-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εγω απο την αλλη εχω συνηθισει τα τριξιματα και τα κοπανηματα και οταν μπαινω σε αμαξι που δεν τριζει και δεν κοπαναει καθολου δεν αισθανομαι καλα.
ειδικα αν ειναι κλειστα τα παραθυρα και δεν ακουω και εξω δεν μπορω να οδηγησω καθολου.
βαζουν κιαυτα τα αρωματικα μεσα και μου ερχεται αναγουλα.Να και ένα καλό που έχουν τα ιταλικά αμάξια. Συνηθίζεις τα τριξίματα. Ενώ εμείς με τα γερμανικά δεν μπορούμε να τα συνηθίσουμε με τίποτα.
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
εγω απο την αλλη εχω συνηθισει τα τριξιματα και τα κοπανηματα και οταν μπαινω σε αμαξι που δεν τριζει και δεν κοπαναει καθολου δεν αισθανομαι καλα.
ειδικα αν ειναι κλειστα τα παραθυρα και δεν ακουω και εξω δεν μπορω να οδηγησω καθολου.
βαζουν κιαυτα τα αρωματικα μεσα και μου ερχεται αναγουλα.Να και ένα καλό που έχουν τα ιταλικά αμάξια. Συνηθίζεις τα τριξίματα. Ενώ εμείς με τα γερμανικά δεν μπορούμε να τα συνηθίσουμε με τίποτα.
Καλά, μην ορκίζεσαι κιόλας και να κρατάς μικρό καλάθι...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Καλά, μην ορκίζεσαι κιόλας και να κρατάς μικρό καλάθι...
Τα τελευταία 16 χρόνια οδηγώ VW (Golf II, IV, V). Νομίζω πως μπορώ να βγάλω συμπέρασμα.
-
βαζουν κιαυτα τα αρωματικα μεσα και μου ερχεται αναγουλα.Παρε τοτε μια alfa spider πισωκινητη (μεχρι το 88'-90' εβγαιναν αν δεν κανω λαθος)
να βρεις την υγεια σου. -
ειδικα αν ειναι **κλειστα τα παραθυρα **και δεν ακουω και εξω δεν μπορω να οδηγησω καθολου.
βαζουν κιαυτα τα αρωματικα μεσα και μου ερχεται αναγουλα.παρε γκολφ να βρεις την υγεια σου.. και να θες να τα κλεισεις.. δν θα μπορεις.....
-
βαζουν κιαυτα τα αρωματικα μεσα και μου ερχεται αναγουλα.
διαφωνω πληρως για τα τριξιματα αλλα ΣΥΜΦΩΝΩ για τα κωλοαρωματικα
πώς τα αντεχουν αυτα τα πραγματα?
νιωθω σαν κατσαριδα που με ψεκαζουν
θαλαμος αεριων το αυτοκινητο και αν κανει κρυο και δεν παιζει να ανοιχτει παραθυρο εισαι καταδικασμενος -
εχω την αλκανταρα για αρωμα.
λες να πειραζει κιαυτη στην υγεια -
δεν ξερω αν πειραζει ή οχι εγω απλα δεν αντεχω τα αρωματα και τις εντονες μυρωδιες (με καποιες εξαιρεσεις), δεν ξερω μαλλον εχω ευαισθητη μυτη..
1000 φορες τσιγαριλα και κλανιες
-
και πορδες θες να πεις
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
...1000 φορες τσιγαριλα και **κλανιες **:lol:Τρελή ατάκα...
Μιλάμε έλιωσα στα γέλια! -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
...1000 φορες τσιγαριλα και **κλανιες **:lol:
Τρελή ατάκα...
Μιλάμε έλιωσα στα γέλια! -
Της ίδιας συνομοταξίας και εσύ με τον ταξιτζή?
viewtopic.php?f=5&t=15937&p=1503317#p1503317 -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Της ίδιας συνομοταξίας και εσύ με τον ταξιτζή?
viewtopic.php?f=5&t=15937&p=1503317#p1503317Τα ιδια λενε ειχε κανει ενας φοβερος τυπος γνωστος μεταξυ αλλων και για το χιουμορ και τα πειραγματα του, ο Νελσον Πικε το 70' στην Φορμουλα 1.
Συγκεκριμενα οταν ηταν στα πιτ και μεσα στο μονοθεσιο, ελεγε στον μηχανικο του οτι κατι δεν πηγαινε καλα με την βαση του καθισματος και τον καλουσε να σκυψει
για να δει, και οταν εσκυβε, του την εριχνε... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Τα ιδια λενε ειχε κανει ενας φοβερος τυπος γνωστος μεταξυ αλλων και για το χιουμορ και τα πειραγματα του, ο Νελσον Πικε το 70' στην Φορμουλα 1.
