-
Παιδια...ενα ειναι το χρωμα μην τα ξαναλεμε
-
Ο χρήστης arisntiri έγραψε:
καλησπερα.. τη δευτερα εκανα παραγγελια το scirocco σε μαυρο deep με το sport package.
θα δειχνει πολυ μαυριλα??
ποια η γνωμη σας??ΑΧΧΧΧΧΧ...!!! Και εγώ το ίδιο θελω!!! Και με φιμέ τζάμια ακόμα καλύτερα, να δείχνει πολύ άγριο!!!!!! Φίλε μου απο που είσαι? Σε ρωτάω γιατί θέλω μια βόλτα να το χαζέψω!!!!
Χαχαχαχαχα!! Με το καλό να το πάρεις στα χέρια σου!! -
Οποιος θέλει μαυρο να δεί έχει η αντιπροσωπεία στην Λαμία και είναι και ετοιμοπαράδοτο!!!
-
Στην Αθηνα ξερει κανεις αν υπαρχει κανενα σε μαυρο, ή καφε σκουρο?
-
Αυτό το αμάξι από κάποιες γωνίες μου θυμίζει το Peugeot 206...
-
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
Αυτό το αμάξι από κάποιες γωνίες μου θυμίζει το Peugeot 206...Το ειδες μετα απο δυνατο ξενυχτι και εβγαλες αυτο το συμπερασμα?
-
Ναι , συμφωνω κι εγω
μοιαζει με 206 ... εχουν και τα δυο απο 4 ροδες... -
xaxa..με τιποτα ομως....
μα γιατι sony και καλα πρεπει να μοιαζει με το 206 η με το megane η δε ξερω και εγω ποιο.....
γρηγορη ειδα το καφε εδω στο ηρακλειο κ μποορω να πω οτι μ αρεσε αρκετα.. αν τ παιρνα σε ασπρο θα τ παιρνα σ αυτο το χρωμα......
παντως οποιος προτιμησει σκουρο χρωμα να το παρει.. το μαυρο το ριχνει πολυ πιστευω...
-
Ο χρήστης tassos_th έγραψε:
καλησπερα.. τη δευτερα εκανα παραγγελια το scirocco σε μαυρο deep με το sport package.
ποια η γνωμη σας??[list:19hnx1aj][/list:u:19hnx1aj]
Αν εσένα σου άερεσε η γνώμη μας είναι περιτή!Αλλά όπως είπες και εσύ πολύ μαυρίλα!!!!!Σκέψου να βάλεις και φιμέ τζάμια!!!!!!
Ναι αλλά θα μπουν και μαύρες ζάντες....!
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
ποια η γνωμη σας??[list:1ro1b90s][/list:u:1ro1b90s]
Αν εσένα σου άερεσε η γνώμη μας είναι περιτή!Αλλά όπως είπες και εσύ πολύ μαυρίλα!!!!!Σκέψου να βάλεις και φιμέ τζάμια!!!!!!
Ναι, και απο πίσω να βάλεις ενα αυτοκόλλητο να γράφει ' Ο ΤΙΜΩΡΟΣ '
-
Πιστευω πως το αμαξι εχει μαυρες λεπτομερειες που πρεπει να φαινονται,οποτε παντα υποστηριζω τα ανοιχτα χρωματα.Το μαυρο θα το χαιρεσαι την ημερα που το επλυνες και την επομενη θα σου φαινεται βρωμικο...μη μιλησω για τη ζεστη που θα τρως τα καλοκαιρια...παιζει να πιανει 60αρια μεσα και αυτο σημαινει μεγαλη φθορα στο εσωτερικο.Βεβαια περι ορεξεως...παντως σε καμια περιπτωση δεν θεωρω οτι το αμαξι ειναι ασχημο σε καποιο χρωμα,ολα του πανε.
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
ποια η γνωμη σας??[list:ngkeuqky][/list:u:ngkeuqky]
Ναι, και απο πίσω να βάλεις ενα αυτοκόλλητο να γράφει ' Ο ΤΙΜΩΡΟΣ '
[list:ngkeuqky][/list:u:ngkeuqky]
+10000000000000
-
περα απο την πλάκα νομίζω πως οι μαύρες ζάντες ταιριάζουν πάρα πολύ στο άσπρο χρώμα!
-
καλα ρε που τα σκεφτεστε???
ακου εκει ο τιμωρος... ελιωσα...
οντως εχει δικιο ο απο πανω ποστ φιλος
μαυρες ζαντες και μεμβρανες και το αμαξι δεν θελει τιποτα μα τιποτα αλλο.... οχι δεν ειμαι της καγκουριας η κατι σχετικο... απλα σαν εμφανιση πιστευω ειναι οτι καλυτερο.....
δενει το συνολο.... και με εχουν τρελανει οι ζαντες της oetniger η καπως ετσι που εβγαλε μια εκδοση το scirocco...
κνν site με τιμες???
ΥΓ: ακομα δε το πηραμε.... και αρχισαμε...
-
Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα στη λάρισα και στο δρόμο με τις αντιπροσωπείες στα τρίκαλα είδα ένα μαύρο σιρόκο, πολύ ωραίο γιατί ητανε ολοκάθαρο, δεν το περίμενα πως θα μου άρεσε.
