-
1)Έλα κουρασμένε, μην μας πάθεις και τίποτα και έχουμε τύψεις http://sciroccoclub.gr/forum/viewtopic.php?f=25&t=487&start=0.
2)Μην πιάνεις λάδια στο στόμα σου -
οκ ευχαριστω, γιατι τα χω παρει με το dsg και θελω να δω τι θα γινει με αυτη τη καταστηση
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τα χω παρει με το dsgμηχανικό δεν έχεις; Ως νέα τεχνολογία αν αξίζει;
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
τα χω παρει με το dsg
μηχανικό δεν έχεις; Ως νέα τεχνολογία αν αξίζει;
Tι λες ρε?Επικοινωνεις?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οκ ευχαριστω, γιατι τα χω παρει με το dsg και θελω να δω τι θα γινει με αυτη τη καταστησηΑφου δεν εχεις DSG, ουτε εδειξες να ενδιαφερεσαι για αυτο...
Η Milano που λες, θα βγαλει τελικα με διπλο συμπλεκτη? -
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
τα χω παρει με το dsg
Tι λες ρε?Επικοινωνεις?
Όχι και πολύ. Τα 'πίνα τόσο χτες που παίζει ακόμα και τώρα να χω αλκοόλ στο αίμα μου
(there is too much blood in my alcohol system )Πάμε πάλι ανθρώπινα γιατί βαριέμαι να γράφω και δεν το εμπέδωσα καλά.
- Q μηχανικό κιβώτιο δεν έχεις;
- Γιατί τα έχεις πάρει με τα dsg; Αν σαν νέα τεχνολογία είναι αρκετά αξιόπιστη;
- Ok john;
ΥΓ:Το prototype τα σπάει
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
τα χω παρει με το dsg
Tι λες ρε?Επικοινωνεις?
Όχι και πολύ. Τα 'πίνα τόσο χτες που παίζει ακόμα και τώρα να χω αλκοόλ στο αίμα μου
(there is too much blood in my alcohol system )ΚαλοΠάμε πάλι ανθρώπινα γιατί βαριέμαι να γράφω και δεν το εμπέδωσα καλά.
- Q μηχανικό κιβώτιο δεν έχεις;Ναι
- Γιατί τα έχεις πάρει με τα dsg; Αν σαν νέα τεχνολογία είναι αρκετά αξιόπιστη;Κατι κανεις τωρα
- Ok john; Ok
ΥΓ:Το prototype τα σπάει Ρε μλκ εσυ εχεις πιει πολυ!!!
-
Ρε μλκ εσυ εχεις πιει πολυ!!!http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=32695&start=270#p1636344
Πριν 28 ώρες έγινα ζαμπόν αλλά τα κατάλειπα έμειναν
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
οκ ευχαριστω, γιατι τα χω παρει με το dsg και θελω να δω τι θα γινει με αυτη τη καταστηση
Αφου δεν εχεις DSG, ουτε εδειξες να ενδιαφερεσαι για αυτο...
Η Milano που λες, θα βγαλει τελικα με διπλο συμπλεκτη?το οτι δεν εχω εγω, δε σημαινει οτι δεν εχουν αλλοι που ξερω
ΥΓ:Το prototype τα σπάει
το παιχνιδι? μπαααα
-
αληθεύει ότι το μετατρόχιο στον πίσω άξονα του Scirocco είναι μεγαλύτερο από αυτό μίας Carrera? και μεγαλύτερο από το μπροστά? και πόσο μεγαλύτερο θα είναι δηλαδή στο R !??!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
αληθεύει ότι το μετατρόχιο στον πίσω άξονα του Scirocco είναι μεγαλύτερο από αυτό μίας Carrera? και μεγαλύτερο από το μπροστά? και πόσο μεγαλύτερο θα είναι δηλαδή στο R !??!Ναι ειναι μεγαλυτερο απο το μπροστα.Και ειναι κατι χιλιοστα μεγαλυτερο απο μιας καρρερα.Επισης ειναι μεγαλυτερο απο μεταξονια Evo,m3.Tα ειχε αναφερει ενα περιοδικο,τωρα δεν θυμαμαι πιο.
-
αληθεύει ότι το μετατρόχιο στον πίσω άξονα του Scirocco είναι μεγαλύτερο από αυτό μίας Carrera? και μεγαλύτερο από το μπροστά? και πόσο μεγαλύτερο θα είναι δηλαδή στο R !??!
Ναι ειναι μεγαλυτερο απο το μπροστα.Και ειναι κατι χιλιοστα μεγαλυτερο απο μιας καρρερα.Επισης ειναι μεγαλυτερο απο μεταξονια Evo,m3.Tα ειχε αναφερει ενα περιοδικο,τωρα δεν θυμαμαι πιο.
τρέλα!!!!!
-
Ναι ειναι μεγαλυτερο απο το μπροστα.Και ειναι κατι χιλιοστα μεγαλυτερο απο μιας καρρερα.Επισης ειναι μεγαλυτερο απο μεταξονια Evo,m3.Tα ειχε αναφερει ενα περιοδικο,τωρα δεν θυμαμαι πιο.
Νουμερα εχεις?
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Νουμερα εχεις?
Αν με ρωτουσατε λιγο πριν παρω το αμαξι τα ειχα ολα ετοιμα Τωρα μισο να ψαξω
-
Νουμερα εχεις?
Αν με ρωτουσατε λιγο πριν παρω το αμαξι τα ειχα ολα ετοιμα Τωρα μισο να ψαξω
τικ τακ τικ τακ τικ τακ τικ τακ
-
Scirocco: Μπροστά 1569 Πίσω 1575
Carrera: Μπροστά 1488 Πίσω 1546
M3: Μπροστά 1538 Πίσω 1539
Evo: Μπροστά/Πίσω 1544
Για το scirocco R δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα οι τιμές. Απλά ότι θα είναι μεγαλύτερο του απλού.Edit: Γιάννη, είδες που ψάχνομαι εγώ για αμάξι και τα έχω όλα έτοιμα;
-
Οταν λεμε Μ3 μιλαμε για την καινουρια Μ3?
-
Ναι. 60,6 ίντσες, 1.539,24 mm.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Scirocco: Μπροστά 1554 Πίσω 1560
Carrera: Μπροστά 1488 Πίσω 1546
M3: Μπροστά 1538 Πίσω 1539
Evo: Μπροστά/Πίσω 1544
Για το scirocco R δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα οι τιμές. Απλά ότι θα είναι μεγαλύτερο του απλού.Edit: Γιάννη, είδες που ψάχνομαι εγώ για αμάξι και τα έχω όλα έτοιμα;
Eνα Drive που εχω (Δεκεμβριος 2008) κανει λογο για 1.569mm εμπρος και 1.575mm
πισω. Στο ιδιο αρθρο, αναφερεται στην εισαγωγη του για μεγαλυτερα μετατροχια απο
Μ3 και 911turbo...
Θα κοιταξω να δω αν εχουν παραθεσει νουμερα για τα μετατροχια και οι 4τροχοι,
για να εχουμε μια πιο ξεκαθαρη εικονα... -
Dimensions: 4,256 mm long, 1,810 mm wide, 1,404 mm tall, extremely wide tread width (front 1,569 mm, rear 1,575 mm)
Tελικα ετσι ειναι Ddl...
http://www.worldcarfans.com/1080616959/ ... o-in-depth
Ε92 Μ3 Zeus.
VW Scirocco