-
-
Φίλε jntaras το χρώμα που επέλεξες το είδα ζωντανά σε αντιπροσωπεία στα γιάννενα και μπορώ να σου πω ότι έκανες καλή επιλογή . Παρότι εμένα δεν με ενθουσιάζει το συγκεκριμένο χρώμα, επιβεβαίωσα και από κοντά ότι είναι το ιδανικό για να αναδείξει κάθε σχεδιαστική λεπτομέρεια περισσότερο απο κάθε άλλο χρώμα και τα έχω δει όλα από κοντά εκτός από το καφέ. Άντε με το καλό...
-
Ρε παίδες, αρχές του επόμενου μήνα ξεκινάνε να φτιάχνουν το αμάξι μου. Ήθελα να μου βάλουν σπορ πακέτο αλλα μου είπαν πως δε γίνεται πλέον. Να το πιέσω ή λετε να χάσω το χρόνο μου? Είναι κανεις από σας που πρόσθεσαι κάτι τελευταία στιγμή?Και αν ναι πόσο χρόνο πίσω πήγε η παραγγελία?
-
Αν το θες πραγματικα το σπορ πακετο,
(δηλαδη εχεις δει τις διαφορες απο κοντα και εχεις καταληξει)
πιεσε το, εφοσον δεν εχει μπει στην παραγωγη και υπολειπεται ο χρονος που αναφερεις. Πιστευω οτι θα στεναχωρηθεις αν ξερεις οτι θα μπορουσες
να εχεις το αυτοκινητο οπως ακριβως το ηθελες, αλλα δεν το απαιτησες
ή δεν εκανες λιγο ακομα υπομονη για τον επιπλεον χρονο που στην χειροτερη περιπτωση χρειαστει.
Το εχω ξαναπει σε καποιο αλλο φιλο στο forum που ειχε παρομοιο διλημμα.
Αυτοκινητο αγοραζεις, οχι πουκαμισο... -
mou allaksane bdomada paragwghs apo 7 pige 4 telos flevari tha nai dw lei.., kanenas allos?
-
Ο χρήστης sigouros έγραψε:
mou allaksane bdomada paragwghs apo 7 pige 4 telos flevari tha nai dw lei.., kanenas allos?Ανταλλαζουμε αμαξια??
-
κανε μου μια χαρη και πες μου αν εχεις βαλει κατι απο ιντερλαγκος ηλιοροφη η οτιδηποτε που να το καθυστερει.. κ μετα πες μου ποτε το παραγγειλες???
σου ειπανε λογο??
εγω ρε μαγκες που το παραγγειλα 3 δεκεμβρη και ακομα δν εχω ημερομηνια παραγωγης και κοντευει διμηνο??
φυσιολογικο?
-
1.4 interlagos, dsg, rcd510, πακετο φωτισμου, 11/11 αν θυμαμαι καλα
7η Φλευαρη -
Ο χρήστης sigouros έγραψε:
mou allaksane bdomada paragwghs apo 7 pige 4 telos flevari tha nai dw lei.., kanenas allos?Φίλε μου έκανες παραγγελία με DSG;
Γιατί και εγώ για DSG με Xenon και sport πακέτο έχω οριστική ημερομηνία την 8η εβδομάδα και δεν πιστεύω να γίνει κανένα θαύμα να παραλάβουμε νωρίτερα.
Άσε που ντρέπομαι πλέον να ρωτήσω τον αντιπρόσωπο γιατί τον έχω πρήξει στην κυριολεξία....Έκανα την παραγγελία μου 15/11.
-
Παραγγελια 18/11
1.4 160 DSG
Salsa Red
RCD-510
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ PLUS
5/1 προσθεσα στην παραγγελια Sport Pack.
8/1 πηρα εβδομαδα παραγωγης (8η , 16-22 Φεβρουαριου) -
Kalimera se olous tous sciroccers kai mi
eimai ena neo melos kai mellontikos katoxos enos leykou sciroccoTo thema mou einai to pote tha to paralavw...
H anamoni skotwnei
Paraggelia 17/11
Exw valei ta eksis kai akomi den mou exoun pei kan evdomada paragwgis!!!1.4 160 hp leyko
Hliorofi
sport pack
interlagos
rcd 510 dynaudio excite
paketo fwtismou kai kathreptwn
elegxos piesis elastikwn
hill hold assist
bluetoothDwro pira ton synagermo, nikel apolikseis tis eksatmisis kai logotypa scirocco stis portes otan anoigoun
Hthela na pw kai egw kapou ton pono mou paidia...svinw meres kai den pernan oi atimes kai exw priksei kai ton pwliti...Pikra sas lew
-
Theomour
Καταρχάς γράφε σε παρακαλώ με ελληνικούς χαρακτήρες και όχι greeklish (κανονισμός του forum).
