-
Αυτό που ρώτησα είναι αν έχει κάποιος υπόψη του για after market σύστημα που να συνεργάζεται με την συγκεκριμένη οθόνη.Απο έρευνα στο internet είδα οτι τα περισσότερα after market έχουν την δική τους οθόνη.
-
Παντως ρε παιδιά αυτο που ευχομαι (αν και δεν το βλεπω) ειναι να μη γινει το αυτοκινητο και τοσο σούπα!
Τα παλιά Scirocco δεν κυκλοφορησαν και παρα πολυ. Τα ειχαν αυτοι οι λιγοι που ηθελαν ενα coupe αυτοκινητο που το οδηγας και χαιρεσαι.Τωρα πολυ φοβαμαι οτι θα το παρουν οι πάντες!
Μικροι, μεγαλοι, ο πατέρας στο 18 χρονο γιο του, ο 50αρης για να κανει τη μούρη του, Η γκομενα που θα βαφεται στα φανάρια, Ο καγκουρας που θα το φορτώνει αεροτομες, ο τυπος που μολις εβγαλε λιγα λεφτα τα δινει στο αυτοκινητο (εγω!)Και ειναι και πολυ προσιτο στην τιμη. Δεν βλεπω το λογο γιατι να ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΟΥΠΑ!
Φρικη !!!!!!!!! -
Ο χρήστης Panos Boutos έγραψε:
Παντως ρε παιδιά αυτο που ευχομαι (αν και δεν το βλεπω) ειναι να μη γινει το αυτοκινητο και τοσο σούπα!
Τα παλιά Scirocco δεν κυκλοφορησαν και παρα πολυ. Τα ειχαν αυτοι οι λιγοι που ηθελαν ενα coupe αυτοκινητο που το οδηγας και χαιρεσαι.Τωρα πολυ φοβαμαι οτι θα το παρουν οι πάντες!
Μικροι, μεγαλοι, ο πατέρας στο 18 χρονο γιο του, ο 50αρης για να κανει τη μούρη του, Η γκομενα που θα βαφεται στα φανάρια, Ο καγκουρας που θα το φορτώνει αεροτομες, ο τυπος που μολις εβγαλε λιγα λεφτα τα δινει στο αυτοκινητο (εγω!)Και ειναι και πολυ προσιτο στην τιμη. Δεν βλεπω το λογο γιατι να ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΣΟΥΠΑ!
Φρικη !!!!!!!!!Δίκιο έχεις αλλά σκέψου και την άλλη πλευρά....ότι για να το έχουν τόσοι πολλόι και διαφορετικοί άνθρωποι ίσως σημαίνει ότι είναι μια πάρα πολύ καλή αγορό best value που λένε
-
Το παρέλαβα και εγώ τη δευτέρα, ετοιμοπαράδοτο,1.4 tsi 160, opal silver, με τις στάνταρ ζάντες 225/45/17,και μόνο έξτρα το RCD510.
Γράφω σήμερα γιατί μόλις τώρα κατάφερα να ξεκολλήσω από το μπάκετ του και αυτό για πολύ λίγο.
Έχω απλά να πω για όσους το περιμένουν πως είναι μια εξαιρετική επιλογή και σε εμάς που ήδη το έχουμε καλή απόλαυση. -
Ανυπομονω να ερθει η στιγμη που θα γραψω κι εγω κατι αντιστοιχο!
Καλοριζικο και καλες διαδρομες! -
Ο χρήστης chrismk2 έγραψε:
Ανυπομονω να ερθει η στιγμη που θα γραψω κι εγω κατι αντιστοιχο!
Καλοριζικο και καλες διαδρομες!+1
-
Ο χρήστης mamias έγραψε:
Το παρέλαβα και εγώ τη δευτέρα, ετοιμοπαράδοτο,1.4 tsi 160, opal silver, με τις στάνταρ ζάντες 225/45/17,και μόνο έξτρα το RCD510.
Γράφω σήμερα γιατί μόλις τώρα κατάφερα να ξεκολλήσω από το μπάκετ του και αυτό για πολύ λίγο.
Έχω απλά να πω για όσους το περιμένουν πως είναι μια εξαιρετική επιλογή και σε εμάς που ήδη το έχουμε καλή απόλαυση.Καλοριζικο και με προσοχη τα 160hp!!!!!
