει η ωρα.
-
Χωρίς να θέλω να ρίξω flame αλλά και ο σιροκοτέτοιος πρέπει να το κοιτάξει λίγο το θέμα του. Είναι λίιιιιιιιιιιιγο υπερβολικός.
Εγω εχω auris 1,6 και εχω ανοιξει αρκετες φορες με tsi 122 golf και ειμαι μπροστα 2 αυτοκινητα μεχρι τα 160
Πάλι καλά που υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις και βλέπουμε λίγη χαρά κι εμείς οι 147κηδες...
-
Εγω εχω auris 1,6 και εχω ανοιξει αρκετες φορες με tsi 122 golf και ειμαι μπροστα 2 αυτοκινητα μεχρι τα 160Το ψεμα με πηρε στα μουτσουνια!!!
Είσαι σίγουρος οτι δεν είναι αλήθεια??
Το auris με τον 1.6 είναι αρκετά σβέλτο... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Χωρίς να θέλω να ρίξω flame αλλά και ο σιροκοτέτοιος πρέπει να το κοιτάξει λίγο το θέμα του. Είναι λίιιιιιιιιιιιγο υπερβολικός....εννοειται πως συμφωνω....απλα το ποστ ειναι παμπαλαιο και ηταν στα ντουζενια τους οι ερωτες...ξεφευγαν και τετοια μπολικα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εγω εχω auris 1,6 και εχω ανοιξει αρκετες φορες με tsi 122 golf και ειμαι μπροστα 2 αυτοκινητα μεχρι τα 160
Το ψεμα με πηρε στα μουτσουνια!!!
Το auris με τον 1.6 είναι αρκετά σβέλτο...Ρε συ εγω συμφωνω,απλα ο τροπος,τα βιντεακια και οι δυναμομετρησεις που παραθετει ειναι περα για περα βλακωδη
-
''Να με τσαγιασουνε αποκλειετε ασχετε..Εχω ανοιξει με το leon 1.8 tsi και παμε μαζι μεχρι τα 160 αρα απο που και ως που να με τσαγιασει το σιροκο σου φριτεζα? Το πολυ πολυ να με περασει αργα μετα τα 160''
Που ειναι ο elteo -
τα επιχειρήματα και οι χαρακτηρισμοί είναι all the money
-
'' http://img109.imageshack.us/content.php ... ia=mupload
**Οριστε η δυναμομετρηση μου..Αυτο ειναι το auris καγκουρια μαμαει και δερνει **:shhh: ..''
ΒEST OF
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Το auris με τον 1.6 είναι αρκετά σβέλτο...Ρε συ εγω συμφωνω,απλα ο τροπος,τα βιντεακια και οι δυναμομετρησεις που παραθετει ειναι περα για περα βλακωδη
Oτι ο άνθρωπος είναι κλινικά βλάκας είναι προφανές και δεν τίθεται θέμα...
Οτι η αισθητική του έχει πρόβλημα , είναι και αυτό προφανές....
Στην ευθεία το 1.6 είναι μαζί με το 122 γκόλφ , στις στροφές όμως το ιαπωνικό μπρελόκ δείχνει τις αρετές του...συνεχίζει ευθεία..
-
έχει tsagiasei και leon 1.8 tsi
κανένα 16χρόνο θα είναι δεν παίζει να είναι τόσο στόκος
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Oτι ο άνθρωπος είναι κλινικά βλάκας είναι προφανές και δεν τίθεται θέμα...
Οτι η αισθητική του έχει πρόβλημα , είναι και αυτό προφανές....
Στην ευθεία το 1.6 είναι μαζί με το 122 γκόλφ , στις στροφές όμως το ιαπωνικό μπρελόκ δείχνει τις αρετές του...συνεχίζει ευθεία..
Ετσι παει ευθεια.Αλλα να μην λεει οτι παει ισα ισα με τουρμπατο 122 αλογα ελεος δηλαδη.