Συγκεκριμενα οταν ηταν στα πιτ και μεσα στο μονοθεσιο, ελεγε στον μηχανικο του οτι κατι δεν πηγαινε καλα με την βαση του καθισματος και τον καλουσε να σκυψει
για να δει, και οταν εσκυβε, του την εριχνε...χαχαχαχαχαχα....
Απίστευτος...(end offtopic από μένα... over and out )
-
Off topic karabinato:
Ο Piquet ο πατήρ ήτο μέγιστο καραγκιοζάκι. Από τα μεγαλύτερα στην F1 (μπορεί και το μεγαλύτερο). Όταν έτρεχε με την Brabham με κινητήρες BMW στον αγώνα στη Ν. Αφρική είχε έρθει κάποιος Γερμανός εκπρόσωπος της εταιρείας. Σε πρώτη φάση βρήκε ένα ναζιστικό κράνος, το έβαψε στα χρώματα του αγωνιστικού του κράνους και κυκλοφορούσε έτσι μπροστά στο Γερμαναρά και σε δεύτερη φάση τον κλείδωσε στο τροχόσπιτο που έμενε... -
Καλησπερα και απο εμενα .
Αφού αμφιταλαντεύτηκα μεταξύ του Renault Coupe 2.0 180ps & του Scirocco DSG 160ps κατέληξα στο 2ο ,
το όποιο και σκοπεύω να παραγγείλω εντός των ήμερων σε χρώμα μαύρο (για να ξεχωρίζει από τα πολλά άσπρα που θα κυκλοφορούν)
Σαν εξτρα τo RCD 510 Dynaudio Sound System και το Park Pilot θα με ενδιεφεραν αλλά θα ήθελα και την γνώμη σας για το ποια έξτρα αξίζει να τοποθετηθούν κατά την παραγγελία.Φιλικά Δημήτρης
-
Ο χρήστης dmeint έγραψε:
Καλησπερα και απο εμενα .Αφού αμφιταλαντεύτηκα μεταξύ του Renault Coupe 2.0 180ps & του Scirocco DSG 160ps κατέληξα στο 2ο ,
το όποιο και σκοπεύω να παραγγείλω εντός των ήμερων σε χρώμα μαύρο (για να ξεχωρίζει από τα πολλά άσπρα που θα κυκλοφορούν)
Σαν εξτρα τo RCD 510 Dynaudio Sound System και το Park Pilot θα με ενδιεφεραν αλλά θα ήθελα και την γνώμη σας για το ποια έξτρα αξίζει να τοποθετηθούν κατά την παραγγελία.Φιλικά Δημήτρης
Tα extra που αξιζουν τα λεφτα τους ειναι σιγουρα το rcd510(αν εχεις και την ανεση πανε για το dynaudio με πολυ καλυτερη ποιοτητα ηχου), με το οποιο μπορεις να χρησιμοποιεις και καρτες SD. Ο ελεγχος πιεσης ελαστικων φαινεται χρησιμος(50ε), το parktronic οπως σκεφτεσαι να βαλεις που εχει και οπτικη ενδειξη, καθως και τα xenon τα οποια ομως εχουν λιγο τσιμπημενη τιμη(1060ε). Μετα εχει αρκετα εξτρα που καλυπτουν ολες τις αναγκες και επιθυμιες.
Θα σου πω τι δεν αξιζει να βαλεις κατ' εμε. Αυτο ειναι σιγουρα η ηλιοροφη που αν και προσδιδει φωτεινοτητα και αισθητικη ευρυχωρια στην καμπινα δεν ανοιγει κανονικα ολοκληρη, παρα μονο σε ανακλιση λιγων εκατοστων. Οι ηλεκτονικες αναρτησεις dcc αξιζουν μονο αν βαλεις τις 18αρες αλλα και παλι η διαφορα ειναι πολυ μικρη συμφωνα με πολλους και που σε περιπτωση βλαβης ισως ειναι πιο ακριβη η επισκευη.
Αυτα απο εμενα
-
Ο χρήστης Stergios 7K έγραψε:
Καλησπερα και απο εμενα .
Αφού αμφιταλαντεύτηκα μεταξύ του Renault Coupe 2.0 180ps & του Scirocco DSG 160ps κατέληξα στο 2ο ,
Tα extra που αξιζουν τα λεφτα τους ειναι σιγουρα το rcd510(αν εχεις και την ανεση πανε για το dynaudio με πολυ καλυτερη ποιοτητα ηχου), με το οποιο μπορεις να χρησιμοποιεις και καρτες SD. Ο ελεγχος πιεσης ελαστικων φαινεται χρησιμος(50ε), το parktronic οπως σκεφτεσαι να βαλεις που εχει και οπτικη ενδειξη, καθως και τα xenon τα οποια ομως εχουν λιγο τσιμπημενη τιμη(1060ε). Μετα εχει αρκετα εξτρα που καλυπτουν ολες τις αναγκες και επιθυμιες.