Τι μαρκα λαστιχα φοραει ? -
Ο χρήστης xkos έγραψε:
Έχω απλά να πω για όσους το περιμένουν πως είναι μια εξαιρετική επιλογή και σε εμάς που ήδη το έχουμε καλή απόλαυση.Καλοριζικο και με προσοχη τα 160hp!!!!!
Τι μαρκα λαστιχα φοραει ?Ευχαριστώ για τις ευχές , τα λάστιχα είναι michelin primacy και στα βροχερά εδώ και δύο ημέρες Ιωάννινα είναι μια χαρά
-
Ο χρήστης mamias έγραψε:
Έχω απλά να πω για όσους το περιμένουν πως είναι μια εξαιρετική επιλογή και σε εμάς που ήδη το έχουμε καλή απόλαυση.Καλορίζικο. Πήρες ένα πολύ όμορφο αυτοκίνητο. Να το προσέχεις. Καλά και ασφαλή χιλιόμετρα. Όσον αφορά τα λάστιχα που γράφεις πιο πάνω τα είχα στο Focus μου όταν το πρωτοπήρΑ. Καλά ήταν αλλά τίποτα παραπάνω.
-
Ο χρήστης mamias έγραψε:
Έχω απλά να πω για όσους το περιμένουν πως είναι μια εξαιρετική επιλογή και σε εμάς που ήδη το έχουμε καλή απόλαυση.Καλοριζικο! Καλες βολτες με ασφαλεια να εχεις!
-
Ο χρήστης mamias έγραψε:
Έχω απλά να πω για όσους το περιμένουν πως είναι μια εξαιρετική επιλογή και σε εμάς που ήδη το έχουμε καλή απόλαυση.Καλοτάξιδο!!!
Περιμένουμε φωτογραφίες από το opal silver (πολύ σπάνιο χρώμα). -
Ο χρήστης Panos Boutos έγραψε:
Φρικη !!!!!!!!!Αστα να πανε. Θα πηξουμε σιγουρα. >
Φανταστικο! >Το παρέλαβα και εγώ τη δευτέρα, ετοιμοπαράδοτο,1.4 tsi 160, opal silver, με τις στάνταρ ζάντες 225/45/17,και μόνο έξτρα το RCD510.
Έχω απλά να πω για όσους το περιμένουν πως είναι μια εξαιρετική επιλογή και σε εμάς που ήδη το έχουμε καλή απόλαυση.Καλοταξιδο!!!
Ανεβασε και φωτογραφιες οποτε μπορεσεις! Το χρωμα σου πρεπει να ναι φανταστικο! -
Ο χρήστης mamias έγραψε:
Έχω απλά να πω για όσους το περιμένουν πως είναι μια εξαιρετική επιλογή και σε εμάς που ήδη το έχουμε καλή απόλαυση.Με xenon πόσο παραπάνω θα αργούσε?
Ρωτάω γιατί τα θεωρώ τόσο standard πλέον που δεν ξέρω σε 5 χρόνια αν θα μπορούν να μεταπωληθούν αυτοκίνητα χωρίς αυτά? -
Ο χρήστης mamias έγραψε:
Τι μαρκα λαστιχα φοραει ?Ευχαριστώ για τις ευχές , τα λάστιχα είναι michelin primacy και στα βροχερά εδώ και δύο ημέρες Ιωάννινα είναι μια χαρά
καλοριζικο και απο εμενα και καλοταξιδο
μια ερωτηση:η αντιπροσωπεια των ιωαννινων(καψ...) εκανε καποιο δωρο; -
Nα σας ρωτήσω επειδή θα πάρω το αυτοκίνητο στο εξωτερικό όπου και διαμένω.
Εδώ η έκδοση 1.4 DSG έχει 25.510 και η 2.0 DSG 27 και κάτι.. Αξίζει να πάω για τ δίλητρη έκδοση? Στην Ελλάδα με τις τιμές δεν θα το συζητουσα καν αλλα εδώ που δεν εχει τελη κυκλοφορίας και όλα αυτά??
