-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ρε παιδια πως γινεται να μην κοβονται?
πρεπει να τις κανεις resize και να τις κανεις πχ 640 x 480 (δε θυμαμαι τι οριο εχει το forum )
αλλιως κανουμε δεξι κλικ και προβολη εικονας, μην αγχωνεσαι
thanks!
-
jntaras το πράσινο είναι το δικό σου?
/edit
ωπ τώρα είδα την πινακίδα κυκλοφορίας..
(το'χεις φάει κάτω δεξιά ή είναι λάσπη?) -
μαλλον το χει φαει σε τετοιο σημειο αργα ή γρηγορα
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
jntaras το πράσινο είναι το δικό σου?/edit
(το'χεις φάει κάτω δεξιά ή είναι λάσπη?)o πατερας μου,αλλα ειναι χαμηλα και δν φαινεται γενικως.Πρεπει να φτιαχτει αλλα το αφηνουμε για το ματι
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
/edit
(το'χεις φάει κάτω δεξιά ή είναι λάσπη?)o πατερας μου,αλλα ειναι χαμηλα και δν φαινεται γενικως.
ε ρε με τους πατεραδες και μενα πηρε παραμαζωμα κατι μπαζα που επεσαν απο μπροστινο φορτηγο..
ευτυχως δε φαινεται εκτος κι αν σκυψειςτο προσεχουμε, μας λενε οτι δε το προσεχουμε (εμενα τουλαχιστον) και μολις μας το παιρνουν του αλλαζουν τα φωτα
και μετα μου κανει και θεμα γιατι καθε φορα που παιρνω το δικο του βρισκει τουμπαρισμενη την εργαλειοθηκη..
λες και το να στριβεις αποτομα χαλαει το αυτοκινητο -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
/edit
(το'χεις φάει κάτω δεξιά ή είναι λάσπη?)o πατερας μου,αλλα ειναι χαμηλα και δν φαινεται γενικως.
ε ρε με τους πατεραδες και μενα πηρε παραμαζωμα κατι μπαζα που επεσαν απο μπροστινο φορτηγο..
ευτυχως δε φαινεται εκτος κι αν σκυψειςτο προσεχουμε, μας λενε οτι δε το προσεχουμε (εμενα τουλαχιστον) και μολις μας το παιρνουν του αλλαζουν τα φωτα
και μετα μου κανει και θεμα γιατι καθε φορα που παιρνω το δικο του βρισκει τουμπαρισμενη την εργαλειοθηκη..
λες και το να στριβεις αποτομα χαλαει το αυτοκινητοΗ πλακα ειναι οτι το εκρυβα γιατι νομιζα πως το'χα κανει εγω ωσπου μια δυο μερες μετα θυμηθηκε και μου το 'πε Οσο για την εργαλειοθηκη...φερ'την και εσυ στα ισια της με κανενα χειροφρενο
-
καθε φορα προσπαθω να θυμηθω να τη βαλω στη θεση της και καθε φορα το ξεχναω
μια φορα παλιοτερα ειχε μεσα ενα ντενεκε λαδι τον οποιο ειχα κοπανησει δε 10δες σημεια
(παραμορφωση κανονικη)
ευτυχως που δεν ανοιξε γιατι θα ειχε καταστραφει το αυτοκινητο , ειναι πολυ γεροι τελικα οι ντενεκεδεςτην επομενη μερα που το ειδε αυτο πηγε να παθει συγκοπη και απο τοτε μου ταχει φυλαγμενα, παντα κοιταζει τις αποσκευες αφου χρησιμοποιησω το αυτοκινητο του
-
Εντάξει δεν είναι τίποτα το σοβαρό. Καταλαβαίνω βέβαια ότι ενοχλεί, καθότι το αυτοκίνητο είναι καινούριο αλλά διορθώνεται. Παρεπιμπτόντως, πολύ ωραία η ζάντα. Έχω αρχίσει κι εγώ και το σκέφτομαι για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Θα δούμε τι θα αποφασιστεί τελικά.
-
Ο χρήστης grig82 έγραψε:
Εντάξει δεν είναι τίποτα το σοβαρό. Καταλαβαίνω βέβαια ότι ενοχλεί, καθότι το αυτοκίνητο είναι καινούριο αλλά διορθώνεται. Παρεπιμπτόντως, πολύ ωραία η ζάντα. Έχω αρχίσει κι εγώ και το σκέφτομαι για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Θα δούμε τι θα αποφασιστεί τελικά.Aν αποφασιστει δεν θα το μετανοιωσεις φιλε μου...πιστευω οτι θες ακριβοτερο αμαξι για να σε ευχαριστει εξισου με το scirocco.