Αλλά για να μιλήσουμε για τα πιο σημαντικά μιας και η πρόσβαση στο ιντερνετ είναι πλέον δύσκολη και δεν μπορώ να γράφω συχνά:
μέση κατανάλωση γιάννενα-λάρισα 8 λίτρα/100 χμ με μέτρια πίεση στην κατάρα και 140-150 σε κομμάτια εγνατίας και στο σχετικά καλό δρόμο καλαμπάκας-λάρισας
ταξίδι απίστευτα ξεκούραστο και ατσαλάκωτο (με 6η στο κιβώτιο και 150 έχω 3200 στροφές)
πολύ σταθερό στις στροφές, καλά φρένα, κιβώτιο που σιγά σιγά μαλακώνει και ροπή πάντα παρούσα για ασφαλείς προσπεράσειςΥ.Γ Για αυτούς που περιμένουν το σιρόκο τους μέσα στο 2009 καλή παραλαβή εύχομαι και υπομονή
-
Ο χρήστης mamias έγραψε:
Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα στη λάρισα και στο δρόμο με τις αντιπροσωπείες στα τρίκαλα είδα ένα μαύρο σιρόκο, πολύ ωραίο γιατί ητανε ολοκάθαρο, δεν το περίμενα πως θα μου άρεσε.Αλλά για να μιλήσουμε για τα πιο σημαντικά μιας και η πρόσβαση στο ιντερνετ είναι πλέον δύσκολη και δεν μπορώ να γράφω συχνά:
μέση κατανάλωση γιάννενα-λάρισα 8 λίτρα/100 χμ με μέτρια πίεση στην κατάρα και 140-150 σε κομμάτια εγνατίας και στο σχετικά καλό δρόμο καλαμπάκας-λάρισας
ταξίδι απίστευτα ξεκούραστο και ατσαλάκωτο (με 6η στο κιβώτιο και 150 έχω 3200 στροφές)
πολύ σταθερό στις στροφές, καλά φρένα, κιβώτιο που σιγά σιγά μαλακώνει και ροπή πάντα παρούσα για ασφαλείς προσπεράσειςΥ.Γ Για αυτούς που περιμένουν το σιρόκο τους μέσα στο 2009 καλή παραλαβή εύχομαι και υπομονή
Τι ωραια!Σε ευχαριστουμε mamias...Σιγουρα αξιζει η υπομονη και η αναμονη μας! 6η 3200 150χμ/ω πωω πολυ καλο!!Θα κανουμε πολυ ανετο στρωσιμο...ποσα χιλιομετρα εχεις?
-
Καλησπέρα σε όλους!
Είμαι και εγώ ένας απο εσας
Έχω παραγγείλει to 1.4 (160hp) από το Νοέμβριο και το περιμένω αρχές Μάρτη (ελπίζω). Το μόνο ερωτηματικό που έχω για το συγκεκριμένο αμάξι, είναι γιατι δε το βγάλανε με το μοτέρ το 1.8 με τα 160...πόσο αξιόπιστο είναι το 1.4? Γνωρίζει κανείς που έχει εμπειρία απο Golf GT ή Golf sport GT (140hp)? Ξέρετε αν αυτοι οι κινητηρες βγάζουν πολλά προβλήματα?
Αρχικά έλεγα να πάρω το RX-8 άλλα λογω του ότι πίνει την βενζίνη σα μαθύστακας περίμενα να βγει το scirocco που μου άρεσε πολύ. Ελπίζω να μην έχω κάνει μλκια και πληρώνω συνεργεία αντί για βενζινάδικα... -
Ο χρήστης Corleone έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους!Είμαι και εγώ ένας απο εσας
Έχω παραγγείλει to 1.4 (160hp) από το Νοέμβριο και το περιμένω αρχές Μάρτη (ελπίζω). Το μόνο ερωτηματικό που έχω για το συγκεκριμένο αμάξι, είναι γιατι δε το βγάλανε με το μοτέρ το 1.8 με τα 160...πόσο αξιόπιστο είναι το 1.4? Γνωρίζει κανείς που έχει εμπειρία απο Golf GT ή Golf sport GT (140hp)? Ξέρετε αν αυτοι οι κινητηρες βγάζουν πολλά προβλήματα?
Αρχικά έλεγα να πάρω το RX-8 άλλα λογω του ότι πίνει την βενζίνη σα μαθύστακας περίμενα να βγει το scirocco που μου άρεσε πολύ. Ελπίζω να μην έχω κάνει μλκια και πληρώνω συνεργεία αντί για βενζινάδικα...Μην ανησυχείς, δεν υπάρχουν προβλήματα Με το καλό να έρθει!
-
μαγκες μια ερωτηση
οι μετρησεις π κανουν τα περιοδικα για την ιπποδυναμη ειναι στο τροχο η στο στροφαλο??
εχω μπερδευτει.. μαλλον με ξαναμπερδεψανε... αλλος λεει ετσι αλλος γιουβετσι..κοκ..και διαβαστε μαλιστα αυτο: http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=7045
και συγκεκριμενα τη 3 ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ παραγραφο... λεει κατι για την ιπποδυναμη μπλα μπλα τροχο... αρα?
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα στη λάρισα και στο δρόμο με τις αντιπροσωπείες στα τρίκαλα είδα ένα μαύρο σιρόκο, πολύ ωραίο γιατί ητανε ολοκάθαρο, δεν το περίμενα πως θα μου άρεσε.
Αλλά για να μιλήσουμε για τα πιο σημαντικά μιας και η πρόσβαση στο ιντερνετ είναι πλέον δύσκολη και δεν μπορώ να γράφω συχνά:
Τι ωραια!Σε ευχαριστουμε mamias...Σιγουρα αξιζει η υπομονη και η αναμονη μας! 6η 3200 150χμ/ω πωω πολυ καλο!!Θα κανουμε πολυ ανετο στρωσιμο...ποσα χιλιομετρα εχεις?
Μέχρι πόσες στροφές προτείνουν για όσο το στρώνουμε?
VW Scirocco