-
Παιδιά να είστε όλοι καλά και στα δικά σας , εννοείται πως θα ανεβάσω φωτό αλλά πρέπει να φτιάξει λίγο ο καιρος γιατί η βροχή το λέρωσε το σιρόκο . Πριν όμως από τις φωτό θέλω να αναφερθώ λίγο στα του χρώματος, έχοντας λοιπόν δει από κοντά το μπλέ, το άσπρο, το ασημί , το γκρι και το δικό μου σαν πρώτη διαπίστωση λέω ότι στο δικό μου γούστο τα ανοιχτά χρώματα είναι καλύτερα γιατί κάνουν αντίθεση με τη μπροστινή μασκα και αναδεικνύουν το σχέδιο. Αρχικά σκέφτηκα το άσπρο, όμως όταν τα είδα από κοντά κατάλαβα αμέσως πιο χρώμα ήθελα. Το συγκεκριμένο opal(όπως είπε και ο φίλος και συμφορουμίτης ioannina27, που μαζί το είδαμε, είναι σαν ένα παιχνιδιάρικο ασημί) σε συνθήκες μειωμένου φωτισμού είναι σαν ένα γλυκό ασημί όταν όμως το λούσει ο ήλιος ζαχαρίζει χωρίς να γίνεται 'φλώρικο', επίσης είναι πιο κυριλέ σαν χρώμα και το κυριότερο αφήνει να φανούν όλες οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες η μάλλον καλύτερα τις τονίζει πιο πολύ ακόμα και από το ασημί το οποίο κατά τη γνώμη μου αδικείται απο τις φωτό που κυκλοφορούν. Το μόνο που νομίζω ότι δείχνει τέλεια όλες τις γραμμές του αυτοκινήτου περισσότερο από κάθε άλλο χρώμα είναι το viper green.Το άσπρο από την άλλη είναι πιο σπορ και σαν συνολική εικόνα είναι πιο εντυπωσιακό , βγάζει μάτι αλλά χάνει στην απεικόνιση των λεπτομερειών του σχεδίου.Πάντως τα ανοιχτόχρωμα και βάζω μέσα και το μπλέ rising συνολικά με εντυπωσίασαν σε σχέση με το γκρί, αφήνω μόνο μια υποψία για το dark maroon.
Το στρώνω ακόμη οπότε δεν έχω οδηγικά συμπεράσματα να γράψω γενικά μπορώ να πω πως η αίσθηση που μου δίνει είναι κουπέ και όταν είμαι μέσα και όταν το χαζεύω από έξω, φαίνεται καλοφτιαγμένο, το έξτρα ηχοσύστημα είναι πολύ καλό , η ποιότητα κύλισης σε ταξίδι είναι πολύ καλή, δεν καταναλώνει τίποτε σε αυτούς τους ρυθμούς αναλογικά για αμάξι 160 αλόγων, είναι σφιχτό για την πόλη χωρίς εννοείται να κοπανάει πάντα με τα δικά μου γούστα ενώ και η μειωμένη ορατότητα πίσω γρήγορα συνηθίζεται, βοηθάνε και οι μεγάλοι πλάγιοι καθρέφτες.
Αυτά, πάω για μια χαλαρή βόλτα με το νέο μου απόκτημα...πολύ το άργησαυ.γ1 κάποια έξτρα όπως ζάντες 18, ξένον και dsg από την αντιπροσωπεία μου έλεγαν ότι θα καθυστερήσουν την παραγγελία ένα περίπου εξάμηνο
υγ2 έκανα ανταλλαγή ένα punto sporting 1998 οπότε δεν υπήρχε δώρο, αλλά μια γενναιόδωρη εκτίμηση για το παλιό αυτοκίνητο στα 3700 ευρώ , χωρίς ανταλλαγή είχα έκπτωση 600 ευρώ
-
Ο χρήστης mamias έγραψε:
Παιδιά να είστε όλοι καλά και στα δικά σας , εννοείται πως θα ανεβάσω φωτό αλλά πρέπει να φτιάξει λίγο ο καιρος γιατί η βροχή το λέρωσε το σιρόκο . Πριν όμως από τις φωτό θέλω να αναφερθώ λίγο στα του χρώματος, έχοντας λοιπόν δει από κοντά το μπλέ, το άσπρο, το ασημί , το γκρι και το δικό μου σαν πρώτη διαπίστωση λέω ότι στο δικό μου γούστο τα ανοιχτά χρώματα είναι καλύτερα γιατί κάνουν αντίθεση με τη μπροστινή μασκα και αναδεικνύουν το σχέδιο. Αρχικά σκέφτηκα το άσπρο, όμως όταν τα είδα από κοντά κατάλαβα αμέσως πιο χρώμα ήθελα. Το συγκεκριμένο opal(όπως είπε και ο φίλος και συμφορουμίτης ioannina27, που μαζί το είδαμε, είναι σαν ένα παιχνιδιάρικο ασημί) σε συνθήκες μειωμένου φωτισμού είναι σαν ένα γλυκό ασημί όταν όμως το λούσει ο ήλιος ζαχαρίζει χωρίς να γίνεται 'φλώρικο', επίσης είναι πιο κυριλέ σαν χρώμα και το κυριότερο αφήνει να φανούν όλες οι σχεδιαστικές λεπτομέρειες η μάλλον καλύτερα τις τονίζει πιο πολύ ακόμα και από το ασημί το οποίο κατά τη γνώμη μου αδικείται απο τις φωτό που κυκλοφορούν. Το μόνο που νομίζω ότι δείχνει τέλεια όλες τις γραμμές του αυτοκινήτου περισσότερο από κάθε άλλο χρώμα είναι το viper green.Το άσπρο από την άλλη είναι πιο σπορ και σαν συνολική εικόνα είναι πιο εντυπωσιακό , βγάζει μάτι αλλά χάνει στην απεικόνιση των λεπτομερειών του σχεδίου.Πάντως τα ανοιχτόχρωμα και βάζω μέσα και το μπλέ rising συνολικά με εντυπωσίασαν σε σχέση με το γκρί, αφήνω μόνο μια υποψία για το dark maroon.
