-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Είπανε ότι 5-6 του μήνα θα το χω.. Άντε να δούμε..
Αμαν μωρε...υπομονη
Για στρώσιμο τι προτείνουμε? Ποια διαδρομή κοντά στην Αθήνα?
Παμε Λουτρακι για καφε
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Αμαν μωρε...υπομονη
Παμε Λουτρακι για καφε
Να'ρθω κι εγώ?
Έχει turboκαιρο βεβαίως...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Αμαν μωρε...υπομονη
Παμε Λουτρακι για καφε
Να'ρθω κι εγώ?
Αν θελετε κανουμε μια ωραια συναντηση και οποιος θελει ερχεται!Φυσικα και να ερθεις!
-
Ωραία!
Mods...δε κανονίζουμε καμιά συναντησούλα/βολτούλα? Όλο στο φαγητό το έχουμε ρίξει, στο τρίγωνο
-
παιδια, το golf r θα ειναι 4κουνα.... το scirocco r ομως θα εχει μπροστα κινηση??? το βιντεακι παντως τα σπαει!!!!!
-
Λοιπον ανοιξα με audi A3 1.8T...εφαγα σχεδον ενα αμαξι,απο σταση.....αλλα ειμαι πολυυυ χαρουμενος γιατι...ειχα αλλους δυο εκ των οποιων ο ενας πλησιαζει τα 100 κιλα και το Α3 ηταν DSG!Αυτο σημαινει οτι αδειος μαλλον τον ειχα και αυτος αυτο μου ειπε...απορησε με την καλη εκκινηση του σιροκκο και αυτος μου ειπε οτι χρησιμοποιησε και το Launch Control!Εκκινηση ημουν μπροστα.Το Α3 1.8 το 7άρι DSG δεν έχει; Το 7άρι δεν έχει launch control από ότι ξέρω και για αυτό δεν ξεκινάει καλά από στάση. Το 6άρι που φοράει όμως το S3 είναι κορυφή.
-
Ο χρήστης mafiozos87 έγραψε:
παιδια, το golf r θα ειναι 4κουνα.... το scirocco r ομως θα εχει μπροστα κινηση??? το βιντεακι παντως τα σπαει!!!!!Το Golf R αντικαθιστά το R32 που ήταν (ήδη) τετρακίνητο.
Το Scirocco μάλλον έφαγε τη 'μπάλα' της κρίσης(?) και παραμένει 2κίνητο ακόμα και στην έκδοση R.
Ισως και για να μην υπάρχει απευθείας αντιπαράθεση ανάμεσα σε Golf-Scirocco-S3.
ήδη έχουμε S3 - Golf R20 μονομαχία...
μη γεννηθεί και αντίπαλος εκ των έσω. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
παιδια, το golf r θα ειναι 4κουνα.... το scirocco r ομως θα εχει μπροστα κινηση??? το βιντεακι παντως τα σπαει!!!!!
Το Golf R αντικαθιστά το R32 που ήταν (ήδη) τετρακίνητο.
Το Scirocco μάλλον έφαγε τη 'μπάλα' της κρίσης(?) και παραμένει 2κίνητο ακόμα και στην έκδοση R.
Ισως και για να μην υπάρχει απευθείας αντιπαράθεση ανάμεσα σε Golf-Scirocco-S3.
ήδη έχουμε S3 - Golf R20 μονομαχία...
μη γεννηθεί και αντίπαλος εκ των έσω.λιγο χαζομαρα ομως το ενα να ειναι 4κουνα κ το αλλο 2κινητο στα ιδια αλογα...... ξερεις τπτ απο τιμες τ golf? γτ τ scirocco απ οτι διαβασα μαλλον 35-37k θα ξεκιναει.......
-
Το Scirocco R σε τετρακινητο ηταν η μονη ελπιδα να ξανακοιταξω σε VW αυτη τη στιγμη...κριμα παντως αμαρτια ειναι
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Το Scirocco R σε τετρακινητο ηταν η μονη ελπιδα να ξανακοιταξω σε VW αυτη τη στιγμη...κριμα παντως αμαρτια ειναιθα ελεγε πολυ 4κουνα...... αλλα παλι 1 χαρα θα ειναι.... η ford με το rs τι παραπανω ηξερε??? κ απο οτι ξερω δν εχει κανενα προβλημα στην κακομοιρη μας ασφαλτο.....