Κατά τα άλλα...τι να πω...υπομονή... -
Ο χρήστης Theomour έγραψε:
Kalimera se olous tous sciroccers kai mi
eimai ena neo melos kai mellontikos katoxos enos leykou sciroccoTo thema mou einai to pote tha to paralavw...
H anamoni skotwnei
Paraggelia 17/11
Exw valei ta eksis kai akomi den mou exoun pei kan evdomada paragwgis!!!1.4 160 hp leyko
Hliorofi
sport pack
interlagos
rcd 510 dynaudio excite
paketo fwtismou kai kathreptwn
elegxos piesis elastikwn
hill hold assist
bluetoothDwro pira ton synagermo, nikel apolikseis tis eksatmisis kai logotypa scirocco stis portes otan anoigoun
Hthela na pw kai egw kapou ton pono mou paidia...svinw meres kai den pernan oi atimes kai exw priksei kai ton pwliti...Pikra sas lew
Ηλιοροφή + Interlagos = ζήσε ΜΑΗ να φας τριφύλλι.....
-
Ο χρήστης chrismk2 έγραψε:
Παραγγελια 18/11
1.4 160 DSG
Salsa Red
RCD-510
ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ PLUS
5/1 προσθεσα στην παραγγελια Sport Pack.
8/1 πηρα εβδομαδα παραγωγης (8η , 16-22 Φεβρουαριου)Το ίδιο καράβι περιμένουμε.....
-
Δεν το γνωριζα για τους χαρακτήρες...ζητώ την κατανόηση σας!
Λετε για Μαιο δηλαδή ε?
Μου χώσατε το μαχαίρι στην καρδια!!
Δεν παλέυεται η αναμονή
Αν και μου είπαν πως το πρόβλημα με τις interlagos έχει λυθεί απλώς μπορεί να παίζει πρόβλημα με το dynaudio!!!
Η ηλιοροφή ούτως η άλλως γνώριζα πως θα το καθυστερούσε!
Αλλωστε το καλό πράγμα αργεί να γίνει έτσι? -
Έχει κανεις να μου δείξει είτε σε video είτε σε foto το σύστημα coming home/leaving home στο scirocco?
Ευχαριστώ! -
Δεν το γνωριζα για τους χαρακτήρες...ζητώ την κατανόηση σας!
Λετε για Μαιο δηλαδή ε?
Μου χώσατε το μαχαίρι στην καρδια!!
Δεν παλέυεται η αναμονή
Αν και μου είπαν πως το πρόβλημα με τις interlagos έχει λυθεί απλώς μπορεί να παίζει πρόβλημα με το dynaudio!!!
Η ηλιοροφή ούτως η άλλως γνώριζα πως θα το καθυστερούσε!
Αλλωστε το καλό πράγμα αργεί να γίνει έτσι?τελικα απο οτι καταλαβα ολοι οσοι εχουμε βαλει οροφη ακομα περιμενουμε ημερομηνια κατασκευης....αν καποιου του εχουν δωσει ας μας πει..
-
Dwro pira ton synagermo, nikel apolikseis tis eksatmisis kai logotypa scirocco stis portes otan anoigoun
Υπομονη φίλε!
Να σε ρωτήσω, τα λογότυπα Scirocco στις πόρτες τα βάζουν εδώ ή γίνεται παραγγελία απ΄έξω?
Δε το ήξερα και θα ήθελα να τα βάλω. -
Ενας άλλος που παρήγγειλε την ίδια μέρα με μένα με ηλιοροφή του έχει βγάλει 13η του 09 χωρίς όμως να έχει κλειδώσει οτι σίγουρα θα κατασκευαστει τότε...
Σε μένα τίποτα ακόμα
Και για να σας φτάξω ακόμα περισσότερο ο πωλητής μου είπε πως είχε περιστατικό με tigouan με ίδια μέρα παραγγελίας ο ένας το πήρα σε 4 μήνες και ο άλλος σε 8!!!!!!
Αν είναι δυνατόν...Μα καλά τι κάνουν αυτοί στην Πορτογαλία με τα scirocco?Τώρα όσον αφορα τα λογότυπα τα παραγγέλνεις όταν έρθει το αυτοκίνητο και τα τοποθετούν στην αντιπροσωπεία!!! Είναι νίκελ με γραμμένο το SCIROCCO επάνω!!!
Τίποτα το ιδιαίτερο σε τοποθέτηση και εσύ τα βάζεις! -
εμενα για τις interlagos μου ειχανε πει 2μηνες αναμονη αλλα απ'ότι φαίνεται λόγω κρισης δεν καθυστερει καθόλου
VW Scirocco