-
το αουρις ειναι ενα πολυ καλο αυτοκινητο,αρκετα ολοκληρωμενο,στον αισθητικο τομεα τα κριτηρια ειναι διαφορετικα για τον εκαστοτε οποτε ειναι κατι υποκειμενικο,αλλα απο εκει κ περα,κ δικαιο να ειχε ο τυπος,οταν μπαινεις πρωτη φορα σε φορουμ κ μιλας τοσο ασχημα,λογικο κ αναμενομενο να εχεις την αναλογη αντιμετωπιση..ακομα κ για τα δεδομενα κ το επιπεδο του σιροκοκλαμπ,ο τυπος συμπεριφερθηκε γτπκ..ναι,μπορει να ειναι πιο γρηγορο το αουρις απο το 122,ναι ειναι σιγουρα πιο αξιοπιστο αλλα εντελει τι σχεση εχουν ολα αυτα??μπορεις να πεις την διαφορετικη αποψη σου,σαν ανθρωπος,ηρεμα κ ωραια(ανεξαρτητως του οτι παλι εκει μεσα θα πας για μπανακι! )..
παντως μιας κ το εφερε η κουβεντα θα ηθελα να δω καποτε μια συγκριση μεταξυ βαγκ διλιτρου(ειτε βενζινη 211 ειτε πετρελαιο 170,γκολφ-α3-ροκο) με αουρις 2.2 πετρελαιο(αν κ απο οσο ξερω δεν εισαγεται στην ελλαδα.. )..
ρεντ εχεις οδηγησει το αουρις η απλως το λες με βαση την καταγωγη του?
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
το αουρις ειναι ενα πολυ καλο αυτοκινητο,αρκετα ολοκληρωμενο,στον αισθητικο τομεα τα κριτηρια ειναι διαφορετικα για τον εκαστοτε οποτε ειναι κατι υποκειμενικο,αλλα απο εκει κ περα,κ δικαιο να ειχε ο τυπος,οταν μπαινεις πρωτη φορα σε φορουμ κ μιλας τοσο ασχημα,λογικο κ αναμενομενο να εχεις την αναλογη αντιμετωπιση..ακομα κ για τα δεδομενα κ το επιπεδο του σιροκοκλαμπ,ο τυπος συμπεριφερθηκε γτπκ..ναι,μπορει να ειναι πιο γρηγορο το αουρις απο το 122,ναι ειναι σιγουρα πιο αξιοπιστο αλλα εντελει τι σχεση εχουν ολα αυτα??μπορεις να πεις την διαφορετικη αποψη σου,σαν ανθρωπος,ηρεμα κ ωραια(ανεξαρτητως του οτι παλι εκει μεσα θα πας για μπανακι! )..παντως μιας κ το εφερε η κουβεντα θα ηθελα να δω καποτε μια συγκριση μεταξυ βαγκ διλιτρου(ειτε βενζινη 211 ειτε πετρελαιο 170,γκολφ-α3-ροκο) με αουρις 2.2 πετρελαιο(αν κ απο οσο ξερω δεν εισαγεται στην ελλαδα.. )..
ρεντ εχεις οδηγησει το αουρις η απλως το λες με βαση την καταγωγη του?
έχω οδηγήσει και μάλιστα πολύ πρόσφατα...
Το οτι συνεχίζει ευθεία είναι όπως κατάλαβες υπερβολή στο πνεύμα του αρχικού ποστ του κατόχου
Το μοτέρ του είναι αρκετά δυνατό , για αυτό έγραψα οτι μπορεί να είναι πιο γρήγορο από 122αρι ... δεν το έχω αντιπαραθέσει... την αίσθηση που μου έδωσε σου λέω -
αν κ βγαινουμε εκτος θεματος,απο τη δικη μου εμπειρια θεωρω οτι ειναι πισω απο το ροκο σε στροφες(δεν ξερω τι κανει το 2.2πετρελαιο που νομιζω φερει αλλες ρυθμισεις,αλλα κ παλι δυσκολο) αλλα σε σχεση με γκολφ 5/6-α3 ειναι μαζι κ ανετως..θεωρω οτι για καθημερινο αυτοκινητο προσανατολισμενο κυριως προς την ανεση κ οχι τοσο στον σπορ χαρακτηρα(οπως π.χ. το ροκο) ειναι μια χαρα..
κ ειδικα στην ευρωπη το θεωρουν πολυ καλο αυτοκινητο(αφου ειναι) γιατι εχουν κ την ελευθερια της πετρελαιοκινησης κ καλυτερης ποιοτητας οδικα δικτυα..
ζητω συγνωμη για του.γ.