Θα σου πω τι δεν αξιζει να βαλεις κατ' εμε. Αυτο ειναι σιγουρα η ηλιοροφη που αν και προσδιδει φωτεινοτητα και αισθητικη ευρυχωρια στην καμπινα δεν ανοιγει κανονικα ολοκληρη, παρα μονο σε ανακλιση λιγων εκατοστων. Οι ηλεκτονικες αναρτησεις dcc αξιζουν μονο αν βαλεις τις 18αρες αλλα και παλι η διαφορα ειναι πολυ μικρη συμφωνα με πολλους και που σε περιπτωση βλαβης ισως ειναι πιο ακριβη η επισκευη.
Αυτα απο εμενα
Συμφωνω απολυτα για το rcd510 + dynaudio καθως και το parkt pilot επισης ο ελεγχος πιεσης ελαστικων φαινεται καλος , οσο για τα xenon μου φαινονται πολυ ακριβα . Ηλιοροφη και ηλεκτονικες αναρτησεις dcc δεν το σκεφτομαι.
Για ζαντες 18αρες δεν ξερω ποσο ειναι τα εξτρα, θα το ρωτησω παντως .Βασικα θα ηθελα να τοποθετησω κατι το οποιο δεν μπορω να βαλω μετα.
Επισης με το οτι πληρωνω cash , μπορω να επιτυχω καλυτερη τιμη ή κανενα δωρακι ?
-
Ο χρήστης dmeint έγραψε:
Συμφωνω απολυτα για το rcd510 + dynaudio καθως και το parkt pilot επισης ο ελεγχος πιεσης ελαστικων φαινεται καλος , οσο για τα xenon μου φαινονται πολυ ακριβα . Ηλιοροφη και ηλεκτονικες αναρτησεις dcc δεν το σκεφτομαι.
Για ζαντες 18αρες δεν ξερω ποσο ειναι τα εξτρα, θα το ρωτησω παντως .Βασικα θα ηθελα να τοποθετησω κατι το οποιο δεν μπορω να βαλω μετα.
Επισης με το οτι πληρωνω cash , μπορω να επιτυχω καλυτερη τιμη ή κανενα δωρακι ?
Φίλε είμαι εδώ και ένα μήνα κάτοχος του 160 DSG με Xenon RCD 510,park pilot, σπορ πακέτο κ.α.
Από την προσωπική μου εμπειρία θα σου πώ +100000000000 RCD 510 + park pilot για την μεγάλη ευκολία στο παρκάρισμα σε συνδυασμό με την ένδειξη στην έγχρωμη οθόνη και το μικρό συνολικά κόστος. Το dynaudio δεν αξίζει το κόστος και το απλό μια χαρά ήχο έχει. Δεν μπουκώνει και δεν το αντέχεις εύκολα σε ένταση πάνω από την μέση.
+1000 στα Xenon είναι πράγματικα μεγάλη υπόθεση (πρώτη φορά έχω Xenon και έχω εντυπωσιαστεί) και δεν συγκρίνονται με aftermarket άσε που στο Scirocco δεν μπαίνουν aftermarket γιατί είναι όλα τα ηλεκτρολογικά-ηλεκτρονικά κλειδωμένα στον εγκέφαλο από την VW.
Τέλος φυσικά το DSG που είναι Η!!!! απόλαυση.
Με πληρωμή μετρητά μου έκαναν έκπτωση 1000 €.
Αυτά από μένα.
YΓ μην δεχτείς για δωράκι τίποτα ΜΗ εργοστασιακό. Πάρε πχ μεταλλικούς μαρσπιέδες Scirocco η κάτι από τα επίσημα αξεσουάρ
-
Ο χρήστης dmeint έγραψε:
Φυσικα και μπορεις! Και να τους πιεσεις και λιγο για καλη εκπτωση! Αυτοι δινουν συνηθως δωρο aftermarket συναγερμο ή αισθητηρες παρκαρισματος, τα οποια δεν στα συνιστω για προφανεις λογους...
Οι 18αρες interlagos ειναι στα 425ε
Εγω πετυχα εκπτωση(περα απο αυτην της μειωσης των τελων) 650ε και δωρο τα αλουμινενια μαρσπιεδακια με την αναγραφη scirocco που μπαινουν στο κατωφλι της πορτας.
VW Scirocco