-
Απλα δν θα ειναι πλεον αυτο που ψαχνω...τεσπα
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το Α3 1.8 το 7άρι DSG δεν έχει; Το 7άρι δεν έχει launch control από ότι ξέρω και για αυτό δεν ξεκινάει καλά από στάση. Το 6άρι που φοράει όμως το S3 είναι κορυφή.κυκλοφόρησαν λίγο πριν το facelift κάτι 1.8TFSI με 6άρι DSG (βλέπε το δικό μου ας πούμε ).
Και...αν το παρακάνεις με τις στροφές στο launch control, το αμάξι σπινιάρει πολύ...
ΥΓ:πάντως το Scirocco πηγαίνει γενικότερα 'καλά'.
ΥΓ2:Ρε...που θα βρω ένα σιροκκάκια να δούμε ποιός θα κεράσει τσάι σε ποιόν? -
Εγινε ποστ και σβηστηκε
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Εγινε ποστ και σβηστηκεντράπηκες γι'αυτό που πήγες να γράψεις?
(πλάκα κάνω έτσι?
-
Αλλος εγραψε και το εσβησε
Ας φανερωθει
-
σβήστηκε παλιοεγκάθετε γιατί μετά σκέφτηκα το άκυρο του dsg. Θα μπορούσε να έχει και το τσιρότο.
έγραφα ότι ο καβουρας με dsg και ιδιας ιπποδύναμης μοτέρ με μεγαλύτερη ροπή θα τον είχε αλλά ...
-
Ενδεικτικα παντως, συμφωνα με τις μετρησεις των 4τροχων για το A3 1.8 Τfsi και το Scirocco 160, πρεπει να πανε σχεδον κοπιες...Απλα ο 1.8 Tfsi πρεπει να εχει καλυτερη
ρυθμισιμοτητα-αισθηση στο γκαζι, και λογικα να 'ακουγεται' και να δειχνει πιο ανετος υπο πιεση λογω και αυξημενων κυβικων...Audi Α3 1.8 Τfsi (manual) 0-100km/h 8,1sec , 0-1000m 29,4sec/179km/h
scirocco 160 (manual) 0-100km/h 8,1sec, 0-1000m 29,0sec
(4τροχοι Μαιος 2007, Νοεμβριος 2008)
-
Αμαν μωρε...υπομονη
Παμε Λουτρακι για καφε
Να'ρθω κι εγώ?
Αν θελετε κανουμε μια ωραια συναντηση και οποιος θελει ερχεται!Φυσικα και να ερθεις!
Sciroccoσυνατηση σημερα? Προλαβαινω να ερθω? Που, τι ωρα γινεται?
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ενδεικτικα παντως, συμφωνα με τις μετρησεις των 4τροχων για το A3 1.8 Τfsi και το Scirocco 160, πρεπει να πανε σχεδον κοπιες...Απλα ο 1.8 Tfsi πρεπει να εχει καλυτερη
ρυθμισιμοτητα-αισθηση στο γκαζι, και λογικα να 'ακουγεται' και να δειχνει πιο ανετος υπο πιεση λογω και αυξημενων κυβικων...Audi Α3 1.8 Τfsi (manual) 0-100km/h 8,1sec , 0-1000m 29,4sec/179km/h
scirocco 160 (manual) 0-100km/h 8,1sec, 0-1000m 29,0sec
(4τροχοι Μαιος 2007, Νοεμβριος 2008)
και το Leon με τον 1.8 ΤSI 0-100km/h 7,8 sec, 0-1000m 29,1sec http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=12193
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Αμαν μωρε...υπομονη
Παμε Λουτρακι για καφε
Να'ρθω κι εγώ?
Sciroccoσυνατηση σημερα? Προλαβαινω να ερθω? Που, τι ωρα γινεται?
Oχι Γρηγορη δεν λεμε για σημερα!Προτεινα απλα στο μαμια οταν το παρει να παμε μια βολτιτσα αλλα απο κει και περα οποτε θελετε κανονιζουμε ο,τι θελετε!
VW Scirocco