-
χεχε, και γω εχω ενα ξύσιμο κατω απο το δεξί πλαινό σποιλερ αλλά το αφήνουμε για το μάτι μιας και δε φαίνεται!
ο ένοχος ακόμα ερευνάται μιας και τη συγκεκριμένη χρονική περιόδο το είχαμε οδηγήσει και οι 3 της οικογένειας..
Υ.Γ.
παρεπιπτώντος το ζαντικό στο κόκκινο σιροκκο της φωτογραφίας πολύ 'hardcore' -
Στα χρήματα που μπορώ να δώσω είναι αυτό που με τραβάει πιο πολύ.
-
Ο χρήστης grig82 έγραψε:
Στα χρήματα που μπορώ να δώσω είναι αυτό που με τραβάει πιο πολύ.Kαλοριζικο
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
χεχε, και γω εχω ενα ξύσιμο κατω απο το δεξί πλαινό σποιλερ αλλά το αφήνουμε για το μάτι μιας και δε φαίνεται!ο ένοχος ακόμα ερευνάται μιας και τη συγκεκριμένη χρονική περιόδο το είχαμε οδηγήσει και οι 3 της οικογένειας..
Υ.Γ.
παρεπιπτώντος το ζαντικό στο κόκκινο σιροκκο της φωτογραφίας πολύ 'hardcore'Πραγματι,και απο κοντα ειναι ακομα πιο ωραια
-
Εντάξει δεν είναι τίποτα το σοβαρό. Καταλαβαίνω βέβαια ότι ενοχλεί, καθότι το αυτοκίνητο είναι καινούριο αλλά διορθώνεται. Παρεπιμπτόντως, πολύ ωραία η ζάντα. Έχω αρχίσει κι εγώ και το σκέφτομαι για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Θα δούμε τι θα αποφασιστεί τελικά.
Aν αποφασιστει δεν θα το μετανοιωσεις φιλε μου...πιστευω οτι θες ακριβοτερο αμαξι για να σε ευχαριστει εξισου με το scirocco.
Clio.
-
To πιστευεις οτι αυτο ακριβως σκεφτομουν οταν το εγραφα
-
To πιστευεις οτι αυτο ακριβως σκεφτομουν οταν το εγραφαεγώ το σκέφτομαι ακόμα και τώρα που έχει μπει η παραγγελία του scirocco..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
To πιστευεις οτι αυτο ακριβως σκεφτομουν οταν το εγραφα
εγώ το σκέφτομαι ακόμα και τώρα που έχει μπει η παραγγελία του scirocco..
Aν μπορεις να παρεις διλιτρο,μην το σκεφτεσαι,εγω βεβαια θα επαιρνα R20 στο τελος αλλα αλλο αυτο
-
Σιγουρα το Clio (RS φανταζομαι ) ειναι πιο καλα στημενο, με αγωνιστικες καταβολες, αλλα ειναι και πιο μικρο σαν αυτοκινητο, και το εσωτερικο του, δεν
δικαιολογει πιστευω την τιμη του, παντως σιγουρα οχι με τον τροπο
που το κανει το rocco.
H εκδοση RS απευθυνεται σε πολυ πιο συγκεκριμενο και ειδικο κοινο, το rocco
απο την αλλη δειχνει πιο ολοκληρωμενο σε καθημερινη χρηση, δικαιολογει περισσοτερο -κατα την γνωμη μου- το κοστος κτησης του, και ειναι σαφως πιο φρεσκο σαν σχημα
ασχετως αν το Clio υπεστει fl... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Σιγουρα το Clio (RS φανταζομαι ) ειναι πιο καλα στημενο, με αγωνιστικες καταβολες, αλλα ειναι και πιο μικρο σαν αυτοκινητο, και το εσωτερικο του, δεν
δικαιολογει πιστευω την τιμη του, παντως σιγουρα οχι με τον τροπο
που το κανει το rocco.
H εκδοση RS απευθυνεται σε πολυ πιο συγκεκριμενο και ειδικο κοινο, το rocco
απο την αλλη δειχνει πιο ολοκληρωμενο σε καθημερινη χρηση, δικαιολογει περισσοτερο -κατα την γνωμη μου- το κοστος κτησης του, και ειναι σαφως πιο φρεσκο σαν σχημα
ασχετως αν το Clio υπεστει fl...H αληθεια ειναι οτι θα το αγοραζα για δευτερο και αν ειχε κοντα στα 20...τα παραπανω λεφτα του ειναι καθαρα θεμα κυβισμου και φορολογιας.
-
το κόκκινο είναι ΓΤΠΚ.
VW Scirocco