-
Και τωρα η σειρα μου...
Πηρα εβδομαδα κατασκευης8η
Προλαβα και προσθεσα και κατι ακομα στην παραγγελια που ειχα κανει στις 18/11 ,
οποτε εχουμε και λεμε:Salsa Red
1.4 TSI 160HP
DSG7
RCD-510
Συναγερμος Plus
Sport Pack
Και τωρα ... αναμονη!
-
Ο χρήστης chrismk2 έγραψε:
Και τωρα η σειρα μου...
1.4 TSI 160HP
DSG7
RCD-510
Συναγερμος Plus
Sport Pack
Και τωρα ... αναμονη!
ακομα περιμενω να με παρεις τηλεφωνο....απο ρεθυμνο το παραγγειλες?
-
Δεν σε ξεχασα.Χθες ηρθα Ρεθυμνο.
Το εχω παραγγειλει στην Kar_ _ _a (Λ.Συγγρου). -
Ο χρήστης chrismk2 έγραψε:
Και τωρα η σειρα μου...
1.4 TSI 160HP
DSG7
RCD-510
Συναγερμος Plus
Sport Pack
Και τωρα ... αναμονη!
Κι εγω απο εκει το πηρα! Το εκλεισα στις 7-11 και πηρα χθες να προσθεσω κατι και μου ειπαν πως δε γινεται... Πως γινεται αυτο?
-
καθε μερα ψαχνω διαφορα βιντεακια αρθρα για το scirocco/....
σημερα ξανακανα ενα search στο tube και ειδα το παραπανω...
προβλημα στο κομπρεσσορα ?? καταλαβαινετε κατι απο το βιντεο??
-
Βtw το 'τσικ' στο πάτημα του γκαζιού δεν είναι πρόβλημα ούτε ήχος του κομπρέσορα, το κάνουν όλα τα fsi του ομίλου, απο τα ατμοσφαιρικά μέχρι το 2.0lt.
(δεν αναφέρομαι στον ήχο του βίντεο) -
με το βιντεο τι παιζει??
εννοω τι προβλημα υπαρχει αν υπαρχει..
-
Παιδιά έχω παραγγείλει το 1.4 (160HP) από τις 07-11-08. Το μόνο extra Που έβαλα ήταν το radio/cd 310.
Έμαθα από εσάς για τη δυνατότητα του sport πακέτου. Πήρα χθές στην αντιπροσωπία και μου είπαν πως δε μπορώ να το προσθέσω πλέον. Ξέρω όμως πως το αυτοκίνητο θα μπεί στην παραγωγή αρχές Φεβρουαρίου. Μήπως μου λένε μ@λ@κιες? Να τους πιέσω ή θα χάσω τον χρόνο μου? τι λέτε? -
Ο χρήστης Corleone έγραψε:
Παιδιά έχω παραγγείλει το 1.4 (160HP) από τις 07-11-08. Το μόνο extra Που έβαλα ήταν το radio/cd 310.
Έμαθα από εσάς για τη δυνατότητα του sport πακέτου. Πήρα χθές στην αντιπροσωπία και μου είπαν πως δε μπορώ να το προσθέσω πλέον. Ξέρω όμως πως το αυτοκίνητο θα μπεί στην παραγωγή αρχές Φεβρουαρίου. Μήπως μου λένε μ@λ@κιες? Να τους πιέσω ή θα χάσω τον χρόνο μου? τι λέτε?Μηπως εννοεις το RCD510 γιατι το 310 ειναι στανταρ...
