-
Ο χρήστης jingler έγραψε:
Για να εκφράζει κάποιος τη γνώμη του έχει προσωπική κι εμπεριστατωμένη άποψη διαφορετικά είναι το λιγότερο ανεπαρκής.απορησα προς στιγμην, αλλα μετα ειδα οτι εισαι καινουργιος στο φορουμ, οποτε δικαιολογεισαι.
-
tassos_th μην περιμενεις να ξεφυγεις σημερα,περιμενουμε φωτο
-
Ο χρήστης jingler έγραψε:
Η άποψή μου σχετικά με το Γκολφ έχει να κάνει σχετικά με τους λόγους που ώθησαν την εταιρεία στην παραγωγή του (σχεδόν αποκλειστικά μείωση κόστους παραγωγής μέχρι λανσαρίσματος του καινούριου το 2011-σύμφωνα με ανακοινώσεις της εταιρείας) και το γεγονός ότι δεν θα έπρεπε να το αποκαλέσουν Golf VI αλλά Golf facelift ή Model Year 2009(ΜΥ- κατά τα αμερικανικά πρότυπα). Η αμφισβήτησή μου έγκειται μόνο σε αυτό. Κατα τα άλλα παραμένει αξία ό,τι και να λέμε και ας μη το συμπαθώ.
Και άσχετο αλλά δε νομίζω ότι έχει και τεράστια σημασία η χώρα κατασκευής ενός αυτοκινήτου από τη στιγμή που πληρούνται τα κριτήρια ποιότητας παραγωγής και ελέγχου της μητρικής εταιρείας.γιατι facelift? εχεις μπει μεσα? το εχεις οδηγησει?
Ναι και τα δύο. Αλλά άσχετα με προσωπικές και αισθητικές εμπειρίες καθαρά λογικά είπα την άποψή μου.
Και ας σταματήσουμε τα σχετικά με το έχεις δει? το έχεις οδηγήσει? το είχες ποτέ? Για να εκφράζει κάποιος τη γνώμη του έχει προσωπική κι εμπεριστατωμένη άποψη διαφορετικά είναι το λιγότερο ανεπαρκής.σωστος ΄)
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Αν ψαξεις ολα τα βρισκεις
**
Name: Interlagos
Source: European Passat CC
Manufacturer: VW (private label)
Size: 18x8
Offset: ET41
Bolt Pattern: 5x112
Weight: 25 lbs, 12oz (w/cap)
Center Cap: Included
Recommended Tire: Passat - 235/40-18
MkV Golf & Jetta - 225/40-18**
http://oempl.us/index.php?main_page=pro ... cts_id=707
11 κιλα η μια ειναι τελικα και τις φτιαχνει η VW.25 lbs; Μπράβο, και δεν τους φαινόταν. Παίζει να είναι ελαφρύτερες και από τις 17άρες Donington.
-
Οι Donigton τουλαχιστον απ' οσο ξερω στο scirocco βγαινουν σε 17αρες.
Αληθεια ποιος να ειναι ο κατασκευαστης γι' αυτες αραγε, γιατι στο site
που εχει τις interlagos δεν τις εχει αυτες... -
Φίλε jntara φώτο θα ανεβάσω μάλλον αύριο! ΄Ενα έχω να πώ το αυτοκίνητο δεν περιγράφεται!!!!!
Είναι χαοτική η διαφορά απο το golf 2 που είχα! κ μακάρι να αντέξει όσο και το Golfάκι το οποίο με πήγε παντού!!!!!! -
Ο χρήστης tassos_th έγραψε:
Φίλε jntara φώτο θα ανεβάσω μάλλον αύριο! ΄Ενα έχω να πώ το αυτοκίνητο δεν περιγράφεται!!!!!
Είναι χαοτική η διαφορά απο το golf 2 που είχα! κ μακάρι να αντέξει όσο και το Golfάκι το οποίο με πήγε παντού!!!!!!Καλοτάξιδο και από εδώ νασε καλά να το χαρείς φίλε μου!
-
ρε παιδια γιατι καθε αντιπροσωπεια λεει τα δικα της για τον χρονο παραδωσης?αλλοι 3 αλλοι 4 αλλοι 5 μηνες?οτι θελει λεει ο καθενας μου φαινετε.ξερει κανενας αεροτομη εχει απο την μανα του η ειναι και αυτην στα εχτρα?γιατι δεν το εχω προσεξει αυτο.καλο βραδυ σε ολο το forum
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
που εχει τις interlagos δεν τις εχει αυτες...17άρες ήθελα να πω. Κάτσε να το διορθώσω.