Το στρώνω ακόμη οπότε δεν έχω οδηγικά συμπεράσματα να γράψω γενικά μπορώ να πω πως η αίσθηση που μου δίνει είναι κουπέ και όταν είμαι μέσα και όταν το χαζεύω από έξω, φαίνεται καλοφτιαγμένο, το έξτρα ηχοσύστημα είναι πολύ καλό , η ποιότητα κύλισης σε ταξίδι είναι πολύ καλή, δεν καταναλώνει τίποτε σε αυτούς τους ρυθμούς αναλογικά για αμάξι 160 αλόγων, είναι σφιχτό για την πόλη χωρίς εννοείται να κοπανάει πάντα με τα δικά μου γούστα ενώ και η μειωμένη ορατότητα πίσω γρήγορα συνηθίζεται, βοηθάνε και οι μεγάλοι πλάγιοι καθρέφτες.
Αυτά, πάω για μια χαλαρή βόλτα με το νέο μου απόκτημα...πολύ το άργησαυ.γ1 κάποια έξτρα όπως ζάντες 18, ξένον και dsg από την αντιπροσωπεία μου έλεγαν ότι θα καθυστερήσουν την παραγγελία ένα περίπου εξάμηνο
υγ2 έκανα ανταλλαγή ένα punto sporting 1998 οπότε δεν υπήρχε δώρο, αλλά μια γενναιόδωρη εκτίμηση για το παλιό αυτοκίνητο στα 3700 ευρώ , χωρίς ανταλλαγή είχα έκπτωση 600 ευρώ
Καλοριζικο φιλαρακι!Θα συμφωνησω για το viper green ...το dynaudio εχεις βαλει?
-
καλως σας βρηκα παιδια... νεο μελος.....
sciroccatos κ εγω !! το 1.4 με τα 122 αλογακια... και εξτρα τις ζαντες donigton του διλιτρου με το λαστιχακι 235.... το αμαξι κορυφη.. σαν εμφανιση δλδ.....
επιδοσεις θα δω σε 4 μηνες που θα το παραλαβω:( ....
υπομονη μαγκες.....
α.. ερωτηση.. εκανα μαλακια π κατα τη παραγγελια δε ζητησα κν δωρακι?? αισθητηρες παρκινγ πχ δεν μπορουν να μ βαλουν κ αφου ερθει???
-
mamia συμφωνω σε οσα λες για το χρωμα. Το ασπρο ειναι εντυπωσιακο αλλα δυστυχως σβηνει τις γραμμες του αμαξωματος. Το rising blue μου φαινεται βαρετο απο την αλλη. Ανυπομονω να δω και το δικο σου χρωμα. Πρεπει να ναι πολυ καλο! Καλοταξιδο!
-
τι ειναι το dynaudio???/
ξαναρωταω... εκανα μαλακια π δεν ζητησα δωρο κατα την παραγγελια???
τι εξτρα μου προτεινετε να ζητησω? εστω και τωρα... η ακομα κ μετα που θα το παρω τι μπορω.... γιατι σας ακουσα και ζηλεψα :P:P
VW Scirocco