-
δεν περνάς μια βολτούλα κ απο τα άλλα τοπικά με τις άλφες να δεις ρίξεις καμιά προειδοποιησούλα?
ή μηπως εκείνοι εχουν το αλάθητο?
ΥΓ σε καμια περίπτωση δεν παίρνω το μέρος του busso, το έχω ξαναπεί οτι το να γίνεσαι κ εσύ σαν αυτόν που θελεις να αποφύγεις δε φέρνει τπτ καλό.
Πέππε κάνε λιγη κράτη κ άσε τα ατομάκια από μονα τους να εκτίθονται. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Θα μπορουσες να εισαι λιγο πιο ωριμος τουλαχιστον
και να μπαινεις με καποιο προσωπικο username και οχι
να χρησιμοποιεις το πραγματικο ονομα ενος διασημου Ιταλου σχεδιαστηAυτο πραγματικα δεν το καταλαβαινω.
Δηλαδη, ωριμοτητα για σενα ειναι η...επωνυμια?
Στο κατω-κατω, ποιος μπορει να εξακριβωσει εαν το 'Κίκιζας Γρηγόρης', ειναι ψευδονυμο ή πραγματικο?
Σιγα μη βαζουμε και αριθμο ταυτοτητας, αφμ και ΔΟΥ... -
Τέλος μάγκες. Ασχολειθείτε με τους τίτλους των θεμάτων και όχι με τα προσωπικά σας. Επίσης, το οτι κάνουμε σε ένα θέμα μια παρατήρηση δε σημαίνει πως ισχύει για εκείνο το θέμα και μόνο. Μην καταντήσουμε να κάνουμε σαν παιδιά που παίζουν κρυφτό (αν και δε νομίζω πως το έχουμε αποφύγει).
-
Aπό εδώ και πέρα θα διαγράφονται τα άσχετα ποστ.
pavlos23 -
Κανα νεότερο για χρόνους παράδοσης 1.4 DSG;
-
Μία φωτό με το χοντρούλη και συντηρητικό αδελφό δίπλα δίπλα !
-
Γιατί της φωτογραφίες της βλέπω μισές, πρεπει να κάνω κάποια ρύθμιση? πριν μια βδομάδα φαινόταν ολόκληρες.
-
-
Παιδιά τι μάρκα είναι τα λάστιχα του εργοστασιακού 1.4 160hp?
Είναι καλά? -
Μεχρι τωρα ή dunlop sp ή pzero rosso οσα εχουν παραδοθει...μην ανησυχεις...hankook δεν θα παρουμε!
-
Εχω νέο ευχάριστο για εμένα και ίσως για όλους μας!
Ενώ αρχικά είχα πάρει εβδομάδα παραγωγής την 7η του 2009 και παράδωση τέλη μαρτίου αυτό αλλαξε και τελικά πήρα παραγωγή την 4η του 2009 άρα τέλη φεβρουαρίου.
Δείτε μήπως αλλάξει και σε εσάς! -
Ο χρήστης tassos_th έγραψε:
Ενώ αρχικά είχα πάρει εβδομάδα παραγωγής την 7η του 2009 και παράδωση τέλη μαρτίου αυτό αλλαξε και τελικά πήρα παραγωγή την 4η του 2009 άρα τέλη φεβρουαρίου.
Δείτε μήπως αλλάξει και σε εσάς!ΣΩΠΑ!!!Λες????Η μαλακια ειναι οτι εχουμε κλειστα τα λεφτα μεχρι τελος Φλεβαρη!Οποτε ισως μπορω μονο να το δω απο κοντα το μωρο μου χωρις να το αγγιζω!!Γινεται να μου το δωσουν χωρις να το ξοφλησω???
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Δείτε μήπως αλλάξει και σε εσάς!ΣΩΠΑ!!!Λες????Η μαλακια ειναι οτι εχουμε κλειστα τα λεφτα μεχρι τελος Φλεβαρη!Οποτε ισως μπορω μονο να το δω απο κοντα το μωρο μου χωρις να το αγγιζω!!Γινεται να μου το δωσουν χωρις να το ξοφλησω???
Εγώ μόλις ρώτησα και δε μου είπαν κάτι τέτοιο...
Ελπίζω να κάνουν λάθος... -
Ο χρήστης Corleone έγραψε:
Παιδιά τι μάρκα είναι τα λάστιχα του εργοστασιακού 1.4 160hp?
Είναι καλά?continental ContiSportContact2 το δικό μου.
-
Δεν έχω λόγο να σας πώ ψέμματα άλλωστε όλοι τον ίδιο πόνο έχουμε:)
Σήμερα το πρωί το έμαθα.Κ μάλιστα μου είπε ο πώλητής πως η πρώτη εβδομάδα που μου είπε είναι ενδεικτική η οριστική και αυτο μου λέει δεν αλλάζει με τίποτα είναι η 4η του 09.Πήρα μεγάλη χαρά!!! -
Καντε λιγο υπομονή παιδιά θα έρθει και σε σας
-
Μιλησα σημερα με την υπαλληλο που εκανα την παραγγελια και μου ειπε οτι πριν τις 3-4 Ιανουαριου '09 δεν θα εχουμε καποιο νεο.
Η παραγγελια εγινε 18-11-08. -
Δε μπορώ να περιμένω!!!! Το έχω παραγγείλει από 07-11-08 και ακόμα δε το έχω πιστέψει οτι θα το έχω!
Μου φαίνεται πολύ μακρια οι...αρχές Μαρτίου που μου έχουν πει.... -
Παιδια,
σημερα δοκιμασα στο scirocco μου την εισοδο aux in που εχει (rcd510) βαζοντας πανω iphone και μπορω να πω οτι η αποδοση ηταν αριστη, θα μπορουσα να την συγκρινω άνετα με την ποιοτητα του cd, ειδικα καποια podcasts που ειχα κατεβασει απο itunes παιζουν ακομα καλυτερα... εχω παθει πλακα
Ξερω σιγουρα οτι υπαρχει στανταρ με το RCD 510 και οσοι απο εσας ακομα ετοιμαζεται τις παραγγελιες σας πρεπει να ειναι στα must
Λιγο προσοχη στο καλωδιο που θα επιλεξετε, υπαρχουν αρκετα στην αγορα που δεν παιζουν καλα ειδικα με iphone.
Τωρα σχετικα με το αυτοκινητο παιδια μετα απο δυο βδομαδες μαζι του εχω να σας πω οτι το αμαξι ειναι καταπληκτικο στο δρομο και οι νεοι μπαμπαδες που το κανουν κεφι αλλα η γυναικα τους το βρισκει μικρο μην μασατε... εμενα με εχει καλυψει 100% με ενα παιδι...το μοναδικο προβλημα που θα αντιμετωπισετε ειναι οτι απο πουθενα δεν θα μπορειτε να περασετε απαρατηρητοι -
Υπαρχει και με το στανταρ Rcd310 η Aux-in.
Καλοριζικο και καλες βολτες να εχεις!
Τι χρωμα το πηρες?
VW Scirocco