-
Ο χρήστης olympian2 έγραψε:
που εχει τις interlagos δεν τις εχει αυτες...17άρες ήθελα να πω. Κάτσε να το διορθώσω.
Και το ειχα αγχος οτι ειναι πολυ βαρυτερες!Τελικα ειναι κομπλε,ειναι οι ελαφρυτερες απο αυτες που αναφερονται στο site ...λιγη υπομονη και λογικα θα υπαρχουν και οι donington στο μελλον,απλα οι interlagos υπαρχουν και στο passat cc.Ειδα σημερα ενα λευκο Ελευσινα με ιντερλαγκος
-
16η Φτιάχνεται το εργαλείο!
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
16η Φτιάχνεται το εργαλείο!εβαλες ηλιοροφη??ποτε το παραγγειλες??
-
Ο χρήστης PSO_GEORGE έγραψε:
16η Φτιάχνεται το εργαλείο!
εβαλες ηλιοροφη??ποτε το παραγγειλες??
Ναι με ηλιοροφή είναι !
5/1/2009 Αρχική και 7/1/2009 Έβαλα την ηλιοροφή!Μετράω μέρες!
-
ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης chrismk2 έγραψε:
ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ...!!!!!!!
Πότε λές να παραλάβουμε ρε συνάδελφε στην υπομονή???
Τελικά πέρασαν γρήγορα οι μήνες από τον Νοέμβριο -
Ο χρήστης dimik έγραψε:
ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ...!!!!!!!
Τελικά πέρασαν γρήγορα οι μήνες από τον ΝοέμβριοΠερασανε οι μερες φιλε μου.
Ελπιζω μεσα στο 1ο 15ημερο του Μαρτιου.
Ανυπομονωωωωω........Θυμισε μου ποτε εκανες παραγγελια και τι ακριβως εχει παραγγειλει?
-
Ο χρήστης chrismk2 έγραψε:
ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ...!!!!!!!
Τελικά πέρασαν γρήγορα οι μήνες από τον ΝοέμβριοΠερασανε οι μερες φιλε μου.
Ελπιζω μεσα στο 1ο 15ημερο του Μαρτιου.
Ανυπομονωωωωω........Θυμισε μου ποτε εκανες παραγγελια και τι ακριβως εχει παραγγειλει?
Παρήγγειλα τα απολύτως απαραίτητα
160 DSG
Χenon
Park Pilot
Tyre Pressure Indicator
RCD 510
Sport πακέτο
Plus συναγερμόςη παραγγελία μου έγινε 15-11-2008 δυο μέρες πρίν ή μετά από σένα αν θυμάμαι καλά.
Ελπίζω να παραλάβουμε πρώτο 15ήμερο και όχι 2ο, αν και αύριο μεθαύριο θα μιλήσω με αντιπροσωπεία για να δώ τι θα γίνει...
Think Positive ο Φλεβάρης έχει μόνο 28 μέρες....
-
Στο αυτόματο το φρένο το πατάς με το δεξί η με το αριστερό ποδι?
-
Ο χρήστης emperor7 έγραψε:
Στο αυτόματο το φρένο το πατάς με το δεξί η με το αριστερό ποδι?Aν το πατησεις με το αριστερο, το πιθανοτερο ειναι να σου φυγουν τα σφραγισματα...
-
Ειχαμε παει για σερβις το αμαξι του πατερα μου και μας δωσανε μια C class αυτοματη,μολις φευγουμε απο την αντιπροσωπεια παμε να φρεναρουμε σε ενα φαναρι και κοκκαλο το αμαξι(μας εφυγαν τα σφραγισματα ),απορησαμε για λιγο Πωπω δυνατα φρενα που εχει το ατιμο!Ε μετα απο λιγο καταλαβαμε τι πατατα ειχαμε κανει ,ευτυχως χωρις να το επαναλαβουμε.Ποτε αριστερο στο φρενο,προσοχη γιατι φευγει το ποδι μονο του νομιζοντας οτι παει να πατησει συμπλεκτη.Οσο και να προσεχεις,σιγουρα θα σου φυγει καταλαθος...
VW Scirocco