-
Ο χρήστης Corleone έγραψε:
Έμαθα από εσάς για τη δυνατότητα του sport πακέτου. Πήρα χθές στην αντιπροσωπία και μου είπαν πως δε μπορώ να το προσθέσω πλέον. Ξέρω όμως πως το αυτοκίνητο θα μπεί στην παραγωγή αρχές Φεβρουαρίου. Μήπως μου λένε μ@λ@κιες? Να τους πιέσω ή θα χάσω τον χρόνο μου? τι λέτε?Αν το προσθέσεις θα χάσεις την γραμμή παραγωγής που είσαι αυτή τη στιγμή λογικά.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Έμαθα από εσάς για τη δυνατότητα του sport πακέτου. Πήρα χθές στην αντιπροσωπία και μου είπαν πως δε μπορώ να το προσθέσω πλέον. Ξέρω όμως πως το αυτοκίνητο θα μπεί στην παραγωγή αρχές Φεβρουαρίου. Μήπως μου λένε μ@λ@κιες? Να τους πιέσω ή θα χάσω τον χρόνο μου? τι λέτε?Αν το προσθέσεις θα χάσεις την γραμμή παραγωγής που είσαι αυτή τη στιγμή λογικά.
Δεν ειναι κλειστα τα εργοστασια αυτη την εποχη;
-
Γιατί να είναι κλειστά?
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Γιατί να είναι κλειστά?Νομιζα οτι ηταν κλειστα λογω γιορτων και μειωμενης ζητησης /οικονομικης κρισης κλπ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατί να είναι κλειστά?
Νομιζα οτι ηταν κλειστα λογω γιορτων και μειωμενης ζητησης /οικονομικης κρισης κλπ.
Είχαν κλείσει κάποια στιγμή ΚΑΠΟΙΑ εργοστάσια...νομίζω όχι όλα.
Πάντως αν το αυτοκίνητο δεν έχει μπει στη παραγωγή ακόμη, μπορείς να αλλάξεις κάτι επάνω του.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Γιατί να είναι κλειστά?
Νομιζα οτι ηταν κλειστα λογω γιορτων και μειωμενης ζητησης /οικονομικης κρισης κλπ.
Είχαν κλείσει κάποια στιγμή ΚΑΠΟΙΑ εργοστάσια...νομίζω όχι όλα.
Πάντως αν το αυτοκίνητο δεν έχει μπει στη παραγωγή ακόμη, μπορείς να αλλάξεις κάτι επάνω του.
Είναι σίγουρο αυτο? Γιατι αν είναι θα τους πάρω να τους @#$%!
-
Eνα πολυ ωραιο αρθρο... http://www.protothema.gr/content-carspeed.php?id=16733
''Σε δρόμο με στροφές το Scirocco σε φτιάχνει να πας ολοένα και πιο γρήγορα. Δεν γέρνει, κρατάει, και -το κυριότερο- συμπεριφέρεται ουδέτερα. Οσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, δεν υποστρέφει όπως ένα τυπικό μπροστιοκίνητο, δεν συμπεριφέρεται σαν Golf. Στο Scirocco δεν ξεχωρίζεις εμπρός και πίσω μέρος. Το αυτοκίνητο στρίβει σαν ένα σώμα.'' -
Ενταξει μπερδευει λιγο τα πραγματα με το dsg και το dcc...
-
Η εκφραση 'το αυτοκινητο στριβει σαν ενα σωμα' ειναι τουλαχιστον ατυχης.. Υπαρχουν και αλλα που στριβουν σαν 2 σωματα δλδ; Δεν πιστευω οτι ειναι κατι τοσο ιδιαιτερο στο στριβειν.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Η εκφραση 'το αυτοκινητο στριβει σαν ενα σωμα' ειναι τουλαχιστον ατυχης.. Υπαρχουν και αλλα που στριβουν σαν 2 σωματα δλδ; Δεν πιστευω οτι ειναι κατι τοσο ιδιαιτερο στο στριβειν.Eγω επειδη το εχω οδηγησει καταλαβαινω τι λεει...αναφερεται στην αμεσοτητα του πλαισιου στο στριψιμο ...και πιστεψε με ειναι τρενο
-
Κυριως αναφερεται στο πλαισιο του που ειναι τοσο στιβαρο , ωστε να νιωθεις οτι το εμπρος και το πισω μερος δεν συμπεριφερονται ως ανεξαρτητα. Δεν εινα σαν καποια αλλα αυτ/τα (δεν λεω ποια γιατι θα ξεσπασει - παλι - εμφυλιος) που αλλα κανει τοεμπρος και ελλα το πισω μερος τους.
Οδηγηστε το και θα καταλαβετε...
VW Scirocco