για την ιστορια κ μονο,θεωρω οτι ειναι μπροστα απο σταση κ πισω στις εν κινησει επιταχυνσεις εν συγκρισει με το 122..απο εκει κ περα οταν παιρνεις καθημερινο αυτοκινητο κ σε ενδιαφερει να περνας τους αλλους,φαινεται ξεκαθαρα το επιπεδο σου(εννοω του φιλου που μπηκε να γραψει-προσβαλλει-προκαλεσει στο ροκοκλαμπ).. -
Έλεος... Πρέπει να το είχε γράψει και στο vwclub. Ήταν το ίδιο ακριβώς Post. copy paste...
-
Μπορεί το μοτέρ του Auris να βγάνει 125 άτια αλλά μην αγνοείτε το γεγονός ότι ζυγίζει περισσότερο από τις corolla που ήταν πούπουλα. Εγώ έχω ανοίξει με Auris (με το 1,6 πίσω) και ήμουν εύκολα μπροστά του χωρίς να ανοίγω βέβαια πάρα πολύ. Μια από τα ίδια με ότι κορολοειδές είχα ανοίξει παλιότερα. Το μισό δευτερόλεπτο στο 0-100 δεν φαίνεται τόσο πολύ όσο η διαφορά στο 0-400 μ.
ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να είναι το ίδιο γρήγορο με tsi 122... -
πλεον δεν βγαζει 125 αλλα 132 αλογα..απο την αλλη,πιθανως να το βοηθαει η κλιμακωση στο να κανει καλη εκκινηση..αλλα ολα αυτα λιγη σημασια εχουν γιατι δεν ειναι αυτος ο σκοπος για τον οποιο σχεδιαστηκε αυτο οπως κ ολα τα υπολοιπα αυτοκινητα της κατηγοριας του..
-
Για να καταλαβουμε λιγο καλυτερα που βρισκονται τα δυο αυτοκινητα...
Αuris 1.6/124
0-100km/h 10.4sec, 0-400m 17.3sec/129km/h, 0-1000m 31.8sec/165km/h
80-110km/h με 4η 8.7sec, 120-140km/h με 4η 6.8sec
80-110km/h με 5η 11.9sec, 120-140km/h με 5η 9.2secrocco 122
0-100km/h 9.5sec, 0-400m 16.8sec/132km/h, 0-1000m 31sec/167km/h
80-110km/h με 4η 6.5sec, 120-140km/h με 4η 5sec
80-110km/h με 5η-6η 8.5-11.6sec, 120-140km/h με 5η-6η 7.3-9.1secΑκομα και το 'μικρο' rocco ειναι μπροστα ΠΑΝΤΟΥ.
Με το 160αρι μιλαμε για σκληρο πορνο βεβαια...
Ενταξει, καλο, χρυσο και 'αλεξισφαιρο' το Auris σε ποιοτητα κατασκευης, υποστηριξη
Ελληνικης αντ/σωπειας, οικονομικο, αυτοκινητο σκυλι γενικοτερα, αλλα μεχρι εκει.(Πηγη: 4τροχοι Μαρτιος 2008, Μαιος 2009)
-
Εχω ανοιξει με το leon 1.8 tsi και παμε μαζι μεχρι τα 160
και εγώ leon 1,8 tsi έχω και το επιβεβαιώνω,μετά τα 160 με αφήνει πίσω
τώρα με το πρόγραμμα, κρατιέμαι κοντά μέχρι τα 180Στην ευθεία το 1.6 είναι μαζί με το 122 γκόλφ , στις στροφές όμως το ιαπωνικό μπρελόκ δείχνει τις αρετές του...
συνεχίζει ευθεία..
στην αρχή με άγχωσες
συλλεκτικό κομμάτι ο τύπος
έχω πετύχει avensis 2,2 D (όχι ταξί) με κέφια, σε επαρχιακό δρόμο και κρατιόταν ανέλπιστα καλά.δεν ήταν πιο γρήγορος και όποτε πίεζα άνοιγα πολύ, απλά πήγαινε πολυυυυύ καλύτερα από ένα 2λιτρο ατμοσφαιρικό.
και κάτι άλλο, το auris τον έχει πιο μεγάλο...τον λεβιέ του χειροφρένου
-
O τύπος είναι κορυφαίος... Του έγραψα ότι για να μετρήσει στο κοντέρ 0-100 πρέπει να πάει μέχρι τα 110 περίπου, και μου απαντάει ότι έχει και gps, και στα 100 δεν έχει απόκλιση, ενώ στα 200(του κοντέρ) το gps του δείχνει 197!
VW Scirocco